فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (3)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (6)
 
  مقاله علمی (16)
 
  مقاله کنفرانس‌ (1)
 
  گزارش پژوهشی (35)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (3)
 
  رتبه در جشنواره علمی (2)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  علیرضا قدس ولی    
  مرتبه علمی :   دانشیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   ghodsvali@gmail.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/aghodsvali  
  فعالیت و علاقمندی:
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Alireza_Ghodsvali    
10 Google Scholar H_index:   7 ISI H_index:   9 Scopus H_index:  
16
مقاله علمی
1
مقاله کنفرانس‌
6
کتاب‌
35
گزارش‌ پژوهشی
3
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1383/12/14
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تربیت مدرس ، تهران ، ایران ، 1374/12/14
3- کارشناسی پیوسته ، علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه شیراز ، شيراز ، ایران ، 1364/11/15
  اختراع :
1- قدس ولی،علیرضا. بخش آبادي، حميد. 1391. ایزوله های پروتئینی کانولا تولیدی به روش فراغشایی. شماره ثبت 76242. مشاهده اطلاعات اختراع
2- قدس ولی،علیرضا. پرستو قائمي. 1391. روغن زیتون بکر تولیدی با روش استخراج آنزیمی- آبی. شماره ثبت 75888. مشاهده اطلاعات اختراع
3- قدس ولی،علیرضا. پرستو قائمي. 1391. روغن زیتون بکر تولیدی با روش استخراج آنزیمی- آبی. شماره ثبت 75888. مشاهده اطلاعات اختراع
  کتاب‌ :
1- قدس ولی،علیرضا. (1399). علل ایجاد ضایعات مرکبات و روش های کاهش آن. در (تاج الدین،بهجت. ، ویراستار)، ضایعات برخی محصولات کشاورزی ایران(ص 117-124). انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد با مشارکت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاور. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
2- قدس ولی،علیرضا. (1399). شناخت خواص فیزیکی دانه های روغنی، عامل مهمی در کاهش ضایعات آنها. در (تاج الدین،بهجت. ، ویراستار)، ضایعات برخی محصولات کشاورزی ایران(ص 215-230). انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد با مشارکت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاور. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
3- قدس ولی،علیرضا. (1399). استفاده بهینه از زائدات و پسماندهای دانه های روغنی (آفتابگردان و کلزا). در (تاج الدین،بهجت. ، ویراستار)، ضایعات برخی محصولات کشاورزی ایران(ص 240-260). انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد با مشارکت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاور. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
4- معتمدزادگان،ع. قدس ولی،علیرضا. (1396). پروتئين هاي دانه روغني كلزا (روشهاي توليد و ويژگيها). دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
5- محمدزاده،جلال. قدس ولی،علیرضا. (1394). فناوری های پس از برداشت و فرآوری دانه های روغنی. در (باقری،نیک روز. عباسی،فریبرز. عباسی،نادر. ، ویراستاران)، دهه دوم تلاش موسسه فنی و مهندسی کشاورزی.(ص 172-176). موسسسه فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
6- قدس ولی،علیرضا. بياني،ر. بخش آبادي،ح. مقصودلو،م. رشيدزاده، ش. (1391). فرآیند مالت سازی (عصاره گیری و عصاره مالت). انتشارات نوروزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- قدس ولی،علیرضا. 1402. بررسی ویژگیهای کیفی پرتقال تامسون استان گلستان. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 15(3)، 101-120
2- قدس ولی،علیرضا. محمدزاده،جلال. 1401. ارزيابي تأثير گاز ازن بر ويژگيهاي کيفي برنج (رقم فجر). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 21(72)، 119-138 دانلود فایل مقاله
3- محمدزاده،جلال. جواد زنگانه. قدس ولی،علیرضا. 1400. ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگی های کیفی و عمر انباری دانه جو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 20(70)، 109-122 دانلود فایل مقاله
4- بخش آبادي، حميد. ميرزايي، حبيب الله. قدس ولی،علیرضا. جعفري، سيد مهدي. ضيائي فر، امان محمد. 1397. مدل سازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاه دانه تحت تأثیر پیش تیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 14(1)، 17-26
5- قدس ولی،علیرضا. 1396. بهینه سازي فرایند استخراج روغن از سیاهدانه با پیش تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF (. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(3)، 221-234 دانلود فایل مقاله
6- محمدزاده،جلال. قدس ولی،علیرضا. 1396. بررسي تاثير شرايط استخراج و ترسيب بر راندمان و خواص عملكردى ايزوله پروتئيني كلزا. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 290-300 دانلود فایل مقاله
7- رزاقی،محمدحسین. کلانتري، سيامک. آقاجانی نسب افروزی،محمدعلی. قدس ولی،علیرضا. 1395. تأثیر فرآیند درجه بندی بر گسترش بیماریهای پس از برداشت پرتقال تامسون ناول. دانش گیاه پزشکی ایران، 47(2)، 219-230 دانلود فایل مقاله
8- قدس ولی،علیرضا. مختاريان،م. بخش آبادي، ح. عرب عامريان،ف. 1392. پايش فرآيند مالت سازي با استفاده از شبكه عصبي مصنوعي. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 9(3)، 231-242 دانلود فایل مقاله
9- قاسمي دماوندي،س. قدس ولی،علیرضا. فاضلي،ف. محمدي، م. 1391. بررسي ويژگيهاي كمي و كيفي مالت جو در حين دوره خيساندن و جوانه زني. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(5)، 213-220 دانلود فایل مقاله
10- قدس ولی،علیرضا. 1391. ارزیابی اثر فرآیند مالت سازي بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته ي جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 5(3)، 83-89 دانلود فایل مقاله
11. Farzaneh V.;Ghodsvali, A.;Bakhshabadi H.;Dolatabadi Z.;Farzaneh F.;Carvalho I.S.;Sarabandi K. 2018. Screening of the alterations in qualitative characteristics of grape under the impacts of storage and harvest times using artificial neural network. international agrophysics، 9(1)، 81-89 Download
12. Bakhshabadi H.;Mirzaei H.;Ghodsvali, A.;Jafari S.M.;Ziaiifar A.M.;Vahid Farzaneh 2017. The influence of pulsed electric fields and microwave pretreatments on some selected physicochemical properties of oil extracted from black cumin seed. Industrial Crops and Products، 6(1)، 111-118 Download
13. Farzaneh V.;Ghodsvali, A.;Bakhshabadi H.;Ganje M.;Dolatabadi Z.;S.Carvalho I. 2017. Modelling of the Selected Physical Properties of the Fava Bean with Various Moisture Contents UsingFuzzy Logic Design. Journal of Food Process Engineering، 40(2)، 1-9 Download
14. Farzaneh V.;Ghodsvali, A.;Bakhshabadi H.;Zare Z.;Carvalho I.S. 2016. The impact of germination time on the some selected parameters through malting process. International Journal of Biological Macromolecules، 94(94)، 663-668 Download
15. Ghodsvali, A.;Farzaneh V.;Bakhshabadi H.;Zare Z.;Karami Z.;Mokhtarian M.;Carvalho I.S. 2016. Screening of the aerodynamic and biophysical properties of barley malt. international agrophysics، 30(4)، 457-464 Download
16. Ghodsvali, A.;Khodaparast M.H.H.;Vosoughi M.;Diosady L.L. 2005. Preparation of canola protein materials using membrane technology and evaluation of meals functional properties. Food Resrach International، 38(2)، 223-231 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. قدس ولی،علیرضا. 1386. بررسی شرایط استخراج روغن از کلزا توسط فرایند آنزیمی-آبکی. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. دوره . 15-15 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- بررسی جنبه‌های زراعی و اقتصادی تولید باقلا رقم مهتا و تعیین ارزش غذایی و جایگزینی آن با کنجاله سویا و دانه ذرت در تغذیه دام، طیور و آبزیان (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66203. سمت: مجری. مشاهده چکیده
2- بررسی خواص کیفی ارقام برنج حاصل از ‌اثر نوع سفیدکن، روش‌های مختلف آبیاری و کشت در استان‌های گلستان، مازندران و خوزستان (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64302. سمت: مجری. مشاهده چکیده
3- استخراج و ارزیابی ترکیبات بیو فنلی از پساب فرایند روغن کشی ارقام زیتون گلستان به روش فرا غشایی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59925. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- ارزیابی تأثیر گاز ازن بر انبارمانی و ویژگی‌های کیفی گندم و برنج در استان گلستان(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57757. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- بررسی تأثیر میزان رطوبت روی خصوصیات فیزیکومکانیکی دانه‌ی ارقام پنبه‌ (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57274. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
6- ارزیابی تاثیر گاز ازن بر انبار مانی و ویژگی های کیفی ذرت و جو در استان گلستان (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56810. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- بررسی ویژگی های تغذیه ای و کیفیت نانوایی رقم گندم مروارید متاثر از مصرف بهینه کودهای ریز مغذی سولفات آهن، روی و منگنز (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55914. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت ونان قندی (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55624. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
9- تعیین شرایط بهینه مدیریت پس از برداشت گیاه سالیکورنیای تازه (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55527. سمت: همکار. مشاهده چکیده
10- بررسی تأثیر اتمسفرهای اصلاح شده روی ویژگیهای کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام جو و سایر غلات (گندم و تریتیکاله)(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54701. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
11- مطالعه تغییرات ویژگیهای کمی و کیفی مالت جو و سایر غلات به منظور معرفی مناسب‌ترین کاربرد صنعتی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52993. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
12- تولید و ارزیابی خواص فیلم فعال نانوکامپوزیتی پروتئین- رس از کنجاله آفتابگردان در استان گلستان(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52393. سمت: همکار. مشاهده چکیده
13- ارزیابی افت و کسری محصولات کشاورزی در مرحله انبارداری(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52620. سمت: مجری. مشاهده چکیده
14- بررسی تأثیر زمان برداشت روی خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی و انبارمانی محصول پرتقال استان گلستان(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51775. سمت: مجری. مشاهده چکیده
15- بررسی اثرات تغییر میزان آنزیم‌های آمیلازی بر ویژگی‌های کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام مختلف جو(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50984. سمت: مجری. مشاهده چکیده
16- بررسی اثرات تغییر میزان بتا-گلوکان و بتا-گلوکاناز بر ویژگی‌های کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام مختلف جو(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48366. سمت: مجری. مشاهده چکیده
17- بررسی تغییرات میزان نشاسته دانه‌ی ارقام جو و گندم در طی فرآیند مالت‌سازی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 50489. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
18- تعیین مناسب ترین روش تولید مالت (سمنو) از واریته های مختلف تجاری گندم و ارزیابی خواص کمی و کیفی آن(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46411. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
19- بررسی خصوصیات مالت‌سازی لاین‌های برتر جو و دیگر غلات (گندم، تریتیکاله)(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46449. سمت: مجری. مشاهده چکیده
20- تکوین دانش فنی تولید نیمه صنعتی محصولات پروتئینی کانولا به روش فراغشایی از پسماند صنایع روغن کشی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45491. سمت: مجری. مشاهده چکیده
21- خصوصیات فیزیکی دانه های حبوبات ارقام کولتیوار استان گلستان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39881. سمت: مجری. مشاهده چکیده
22- بررسی خصوصیات فیزیکی دانه های روغنی ارقام کولتیوار استان گلستان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39879. سمت: مجری. مشاهده چکیده
23- بررسی خصوصیات فیزیکی دانه ی غلات ارقام کولتیوار استان گلستان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39880. سمت: مجری. مشاهده چکیده
24- تدوین زیر برنامه مکانیزاسیون و فیزیولوژی پس از برداشت مرکبات(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/788. سمت: همکار. مشاهده چکیده
25- بررسی کیفیت مالت حاصل از ارقام امید بخش جو بدون پوشینه (لخت) در استان گلستان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1409. سمت: همکار. مشاهده چکیده
26- بررسی فرایند استخراج آنزیمی روغن از ارقام کلزای کشت شده استان گلستان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/191. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
27- بررسی اختلاط مالت خام منابع غلات استان گلستان به منظور تولید مواد اولیه مناسب صنایع پخت و ماءالشعیر(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/434. سمت: مجری. مشاهده چکیده
28- بررسی فنی عوامل موثر بر ظرفیت پوست گیری و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان روغنی استان گلستان(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/433. سمت: مجری. مشاهده چکیده
29- تعیین روشهای کاهش ضایعات مرکبات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
30- کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی ، باغی و سبزی صیفی) در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: مجری. مشاهده چکیده
31- بررسی فرآیند آنزیمی - آبی در استخراج روغن ارقام زیتون استان گلستان(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1601. سمت: مجری. مشاهده چکیده
32- تعیین وبررسی اثرات زمان برداشت روی قابلیت نگهداری انگور سرخ فخری منطقه شاهرود در سرد خانه بالای صفر(1379). شماره فروست سامانه فيپاک: 79/740. سمت: مجری. مشاهده چکیده
33- بررسی شرایط بهینه فرآیندبرگه زردآلو از واریته های غالب منطقه شاهرود و مقایسه آن باروش سنتی موجود(1376). شماره فروست سامانه فيپاک: 76/320. سمت: مجری. مشاهده چکیده
34- تعیین بهترین رقم جومنطقه گرگان وگنبدجهت استخراج عصاره مالت(1375). شماره فروست سامانه فيپاک: 75/228. سمت: مجری. مشاهده چکیده
35- مقایسه ارقام جوبرتر وامیدبخش جهت استخراج عصاره مالت(1375). شماره فروست سامانه فيپاک: 75/163. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بهینه سازی و مدل سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و ریز موج(1396).دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:حمید بخش آیادی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
2- بررسی تاثیر مدت زمان جوانه زنی وروش خشک کردن روی میزان فعالیت بتا-آمیلاز دانه ی جو در طی فرآیند مالت سازی(1395).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:اکرم نودهی نژاد. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
3- بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی روی میزان نشاسته مالت حاصل از ارقام جو(1391).دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سمیرا قاسمی دماوندی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
  رتبه در جشنواره علمی :
1- پژوهشگر برتر وزارت جهاد کشاورزی در سال 1392. هفته پژوهش و فناوری وزارت جهاد کشاورزی(1392).پژوهشگر برتر.
2- طرح منتخب جشنواره. جشنواره علم تا عمل(1391).طرح منتخب نمایشگاه در جشنواره.
               
از تاریخ تا تاریخ