فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (7)
 
  یافته قابل تجاری سازی (3)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (1)
 
  مقاله علمی (32)
 
  مقاله کنفرانس‌ (17)
 
  گزارش پژوهشی (34)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (4)
 
  دستنامه (2)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  الهام آذرپژوه    
  مرتبه علمی :   دانشیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   azarpazhooh@gmail.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/eazarpazhooh  
  فعالیت و علاقمندی: مهندسی صنایع غذایی- خشک کردن
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Elham_Azarpazhooh    
16 Google Scholar H_index:   5 ISI H_index:   15 Scopus H_index:  
32
مقاله علمی
17
مقاله کنفرانس‌
1
کتاب‌
34
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
10
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم و صنايع غذايي ، مک گيل ، مونترال ، کانادا ، 1392/04/01
  یافته قابل ترویج :
1- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. غريبي تهراني، مهرانوش. 1401. د انش فنی تولید افزودنی طبیعی ضدقارچی از پسماند پیاز. دانلود فایل
2- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. زراعتگر،هادی. بيضايي، بيتا مدير توسعه . 1401. د انش فنی تولید لواشک فراسودمند پفی پوره عناب - سیب . دانلود فایل
3- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. رشیدی،حسن. بهمدی،هما. 1401. د انش فنی تولید شیر فراسودمند گیاهی. دانلود فایل
4- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. 1401. دانش فنی تولید پوره پیاز. دانلود فایل
5- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. عظيمي محله، افسانه. 1401. دانش فنی تولید افزودنی طبیعی پایدار)آنتی اکسیدان و ضد میکروب از گیاه دارویی پونه (نپتا بینالودی) برای استفاده در دوغ. دانلود فایل
6- زمردی،شهین. آذرپژوه،الهام. بهمدی،هما. 1401. دانش فنی تولید پنیر سفید ایرانی فراپالایش با هیدروکلوئیدهای مختلف.
7- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. زمردی،شهین. عین افشار،سودابه. 1401. دانش فنی تولید رنگ خورا کی پایدار از پوسته میگو )گونه ببری سبز(. دانلود فایل
  یافته قابل تجاری سازی :
1- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. زمردی،شهین. عین افشار،سودابه. 1400. دانش فنی تولید رنگ خوراکی پایدار از پوسته میگو (گونه ببری سبز). دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
2- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. زمردی،شهین. 1398. دانش فنی تولید رنگ قرمز طبیعی از پسماندهای کارخانجات آب میوه (پوست انار و انگور قرمز). دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
3- زمردی،شهین. آذرپژوه،الهام. بهمدی،هما. 1397. دانش فنی تولید پنیر سفید ایرانی فراپالایش با هیدروکلوئیدهای مختلف. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1. Azarpazhooh, E.;sharayei, p.;Hamedi, F.;Zare, F.;Ramaswamy, H. S.(2024). Microwave Osmotic Drying.
  مقاله علمی :
1- شاقلی،ریحانه. آذرپژوه،الهام. رشیدی،حسن. 1403. بررسی الگوی همگرایی دانش بومی و دانش نوین مصارف درمانی عناب. مجله ترویجی زرشک و عناب، 6(1)، 1-9 دانلود فایل مقاله
2- آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. رشیدی،حسن. 1403. روش های مختلف تبدیل ضایعات چای به فرآورده های با ارزش افزوده بالا. چای و دمنوش های گیاهی، 4(2)، 32-39 دانلود فایل مقاله
3- رشیدی،حسن. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. 1401. توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند. فناوری و گیاهان دارویی ایران، 5(2)، 13-24 دانلود فایل مقاله
4- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. 1401. کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 4(7)، 59-68 دانلود فایل مقاله
5- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. زمردی،شهین. يزدانفر، هديه. شرايعي، سودابه. 1401. تأثیر فراصوت بر ترکیبات زيست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون. علوم غذایی و تغذیه، 20(1)، 15-26 دانلود فایل مقاله
6- آذرپژوه،الهام. 1401. بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀدیاکسیدگوگردبرماندگاریمیوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 20(1)، 47-62
7- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. زراعتگر،هادی. بيضايي، بيتا. 1401. بررسی اثر پروتئین آب پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 22(2)، 1-20 دانلود فایل مقاله
8- شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. آذرپژوه،الهام. 1401. کاهش ضایعات میوه هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته بندی و نگهداری. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 4(7)، 45-57 دانلود فایل مقاله
9- زمردی،شهین. آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. 1401. تاثیر ريزپوشاني كردن بر ويژگيهای اسانس پوست پرتقال حاصل از پسماندهای كارخانجات آب پرتقال. پژوهش های صنایع غذایی، 32(2)، 109-121 دانلود فایل مقاله
10- آذرپژوه،الهام. عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. 1401. کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 4(6)، 19-28 دانلود فایل مقاله
11- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. زمردی،شهین. عین افشار،سودابه. 1400. بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین. فناوری های نوین غذایی، 8(4)، 469-484
12- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. 1398. بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 11(4)، 51-66 دانلود فایل مقاله
13- غريبي تهراني، مرانوش. آذرپژوه،الهام. الهامي راد، امير حسين. شرایعی،پروین. پدارم نيا، احمد. يزدانفر، هديه. 1398. بهینه‌سازی اﺳﺘﺨﺮاج ترکیبات مؤثره از ضایعات پیازﺑﻪﮐﻤﮏ فرایندﻧﻔﻮذﺧﺸﮏﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ و ﮔﺮاﻧﺶ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(3)، 297-314 دانلود فایل مقاله
14. sharayei, p.;Azarpazhooh, E.;Einafshar, S.;Zomorodi, S.;Zare, Fatemeh;Ramaswamy, Hosahalli S 2024. Optimization of Wall Materials for Astaxanthin Powder Production from Shrimp Shell Extract Using Simplex Lattice Mixture Design. journal of food processing and preservation، 2024(9794290)، 1-15 Download
15. Zhang X.;Zhang C.;Xiao L.;Zhao X.;Ma K.;Ji F.;Azarpazhooh, E.;Ajami M.;Rui X.;Li W. 2024. Digestive characteristics of extracellular polysaccharide from Lactiplantibacillus plantarum T1 and its regulation of intestinal microbiota. International Journal of Biological Macromolecules، 259(129112)، 1-15
16. Xiao L.;Zhang C.;Zhang X.;Zhao X.;Chaeipeima Mahsa G.;Ma K.;Ji F.;Azarpazhooh, E.;Ajami M.;Rui X.;Li W. 2023. Effects of Lacticaseibacillus paracasei SNB-derived postbiotic components on intestinal barrier dysfunction and composition of gut microbiota. Food Research International، 175(113773)، 0-0
17. Zhang X.;Zhang C.;Xiao L.;Wang S.;Wang X.;Ma K.;Ji F.;Azarpazhooh, E.;Ajami M.;Rui X.;Li W. 2023. Effects of Lactiplantibacillus plantarum with different phenotypic features on the nutrition, flavor, gel properties, and digestion of fermented soymilk. Food Bioscience، 55(103026)، 0-0
18. Wang Y.;Fu Y.;Azarpazhooh, E.;Li W.;Liu Q.;Rui X. 2022. Assessment of In Vitro Digestive Behavior of Lactic-Acid-Bacteria Fermented Soy Proteins: A Study Comparing Colloidal Solutions and Curds. molecules، 27(21)، 1-16 Download
19. Azarpazhooh, E.;sharayei, p. 2021. Effect of sanitizing disinfectants on onion puree chemical and microbial properties. agricultural engineering international: cigr journal، 23(3)، 290-298
20. sharayei, p.;Azarpazhooh, E.;Zomorodi, S.;Einafshar, S.;Hosahalli S. Ramaswamy 2021. Optimization of ultrasonic-assisted extraction of astaxanthin from green tiger (Penaeus semisulcatus) shrimp shell. Ultrasonics Sonochemistry، 76(105666)، 1-11
21. Zhang Z.;Fu Y.;Liu Q.;Simpson B.K.;Azarpazhooh, E.;Dong M.;Rui X. 2021. Effect of lactic fermentation on soy protein digestive pattern assessed by an in vitro dynamic gastrointestinal digestion model and the influence on human faecal microbiota. Journal of the Science of Food and Agriculture، 101(3)، 871-879
22. Azarpazhooh, E.;rashidi, h.;sharayei, p.;behmadi, h.;Ramaswamy H.S. 2020. Effect of flaxseed-mucilage and Stevia on physico-chemical, antioxidant and sensorial properties of formulated cocoa milk. Food Hydrocolloids for Health، 1(100017)، 1-11 Download
23. Zomorodi, S.;Azarpazhooh, E.;behmadi, h. 2020. Influence of Some Hydrocolloids on Textural Properties of UF Cheese. Journal of Food Biosciences and Technology، 10(2)، 1-10 Download
24. Azimi Mahalleh A.;sharayei, p.;Azarpazhooh, E. 2020. Optimization of ultrasonic-assisted extraction of bioactive compounds from Nepeta (Nepeta binaludensis Jamzad). journal of food measurement and characterization، 14(2)، 668-678 Download
25. sharayei, p.;Azarpazhooh, E.;Ramaswamy H.S. 2020. Effect of microencapsulation on antioxidant and antifungal properties of aqueous extract of pomegranate peel. journal of food science and technology، 57(2)، 723-733 Download
26. Mahalleh, A.A.;sharayei, p.;Mortazavi, S.A.;Azarpazhooh, E.;Niazmand, R. 2019. Optimization of the pulsed electric field-assisted extraction of functional compounds from nepeta binaludensis. Optimization of the pulsed electric field-assisted extraction of functional compounds from nepeta binaludensis، 21(4)، 184-194 Download
27. Qing S.;Zhang Q.;Li W.;Azarpazhooh, E.;Simpson B.K.;Rui X. 2019. Effects of different satiety levels on the fate of soymilk protein in gastrointestinal digestion and antigenicity assessed by an in vitro dynamic gastrointestinal model. food and function، 10(12)، 7855-7864
28. Azimi Mahalleh A.;sharayei, p.;Azarpazhooh, E.;Ramaswamy H.S. 2019. Evaluation of the oxidation kinetics and stability of soybean oil supplemented with ethanolic extract of Nepeta (Nepeta binaludensis Jamzad) as compared to butylated hydroxytoluene. Chemical Papers، 73(9)، 2231-2239 Download
29. Hatamikia M.;Elhamirad A.H.;Heydari R.;sharayei, p.;Azarpazhooh, E. 2019. Investigating the physicochemical, sensory and microbial properties of plant-based protein products (meat-free burgers) formulated using various Vicia ervilia (L.) Willd. Protein isolates. Plant Science Today، 6(3)، 346-355 Download
30. Hatamikia, M.;Elhamirad, A.H.;Heydari, R.;sharayei, p.;Azarpazhooh, E. 2019. Investigating the effect of various methods of soaking from Vicia ervilia in water and alkaline, acid andsalt solutions on reduction of anti-nutritional compounds. International Journal of Biology and Chemistry ، 12(1)، 48-59 Download
31. sharayei, p.;Azarpazhooh, E.;Zomorodi, S.;Ramaswamy, H.S. 2019. Ultrasound assisted extraction of bioactive compounds from pomegranate (Punica granatum L.) peel. LWT - Food Science and Technology، 101(1)، 342-350 Download
32. Azarpazhooh, E.;sharayei, p.;Zomorodi, S.;Ramaswamy, H.S. 2019. Physicochemical and Phytochemical Characterization and Storage Stability of Freeze-dried Encapsulated Pomegranate Peel Anthocyanin and In Vitro Evaluation of Its Antioxidant Activity. Food and Bioprocess Technology، 12(2)، 199-210 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. اکبری،فریبا. 1403. تاثیر آفت کش های انباری غلات بر محیط زیست. اولین همایش بین المللی و ششمین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاو زی و محیط زیست. دوره 1. 1-4 دانلود فایل مقاله
2- آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. 1403. دانش سنتی استفاده از گیاهان داروئی توسط زنان روستایی با رویکرد حفاظتی. اولین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست در ایران. دوره 1. 1-5 دانلود فایل مقاله
3- شاقلی،ریحانه. آذرپژوه،الهام. 1403. مدیریت منابع انسانی سبز راهکاری برای سازگاری انسان با محیط‌زیست. اولین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست در ایران. دوره 1. 1-7 دانلود فایل مقاله
4- آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. 1403. دانش بومی زنان روستایی و عشایری در به نژادی گیاه دارویی زیره سبز. اولین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست در ایران. دوره 1. 1-4 دانلود فایل مقاله
5- شاقلی،ریحانه. آذرپژوه،الهام. 1403. مدیریت منابع انسانی سبز دوستدار محیط‌زیست. اولین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست در ایران. دوره 1. 1-6 دانلود فایل مقاله
6- شاقلی،ریحانه. آذرپژوه،الهام. 1402. برنامه‌ریزی در محیط زیست با رویکرد مدیریت منابع انسانی سبز. سومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند. دوره 3. 1-6 دانلود فایل مقاله
7- آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. 1402. مدیریت پسماند با تاکید برکاهش ضایعات میوه آلو بخارا. سومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند. دوره 3. 1-6 دانلود فایل مقاله
8- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. زراعتگر،هادی. 1401. بررسی خواص آنتی اکسیدانی لواشک فراسودمند عناب-سیب. نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی. دوره 1. 1-11 دانلود فایل مقاله
9- زراعتگر،هادی. بصیری،شادی. آذرپژوه،الهام. 1401. گزارش مقدماتی معرفی ژنوتیپ برتر زرشک بی دانهB4. نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی. دوره 1. 1-11 دانلود فایل مقاله
10- توکلی کاخکی،حمیدرضا. نبي پور، زهره. آذرپژوه،الهام. آناهید،صدیقه. 1400. ارزیابی برخی از صفات کمی و کیفی تعدادی از اکوتیپ های زعفران (Crocus sativus L.). ششمین همایش ملی زعفران. دوره 6. 1-11 دانلود فایل مقاله
11- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. توکلی کاخکی،حمیدرضا. 1400. مروری بر روش های اصالت سنجی زعفران (Crocus sativus L).. ششمین همایش ملی زعفران. دوره 6. 1-10 دانلود فایل مقاله
12- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. زمردی،شهین. 1398. بهینه سازی استخراج عصاره پوست انار با کمک فرآیند فراصوت و تاثیر آن بر خواص عملکردی عصاره. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-3 دانلود فایل مقاله
13- زمردی،شهین. آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. 1398. استفاده از کینوا راهکار نوین در مقابله با اثرات منفی تغییرات اقلیم. چهارمین همایش ملی تغییرات اقلیم و تاثیر آن برکشاورزی و محیط زیست. دوره . 1-6 دانلود فایل مقاله
14- زمردی،شهین. آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. 1398. تاثیر فراصوت بر خواص ترکیبات زیست فعال استخراج شده از ضایعات آب انگور قرمز. چهارمین همایش ملی تغییرات اقلیم و تاثیر آن برکشاورزی و محیط زیست. دوره . 1-6 دانلود فایل مقاله
15- توکلی کاخکی،حمیدرضا. آذرپژوه،الهام. 1397. ارزیابی صفات كیفی اكوتیپ هاي زعفران(Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی استان خراسان رضوي و جنوبی. پنجمین همایش ملی زعفران. دوره پنجمين. 1-6 دانلود فایل مقاله
16. sharayei, p.;Einafshar, S.;Azarpazhooh, E. 1403. The effect of microencapsulating with walls of sodium caseinate and beta-cyclodextrin on the shelf life of Angelica essential oil. The 5th International Electronic Conference on Foods. 1-1 Download
17. Einafshar, S.;sharayei, p.;Azarpazhooh, E. 1403. The stability of saffron stamen anthocyanins extracts in oxidation and reduction media. The 5th International Electronic Conference on Foods. 1-1 Download
  گزارش‌ پژوهشی :
1- تولید پودر نوشیدنی فوری از عصاره برگ‌های جوان جو(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66193. سمت: مجری. مشاهده چکیده
2- بررسی فرایندهای فیزیکی (حرارتی و امواج فراصوت ) در تولید نشاسته ژلاتینه شده پیاز زعفران و تعیین خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65685. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- تولید فیلم بسته‌بندی فعال و زیست تخریب‌پذیر با استفاده از پسماند پیاز زعفران و ذرت و کاربرد آن در بسته‌بندی مغز پسته(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65455. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- بررسی تاثیر نوع بسته بندی، اتمسفر اصلاح شده و دما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی میکروگرین‌ها (سبزی‌های فراسودمند) در زمان نگهداری(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63878. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- ترویج روش مناسب نگهداری گل زعفران (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63490. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
6- ارزیابی صفات کمی و کیفی اکوتیپ های زعفران( crocous sativus L)تحت شرایط اقلیمی استان خراسان رضوی و جنوبی(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63433. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- آمایش صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی، بر مبنای ظرفیت سنجی، اولویت بندی و مکان یابی، در استان های منتخب کشور (جریان ساز)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63336. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- بررسی اثر پروتئین آب پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی های بافتی و حسی لواشک پفی پوره عناب-سیب (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60989. سمت: مجری. مشاهده چکیده
9- تولید رنگ خوراکی پایدار از پوسته میگو (گونه ببری سبز) و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن در شرایط برون تنی و مدل غذایی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60505. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
10- ساخت ورقه‌های ضدقارچی بر پایه مواد سلولزی با رهایش کنترل‌شده دی اکسید گوگرد برای افزایش ماندگاری میوه کیوی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60134. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
11- ارائه فناوری جدید تولید خشکبار با سیستم رفرکتنس ویندو به منظور حفظ ارزش غذایی و ارتقا ارزش افزوده محصولات کشاورزی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59295. سمت: مجری. مشاهده چکیده
12- تولید و ارزیابی نوشیدنی فراسودمند شیر کاکائو با استفاده از پودر دانه کتان و شیرین کننده استویا(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57082. سمت: مجری. مشاهده چکیده
13- افزایش ماندگاری پوره پیاز با کاربرد افزودنی های شیمیایی و روش های مختلف بسته بندی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56719. سمت: مجری. مشاهده چکیده
14- استخراج و ریزپوشانی عصاره هیدروالکلی حاصل از پوماس سیب و استفاده آن در فرمولاسیون کیک روغنی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56424. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
15- به کارگیری ضایعات و پسماند ناشی از فرآوری پیاز برای تولید ترکیبات ضدقارچی (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56026. سمت: مجری. مشاهده چکیده
16- استخراج و ریزپوشانی کردن ترکیبات عملگرا از پسماندهای کارخانجات آب میوه و استفاده بهینه از آنها در صنایع غذایی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56024. سمت: مجری. مشاهده چکیده
17- بهینه سازی استخراج عصاره پونه با فرآیندهای غیر حرارتی و تاثیر ریزپوشانی بر خواص عملکردی آن(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55681. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
18- ارائه وترویج روش مناسب تولید آلوی خشکباری با کیفیت مطلوب (1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55072. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
19- بهینه سازی خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی فراپالایش (UF) با استفاده از برخی هیدروکلوئیدها(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54298. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
20- تولید میان وعده فر‌آسودمند از ژل آلوئه ورا با استفاده از نفوذ ترکیبات فنلی پسماند انگور(آرگول) در طی فرآیند اسمزی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53269. سمت: مجری. مشاهده چکیده
21- ارزیابی فنی حالت های مختلف خشک کن خورشیدی برای خشک کردن آلو(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53265. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
22- بررسی امکان استخراج رنگ قرمز طبیعی از پوست انار(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52937. سمت: مجری. مشاهده چکیده
23- بررسی اثرامواج فراصوت و ریزپوشانی بر خواص ضد اکسایشی و ضدقارچی عصاره پوست انار در سیستم مدل و غذایی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52607. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
24- بررسی تاثیر زمان برداشت و روش بسته بندی بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی هلو و شلیل(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/341. سمت: همکار. مشاهده چکیده
25- ارزیابی استفاده از مایکروویو در کنترل بیماری پس از برداشت میوه هلو(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1481. سمت: مجری. مشاهده چکیده
26- کاربرد روش خشک کردن اسمزی در تولید آلوی با رطوبت بالا(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 47441. سمت: مجری. مشاهده چکیده
27- ساخت وارزیابی خشک کن مخزنی مطبق مناسب برای آلو(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/790. سمت: همکار. مشاهده چکیده
28- بررسی امکان جایگزینی SO2 بااسیدهای اسکوربیک ,سیتریک و مالیک جهت بهبود کیفیت و رنگ آلوی خشکباری(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1389. سمت: همکار. مشاهده چکیده
29- بررسی شرایط مناسب نگهداری وآلودگی کلی فرمی گل زعفران(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/3. سمت: مجری. مشاهده چکیده
30- تعیین بهترین روش برداشت وفرآوری زعفران بمنظورجلوگیری ازآلودگی احتمالی میکروبی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/693. سمت: همکار. مشاهده چکیده
31- بررسی زمان مناسب برداشت ,فرآوری وبسته بندی میوه عناب(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/934. سمت: مجری. مشاهده چکیده
32- بررسی روشهای تولیدآلوی خشکباری استان خراسان و بهینه سازی آنها(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/514. سمت: مجری. مشاهده چکیده
33- تعیین دور آبیاری مورد نیازانگور پیکانی وتاثیر آن بر خواص کمی و کیفی انگور و کشمش تولیدی(1381). شماره فروست سامانه فيپاک: 81/346. سمت: مجری. مشاهده چکیده
34- بررسی امکان بهبود خواص نانوایی آرد تازه بوسیله فرایندهای فیزیکی وشیمیایی(1378). شماره فروست سامانه فيپاک: 78/383. سمت: همکار. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- وضعیت تولید و تجارت آلو و آلوچه: چالش ها و راهکارها (1403). شماره فروست: 65834. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. شرایعی،پروین. پاسبان،فاطمه. عین افشار،سودابه. مشاهده چکیده
2- تحلیل وضعیت زنجیره ارزش زعفران(1403). شماره فروست: 65375. شرایعی،پروین. پاسبان،فاطمه. عین افشار،سودابه. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. مشاهده چکیده
3- تحلیل وضعیت زنجیره ارزش زعفران(1400). شماره فروست: 65375. شرایعی،پروین. پاسبان،فاطمه. عین افشار،سودابه. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. مشاهده چکیده
4- وضعیت تولید و تجارت آلو و آلوچه: چالش‌ها و راهکارها (1400). شماره فروست: 65843. آذرپژوه،الهام. پاسبان،فاطمه. شاقلی،ریحانه. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- اثنی عشری،مریم. بهمدی،هما. آذرپژوه،الهام. 1402. راهنمای تولید ، بسته بندی و کنترل کیفیت پنیر موزرلا. نشر آموزش کشاورزی.
2- شرایعی،پروین. سعیدی راد،محمدحسین. عین افشار،سودابه. آذرپژوه،الهام. 1400. راهنمای کاربردی برداشت و فرآوري زعفران. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل دستنامه
               
از تاریخ تا تاریخ