1-
|
تولید نانوامولسیون اسانس روغنی رزماری و کاربرد آن در کاهش فساد پس از برداشت پرتقال (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66974.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
ارزیابی و مقایسه شوینده تلسکوپی با روشهای معمول شستشوی میوه ارقام خرمای برحی و مضافتی روی نخل(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66728.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
بررسی روشهای مختلف خشک کردن غنچه گل محمدی به منظور ارزیابی شاخصهای کیفی (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66191.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
معرفی فرآیند تولید و تجهیزات واحد سیار درجهبندی و بستهبندی سیب درختی و ارزیابی اقتصادی آن(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64563.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
بررسی تأثیر سایبان بر برخی ویژگی های کیفی انار (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63872.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
بررسی تاثیر استفاده از سایبان بر ویژگی های کیفی محصولات باغبانی در کشور(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63828.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
توسعه یک روش مناسب برای تولید فرآورده خشک از خارک مضافتی(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62858.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
بررسی امکان تولید نان های قالبی با خمیر نان های سنتی (سنگک و بربری)و مقایسه خصوصیات حسی آنها(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60786.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
مقایسه و ارزیابی روشهای خندان کردن پسته و تاثیر آن بر خواص کیفی محصول در طول نگهداری(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60260.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
بررسی تأثیر محلول ضد عفونی کننده ایمن ژاو و پوشش ضدمیکروبی بر ماندگاری و کیفیت میوه پرتقال(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57517.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
بررسی اثرات تنظیم کنندههای رشد, کائولن و عصاره گیاهی بر کاهش عارضه خشکیدگی خوشه خرما.(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57491.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
بررسی تأثیر محلول ضد عفونی کننده ایمن ژاو بر ماندگاری و کیفیت میوه توت فرنگی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57489.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
بررسی امکان جایگزینی پودر خرما به جای شکر در فرمولاسیون تولید کره پسته(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57105.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
معرفی روش مناسب تولید پاستیل خرما و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56166.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
اثر عصاره های گیاهی در کنترل فساد در رطب مضافتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54910.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
آیندهپژوهی در حوزه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53733.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
اثرات مواد ضد میکروبی مجاز و کاهش رطوبت بر کیفیت و عمر انباری رطب کبکاب(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52972.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
ارزیابی فنی سیستم های آبیاری زیرسطحی در باغات پسته (مطالعه موردی در منطقه انار با استفاده از لوله های پی وی سی)(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52562.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
اثر پوششهای کاغذی آغشته به روغنهای گیاهی جهت کنترل فساد پنیسیلیومی در ارقام پرتقال(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51399.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
بررسی ویژگی¬های روغن و اسیدهای چرب هسته دو ژنوتیپ خرمای تجاری استان کرمان(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 49711.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
راهکارهای مناسب جهت شستشو وکاهش آلودگیهای خرمای مضافتی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45487.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
بررسی و تعیین اثرات زمان برداشت و شرایط نگهداری بر عمر انبارداری پرتقال والنسیا(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46077.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل ها از خمیر نانهای محلی معروف در استان آذربایجان شرقی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41797.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
تعیین میکروفلور خرمای مضافتی در مراحل مختلف رسیدگی میوه(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/736.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
مقایسه روشهای مختلف کاهش میزان رطوبت ارقام رطب مضافتی ، کلوته، مردار سنگ(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/623.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
بررسی امکان تهیه نوشابه از شیره خرما(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1067.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
تعیین روشهای کاهش ضایعات میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
تعیین روشهای کاهش ضایعات مرکبات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی ، باغی و سبزی صیفی) در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
بررسی روش مناسب برای ضدعفونی و انبارداری ارقام تجاری خرمای ایران(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/48.
سمت: مجری،مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
شستشوی خرمای مضافتی روی درخت در مرحله خارک و اثر آن بر کیفیت میوه(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1110.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
بررسی زمان مناسب برداشت ارقام خرما(مضافتی ,قصب ,شمسایی پیارم وعبدالهی )(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/894.
سمت: مجری،مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
بررسی امکان رساندن مصنوعی خرمای مضافتی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/2.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
نگهداری رطب مضافتی بااستفاده ازترکیبات ممانعت کننده ازرشدکپکهاوکاهش رطوبت(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/154.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
بررسی اثرات واکس ,گرمادرمانی ,پوشش پولی اتیلن وقارچکش برروی عمرانبارداری پرتقالهای مارس ,ارلی ,والنسیاومحلی(1381). شماره فروست سامانه فيپاک: 81/703.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
بررسی تاثیرپوششهای محافظ خوشه برخواص کیفی وکاهش خسارت ناشی از زنبورهاوسوسکهای کارپوفیلوس برروی ارقام تجاری خرمای ایران(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 80/509.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|