1-
|
ارزیابی عملکرد تولیدی گاومیشهای بومی و گاومیش های آمیخته( بومی × اسپرم گاومیش ایتالیایی) در استان اردبیل(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65633.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
تعیین ارزش غذایی سیلوی ارقام جدید علوفه آمارانت در استان آذربایجان غربی(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65519.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
ارزیابی کشت مخلوط ارقام گلرنگ و تریتیکاله در کشت پاییزه جهت تولید علوفه (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65326.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
تهیه و کاربرد کیت تشخیص پروسیک اسید در علوفه ها(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65320.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
تولید علوفه با کشت خارشتر (Alhagi camelorum ) در شرایط تنش شوری و خشکی (جریان ساز)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64936.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
تأثیر استفاده از سیلاژ خوراک کامل بر پایه چغندرعلوفهای برعملکرد برههای پرواری زل (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64466.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
بررسی ارزش غذایی خارشتر علوفه ای کشت شده در استان یزد(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62618.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
تعیین ارزش غذایی سیلاژ علوفه ارقام جدید آمارانت در استان گلستان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62379.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
تعیین ارزش غذایی پسماندهای ذرت فرآوری شده در تغذیه نشخوارکنندگان (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61873.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
مطالعه امکان ساخت کیت شناساگر اوره در خوراک دام (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61571.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
بررسی روش مناسب تهیه سیلاژ اندام هوایی،ریشه و گیاه کامل چغندر علوفهای (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61505.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
بهبود وضعیت تولید و سلامت گاوهای شیری با استفاده از مکمل نمک های آنیونی در گاوداری های سنتی استان قزوین (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61486.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
بررسی میزان تجزیه پذیری شکمبه ای اوره آهسته رهش ساخت داخل در مقایسه با منابع نیتروژنی دیگر در شرایط شبیه سازی شده شکمبه (به روش برون تنی)(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60734.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
تعیین ارزش غذایی سه گونه گیاه غالب مرتعی استان بوشهر در مراحل مختلف رشد(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60699.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
اثرات استفاده از پروفوس( خوراک گلوتن فراوری شده) بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60434.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
تعیین نسبت مناسب استفاده از سیلاژ چغندر علوفه ای در جیره بره های پرواری (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59623.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
بررسی تاثیر سیلاژ علوفه تریتیکاله و ماشک بر عملکرد پرواری برههای نر کبوده شیراز (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59579.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
ارزیابی استفاده از بخش هوایی سیب زمینی در بلوک خوراک کامل در تغذیه میش های داشتی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59325.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
اثرات تغذیه اسانس سیر و زیره پوشش دارشده بر عملکرد، فراسنجه های خونی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58625.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
اثر توکسین بایندر توکسیت(Toxeat) بر فراسنجه های خونی، دستگاه گوارش و بیان ژنهای مرتبط با فعالیت کبد در جوجه های گوشتی تغذیه شده با آفلاتوکسین (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58116.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
استفاده از ضایعات خشک شده محصولات لبنی در خوراک استارتر گوساله(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57661.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
: بررسی ارزش غذایی علوفه سه رقم جدید تاج خروس طی زمان های مختلف برداشت در استان گلستان(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56843.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
تدوین برنامه تحقیقات کاهش انتشار گازهای گلخانه ای مرتبط با رشته علوم دامی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56092.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
تاثیر افزودن پری بیوتیک به توکسین بایندر بر عملکرد، فراسنجه¬های خونی، ایمنی و دستگاه گوارش جوجه¬های گوشتی تغذیه شده با جیره¬های آلوده به آفلاتوکسینB1(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56045.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
بررسی اثر اوره آهسته رهش با و بدون ملاس، بر فراسنجه های شکمبه ایی، عملکرد رشد و صفات لاشه گوسفند پرواری (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56002.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
بررسی اثرات الگوی کاشت بر عملکرد کمی و کیفی تاج خروس علوفه¬ای درشرایط آب و هوایی استان گلستان (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55730.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله جرم ذرت بر عملکرد، ایمنی،کیفیت لاشه جوجه¬های گوشتی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55712.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
بررسی اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55684.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
اثرات محرک رشد گیاهی اورکس بر عملکرد و پاسخ¬های ایمنی جوجه¬های گوشتی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55687.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه آمارانت (تاج خروس) در خوراک پلت بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55213.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
تعیین قابلیت هضم تفاله زیتون به روش حیوان زنده در شترهای یک کوهانه استان یزد(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54988.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
بررسی عوامل به زراعی و مقایسه عملکرد سه رقم تاج خروس علوفه¬ای (1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54867.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
تعیین مناسبترین زمان برداشت و تاثیر آن بر کمیت و کیفیت علوفه سه رقم تاج خروس علوفه ای(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54496.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
بررسی اثرات عصاره گلپر و آنیسون بر عملکرد، فراسنجههای خونی و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53753.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
بررسی اثر کاربرد بقایای کلم بروکلی سیلو شده در جیره غذایی بره پرواری(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52802.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
بررسی خصوصیات سیلویی، روند تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ علوفه ارزن مرواریدی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50230.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
37-
|
تعیین مصرف اختیاری و قابلیت هضم علوفه سیب زمینی ترشی در گوسفند(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50227.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
38-
|
تعیین ارزش غذایی، تجزیه پذیری، هضم پذیری برون تنی و درون تنی و فراسنج های شکمبه ای و خونی ناشی از مصرف سه گونه گیاهی شورپسند در شترهای یک کوهانه خوزستان(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 52439.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
39-
|
تاثیر پوشش چربی بر هضم شکمبه ای و روده ای منابع پروتئین و مکمل های متیونین و لایزین در گاو(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 47534.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
40-
|
دستیابی به فناوری مناسب عمل آوری کود مرغی به منظور تولید مکمل خوراک دام(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45376.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
41-
|
اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار ،قابلیت هضم جیره و میزان مصرف اختیاری خوراک در بره های نر(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41998.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
42-
|
دستیابی به فناوری تولید مکمل خوراک دام بر اساس ملاس و فضولات طیور(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1787.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
43-
|
تاثیر سطوح مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/699.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
44-
|
تعیین ارزش غذایی بقایای گلاب گیری به عنوان خوراک دام(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/545.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
45-
|
تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک در تغذیه جوجه گوشتی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1592.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
46-
|
تعیین ارزش غذایی کاه لاینهای امیدبخش جو(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/440.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
47-
|
تعیین ارزش غذایی و خاصیت سیلویی علوفه تاج خروس (Amaranthus hypochondriacus)(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/730.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
48-
|
اثر سطوح مختلف ملاس , گوگرد و اوره بر قابلیت هضم وتخمیر مواد خشبی , در شیرابه شکمبه گاو میش , به روش آزمایشگاهی(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/583.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
49-
|
تعیین ارزش غذایی بقایای کارخانه های چای خشک کنی در تغذیه نشخوارکنندگان(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/968.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|