1-
|
تولید نانوامولسیون اسانس روغنی رزماری و کاربرد آن در کاهش فساد پس از برداشت پرتقال (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66974.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
بررسی آلودگی میکروبی در محصولات خیار و کاهو(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66934.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
بررسی آلودگی میکروبی در محصول سیب زمینی(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65585.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
معرفی فرآیند تولید و تجهیزات سیستم سیار جداسازی، دستهبندی و آبگیری گوجهفرنگی و بررسی اقتصادی آن(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64558.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
بررسی تأثیر سایبان بر برخی ویژگی های کیفی انار (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63872.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
تعیین سهم عوامل مختلف در ضایعات کمی و کیفی سیب زمینی طی دوره پس از برداشت در استان همدان و ارائه راهکارهای اصلاحی (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63831.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
سنجش و پایش میزان ضایعات سیب درختی در مرحله برداشت و پس از برداشت در منطقه دماوند استان تهران(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60769.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
بهبود فرمولاسیون نان های قالبی تولید شده از آرد سبوس دار (آرد مورد استفاده در تولید نان سنگک) با هدف تولید صنعتی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60776.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
بررسی تأثیر محلول ضد عفونی کننده ایمن ژاو و پوشش ضدمیکروبی بر ماندگاری و کیفیت میوه پرتقال(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57517.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
بررسی تأثیر محلول ضد عفونی کننده ایمن ژاو بر ماندگاری و کیفیت میوه توت فرنگی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57489.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
تعیین شرایط بهینه مدیریت پس از برداشت گیاه سالیکورنیای تازه (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55527.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
فرآوری و نگهداری پس از برداشت گیاه سالیکورنیا (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55484.
سمت: مجری،مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
تعیین مناسب ترین بسته بندی برای افزایش ماندگاری خیار حاصل از مصرف چای کمپوست به جای کودهای شیمیائی در کشت هیدروپونیک باز(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54380.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
بررسی تأثیر سیستم های پخت و هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح تخمیری هندی) به منظور تولید صنعتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54362.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
مطالعه سینتیک قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب تیمار یافته با افزودنی های مجاز(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53353.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
اعتباربخشی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 51787.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
امکان تولید خیار تخمیری با استفاده از کلرور کلسیم(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51394.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
بررسی امکان تولید نان حجیم با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47978.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
تعیین مناسب ترین روش تولید مالت (سمنو) از واریته های مختلف تجاری گندم و ارزیابی خواص کمی و کیفی آن(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46411.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
تهیه پودر از خرمای درجه دو و مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی آن(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41528.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
استفاده از محلولهای اسمزی و هوای گرم در تهیه انجیر نیمه مرطوب (پرسی)(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43548.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
بررسی امکان تولید شوریجات رژیمی کم نمک تخمیری(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41647.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
بررسی امکان تولید نان بربری با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39910.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
بررسی امکان تولید نان با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40761.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
بررسی امکان تولید نان لواش با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 42946.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
بررسی سیستمهای موجود پخت نان و بهینه سازی و انتخاب سیستم مناسب برای تولید نان با ماندگاری بالا(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41239.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
بررسی انواع افزودنیهای و بهینه سازی سطوح مصرف موثر آنها در افزایش ماندگاری نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39565.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
جداسازی و شناسایی میکروب های عامل فساد و مقاوم به حرارت در بامیه و تعیین فرایند حرارتی و زمان پروسس برای کنسرو بامیه(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1557.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
تعیین فرایند حرارتی و زمان پروسس برای کنسرو نخود فرنگی و جداسازی و شناسایی میکروب های عامل فساد و مقاوم به حرارت در نخود فرنگی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1558.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
بهینه سازی فرایند تولید ونگهداری چیپس گلابی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/253.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
بستهبندی رطب با استفاده از اتمسفر تغییریافته و تعیین فلور میکروبی محصور در طی فرآیند(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/215.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
بررسی امکان استفاده از سویا و مغزدانه آفتابگردان در بهبود کیفیت نان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1605.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
بررسی امکان استخراج سلولز از ضایعات خمیر چغندرقند(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1601.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
بررسی علل ضایعات میوه جات و سبزی جات و ارائه راهکارهای لازم جهت کاهش ضایعات از تولید تا فرآوری و مصرف(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/602.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
بررسی راهکارهای موثر در کاهش ضایعات انباری ارقام پیاز خوراکی ایرانی در مراحل رشد،برداشت و پس از برداشت(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/57.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
تعیین روشهای کاهش ضایعات میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
37-
|
تعیین روشهای کاهش ضایعات غلات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
38-
|
تعیین اولویت های تحقیقاتی بکارگیری باقیمانده گیاهی و تبدیل زائدات محصولات کشاورزی به مواد قابل مصرف در بخش کشاورزی و صنعت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/976.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
39-
|
بررسی و مطالعه روشهای کاهش ضایعات محصولات سبزی و صیفی در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
40-
|
کاهش ضایعات دانههای روغنی در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
41-
|
تعیین روشهای کاهش ضایعات مرکبات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
42-
|
کاهش ضایعات پس از برداشت میوههای دانهدار و هستهدار(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
43-
|
بررسی روند تغییرات کمی و کیفی ارقام پیاز ایرانی درطول انبارداری(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/849.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
44-
|
بررسی و تعیین مقادیر استفاده از سبوس در تولید نان بربری(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/850.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
45-
|
بررسی و تعیین مقادیر استفاده از سبوس در تولید نان تافتون(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/851.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
46-
|
بررسی و تعیین مقادیر استفاده از سبوس در تولید نان لواش(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/854.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
47-
|
بررسی تاثیرموادافزودنی روی کیفیت نان (امولگاتور, نگهدارنده (Sorbic acid),Calcium carbonat, Ascobic acid,آنزیم ,Soya flour)(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/853.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
48-
|
کاهش ضایعات مراحل برداشت و پس از برداشت محصولات گلخانه ای(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/545.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
49-
|
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی ، باغی و سبزی صیفی) در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
50-
|
تعیین فرآیند حرارتی و زمان پروسس برای پالپ و اسلایس خربزه(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1265.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
51-
|
بررسی تاثیرغلظت های مختلف آب و آهک و کلر بر کاهش ضایعات کمی و کیفی ریشه چغندر قند در سیلو(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/313.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
52-
|
بهینه سازی روشهای سنتی تولیدبرگه زردآلودرمناطق تولید به منظوربهبودخواص کیفی وحذف گوگرد(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1229.
سمت: مجری،مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
53-
|
بررسی وتعیین مناسبترین فرمول پوشش دهنده جهت افزایش زمان ماندگاری انار(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/225.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
54-
|
بررسی روشهای پوست گیری دانه کلزا و اثرآن برمیزان و کیفیت روغن استحصالی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1446.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
55-
|
استفاده ازروش خشک کردن اسمزی درتولیدبرگه هلو(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1393.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|