فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (1)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (6)
 
  مقاله کنفرانس‌ (4)
 
  گزارش پژوهشی (28)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (1)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  اکبر جوکار    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   a.jokar@areeo.ac.ir  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/ajokar  
  فعالیت و علاقمندی: فرآوری مواد غذایی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Akbar_Jokar    
8 Google Scholar H_index:   2 ISI H_index:   1 Scopus H_index:  
6
مقاله علمی
4
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
28
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
1
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه تربیت مدرس ، تهران ، ایران ، 1394/11/01
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، صنایع غذایی ، دانشگاه شیراز ، شيراز ، ایران ، 1383/06/30
3- کارشناسی ناپیوسته ، صنایع غذایی ، دانشگاه ارومیه ، اروميه ، ایران ، 1379/06/31
  یافته قابل تجاری سازی :
1- مفتون آزاد،ندا. بدیعی،فوژان. شاه امیریان،سیده مریم. جوکار،اکبر. زارع،ماشاءاله. 1401. دستیابی به دانش فنی تولید جیره غذایی مخصوص شرایط بحران. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  مقاله علمی :
1- اسلامی،امیر. نخجوانی مقدم،محمدمهدی. قاسمی،محمد مهدی. جوکار،اکبر. 1403. برآورد شاخص های بهره وری آب آبیاری و عملکرد زراعت پنبه در شرایط مرسوم کشاورزی شهرستان های لارستان، داراب و فسا (مطالعۀ موردی: استان فارس). تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی (تحقیقات مهندسی کشاورزی سابق)، 25(95)، 57-74 دانلود فایل مقاله
2- شاکر،محمد. جوکار،اکبر. 1403. ارزیابی سامانه بینایی ماشین برای تعیین درصد شکستگی و تعداد بذرهای سورگوم، پنبه و جو. تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (تحقیقات مهندسی کشاورزی سابق)، 24(86)، 99-114 دانلود فایل مقاله
3- اسلامی،امیر. شاکر،محمد. جوکار،اکبر. 1402. تاثیر مدیریت آبیاری در شرایط باغدار بر میزان بهره‌وری آب آبیاری درختان پسته. مدیریت آب در کشاورزی، 10(1)، 1-14 دانلود فایل مقاله
4- شاهرخ نیا،محمدعلی. اسلامی،امیر. جوکار،اکبر. 1401. بررسی میزان آب کاربردی در مزارع و باغات مجهز شده به کنتورهای هوشمند آب در دشت ارسنجان فارس. مهندسی منابع آب، 15(53)، 13-28 دانلود فایل مقاله
5- جوکار،اکبر. زارع،حمید. بهمدی،هما. 1398. استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 18(67)، 73-88
6. Shaker, M.;Jokar, A.;mohammadi, d. 2022. Technical and economical evaluation of abrasive peeling machine and its effect on nutritional characteristics of quinoa. agricultural engineering international: cigr journal، 24(3)، 214-225 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- جوکار،اکبر. نقی پور،فریبا. 1403. طراحی فرمولاسیون نان باگت با آرد بلوط و برخی از بهبود دهنده ها به منظور بهبود خصوصیات کیفی و تغذیه‏ ای. کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات. دوره 1. 1-2 دانلود فایل مقاله
2- راهخدائی ساکن شیراز،اسماعیل. جوکار،اکبر. کرمی،محمدجواد. دیالمی،حجت. 1402. اثر روش های به باغی بر افزایش عملکرد و کاهش خسارت عارضه پژمردگی و خشکیدگی خوشه خرمای رقم خاصویی در استان فارس. سیزدهمین کنگره علوم باغبانی ایران. دوره . 2989-2993 دانلود فایل مقاله
3- جوکار،اکبر. نقی پور،فریبا. حجتي، محمد. 1400. طراحی فرموالسیون نان سنگک با آرد بلوط و برخی از بهبود دهنده ها به منظور بهبود خصوصیات کیفی و تغذیه ای. بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-11 دانلود فایل مقاله
4- شاکر،محمد. جوکار،اکبر. محمدی،دادگر. علوی منش،سیدمنصور. زارعي، محمدرضا. 1400. بررسی فنی و اقتصادی ماشین لایه بردار سایشی کینوا و تعیین شرایط بهینه استفاده از آن. سیزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران. دوره سيزدهمين. 1-18 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- ارزیابی سامانه بینایی ماشین برای تعیین تعداد بذرهای منتخب و درصد شکستگی بذر(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65437. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- بررسی اثر عوامل ماشینی بر میزان خردشدن و یکنواختی جیره‌های کاملاً مخلوط در دو دستگاه خوراک‌ساز دام عمودی و افقی ساخت داخل (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 65070. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- تاثیر شرایط نگهداری و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی و ماندگاری آرد کینوا(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64058. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- تعیین مقدار مناسب رطوبت و زمان استراحت دانه کینوا برای مشروط کردن و تاثیر آن بر کارآیی ماشین پوست‌کن، ساپونین و مواد مغذی کینوا(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62973. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- تأثیر شرایط نگهداری (دما ، رطوبت تعادلی دانه و زمان نگهداری) بر خصوصیات بذر و دانه پوست¬گیری شده کینوا(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62974. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- کاربرد توام روش¬های به¬باغی نخلستان در کاهش عارضه پژمردگی و خشکیدگی خوشه خرمای رقم خاصویی (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62713. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- بررسی اثر تغییر شکل بستر توزیع آب بر عملکرد و بهره‌وری آب آبیاری درختان پسته در سروستان(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60988. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- بررسی حجم و بهره وری آب در مزارع و باغات مجهز شده به کنتورهای هوشمند آب در دشت ارسنجان(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60317. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
9- تولید میان وعده مغذی از میوه خرما (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60149. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
10- بررسی اثر محافظتی کربوکسی‌متیل‌سلولز بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه‌های منجمد انار رقم رباب (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59453. سمت: مجری. مشاهده چکیده
11- تعیین پارامترهای عملکردی ماشین لایه بردار سایشی برای ساپونین زدایی از دانه کینوا (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59154. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
12- طراحی فرمولاسیون نان باگت و سنگک با آرد بلوط و برخی از بهبود دهنده‌ها به منظور بهبود خصوصیات کیفی و تغذیه‌ای(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58854. سمت: مجری. مشاهده چکیده
13- تاثیر رقم و زمان برداشت غوره بر ویژگی های کمی وکیفی و ماندگاری آب غوره در استان فارس(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58274. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
14- بررسی یکنواختی جیره های کاملا مخلوط در دستگاه خوراک ساز دام (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57276. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
15- تأثیر پوشش صمغ فارسی بر کیفیت دانه‌های آماده مصرف انار رباب(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55964. سمت: مجری. مشاهده چکیده
16- بررسی اثر شرایط خشک کردن بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ماندگاری اسلایس (برگه ) لیمو(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 47419. سمت: همکار. مشاهده چکیده
17- استفاده از پودر غلات جوانه زده در سوسیس به منظور افزایش ارزش تغذیه ای(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44406. سمت: مجری. مشاهده چکیده
18- بررسی تاثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون بر پایه کیوزان در افزایش ماندگاری انجیر سیاه استهبان(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46683. سمت: همکار. مشاهده چکیده
19- بررسی تاثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری سه رقم خرمای مرطوب (رطب ) استان فارس (کبکاب ، خاصویی ، شاهانی )(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46535. سمت: همکار. مشاهده چکیده
20- تعیین شرایط بهینه خشک کردن ارقام انجیر سبز و سیاه استهبان(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45496. سمت: همکار. مشاهده چکیده
21- بررسی امکان استفاده از ضایعات خرما ناشی از خشکسالی و گرد و غبار در صنایع تبدیلی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44031. سمت: همکار. مشاهده چکیده
22- بررسی امکان خشک کردن اسمزی برگه میوه انبه(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44705. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
23- بررسی امکان تولید نان مسطح با مخلوطی از آرد غلات مختلف(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44408. سمت: مجری. مشاهده چکیده
24- تعیین خواص حرارتی - فیزیکی آب انار دانه قرمز استان فارس به منظور کاربرد در کنترل حرارتی فرآیند تغلیظ(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39326. سمت: همکار. مشاهده چکیده
25- بررسی خشک کردن دانه انار با خشک کن تونلی و خشک کردن آفتابی (انار دانه)(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/520. سمت: مجری. مشاهده چکیده
26- نگهداری غیرشیمیایی میوه انجیر رقم سبز استهبان به صورت خشک و مرطوب شده درون بسته های با اتمسفر تغییریافته(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1266. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
27- بررسی خشک کردن دانه انار با خشک کن خورشیدی و خشک کردن آفتابی (انار دانه)(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/723. سمت: مجری. مشاهده چکیده
28- تعیین روشهای کاهش ضایعات مرکبات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
  رتبه در جشنواره علمی :
1- تولید جیره غذایی مخصوص شرایط بحران. هفته پژوهش و فناوری وزارت جهاد کشاورزی(1399).دستاورد برتر هفته پژوهش.
               
از تاریخ تا تاریخ