فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (1)
 
  مقاله علمی (5)
 
  مقاله کنفرانس‌ (2)
 
  گزارش پژوهشی (36)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (3)
 
  دستنامه (1)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (3)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (1)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  ابوالفضل گلشن تفتی    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   golshan_ta@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/agolshantafti  
  فعالیت و علاقمندی: میکروبیولوژی مواد غذایی، تکنولوژی پس از برداشت
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Abolfazl_GolshanTafti    
10 Google Scholar H_index:   2 ISI H_index:   4 Scopus H_index:  
5
مقاله علمی
2
مقاله کنفرانس‌
1
کتاب‌
36
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
3
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه تبریز ، تبريز ، ایران ، 1391/04/14
  کتاب‌ :
1- گلشن تفتی،ابوالفضل. (1402). میکروبیولوژی خرما. مرکز نشر دانشگاهی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- آزادشهرکی،فرزاد. گلشن تفتی،ابوالفضل. 1403. راهکارهای کاهش تلفات گوجه فرنگی در مراحل برداشت و پس از برداشت. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 6(10)، 25-38 دانلود فایل مقاله
2- سلاجقه،فرشته. زينالي، فريبا. عليزاده خالدآبادي، محمد. گلشن تفتی،ابوالفضل. 1403. بررسی تاثیر تیمار پوشش های خورا کی با عصاره روغن های خورا کی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و تر کیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سردخانه . تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، ()، 0-0 دانلود فایل مقاله
3- گلشن تفتی،ابوالفضل. روزبه،مریم. راوری،سیدذبیح اله. 1388. مطالعۀ اثر ژل آلوئه ورا، عصارههای برگ گیاه نیم و ریشۀ شیرینبیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی. تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 18(1)، 131-142 دانلود فایل مقاله
4. Golshan Tafti, A.;Peighambardoust S.H.;hejazi, m.;Moosavy M.H. 2014. Diversity of Lactobacillus strains in Iranian traditional wheat sourdough. journal of food quality and hazards control، 1(2)، 41-45 Download
5. Golshan Tafti, A.;Peighambardoust S.H.;hejazi, m. 2010. Biochemical characterization and technological properties of predominant Lactobacilli isolated from East-Azarbaijan sourdoughs (Iran). International Food Research Journal ‎، 20(6)، 3293-3298 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- روستاپور،امیدرضا. گلشن تفتی،ابوالفضل. گازر،حمید رضا. بياتي، محمدرضا. 1403. ارزیابی خصوصیا ت فیزیکوشیمیایی غنچه گل محمدی در روش های مختلف خشک کردن. شانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی. دوره . 118-118 دانلود فایل مقاله
2- روستاپور،امیدرضا. گلشن تفتی،ابوالفضل. گازر،حمید رضا. بياتي، محمدرضا. 1403. ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی غنچه گل محمدی در روش های مختلف خشک کردن. شانزده همین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و ماشینهای کشاورزی. دوره 16. 118-118 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- تولید نانوامولسیون اسانس روغنی رزماری و کاربرد آن در کاهش فساد پس از برداشت پرتقال (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66974. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- ارزیابی و مقایسه شوینده تلسکوپی با روش‌های معمول شستشوی میوه ارقام خرمای برحی و مضافتی ‏روی نخل(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66728. سمت: مجری. مشاهده چکیده
3- بررسی روش‌های مختلف خشک کردن غنچه گل محمدی به منظور ارزیابی شاخص‌های کیفی (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66191. سمت: مجری. مشاهده چکیده
4- معرفی فرآیند تولید و تجهیزات واحد سیار درجه‌بندی و بسته‌بندی سیب درختی و ارزیابی اقتصادی آن(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64563. سمت: همکار. مشاهده چکیده
5- بررسی تأثیر سایبان بر برخی ویژگی های کیفی انار (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63872. سمت: مجری. مشاهده چکیده
6- بررسی تاثیر استفاده از سایبان بر ویژگی های کیفی محصولات باغبانی در کشور(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63828. سمت: مجری. مشاهده چکیده
7- توسعه یک روش مناسب برای تولید فرآورده خشک از خارک مضافتی(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62858. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- بررسی امکان تولید نان های قالبی با خمیر نان های سنتی (سنگک و بربری)و مقایسه خصوصیات حسی آنها(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60786. سمت: همکار. مشاهده چکیده
9- مقایسه و ارزیابی روش‌های خندان کردن پسته و تاثیر آن بر خواص کیفی محصول در طول نگهداری(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60260. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
10- بررسی تأثیر محلول ضد عفونی کننده ایمن ژاو و پوشش ضدمیکروبی بر ماندگاری و کیفیت میوه پرتقال(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57517. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
11- بررسی اثرات تنظیم کننده‌های رشد, کائولن و عصاره گیاهی بر کاهش عارضه خشکیدگی خوشه خرما.(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57491. سمت: همکار. مشاهده چکیده
12- بررسی تأثیر محلول ضد عفونی کننده ایمن ژاو بر ماندگاری و کیفیت میوه توت فرنگی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57489. سمت: مجری. مشاهده چکیده
13- بررسی امکان جایگزینی پودر خرما به جای شکر در فرمولاسیون تولید کره پسته(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57105. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
14- معرفی روش مناسب تولید پاستیل خرما و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56166. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
15- اثر عصاره های گیاهی در کنترل فساد در رطب مضافتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54910. سمت: مجری. مشاهده چکیده
16- آینده‌پژوهی در حوزه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53733. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
17- اثرات مواد ضد میکروبی مجاز و کاهش رطوبت بر کیفیت و عمر انباری رطب کبکاب(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52972. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
18- ارزیابی فنی سیستم های آبیاری زیرسطحی در باغات پسته (مطالعه موردی در منطقه انار با استفاده از لوله های پی وی سی)(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52562. سمت: همکار. مشاهده چکیده
19- اثر پوشش‌های کاغذی آغشته به روغن‌های گیاهی جهت کنترل فساد پنی‌سیلیومی در ارقام پرتقال(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51399. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
20- بررسی ویژگی¬های روغن و اسیدهای چرب هسته دو ژنوتیپ خرمای تجاری استان کرمان(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 49711. سمت: مجری. مشاهده چکیده
21- راهکارهای مناسب جهت شستشو وکاهش آلودگیهای خرمای مضافتی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45487. سمت: مجری. مشاهده چکیده
22- بررسی و تعیین اثرات زمان برداشت و شرایط نگهداری بر عمر انبارداری پرتقال والنسیا(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46077. سمت: همکار. مشاهده چکیده
23- جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل ها از خمیر نانهای محلی معروف در استان آذربایجان شرقی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41797. سمت: همکار. مشاهده چکیده
24- تعیین میکروفلور خرمای مضافتی در مراحل مختلف رسیدگی میوه(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/736. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
25- مقایسه روشهای مختلف کاهش میزان رطوبت ارقام رطب مضافتی ، کلوته، مردار سنگ(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/623. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
26- بررسی امکان تهیه نوشابه از شیره خرما(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1067. سمت: همکار. مشاهده چکیده
27- تعیین روشهای کاهش ضایعات میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: مجری. مشاهده چکیده
28- تعیین روشهای کاهش ضایعات مرکبات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
29- کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی ، باغی و سبزی صیفی) در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: مجری. مشاهده چکیده
30- بررسی روش مناسب برای ضدعفونی و انبارداری ارقام تجاری خرمای ایران(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/48. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
31- شستشوی خرمای مضافتی روی درخت در مرحله خارک و اثر آن بر کیفیت میوه(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1110. سمت: مجری. مشاهده چکیده
32- بررسی زمان مناسب برداشت ارقام خرما(مضافتی ,قصب ,شمسایی پیارم وعبدالهی )(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/894. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
33- بررسی امکان رساندن مصنوعی خرمای مضافتی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/2. سمت: مجری. مشاهده چکیده
34- نگهداری رطب مضافتی بااستفاده ازترکیبات ممانعت کننده ازرشدکپکهاوکاهش رطوبت(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/154. سمت: مجری. مشاهده چکیده
35- بررسی اثرات واکس ,گرمادرمانی ,پوشش پولی اتیلن وقارچکش برروی عمرانبارداری پرتقالهای مارس ,ارلی ,والنسیاومحلی(1381). شماره فروست سامانه فيپاک: 81/703. سمت: مجری. مشاهده چکیده
36- بررسی تاثیرپوششهای محافظ خوشه برخواص کیفی وکاهش خسارت ناشی از زنبورهاوسوسکهای کارپوفیلوس برروی ارقام تجاری خرمای ایران(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 80/509. سمت: همکار. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- بررسی اثر پوشش محلول اکسید روی بر ماندگاری و کیفیت محصولات گلخانه‌ای (فلفل دلمه¬ای Capsicum annum و(1401). شماره فروست: 62247. میرمجیدی هشتجین،عادل. گلشن تفتی،ابوالفضل. رفیعی درسنگی،زهرا. پردیس کیان،صدیقه. کشاورزکمسری،نسرین. مشاهده چکیده
2- شستشوی خرمای مضافتی بوسیله محلول‌های مجاز (بجز آب)(1401). شماره فروست: 62218. صادقی،احمد. گلشن تفتی،ابوالفضل. مشاهده چکیده
3- بررسی اثربخشی محلول ضد عفونی¬کننده ایمن¬ژاو بر ماندگاری و کیفیت محصول گوجه¬فرنگی(1401). شماره فروست: 62008. گلشن تفتی،ابوالفضل. میرمجیدی هشتجین،عادل. پردیس کیان،صدیقه. رفیعی درسنگی،زهرا. کشاورزکمسری،نسرین. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- کریمی،مهدی. گلشن تفتی،ابوالفضل. شاهرخی خانقاه،شهرام. شیخ الاسلامی،زهرا. فلاح نصرت آباد،علیرضا. دهقانی سانیج،حسین. نقی پور،فریبا. مشیری،فرهاد. زاهدی فرد،ندا. 1404. مدیریت گندم سن زده از مزرعه تا سفره . مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورز ی. دانلود فایل دستنامه
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- کوهی چله کران،نادر. گلشن تفتی،ابوالفضل. دامنکشان،بهاره. 1398. اثر کم آبیاری و شوری آب برکیفیت میوه خرما. پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری کشور. دانلود فایل نشریه
2- گلشن تفتی،ابوالفضل. دامنکشان،بهاره. شفیعی بافتی،لادن. 1394. گیاهشناسی و ویژگیهای میوه خرمای رقم مضافتی. مدیریت ترویج سازمان جهاد کشاورزی کرمان. دانلود فایل نشریه
3- رستمی،محمدعلی. گلشن تفتی،ابوالفضل. سلاجقه،فرشته. خراساني، سپيده. برادران،غلامرضا. نوري، معصومه. 1377. بررسی کارشناسی خشک کنهای رایج پسته در استان کرمان. مدیریت آموزش و ترویج استان کرمان. دانلود فایل نشریه
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بررسی تأثیر نانوذرات اکسید روی بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گوجه فرنگی (1403).دانشگاه آزاد اسلامى. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:پرستو پارسای راد. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
               
از تاریخ تا تاریخ