1-
|
بررسی تاثیر غلظت های مختلف ماده نو- فیلم- 17 بر میزان خندانی و برخی شاخص های عملکرد دو رقم تجاری پسته (1404). شماره فروست سامانه فيپاک: 67149.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
تعیین مایکوتوکسین در پسته (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 67075.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
بررسی تاثیر غلظتهای مختلف ماده نو- فیلم- 17 بر میزان ماندگاری پسته تازه در طول زمان نگهداری(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66880.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
بررسی نقش سایبان در جلوگیری از خسارت تنش های محیطی بر محصول باغ های پسته در مقایسه با فضای باز(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65907.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
استفاده بهینه از ضایعات پسته (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65290.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
مدیریت بهینه تولید جهت کاهش ضایعات در تولید، برداشت و پس از برداشت پسته(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64921.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
بررسی ترکیبات مغزپسته در پسته های مناطق مختلف کشور(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62941.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
اثر محلولپاشی گوگرد معدنی بر ویژگیهای کمی و کیفی پسته تر طی دوره انبارمانی (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62471.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
بررسی اثرات کاربرد یک نوع گوگرد میکرونیزه پالایشگاهی بر خصوصیات کمی، کیفی و سلامت میوه پسته (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62142.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
بررسی ترکیبات مغز پسته در طول دوران رسیدن میوه (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62144.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
اثر پاشش گوگرد میکرونیزه پالایشگاهی بر انبارمانی و خصوصیات کمی و کیفی پسته تر (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62025.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
بررسی اثر گاز ازن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و آفلاتوکسین پسته خشک(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61961.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
بررسی کیفیت میوه پسته تولید شده در زیر سایبان و بدون سایبان و ارزیابی حسی آن(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61933.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
افزایش ماندگاری پسته تازه با استفاده از گاز ازت (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61759.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
افزایش ماندگاری پسته تازه (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61609.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی از پوست نرم رویی پسته(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61458.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
بررسی فاکتور های رشد رویشی و عملکرد محصول در تراکم های مختلف کاشت درختان پسته احمد آقایی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61289.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
بررسی اثر محلول¬پاشی دورمکس به منظور برطرف کردن نیاز سرمایی پسته و اثرات آن روی گلدهی و صفات رویشی، زایشی و کمی و کیفی درختان پسته رقم اکبری (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61005.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
تاثیر محلولپاشی برگی اسیدهای آمینه بر خصوصیات کمی و کیفی درختان پسته (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60618.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
افزایش قابلیت ماندگاری پسته ی تازه از طریق بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60522.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
افزایش زمان ماندگاری پسته تازه با استفاده از پوشش های خوراکی مبتنی بر ژل آلوئه ورا و CMC و اسانس گیاهان دارویی بر پایه آویشن و مرزه(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60135.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
تاثیر محلولپاشی گوگرد معدن زرکوه در باغهای پسته از جنبههای کنترل پسیل معمولی پسته، خسارتهای احتمالی برگ و میوه، شاخصهای باغبانی، خصوصیات کیفی محصول و بررسی اقتصادی آن.(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60137.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
بررسی اثر پراستیکاسید بر میکروفلور عمومی میوه خشک پسته (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59144.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
بررسی تأثیر گوگرد معدن زرکوه بر روی خصوصیات کیفی (ترکیبات مغز میوه، رؤیت و بازارپسندی) میوه پسته(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58718.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
بررسی تاثیر گوگرد معدن زرکوه بر خصوصیات رویشی و عملکرد کمی و کیفی ارقام تجاری پسته (Pistacia vera L.)(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58391.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
بررسی اثر انجماد بر افزایش ماندگاری پسته تازه رقم اکبری(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58032.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
بررسی رابطه اونس و عیار در چهار رقم تجاری پسته (کله قوچی، احمد آقایی، اوحدی و اکبری)(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57310.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
بررسی اثر استفاده از نانو نقره روی افزایش ماندگاری پسته تازه رقم اوحدی و اکبری(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57272.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
تعیین شرایط بهینه جداسازی پسته های مشکوک به آلودگی به آفلاتوکسین با روش شناورسازی در آب (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57271.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
بررسی امکان استفاده از خمیر کنجد (ارده) و خمیر بادام در تولید کره پسته(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57182.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
بررسی امکان استفاده از پودر اناردانه در تولید کره پسته(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57180.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
بررسی امکان جایگزینی پودر خرما به جای شکر در فرمولاسیون تولید کره پسته(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57105.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
کاربرد برخی پوشش های خوراکی پلی ساکاریدی و بسته بندی پلاستیکی جهت افزایش ماندگاری پسته(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55728.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
ممیزی علم، فناوری و نوآوری پسته در ایران(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55400.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
ارزیابی وضع موجود، تحلیل آینده و تحلیل راهبردی در زمینه ضایعات پسته(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55413.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
بررسی شاخص های علم، فناوری و نوآوری در زمینه صنایع تبدیلی پسته(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55315.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
37-
|
بررسی وضع موجود، تحلیل آینده و تحلیل راهبردی در زمینه فرآوری پسته(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54898.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
38-
|
بررسی وضعیت علم، فناوری و تکنولوژی بیماریهای درختان پسته(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53210.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
39-
|
بررسی وضعیت علم، فناوری و تکنولوژی آفلاتوکسین در پسته ایران(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53165.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
40-
|
شناخت تحقیقات، فناوری ها و نوآوری های مرتبط با محصول پسته در زمینه علوم خاک(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52483.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
41-
|
شناخت تحقیقات، فناوری¬ها و نوآوری¬های مرتبط با محصول پسته در زمینه علوم آب(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52618.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
42-
|
بررسی میزان تولید علم، فناوری و نوآوری آفات پسته در ایران و جهان(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52295.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
43-
|
بررسی اقتصادی فقر و نابرابری درآمدی در مناطق پسته کاری استان کرمان(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50919.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
44-
|
ارزیابی شاخص های عملکردی در زمینه تحقیقات پسته(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50032.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
45-
|
بررسی امکان استفاده از روغن پالم و منوگلیسیرید به منظور افزایش پایداری اکسیداسیونی روغن پسته(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48403.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
46-
|
تعیین بهترین شرایط پوست گیری مغز پسته با آب نمک و بررسی ویژگی های کیفی مغز پوست گیری شده در طول انبارداری(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47646.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
47-
|
تعیین شرایط بهینه پوست گیری مغز پسته با استفاده از آب داغ با در نظر گرفتن خصوصیات کیفی مغز سبز حاصله در طول زمان انبارداری(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48096.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
48-
|
بررسی اثرات زمان برداشت زودهنگام (کال چینی ) بر روی کیفیت میوه و فیزیولوژی درختان پسته و ارزیابی اقتصادی آن(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46664.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
49-
|
تعیین شرایط بهینه پوست گیری مغز پسته با آب داغ جهت تولید مغز سبز در رقم اوحدی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41148.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
50-
|
اثر روشهای مختلف شور وبرشته کردن پسته در اجاق(آون) و برشته کن با بستر متحرک بر کیفیت و ماندگاری پسته(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 42809.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
51-
|
بررسی امکان تولید شیر پسته(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1637.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
52-
|
استفاده از پوشش پلیمری در زنجیره تولید پسته به منظور حداقل رساندن آلودگیهای قارچی ، تنظیم رطوبت و افزایش انبارمانی پسته تازه(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1215.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
53-
|
بررسی نقش آفلاتوکسین در بی ثباتی بازار پسته ایران(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1310.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
54-
|
بررسی امکان تولید شکلات پسته(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1254.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
55-
|
انتخاب اجزای واحد نیمه صنعتی ( پایلوت پلنت) 4 محصول صنایع تبدیلی پسته ( روغن پسته، کره پسته ، شکلات پسته و باقلوای پسته ) بر اساس معیارهای فنی و اقتصادی(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/303.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
56-
|
بررسی میزان کارایی چهار نوع فیلم پلاستیکی (LDPE/PA?LDPE,PA/PP,PVC,PET ) جهت بسته بندی پسته خام(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/304.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
57-
|
بررسی اثرات کودکلات آهن خضرا روی درختان پسته به صورت مصرف خاکی و محلوپاشی(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/217.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
58-
|
بررسی عملکرد حوض تر در جداسازی پسته های آلوده به آفلاتوکسین(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1664.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
59-
|
بررسی و مقایسه فنی - اقتصادی دو نوع بسته بندی پلاستیکی در دو شرایط بسته بندی (معمولی و تحت خلاء) و دو شرایط نگهداری (معمولی و رطوبت بالا)(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1233.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
60-
|
بررسی اثر آب چوبک و گلیسیریزین تجاری بر کیفیت حلوا پسته(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/933.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
61-
|
تولید حلوا پسته(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1665.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
62-
|
بررسی اثر دو نوع آنتی اکسیدان (BHA,BHT) بر روی کیفیت حلوا پسته(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/422.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
63-
|
بررسی اثر سه نوع امولسیفایر( لسیتین ‚ منو دی گلسیرید و گلسیرول منو استئارات ) بر روی کیفیت حلوا پسته(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1330.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
64-
|
بررسی تکنولوژی تولید حلوا پسته(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1459.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
65-
|
بهینه کردن فرآیند تولید کره پسته(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/10217.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|