فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (15)
 
  مقاله کنفرانس‌ (0)
 
  گزارش پژوهشی (0)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  فرحناز کرمی    
  مرتبه علمی :   محقق/مدرس    
  پست الکترونیکی:   farahnazk83@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/fakarami  
  فعالیت و علاقمندی:
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Farahnaz_Karami    
Google Scholar H_index:   ISI H_index:   Scopus H_index:  
15
مقاله علمی
0
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
0
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، گرگان ، ایران ، 1398/11/20
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی ، دانشگاه تبریز ، تبريز ، ایران ، 1389/12/21
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تبریز ، تبريز ، ایران ، 1387/06/30
  مقاله علمی :
1. Ebrahimi, A;Karami, F.;Adibi, H;Pashaei, S;Khodarahmi, R 2024. Successful Treatment of "Psoriasis Vulgaris and Subsequent Erythrodermic Psoriasis" with The Acyl-Flavonoid, InflAQ: Case Report with a Review of the Literature. Journal of Reports in Pharmaceutical Sciences، 12(1)، 15188-15188 Download
2. Sadeghi, E;Akbari, M;Khanahmadi, M;Azizi-Lalabadi, M;Karami, F. 2023. Effect of Pistacia atlantica (Bane) Essential Oil on Oxidative Stability of Sunflower Oil. Journal of Food Quality and Hazards Control، 10(2023)، 21-28 Download
3. Karami, F.;Ghorbani, M;Sadeghi Mahoonak, A;Pourhossein, A;Bagheri, A;Khodarahmi, R 2022. Increasing Antioxidant Activity in Food Waste Extracts by β-Glucosidase. Food Technology and Biotechnology، 60(4)، 458-468 Download
4. Shokoohizadeh, MJ;Almasi, A;Karami, F.;Mousavi, SA;Khodarahmi, R 2022. Immobilization of IMP-1 metallo-beta-lactamase on Fe3O4@SiO2 as nanobiocatalyst for degradation of beta-lactam antibiotics in wastewater. Water Science & Technology، 85(7)، 2190-2190 Download
5. Shokoohizadeh, MJ;Karami, F.;Mousavi, SA;Khodarahmi, R;Almasi, A 2022. Immobilization of IMP-1 metallo-beta-lactamase: the promising approach for the removal of beta-lactam antibiotics. Desalination and Water Treatment، 253(2022)، 248-255 Download
6. Mehrabi, M;Karami, F.;Siah, M;Smaeili, S;Khodarahmi, R 2022. Is curcumin an active suicidal antioxidant only in the aqueous environments?. Journal of the Iranian Chemical Society، 19(1)، 3441-3450 Download
7. Karami, F.;Ghorbani, M;Sadeghi Mahoonak, A;Shackebaei, D;Khodarahmi, R 2022. Green technology for production of potent antioxidants and alkyl glucosides by Aspergillus niger β‑glucosidase: prospects for broad application in the food industry. Journal of Food Measurement and Characterization، 16(1)، 1834-1846 Download
8. Sadeghi, E;Moradi, S;Karami, F;Bohlouli, S;Karami, F. 2020. CAN ESSENTIAL OILS STABILIZE FRYING OIL?! INSIGHTS TO THE EFFECT OF ESSENTIAL OILS FROM FERULAGO ANGULATA, MENTHA PULEGIUM, AND CUMINUM CYMINUM ON FRYING OIL DURING DEEPFRYING OF POTATO SLICES. CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY، 12(2)، 47-57 Download
9. Karami, F.;Mohammad Ghorbani;Alireza Sadeghi Mahoonak;Reza Khodarahmi 2020. Fast, inexpensive purification of β-glucosidase from Aspergillus niger and improved catalytic/physicochemical properties upon the enzyme immobilization. lwt-food science and technology، 118(108770)، 1-9 Download
10. Sadeghi, E;Mahtabani, I;Karami, F. 2019. CONSIDERING THE OXIDATIVE STABILITY OF COLD-PRESSED SESAME, SUNFLOWER, AND OLIVE OILS UNDER DIFFERENT STORAGE CONDITIONS. The Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI – Food Technology، 43(2)، 70-83 Download
11. Rahimi, E;Sadeghi, E;Bohlouli, S;Karami, F. 2018. Fates of deoxynivalenol and deoxynivalenol-3-glucoside from wheat flour to Iranian traditional breads. Food Control، 91(2018)، 339-343 Download
12. Sadeghi, E;Ebadi, S;Karami, F.;Bashiri,M;Sharafi,H 2016. EVALUATION OF ANTIMICROBIAL EFFECT OF FERULAGO ANGULATA ESSENTIAL OIL AND NISIN ON STAPHYLOCOCCUS AUREUS GROWTH IN IRANIAN WHITE CHEESE PRODUCTION AND PRESERVATION TREND. International Journal of Pharmacy & Technology، 8(3)، 17927-17941 Download
13. Sadeghi, E;Mahmoodi yeganeh, S;Shoeibi, S;Amirahmadi, M;Karami, F.;Sharafi, K 2016. DETERMINATIONOF ACRYLAMIDE IN TRADITIONAL AND INDUSTRIAL BREADS: A CASE STUDY: TEHRAN, IRAN. International Journal Of Pharmacy & Technology، 8(2)، 12881-12892 Download
14. Sadeghi, E;Karami, F.;Etminan, A 2016. THE EFFECT OF FERULAGO ANGULATA (SCHLECHT) BOISS ESSENTIAL OIL ON STABILIZATION OF SUNFLOWER OIL DURING ACCELERATED STORAGE. Journal of Food Processing and Preservation، 41(1)، 12745-12745 Download
15. Sadeghi, E;Mahtabani, I;Etminan, A;Karami, F. 2015. Stabilization of soybean oil during accelerated storage by essential oil of ferulago angulata boiss. journal of food science and technology، 53(2)، 1199-1204 Download
               
از تاریخ تا تاریخ