فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (4)
 
  مقاله کنفرانس‌ (2)
 
  گزارش پژوهشی (55)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (3)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (2)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  عادل میرمجیدی هشتجین    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   adelmirmajidi@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/amirmajidihashtjin  
  فعالیت و علاقمندی: فناوری نانو - صنایع تبدیلی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Adel_MirmajidiHashtjin    
3 Google Scholar H_index:   3 ISI H_index:   3 Scopus H_index:  
4
مقاله علمی
2
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
55
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه تربیت مدرس ، تهران ، ایران ، 1392/11/14
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تهران ، کرج ، ایران ، 1377/12/03
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه شیراز ، شيراز ، ایران ، 1375/06/31
  مقاله علمی :
1- نادمي، شيدا. شهاب لواساني، عليرضا. میرمجیدی هشتجین،عادل. ناطقي، ليلا. برنجي، شيلا. 1403. ارزیابی و یژگیهای فیز یکوشیمیایی و حسی پنیر پیتزا حاوی درصدهای متفاوت فیبرهای مرکبات و بامبو. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 10(3)، 24-37 دانلود فایل مقاله
2- حسینی،گیتا. میرمجیدی هشتجین،عادل. مرادي، پژمان. تاج الدین،بهجت. 1403. تاثیر ترکیب گازی در ماندگاری خیار گلخانه ای . مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری، 10(1)، 169-184 دانلود فایل مقاله
3- حسینی،گیتا. میرمجیدی هشتجین،عادل. مرادي، پژمان. تاج الدین،بهجت. 1402. تأثیر نوع بسته بندی در ماندگاری خیار گلخانه ای (.L sativus Cucumis). مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری، 9(4)، 82-95 دانلود فایل مقاله
4- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. میرمجیدی هشتجین،عادل. احمدزاده قويدل، ريحانه. 1398. بررسی تأثیر سیستم‏ های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90)، 353-364 دانلود فایل مقاله
  مقاله کنفرانس‌ :
1- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. میرمجیدی هشتجین،عادل. 1398. بهبود خصوصیات نان روتی با بکارگیری سیستم ‏های پخت و افزودن هیدروکلوئیدها. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-8 دانلود فایل مقاله
2- ضیاء الحق،سیدحمیدرضا. میرمجیدی هشتجین،عادل. 1386. بهينه سازي روشهاي سنتي توليد برگه زردآلو در مناطق توليد به منظور بهبود خواص كيفي و حذف گوگرد. اولين همايش و نمايشگاه خشكبار. دوره 1. 164-182 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- تولید نانوامولسیون اسانس روغنی رزماری و کاربرد آن در کاهش فساد پس از برداشت پرتقال (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66974. سمت: مجری. مشاهده چکیده
2- بررسی آلودگی میکروبی در محصولات خیار و کاهو(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66934. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
3- بررسی آلودگی میکروبی در محصول سیب زمینی(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65585. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- معرفی فرآیند تولید و تجهیزات سیستم سیار جداسازی، دسته‌بندی و آب‌گیری گوجه‌فرنگی و بررسی اقتصادی آن(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64558. سمت: همکار. مشاهده چکیده
5- بررسی تأثیر سایبان بر برخی ویژگی های کیفی انار (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63872. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- تعیین سهم عوامل مختلف در ضایعات کمی و کیفی سیب زمینی طی دوره پس از برداشت در استان همدان و ارائه راهکارهای اصلاحی (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63831. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- سنجش و پایش میزان ضایعات سیب درختی در مرحله برداشت و پس از برداشت در منطقه دماوند استان تهران(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60769. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- بهبود فرمولاسیون نان های قالبی تولید شده از آرد سبوس دار (آرد مورد استفاده در تولید نان سنگک) با هدف تولید صنعتی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60776. سمت: همکار. مشاهده چکیده
9- بررسی تأثیر محلول ضد عفونی کننده ایمن ژاو و پوشش ضدمیکروبی بر ماندگاری و کیفیت میوه پرتقال(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57517. سمت: مجری. مشاهده چکیده
10- بررسی تأثیر محلول ضد عفونی کننده ایمن ژاو بر ماندگاری و کیفیت میوه توت فرنگی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57489. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
11- تعیین شرایط بهینه مدیریت پس از برداشت گیاه سالیکورنیای تازه (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55527. سمت: مجری. مشاهده چکیده
12- فرآوری و نگهداری پس از برداشت گیاه سالیکورنیا (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55484. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
13- تعیین مناسب ترین بسته بندی برای افزایش ماندگاری خیار حاصل از مصرف چای کمپوست به جای کودهای شیمیائی در کشت هیدروپونیک باز(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54380. سمت: مجری. مشاهده چکیده
14- بررسی تأثیر سیستم‏ های پخت و هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح تخمیری هندی) به ‏منظور تولید صنعتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54362. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
15- مطالعه سینتیک قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب تیمار یافته با افزودنی های مجاز(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53353. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
16- اعتباربخشی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 51787. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
17- امکان تولید خیار تخمیری با استفاده از کلرور کلسیم(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51394. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
18- بررسی امکان تولید نان حجیم با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47978. سمت: همکار. مشاهده چکیده
19- تعیین مناسب ترین روش تولید مالت (سمنو) از واریته های مختلف تجاری گندم و ارزیابی خواص کمی و کیفی آن(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46411. سمت: مجری. مشاهده چکیده
20- تهیه پودر از خرمای درجه دو و مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی آن(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41528. سمت: همکار. مشاهده چکیده
21- استفاده از محلولهای اسمزی و هوای گرم در تهیه انجیر نیمه مرطوب (پرسی)(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43548. سمت: همکار. مشاهده چکیده
22- بررسی امکان تولید شوریجات رژیمی کم نمک تخمیری(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41647. سمت: همکار. مشاهده چکیده
23- بررسی امکان تولید نان بربری با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39910. سمت: همکار. مشاهده چکیده
24- بررسی امکان تولید نان با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40761. سمت: مجری. مشاهده چکیده
25- بررسی امکان تولید نان لواش با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 42946. سمت: همکار. مشاهده چکیده
26- بررسی سیستمهای موجود پخت نان و بهینه سازی و انتخاب سیستم مناسب برای تولید نان با ماندگاری بالا(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41239. سمت: همکار. مشاهده چکیده
27- بررسی انواع افزودنیهای و بهینه سازی سطوح مصرف موثر آنها در افزایش ماندگاری نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39565. سمت: همکار. مشاهده چکیده
28- جداسازی و شناسایی میکروب های عامل فساد و مقاوم به حرارت در بامیه و تعیین فرایند حرارتی و زمان پروسس برای کنسرو بامیه(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1557. سمت: همکار. مشاهده چکیده
29- تعیین فرایند حرارتی و زمان پروسس برای کنسرو نخود فرنگی و جداسازی و شناسایی میکروب های عامل فساد و مقاوم به حرارت در نخود فرنگی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1558. سمت: همکار. مشاهده چکیده
30- بهینه سازی فرایند تولید ونگهداری چیپس گلابی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/253. سمت: همکار. مشاهده چکیده
31- بسته‌بندی رطب با استفاده از اتمسفر تغییریافته و تعیین فلور میکروبی محصور در طی فرآیند(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/215. سمت: همکار. مشاهده چکیده
32- بررسی امکان استفاده از سویا و مغزدانه آفتابگردان در بهبود کیفیت نان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1605. سمت: همکار. مشاهده چکیده
33- بررسی امکان استخراج سلولز از ضایعات خمیر چغندرقند(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1601. سمت: مجری. مشاهده چکیده
34- بررسی علل ضایعات میوه جات و سبزی جات و ارائه راهکارهای لازم جهت کاهش ضایعات از تولید تا فرآوری و مصرف(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/602. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
35- بررسی راهکارهای موثر در کاهش ضایعات انباری ارقام پیاز خوراکی ایرانی در مراحل رشد،برداشت و پس از برداشت(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/57. سمت: مجری. مشاهده چکیده
36- تعیین روشهای کاهش ضایعات میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
37- تعیین روش‌های کاهش ضایعات غلات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
38- تعیین اولویت های تحقیقاتی بکارگیری باقیمانده گیاهی و تبدیل زائدات محصولات کشاورزی به مواد قابل مصرف در بخش کشاورزی و صنعت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/976. سمت: همکار. مشاهده چکیده
39- بررسی و مطالعه روشهای کاهش ضایعات محصولات سبزی و صیفی در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
40- کاهش ضایعات دانه‌های روغنی در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
41- تعیین روشهای کاهش ضایعات مرکبات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
42- کاهش ضایعات پس از برداشت میوه‌های دانه‌دار و هسته‌دار(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
43- بررسی روند تغییرات کمی و کیفی ارقام پیاز ایرانی درطول انبارداری(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/849. سمت: مجری. مشاهده چکیده
44- بررسی و تعیین مقادیر استفاده از سبوس در تولید نان بربری(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/850. سمت: مجری. مشاهده چکیده
45- بررسی و تعیین مقادیر استفاده از سبوس در تولید نان تافتون(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/851. سمت: مجری. مشاهده چکیده
46- بررسی و تعیین مقادیر استفاده از سبوس در تولید نان لواش(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/854. سمت: مجری. مشاهده چکیده
47- بررسی تاثیرموادافزودنی روی کیفیت نان (امولگاتور, نگهدارنده (Sorbic acid),Calcium carbonat, Ascobic acid,آنزیم ,Soya flour)(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/853. سمت: همکار. مشاهده چکیده
48- کاهش ضایعات مراحل برداشت و پس از برداشت محصولات گلخانه ای(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/545. سمت: همکار. مشاهده چکیده
49- کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی ، باغی و سبزی صیفی) در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
50- تعیین فرآیند حرارتی و زمان پروسس برای پالپ و اسلایس خربزه(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1265. سمت: همکار. مشاهده چکیده
51- بررسی تاثیرغلظت های مختلف آب و آهک و کلر بر کاهش ضایعات کمی و کیفی ریشه چغندر قند در سیلو(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/313. سمت: همکار. مشاهده چکیده
52- بهینه سازی روشهای سنتی تولیدبرگه زردآلودرمناطق تولید به منظوربهبودخواص کیفی وحذف گوگرد(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1229. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
53- بررسی وتعیین مناسبترین فرمول پوشش دهنده جهت افزایش زمان ماندگاری انار(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/225. سمت: همکار. مشاهده چکیده
54- بررسی روشهای پوست گیری دانه کلزا و اثرآن برمیزان و کیفیت روغن استحصالی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1446. سمت: همکار. مشاهده چکیده
55- استفاده ازروش خشک کردن اسمزی درتولیدبرگه هلو(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1393. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- بررسی اثر پوشش محلول اکسید روی بر ماندگاری و کیفیت محصولات گلخانه‌ای (فلفل دلمه¬ای Capsicum annum و(1401). شماره فروست: 62247. میرمجیدی هشتجین،عادل. گلشن تفتی،ابوالفضل. رفیعی درسنگی،زهرا. پردیس کیان،صدیقه. کشاورزکمسری،نسرین. مشاهده چکیده
2- بررسی اثربخشی محلول ضد عفونی¬کننده ایمن¬ژاو بر ماندگاری و کیفیت محصول گوجه¬فرنگی(1401). شماره فروست: 62008. گلشن تفتی،ابوالفضل. میرمجیدی هشتجین،عادل. پردیس کیان،صدیقه. رفیعی درسنگی،زهرا. کشاورزکمسری،نسرین. مشاهده چکیده
3- اثربخشی پنج‌ساله مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی (1396 تا 1400)(1401). شماره فروست: 61996. جمشیدی،بهاره. دهقانی سانیج،حسین. شریفی مالواجردی،احمد. میرمجیدی هشتجین،عادل. حقایقی مقدم،سیدابوالقاسم. سعیدی راد،محمدحسین. فاطمیان،حامد. باقری،نیک روز. واحدی،عادل. مومنی،داود. رضوانی،سیدمعین الدین. جوادی مقدم،جلال. دهقان،الیاس. حیدری،احمد. طهماسبی،منا. کریمی،هادی. آقا قزوینی،حمیدرضا. ادیبان،رضا. عادل زاده،رضا. گرامی،کریم. لویمی،نعیم. گازر،حمید رضا. ایوانی،افشین. افضلی،سیدمحمدجواد. تاکی،اورنگ. رشاد صدقی،علی. مشاهده چکیده
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- تولید نانوامولسیون اسانس روغنی رزماری و کاربرد آن در معطر سازی دوغ(1403).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:صدف خانی شیرکوهی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
2- بررسی تاثیر نوع ماده بسته بندی و ترکیب گازی درون بسته بر ماندگاری خیار گلخانه ای(1396).دانشگاه آزاد اسلامى. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:گیتا حسینی.
               
از تاریخ تا تاریخ