1-
|
بررسی جنبههای زراعی و اقتصادی تولید باقلا رقم مهتا و تعیین ارزش غذایی و جایگزینی آن با کنجاله سویا و دانه ذرت در تغذیه دام، طیور و آبزیان (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66203.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
بررسی خواص کیفی ارقام برنج حاصل از اثر نوع سفیدکن، روشهای مختلف آبیاری و کشت در استانهای گلستان، مازندران و خوزستان (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64302.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
استخراج و ارزیابی ترکیبات بیو فنلی از پساب فرایند روغن کشی ارقام زیتون گلستان به روش فرا غشایی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59925.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
ارزیابی تأثیر گاز ازن بر انبارمانی و ویژگیهای کیفی گندم و برنج در استان گلستان(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57757.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
بررسی تأثیر میزان رطوبت روی خصوصیات فیزیکومکانیکی دانهی ارقام پنبه (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57274.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
ارزیابی تاثیر گاز ازن بر انبار مانی و ویژگی های کیفی ذرت و جو در استان گلستان (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56810.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
بررسی ویژگی های تغذیه ای و کیفیت نانوایی رقم گندم مروارید متاثر از مصرف بهینه کودهای ریز مغذی سولفات آهن، روی و منگنز (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55914.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت ونان قندی
(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55624.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
تعیین شرایط بهینه مدیریت پس از برداشت گیاه سالیکورنیای تازه (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55527.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
بررسی تأثیر اتمسفرهای اصلاح شده روی ویژگیهای کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام جو و سایر غلات (گندم و تریتیکاله)(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54701.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
مطالعه تغییرات ویژگیهای کمی و کیفی مالت جو و سایر غلات به منظور معرفی مناسبترین کاربرد صنعتی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52993.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
تولید و ارزیابی خواص فیلم فعال نانوکامپوزیتی پروتئین- رس از کنجاله آفتابگردان در استان گلستان(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52393.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
ارزیابی افت و کسری محصولات کشاورزی در مرحله انبارداری(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52620.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
بررسی تأثیر زمان برداشت روی خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی و انبارمانی محصول پرتقال استان گلستان(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51775.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
بررسی اثرات تغییر میزان آنزیمهای آمیلازی بر ویژگیهای کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام مختلف جو(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50984.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
بررسی اثرات تغییر میزان بتا-گلوکان و بتا-گلوکاناز بر ویژگیهای کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام مختلف جو(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48366.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
بررسی تغییرات میزان نشاسته دانهی ارقام جو و گندم در طی فرآیند مالتسازی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 50489.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
تعیین مناسب ترین روش تولید مالت (سمنو) از واریته های مختلف تجاری گندم و ارزیابی خواص کمی و کیفی آن(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46411.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
بررسی خصوصیات مالتسازی لاینهای برتر جو و دیگر غلات (گندم، تریتیکاله)(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46449.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
تکوین دانش فنی تولید نیمه صنعتی محصولات پروتئینی کانولا به روش فراغشایی از پسماند صنایع روغن کشی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45491.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
خصوصیات فیزیکی دانه های حبوبات ارقام کولتیوار استان گلستان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39881.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
بررسی خصوصیات فیزیکی دانه های روغنی ارقام کولتیوار استان گلستان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39879.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
بررسی خصوصیات فیزیکی دانه ی غلات ارقام کولتیوار استان گلستان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39880.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
تدوین زیر برنامه مکانیزاسیون و فیزیولوژی پس از برداشت مرکبات(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/788.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
بررسی کیفیت مالت حاصل از ارقام امید بخش جو بدون پوشینه (لخت) در استان گلستان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1409.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
بررسی فرایند استخراج آنزیمی روغن از ارقام کلزای کشت شده استان گلستان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/191.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
بررسی اختلاط مالت خام منابع غلات استان گلستان به منظور تولید مواد اولیه مناسب صنایع پخت و ماءالشعیر(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/434.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
بررسی فنی عوامل موثر بر ظرفیت پوست گیری و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان روغنی استان گلستان(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/433.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
تعیین روشهای کاهش ضایعات مرکبات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی ، باغی و سبزی صیفی) در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
بررسی فرآیند آنزیمی - آبی در استخراج روغن ارقام زیتون استان گلستان(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1601.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
تعیین وبررسی اثرات زمان برداشت روی قابلیت نگهداری انگور سرخ فخری منطقه شاهرود در سرد خانه بالای صفر(1379). شماره فروست سامانه فيپاک: 79/740.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
بررسی شرایط بهینه فرآیندبرگه زردآلو از واریته های غالب منطقه شاهرود و مقایسه آن باروش سنتی موجود(1376). شماره فروست سامانه فيپاک: 76/320.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
تعیین بهترین رقم جومنطقه گرگان وگنبدجهت استخراج عصاره مالت(1375). شماره فروست سامانه فيپاک: 75/228.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
مقایسه ارقام جوبرتر وامیدبخش جهت استخراج عصاره مالت(1375). شماره فروست سامانه فيپاک: 75/163.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|