1-
|
بررسی تاثیر آموزشهای ارایهشده توسط واحدهای روغنکشی به باغداران بر کمیت و کیفیت روغن تولیدی و رضایتمندی باغداران(1404). شماره فروست سامانه فيپاک: 67397.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
اثر مصرف تلفیقی کودهای زیستی در بهبود وضعیت تغذیه ای و عملکرد باغات زیتون کشور(1404). شماره فروست سامانه فيپاک: 67101.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
بررسی چگونگی نشر ارقام اصلاح شده جدید باغی به عرصه¬های تولیدی و عوامل موثر بر پذیرش آنها توسط بهره ¬برداران(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66054.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
مقایسه و انتخاب گرده دهنده مناسب برای ژنوتیپ فندق محلی گرد اشکورات(c.avellena) (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65493.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
ارزیابی کارایی استحصال آب از مه به منظور آبیاری تکمیلی باغهای فندق در مناطق کوهستانی اشکورات(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64833.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
بررسی علل میوههای بدشکل و برآوردی از درصد تشکیل آنها در کیویفروت رقم هایوارد (Actinidia deliciosa cv. Hayward)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64084.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
اثر هرس تابستانی بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه کیویفروت رقم هایوارد در زمان برداشت و انبارداری(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63798.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
شناخت وضعیت تغذیه ای باغات کیوی(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 63072.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
ارزیابی اثر تاریخ نشاکاری بر عملکرد برخی ارقام کلم بروکلی در شرایط اقلیمی گیلان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61830.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
بررسی واکنش ارقام و ژنوتیپ های فندق به بیماری سفیدک پودری در استان گیلان (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61118.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
بررسی عکس العمل ارقام و ژنوتیپ های فندق به قارچ Mamianiella coryli عامل خزان زودرس فندق در استان گیلان(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61022.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
بررسی سازگاری 15 رقم انتخابی فندق در استان های گیلان و قزوین(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59563.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
سبب شناسی و پراکنش سرخشکیدگی و زوال فندق در استان گیلان(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56331.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
شناسایی ، جمع آوری و ارزیابی ژرم پلاسم های بومی عناب(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53442.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
مراحل فنولوژی کیوی هایوارد با استفاده از مقیاس BBCH در غرب گیلان (1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 51360.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
بررسی وضعیت تغذیه باغات فندق در استان گیلان (باغات فندق شهرستانهای رودسر ،املش وسیاهکل )(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50974.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
ارزیابی زایشی 42 رقم فندق وارداتی از روسیه (فاز2)(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 51560.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
اثر نوع تربیت درخت در استحکام شاخه های پرتقال تامسون ناول(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47489.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
بررسی آفات مختلف فندق و تعیین میزان اهمیت آنها در استان گیلان(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47727.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
بررسی ژنوتیپ های فندق حاصل از هیبریداسیون و گرده افشانی آزاد(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45502.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
شناسایی , جمع آوری و مطالعه خصوصیات مورفولوژیکی و سیتولوژیکی فندق های وحشی ایران(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44386.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
ارزیابی و بررسی عملکرد و خصوصیات کمی و کیفی فندق (فاز دوم)(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 42748.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
مقایسه سه نوع سیستم کاشت روی تشکیل میوه و عملکرد و کیفیت فندق(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42375.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
ارزیابی و گزینش پایههای مطلوب فندق(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42118.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
شناسایی درختان فندق استان های گیلان و اردبیل با استفاده از شاخص های مورفولوژیکی و نشانگرهای مولکولی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 40941.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
بررسی وضعیت تغذیه باغات فندق و اثر آن در افزایش عملکرد(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 42280.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
بررسی و ارزیابی اثرات 3 پایه مختلف مرکبات روی صفات کمی و کیفی 9 استرین انتخابی از توده واشنگتن ناول(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39284.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
ارزیابی ژنوتیپهای برتر انتخابی فندق(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/294.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
ارزیابی عملکرد و کیفیت میوه 8رقم فندق تجاری (مرحله 2)(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1494.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
شناسایی و ثبت تعدادی از ارقام فندق با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/74.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
انتخاب گرده دهنده مناسب برای ارقام انتخابی فندق(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1504.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
بررسی و مقایسه خواص کمی و کیفی ارقام فندق(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1128.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
مطالعه مقدماتی سازگاری ارقام فندق وارداتی از روسیه(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1116.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
بررسی و ارزیابی دانهال های حاصل از تلاقی و گرده افشانی آزاد فندق(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1265.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
مقایسه صفات رویشی وزایشی هشت رقم فندق(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1163.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
شناسایی وجمع آوری ژنوتیپهای فندق درایران(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1485.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
37-
|
بررسی ناسازگاری درارقام فندق واثرات گرده های متفاوت برخصوصیات میوه ومغزفندق(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/401.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|