فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (7)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (8)
 
  یافته قابل تجاری سازی (9)
 
  انتقال فناوری (3)
 
  کتاب‌ (8)
 
  مقاله علمی (23)
 
  مقاله کنفرانس‌ (1)
 
  گزارش پژوهشی (65)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (1)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (1)
 
  نشریه فنی و ترویجی (4)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (7)
 
  رتبه در جشنواره علمی (6)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  احمد شاکراردکانی    
  مرتبه علمی :   دانشیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   shaker@areeo.ac.ir  
  وب‌سایت شخصی: http://www.researcherid.com/rid/F-5005-2010  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/ashakerardekani  
  فعالیت و علاقمندی: روغن ، امولسیفایر، پایداری اکسیداسیونی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Ahmad_Shakerardekani    
16 Google Scholar H_index:   11 ISI H_index:   13 Scopus H_index:  
23
مقاله علمی
1
مقاله کنفرانس‌
8
کتاب‌
65
گزارش‌ پژوهشی
7
اختراع/اکتشاف
17
یافته‌ترویجی‌تجاری
3
انتقال فناوری
5
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم و صنايع غذايي ، UPM ، سردانگ ، مالزی ، 1391
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه صنعتی اصفهان ، اصفهان ، ایران ، 1379
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه شیراز ، شيراز ، ایران ، 1376
  اختراع :
1- شاکراردکانی،احمد. مريم هاشمي. 1397. فرآیند افزایش ماندگاری پسته تازه با استفاده از پوشش حوراکی آلژینات سدیم و کیتوزان غنی شده با اسانس آویشن شیرازی. شماره ثبت 96282. مشاهده اطلاعات اختراع
2- شاکراردکانی،احمد. 1392. تکنیک تولید شکلات پسته. شماره ثبت 79358. مشاهده اطلاعات اختراع
3- شاکراردکانی،احمد. 1392. تکنیک تولید شیر پسته. شماره ثبت 79360. مشاهده اطلاعات اختراع
4- شاکراردکانی،احمد. 1385. تولید مغز سبز پسته به روش غوطه ور سازی در محلول سود و اسید سیتریک. شماره ثبت 38547. مشاهده اطلاعات اختراع
5- شاکراردکانی،احمد. 1385. تکنیک تولید حلوا از مغز پسته برشته. شماره ثبت 38546. مشاهده اطلاعات اختراع
6- شاکراردکانی،احمد. 1385. تکنیک تولید کره از مغز پسته برشته. شماره ثبت 38545. مشاهده اطلاعات اختراع
7- شاکراردکانی،احمد. 1385. دستگاه آسیاب کردن مغز پسته جهت خمیر کردن مغز آن. شماره ثبت 37927.
  یافته قابل ترویج :
1- شاکراردکانی،احمد. 1399. کاربرد پودر خرما به جای شکر در فرمولاسیون تولید کره پسته. دانلود فایل
2- شاکراردکانی،احمد. 1399. بهبود کیفیت کره پسته با استفاده از پودر اناردانه. دانلود فایل
3- شاکراردکانی،احمد. 1399. تکنیک تولید شیر پسته. دانلود فایل
4- شاکراردکانی،احمد. 1398. تکنیک بکارگیری سه نوع امولسیفایر (لسیتین، منو گلیسیرید و گلیسرول منو استئارات) جهت کاهش جدا شدن روغن در حلوا پسته. دانلود فایل
5- شاکراردکانی،احمد. 1398. کاهش آلودگی به آفلاتوکسین محموله هی پسته از طریق سورتینگ. دانلود فایل
6- شاکراردکانی،احمد. 1396. شور و برشته کردن پسته با بستر سیال. دانلود فایل
7- شاکراردکانی،احمد. 1395. شرایط بهینه پوست گیری مغز پسته با استفاده از آب داغ (ارقام اوحدی و قزوینی). دانلود فایل
8- شاکراردکانی،احمد. 1395. شرایط بهینه پوست گیری مغز پسته با استفاده از آب نمک. دانلود فایل
  انتقال فناوری :
1- شاکراردکانی،احمد(). 1393. واگذاری فناوری تولید شکلات پسته موضوع قرارداد شماره 1031/280.
2- شاکراردکانی،احمد(). 1385. قرارداد واگذاری حق بهره برداری از دانش فنی شماره 3215/280.
3- شاکراردکانی،احمد(). 1385. قرارداد واگذاری دانش فنی به شماره 39/280.
  یافته قابل تجاری سازی :
1- تاج الدین،بهجت. شاکراردکانی،احمد. رفیعی درسنگی،زهرا. 1401. دانش فنی افزایش ماندگاری پسته تازه از طریق بسته بندی خوشه ای آن به روش اتمسفر اصلاح شده. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
2- ضیاء الحق،سیدحمیدرضا. باباخانزاده سجیرانی،اسماعیل. رفیعی بنادکی،وحیده السادات. شاکراردکانی،احمد. 1400. دانش فنی نگهداری پسته تازه با استفاده از پوششهای خورا كی. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
3- ضیاء الحق،سیدحمیدرضا. باباخانزاده سجیرانی،اسماعیل. رفیعی بنادکی،وحیده السادات. شاکراردکانی،احمد. 1400. دانش فنی نگهداری پسته تازه با استفاده از پوشش های خوراکی. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
4- پاکدامن،نجمه. شاکراردکانی،احمد. صابری،نجمه. طاهری،اعظم. طالقانی،فاطمه. 1399. دانش فنی کاربرد همزمان پوشش خوراکی آلژینات و روش انجماد جهت افزایش ماندگاری پسته تازه. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
5- شاکراردکانی،احمد. 1399. دانش فنی تولید کره پسته. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
6- شاکراردکانی،احمد. هاشمي، مريم. 1399. دانش فنی افزایش ماندگاری پسته تازه. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
7- شاکراردکانی،احمد. 1399. دانش فنی تولید حلوا پسته با خمیر پسته. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
8- شاکراردکانی،احمد. 1399. دانش فنی تولید شکلات پسته با مغزی پودر و خمیر پسته. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
9- شاکراردکانی،احمد. 1399. دانش فنی تولید شیر پسته. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1- صداقتی،ناصر. اسماعیل پور،علی. بصیرت،مهدی. حسینی فرد،سیدجواد. محمدی،امیر حسین. عبداللهی عزت آبادی،محمد. شاکراردکانی،احمد. مرادی قهدریجانی،محمد. علی حوری،مجید. (1403). بهره وری آب در پسته و راهبردهای ارتقای آن. موسسه تحقیقات علوم باغبانی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
2- شاکراردکانی،احمد. (1402). راهنمای مدیریت برداشت و پس از برداشت پسته. انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.
3- شاکراردکانی،احمد. عبداللهی عزت آبادی،محمد. جوانشاه،امان اله. بصیرت،مهدی. تاج آبادی پور،علی. حسینی فرد،سیدجواد. صداقتی،ناصر. محمدی محمد آبادی،اکبر. پناهی،بهمن. صداقت،رضا. اسماعیل پور،علی. امامی شهربابک،سید یحیی. حکم آبادی،حسین. مرادی قهدریجانی،محمد. شرافتی،عبدالحمید. کاظمی،فاطمه. مهرنژاد، محمدرضا. حقدل،معصومه. محمدی،امیر حسین. محمدی مقدم،مهدی. فربود،فرزاد. پاکدامن،نجمه. عرب،حسن. علیپور شمس آباد،حمید. حاجی وند،شکراله. کاشانی زاده،سعید. هاشمی نسب علی آبادی،حجت. نادی،ماریه. (1401). دستاوردهاي بومي تحقيقات پسته كشور. موسسه تحقيقات علوم باغباني. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
4- آتشکار،داریوش. بوذری،ناصر. تراهی،عزیز. خلج،محمدعلی. شاکراردکانی،احمد. سراجی،علی. فتاحی مقدم،جواد. لطیفیان،مسعود. (1398). بسته هاي آموزشي ترويجي ويژه كارشناسان پهنه بهره برداران موسسه تحقيقات علوم باغباني. موسسه تحقیقات علوم باغبانی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
5- ابريشمي، محمد حسن. اسماعیل پور،علی. امامی شهربابک،سید یحیی. بصیرت،مهدی. تاج آبادی پور،علی. حسینی فرد،سیدجواد. حقدل،معصومه. حکم آبادی،حسین. شاکراردکانی،احمد. صداقت،رضا. صداقتی،ناصر. علوی،سیدحسین. محمدی،امیر حسین. هاشمی راد،حمید. (1398). پسته ايران. انتشارات جامعه نو. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
6- شاکراردکانی،احمد. (1396). پسته و فرآورده های آن. تحقیقات آموزش کشاورزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
7- رضائی،الهام. فرجودي، شيرين. ابوالحسنی یاسوری،سمیه. احمدزاده، سهام. اسدی،هرمز. آمی سماء،رسول. آهک پز کرکچی،فرهاد. بابائی،محسن. بروفه،کاظم. بنی جمالی،سید محمد. جعفرخانی،مریم. جلیلیان،فرزاد. حسين خاني، حسين. خزائی،لیلا. دستجردی،رعنا. دهقان،الیاس. رجالی،فرهاد. رحیم زاده،رضا. رضاپناه،محمدرضا. زارع کیا،صدیقه. شاکراردکانی،احمد. شکری،غلامرضا. شناورماسوله،علیرضا. صداقت،محدثه. صلواتیان،سید بابک. عابدی کیاسری،بهمن. عباسی،ابوالفضل. عبدالهیان نوقابی،محمد. علیزاده انارکی،کامبیز. فتحی سعدابادی،محسن. فلاحی،محمد. گازر،حمید رضا. (1396). کتاب دستاوردهای تحقیقاتی قابل تجاری سازی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (322 دستاورد تحقیقاتی). سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، دفتر امور فناوری ، گروه برنامه . دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
8. imani, m.;Atashkar, D.;Bouzari, N.;torahi, a.;Haji Vand, s.;Khalaj, M.;Seraji, A.;Shakerardekani, A.;Fatahi Moghadam, J.;Latifian, M.;Mousavi, s.(2019). Horticultural science research institute (HSRI). Iran : موسسه تحقیقات علوم باغبانی. Download
  مقاله علمی :
1- ابوالهادي، مسعود. دولتي، مجيد. آغباشلو، مرتضي. شاکراردکانی،احمد. 1401. ارزیابی و معرفی مناسبترین خشککن پسته از میان چهار نوع خشک کن رایج در استان کرمان. علوم و فناوری پسته، 7(12)، 102-126 دانلود فایل مقاله
2- شاکراردکانی،احمد. رضايي، محبوبه. حقدل،معصومه. 1399. ارزیابی و تعیین راهبردهای کاهش آفلاتوکسین در پسته با استفاده از ماتریس سوات. نشریه علوم و فناوری پسته، 5(9)، 117-137 دانلود فایل مقاله
3. Sepasi, S.;Nouri, L.;Shakerardekani, A.;mohammadi-moghadam, m. 2025. Effect of di-1-p-menthene (pinolene) and sodium alginate biodegradable natural polymers on the quality characteristics and shelf life of fresh pistachios. Journal of Stored Products Research، 111(0)، 10255-10255 Download
4. Shakerardekani, A.;saberi, n. 2024. Effect of ozone gassing time and stirring duration on peroxide value, microbial decontamination, aflatoxin detoxification and sensorial characteristics of dried pistachios. Applied Food Research، 4(2)، 10045-10045 Download
5. Behmaram, K.;Bostan, A.;Dini, A.;Rajabzadeh, G.;Shakerardekani, A. 2024. Microencapsulation of Omega-3 from Sage Seed Oil Using Fish Gelatin-Sage seed Gum Complex Coacervation. International Journal of Multiphysics، 18(4)، 952-968 Download
6. Shakerardekani, A.;Banihashemi S.;Taghavi E.;Morshedi A. 2024. The Effect of Pistachio Green Hull Extract on the Phenolic Compounds, Peroxide Value and Carbonyl Value of Salmon Oil Emulsion in Water. Journal of Food Chemistry and Nanotechnology، 10(3)، 129-133 Download
7. Shakerardekani, A.;Kordi F.;Morshedi A. 2024. Use of Mono-diglyceride Emulsifier and Carotin Vegetable Oil to Prevent Oil Separation from the Texture of New Pistachio Halva Product: A Short Article. Journal of Food Chemistry & Nanotechnology، 10(3)، 115-119 Download
8. Shakerardekani, A.;Rahdari M. 2024. The effect of fixed and rotary roasting methods on the oxidative stability of pistachio oil. Food Chemistry Advances، 4(100728)، 10072-10072 Download
9. Shakerardekani, A.;Maryam Kavoosi 2023. Use of Pistachio Meal and Mono-and Diglyceride in the Production of Low-Fat Pistachio Butter. Journal of Nutrition and Food Security، 8(4)، 577-586 Download
10. Morshedi A.;Shakerardekani, A.;Karazhian R.;Morshedi M.;Valdes M.E.;Mohammadi-Moghaddam T.;Kariminejad M. 2023. Mycotoxins' Contamination in Food and Feeds: A Review. Journal of Food Chemistry and Nanotechnology، 9(3)، 141-149 Download
11. Shakerardekani, A.;Etemadi F. 2023. The Effect of Spirulina Algae Enrichment on the Quality of Pistachio Butter. Journal of Nuts، 14(2)، 163-171 Download
12. Shakerardekani, A.;Fereshteh Fathi;alipour, h. 2022. A Review of Pistachio Kernel Composition during Fruit Ripening. journal of nuts، 13(4)، 301-311 Download
13. Fatemeh Nasiri;Mohammad Hojjatoleslamy;Seyedeh Fatemeh Ahmadi;Nafiseh Jahanbakhshian;Shakerardekani, A. 2022. The Effect of Different Drying Methods on Drying Kinetics and Texture of Pistachio. Pistachio and Health Journal، 5(3)، 37-49 Download
14. Tajeddin, B.;Shakerardekani, A. 2022. The effect of packaging and storage time on quality of clustered fresh pistachio. Journal of Food Science، 87(7)، 2943-2952 Download
15. ESMAEILPOUR, A.;Shakerardekani, A. 2022. Effect of Harvesting Time and Delay in the Hulling Process on the Aflatoxin Content of Pistachio Nuts. journal of food quality، 0(2020)، 0-0 Download
16. Najmeh, P.;Dargahi, R.;Nadi, M.;Javanshah, A.;Shakerardekani, A.;saberi, n. 2021. Optimizing the Extraction of Phenolic Compounds from Pistachio Hulls. journal of nuts، 12(4)، 361-370 Download
17. Najmeh, P.;Moradi Ghahderijani, M.;Javanshah, A.;Shakerardekani, A.;saberi, n. 2021. The Sanitizing Effect of Peracetic Acid on Microbial Contamination of Pistachio (Pistacia vera L.). journal of nuts، 12(3)، 241-252 Download
18. Najmeh, P.;Shakerardekani, A.;Javanshah, A.;Nadi, M.;saberi, n.;taheri, a.;taleghni, f. 2019. Effects of Freezing and an Alginate Coating on the Shelf Life of Fresh Pistacia Vera. Pistachio and Health Journal، 2(3)، 51-60 Download
19. ESMAEILPOUR, A.;Shakerardekani, A. 2018. Effects of early harvest times on nut quality and physiological characteristics of pistachio (Pistacia vera) trees. Fruits ، 73(2)، 110-117 Download
20. Esmaeili M.;Yolmeh M.;Shakerardekani, A.;Golivari H. 2015. A central composite design for the optimizing lipase and protease production from Bacillus subtilis PTCC 1720. Biocatalysis and Agricultural Biotechnology، 4(3)، 349-354 Download
21. Shakerardekani, A.;Karim R.;Ghazali H.M.;Chin N.L. 2013. Textural, rheological and sensory properties and oxidative stability of nut spreads-a review. Int. J. Mol. Sci.، 14(2)، 4223-4241 Download
22. Shakerardekani, A.;Karim R.;Mohd Ghazali H.;Chin N.L. 2011. Effect of roasting conditions on hardness, moisture content and colour of pistachio kernels. International Food Research Journal، 18(2)، 723-729 Download
23. Mohammadi Moghaddam T.;Razavi S.M.A.;Malekzadegan F.;Shakerardekani, A. 2009. Chemical composition and rheological characterization of pistachio green hull's marmalade. Journal of Texture Studies، 40(4)، 390-405 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- اسماعیل پور،علی. شاکراردکانی،احمد. عبداللهی عزت آبادی،محمد. حیدری صالح آباد،مژده. اسماعیلی رنجبر،علی. طاهری،اعظم. 1394. اثرات زمان برداشت زودهنگام (كال چيني) بر روي كيفيت ميوه ، فيزيولوژي درختان پسته و ارزيابي اقتصادي آن. همايش ملي رهيافت هاي علمی درصنعت طلاي سبز، پسته. دوره . 1-1 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- بررسی تاثیر غلظت های مختلف ماده نو- فیلم- 17 بر میزان خندانی و برخی شاخص های عملکرد دو رقم تجاری پسته (1404). شماره فروست سامانه فيپاک: 67149. سمت: مجری. مشاهده چکیده
2- تعیین مایکوتوکسین در پسته (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 67075. سمت: مجری. مشاهده چکیده
3- بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف ماده نو- فیلم- 17 بر میزان ماندگاری پسته تازه در طول زمان نگهداری(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66880. سمت: مجری. مشاهده چکیده
4- بررسی نقش سایبان در جلوگیری از خسارت تنش های محیطی بر محصول باغ های پسته در مقایسه با فضای باز(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65907. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- استفاده بهینه از ضایعات پسته (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65290. سمت: مجری. مشاهده چکیده
6- مدیریت بهینه تولید جهت کاهش ضایعات در تولید، برداشت و پس از برداشت پسته(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64921. سمت: مجری. مشاهده چکیده
7- بررسی ترکیبات مغزپسته در پسته های مناطق مختلف کشور(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62941. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
8- اثر محلول‌پاشی گوگرد معدنی بر ویژگی‌های کمی و کیفی پسته تر طی دوره انبارمانی (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62471. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
9- بررسی اثرات کاربرد یک نوع گوگرد میکرونیزه پالایشگاهی بر خصوصیات کمی، کیفی و سلامت میوه پسته (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62142. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
10- بررسی ترکیبات مغز پسته در طول دوران رسیدن میوه (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62144. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
11- اثر پاشش گوگرد میکرونیزه پالایشگاهی بر انبارمانی و خصوصیات کمی و کیفی پسته تر (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62025. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
12- بررسی اثر گاز ازن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آفلاتوکسین پسته خشک(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61961. سمت: مجری. مشاهده چکیده
13- بررسی کیفیت میوه پسته تولید شده در زیر سایبان و بدون سایبان و ارزیابی حسی آن(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61933. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
14- افزایش ماندگاری پسته تازه با استفاده از گاز ازت (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61759. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
15- افزایش ماندگاری پسته تازه (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61609. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
16- بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی از پوست نرم رویی پسته(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61458. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
17- بررسی فاکتور های رشد رویشی و عملکرد محصول در تراکم های مختلف کاشت درختان پسته احمد آقایی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61289. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
18- بررسی اثر محلول¬پاشی دورمکس به منظور برطرف کردن نیاز سرمایی پسته و اثرات آن روی گلدهی و صفات رویشی، زایشی و کمی و کیفی درختان پسته رقم اکبری (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61005. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
19- تاثیر محلولپاشی برگی اسیدهای آمینه بر خصوصیات کمی و کیفی درختان پسته (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60618. سمت: مجری. مشاهده چکیده
20- افزایش قابلیت ماندگاری پسته ی تازه از طریق بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60522. سمت: مجری. مشاهده چکیده
21- افزایش زمان ماندگاری پسته تازه با استفاده از پوشش های خوراکی مبتنی بر ژل آلوئه ورا و CMC و اسانس گیاهان دارویی بر پایه آویشن و مرزه(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60135. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
22- تاثیر محلولپاشی گوگرد معدن زرکوه در باغهای پسته از جنبههای کنترل پسیل معمولی پسته، خسارتهای احتمالی برگ و میوه، شاخصهای باغبانی، خصوصیات کیفی محصول و بررسی اقتصادی آن.(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60137. سمت: مجری. مشاهده چکیده
23- بررسی اثر پراستیک‌اسید بر میکروفلور عمومی میوه خشک پسته (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59144. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
24- بررسی تأثیر گوگرد معدن زرکوه بر روی خصوصیات کیفی (ترکیبات مغز میوه، رؤیت و بازار‌پسندی) میوه پسته(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58718. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
25- بررسی تاثیر گوگرد معدن زرکوه بر خصوصیات رویشی و عملکرد کمی و کیفی ارقام تجاری پسته ‎ (Pistacia vera L.)‎(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58391. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
26- بررسی اثر انجماد بر افزایش ماندگاری پسته تازه رقم اکبری(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58032. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
27- بررسی رابطه اونس و عیار در چهار رقم تجاری پسته (کله قوچی، احمد آقایی، اوحدی و اکبری)(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57310. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
28- بررسی اثر استفاده از نانو نقره روی افزایش ماندگاری پسته تازه رقم اوحدی و اکبری(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57272. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
29- تعیین شرایط بهینه جداسازی پسته های مشکوک به آلودگی به آفلاتوکسین با روش شناورسازی در آب (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57271. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
30- بررسی امکان استفاده از خمیر کنجد (ارده) و خمیر بادام در تولید کره پسته(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57182. سمت: مجری. مشاهده چکیده
31- بررسی امکان استفاده از پودر اناردانه در تولید کره پسته(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57180. سمت: مجری. مشاهده چکیده
32- بررسی امکان جایگزینی پودر خرما به جای شکر در فرمولاسیون تولید کره پسته(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57105. سمت: مجری. مشاهده چکیده
33- کاربرد برخی پوشش های خوراکی پلی ساکاریدی و بسته ‏بندی پلاستیکی جهت افزایش ماندگاری پسته(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55728. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
34- ممیزی علم، فناوری و نوآوری پسته در ایران(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55400. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
35- ارزیابی وضع موجود، تحلیل آینده و تحلیل راهبردی در زمینه ضایعات پسته(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55413. سمت: مجری. مشاهده چکیده
36- بررسی شاخص های علم، فناوری و نوآوری در زمینه صنایع تبدیلی پسته(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55315. سمت: مجری. مشاهده چکیده
37- بررسی وضع موجود، تحلیل آینده و تحلیل راهبردی در زمینه فرآوری پسته(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54898. سمت: مجری. مشاهده چکیده
38- بررسی وضعیت علم، فناوری و تکنولوژی بیماریهای درختان پسته(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53210. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
39- بررسی وضعیت علم، فناوری و تکنولوژی آفلاتوکسین در پسته ایران(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53165. سمت: مجری. مشاهده چکیده
40- شناخت تحقیقات، فناوری ها و نوآوری های مرتبط با محصول پسته در زمینه علوم خاک(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52483. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
41- شناخت تحقیقات، فناوری¬ها و نوآوری¬های مرتبط با محصول پسته در زمینه علوم آب(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52618. سمت: همکار. مشاهده چکیده
42- بررسی میزان تولید علم، فناوری و نوآوری آفات پسته در ایران و جهان(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52295. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
43- بررسی اقتصادی فقر و نابرابری درآمدی در مناطق پسته کاری استان کرمان(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50919. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
44- ارزیابی شاخص های عملکردی در زمینه تحقیقات پسته(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50032. سمت: مجری. مشاهده چکیده
45- بررسی امکان استفاده از روغن پالم و منوگلیسیرید به منظور افزایش پایداری اکسیداسیونی روغن پسته(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48403. سمت: مجری. مشاهده چکیده
46- تعیین بهترین شرایط پوست گیری مغز پسته با آب نمک و بررسی ویژگی های کیفی مغز پوست گیری شده در طول انبارداری(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47646. سمت: مجری. مشاهده چکیده
47- تعیین شرایط بهینه پوست گیری مغز پسته با استفاده از آب داغ با در نظر گرفتن خصوصیات کیفی مغز سبز حاصله در طول زمان انبارداری(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48096. سمت: مجری. مشاهده چکیده
48- بررسی اثرات زمان برداشت زودهنگام (کال چینی ) بر روی کیفیت میوه و فیزیولوژی درختان پسته و ارزیابی اقتصادی آن(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46664. سمت: همکار. مشاهده چکیده
49- تعیین شرایط بهینه پوست گیری مغز پسته با آب داغ جهت تولید مغز سبز در رقم اوحدی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41148. سمت: مجری. مشاهده چکیده
50- اثر روشهای مختلف شور وبرشته کردن پسته در اجاق(آون) و برشته کن با بستر متحرک بر کیفیت و ماندگاری پسته(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 42809. سمت: مجری. مشاهده چکیده
51- بررسی امکان تولید شیر پسته(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1637. سمت: مجری. مشاهده چکیده
52- استفاده از پوشش پلیمری در زنجیره تولید پسته به منظور حداقل رساندن آلودگی‌های قارچی ، تنظیم رطوبت و افزایش انبارمانی پسته تازه(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1215. سمت: همکار. مشاهده چکیده
53- بررسی نقش آفلاتوکسین در بی ثباتی بازار پسته ایران(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1310. سمت: همکار. مشاهده چکیده
54- بررسی امکان تولید شکلات پسته(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1254. سمت: مجری. مشاهده چکیده
55- انتخاب اجزای واحد نیمه صنعتی ( پایلوت پلنت) 4 محصول صنایع تبدیلی پسته ( روغن پسته، کره پسته ، شکلات پسته و باقلوای پسته ) بر اساس معیارهای فنی و اقتصادی(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/303. سمت: مجری. مشاهده چکیده
56- بررسی میزان کارایی چهار نوع فیلم پلاستیکی (LDPE/PA?LDPE,PA/PP,PVC,PET ) جهت بسته بندی پسته خام(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/304. سمت: مجری. مشاهده چکیده
57- بررسی اثرات کودکلات آهن خضرا روی درختان پسته به صورت مصرف خاکی و محلوپاشی(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/217. سمت: همکار. مشاهده چکیده
58- بررسی عملکرد حوض تر در جداسازی پسته های آلوده به آفلاتوکسین(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1664. سمت: مجری. مشاهده چکیده
59- بررسی و مقایسه فنی - اقتصادی دو نوع بسته بندی پلاستیکی در دو شرایط بسته بندی (معمولی و تحت خلاء) و دو شرایط نگهداری (معمولی و رطوبت بالا)(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1233. سمت: همکار. مشاهده چکیده
60- بررسی اثر آب چوبک و گلیسیریزین تجاری بر کیفیت حلوا پسته(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/933. سمت: مجری. مشاهده چکیده
61- تولید حلوا پسته(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1665. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
62- بررسی اثر دو نوع آنتی اکسیدان (BHA,BHT) بر روی کیفیت حلوا پسته(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/422. سمت: مجری. مشاهده چکیده
63- بررسی اثر سه نوع امولسیفایر( لسیتین ‚ منو دی گلسیرید و گلسیرول منو استئارات ) بر روی کیفیت حلوا پسته(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1330. سمت: مجری. مشاهده چکیده
64- بررسی تکنولوژی تولید حلوا پسته(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1459. سمت: همکار. مشاهده چکیده
65- بهینه کردن فرآیند تولید کره پسته(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/10217. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- شاکراردکانی،احمد. 1396. راهنماي مدیریت برداشت و پس از برداشت پسته. موسسه تحقیقات پسته کشور. دانلود فایل دستنامه
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی :
1- پاکدامن،نجمه. شاکراردکانی،احمد. 1400. تاثیر انجماد و پوشش آلژینات بر ماندگاری پسته تازه. موسسه تحقیقات علوم باغبانی.
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- آتشکار،داریوش. دستجردی،رعنا. حاجی وند،شکراله. موسوی،سیدحسن. پناهی،بهمن. پیرخضری،محی الدین. شاکراردکانی،احمد. اسماعیل پور،علی. رمزی جهرمی،سمر. سراجی،علی. شیرینفکر،احمد. مرعشی،سیدسمیح. مستعان،احمد. تراهی،عزیز. رافضی،رامین. حاجیان فر،رامین. خلج،محمدعلی. بیات،حسین. 1400. Horticultural Sciences Research Institute. موسسه تحقیقات علوم باغبانی. دانلود فایل نشریه
2- اسماعیل پور،علی. شاکراردکانی،احمد. 1399. مدیریت بحران مقابله با مخاطرات ویروس جهانی کرونا در محصول پسته. موسسه تحقیقات علوم باغبانی.
3- آتشکار،داریوش. بوذری،ناصر. تراهی،عزیز. خلج،محمدعلی. شاکراردکانی،احمد. سراجی،علی. فتاحی مقدم،جواد. لطیفیان،مسعود. 1399. بسته‌های آموزشی – ترویجی ویژه کارشناسان پهنه بهره¬برداران موسسه تحقیقات علوم باغبانی. موسسه تحقیقات علوم باغبانی. دانلود فایل نشریه
4- شاکراردکانی،احمد. پناهی،بهمن. صابری،نجمه. 1398. استفاده از پوشش های نانونقره جهت افزایش ماندگاری محصولات تازه (مطالعه موردی پسته). موسسه تحقیقات علوم باغبانی. دانلود فایل نشریه
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بررسی اثر تیمار پیش سرد کردن روی کیفیت و فساد پسته تازه(1403).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی - یزد. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:معین نوری. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
2- بررسی پایداری اکسیداسیونی و ارزیابی حسی کرم کنجد حاوی مغز پسته آسیاب شده در طول زمان ماندگاری(1403).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی - یزد. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سمانه کاظمی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
3- بررسي نقش شاخصهاي مختلف كيفيتي بر قيمت پسته در بازار رفسنجان(1402).کار (رفسنجان). سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:سيد عماد سلطانزاده. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
4- نقش تهویه در حفظ کیفیت و کاهش فساد پسته تازه طی حمل و نقل از باغ تا ترمینال فرآوری(1400).مرکز آموزش علمی - کاربردی خانه کارگر واحد رفسنجان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:هانیه شیر بیگی.
5- استفاده از کنجاله روغن گیری شده پسته در تولید کره پسته کم چرب(1400).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی - یزد. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:مریم کاووسی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
6- اثر پوشش‎های خوراکی، پلیمری و اسانس گیاهی بر کیفیت میوه و انبارمانی پسته تازه و خشک رقم ’احمد آقایی‘(1398).دانشگاه هرمزگان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:مریم هاشمی عباس آبادی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
7- ارزیابی خصوصیات تغذیه ای، آنتی اکسیدانی، پایداری اکسیداسیونی و حسی پسته برشته شده با روش های ثابت و گردان (1397).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی - یزد. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:مهین راهداری. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
  رتبه در جشنواره علمی :
1- پژوهشگر برتر. (1401).پژوهشگر برتر استان یزد.
2- افزایش ماندگاری پسته تازه. هفته پژوهش و فناوری وزارت جهاد کشاورزی(1400).دستاور برتر.
3- سی و یکمین دورهمعرفی نمونه های ملی و اولین جشنواره ملی بخش کشاورزی. هفته پژوهش و فناوری وزارت جهاد کشاورزی(1395).فناور برتر ملی.
4- پژوهشگر برتر وزارت جهاد کشاورزی در سال 1392. هفته پژوهش و فناوری وزارت جهاد کشاورزی(1392).پژوهشگر برتر وزارت جهاد کشاورزی در سال 1392.
5- بهینه سازی شرایط برشته کردن مغز برای تولید خمیر پسته. جشنواره اختراعات مالزی PRPi11 در سال 2011(1390).مدال برنز.
6- پژوهشگر برگزیده وزارت جهاد کشاورزی سال 1387. هفته پژوهش و فناوری وزارت جهاد کشاورزی(1387).پژوهشگر برگزیده وزارت جهاد کشاورزی سال 1387.
               
از تاریخ تا تاریخ