فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (4)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (5)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (5)
 
  مقاله علمی (60)
 
  مقاله کنفرانس‌ (1)
 
  گزارش پژوهشی (42)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (1)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (2)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (18)
 
  رتبه در جشنواره علمی (1)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  فوژان بدیعی    
  مرتبه علمی :   استاد پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   f.badii@areeo.ac.ir  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/fbadii  
  فعالیت و علاقمندی: فرآوری مواد غذایی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Fojan_Badii    
19 Google Scholar H_index:   12 ISI H_index:   17 Scopus H_index:  
60
مقاله علمی
1
مقاله کنفرانس‌
5
کتاب‌
42
گزارش‌ پژوهشی
4
اختراع/اکتشاف
5
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
2
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسي علوم و صنايع غذايي ، The University of Nottingham ، Nottingham ، انگلستان ، 1384/10/01
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تهران ، کرج ، ایران ، 1375/06/31
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تهران ، کرج ، ایران ، 1371/06/31
  اختراع :
1- بدیعی،فوژان. هاشمی،مریم. 1399. ماست فراسودمند بااستفاده از الیاف پروتئین و روش تهیه آن. شماره ثبت 103929. مشاهده اطلاعات اختراع
2- بدیعی،فوژان. مفتون آزاد،ندا. رفیعی درسنگی،زهرا. 1395. پودر خرمای پایدار در شرایط محیط. شماره ثبت 91673. مشاهده اطلاعات اختراع
3- بدیعی،فوژان. 1389. پوشش های خوراکی سلولزی برای افزایش ماندگاری محصولات باغی. شماره ثبت 68604. مشاهده اطلاعات اختراع
4- مفتون آزاد،ندا. بدیعی،فوژان. 1387. تولید فیلم/ پوشش بسته بندی خوراکی بر پایه پکتین. شماره ثبت 56113. مشاهده اطلاعات اختراع
  یافته قابل تجاری سازی :
1- مفتون آزاد،ندا. بدیعی،فوژان. شاه امیریان،سیده مریم. جوکار،اکبر. زارع،ماشاءاله. 1401. دستیابی به دانش فنی تولید جیره غذایی مخصوص شرایط بحران. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
2- هاشمی،مریم. بدیعی،فوژان. چايچي، مريم. مفتون آزاد،ندا. 1399. دانش فنی تولید پوشش فعال افزایش‌دهنده ماندگاری گوشت تازه. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
3- هاشمی،مریم. بدیعی،فوژان. نیک خواه ممان،مهدی. حسینی سالکده،سید قاسم. 1398. دانش فنی تولید نانوامولسیون محرک مقاومت القايي و کنترل کننده فساد پس از برداشت میوه. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
4- هاشمی،مریم. بدیعی،فوژان. چايچي، مريم. مفتون آزاد،ندا. 1398. دانش فنی تولید پوشش فعال افزایش ماندگاری گوشت تازه. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
5- بدیعی،فوژان. هاشمی،مریم. فرخي، فلورا. 1398. تولید نانوالیاف از پسماندهای پروتئینی . دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1- بدیعی،فوژان. (1401). کاربردهای پدیدۀ انتقال شیشه ای در پایداری مواد غذایی. ختاوند و مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
2- امیری نیا،سیروس. اسماعیلی،فریبا. بدیعی،فوژان. بنی اعمام،مهرناز. بهراد،زهرا. دستجردی،رعنا. فراورده،لیلا. میرهادی،سیداحمد. نادری،محمود. (1400). اصول استانداردسازی آزمایشگاه های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (جلد اول). سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
3- امیری نیا،سیروس. اسماعیلی،فریبا. بدیعی،فوژان. بنی اعمام،مهرناز. بهراد،زهرا. دستجردی،رعنا. فراورده،لیلا. میرهادی،سیداحمد. نادری،محمود. (1400). اصول استانداردسازی آزمایشگا ههای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (جلد دوم). سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
4- امیری نیا،سیروس. جوادی،ارژنگ. پورداد،سیدسعید. علیپور،حسن. ساورسفلی،سیما. پرتوی اصیل،فاطمه. خشنود،ماشاءاله. قنبری،علی اکبر. نوروزی،پیمان. زین العابدینی،مهرشاد. بنی اعمام،مهرناز. نادری،محمود. شهبازی،کریم. رستمی،محمد. دستجردی،رعنا. میرهادی،سیداحمد. اسماعیلی،فریبا. بدیعی،فوژان. فراورده،لیلا. ادهمی مجرد،مژگان. متولی حقیقی،مهدا. محمدرضائی،رویا. (1396). آزمایشگاه های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی.
5- امیری نیا،سیروس. جوادی،ارژنگ. پورداد،سیدسعید. علیپور،حسن. ساورسفلی،سیما. پرتوی اصیل،فاطمه. خشنود،ماشاءاله. قنبری،علی اکبر. نوروزی،پیمان. زین العابدینی،مهرشاد. بنی اعمام،مهرناز. نادری،محمود. شهبازی،کریم. رستمی،محمد. دستجردی،رعنا. میرهادی،سیداحمد. اسماعیلی،فریبا. بدیعی،فوژان. فراورده،لیلا. ادهمی مجرد،مژگان. متولی حقیقی،مهدا. محمدرضائی،رویا. (1395). آزمایشگاه های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- بدیعی،فوژان. بوذری،ناصر. شواخی،فروغ. رفیعی درسنگی،زهرا. 1402. گروه بندی برخی ژنوتیپ های برتر زردآلوی بومی ایران بر اساس خواص فیزیکی و هندسی. مجله علوم و صنایع غذایی، 20(137)، 74-87 دانلود فایل مقاله
2- شواخی،فروغ. بوذری،ناصر. بدیعی،فوژان. 1401. انتخاب ژنوتیپ های برتر بومی آلبالو (Prunus cerasus L) در ایران برای مصارف مختلف تازه خوری و فرآوری. علوم و صنایع غذایی ایران، 19(123)، 119-132 دانلود فایل مقاله
3- بدیعی،فوژان. 1400. نقش دماي انتقال شیشه اي در کنترل تغییرات رنگ و بافت انجیر خشک. مجله علوم و صنایع غذایی، 18(116)، 221-229 دانلود فایل مقاله
4- فرخي، فلورا. بدیعی،فوژان. هاشمی،مریم. احساني، محمدرضا. 1399. پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 19(67)، 45-62 دانلود فایل مقاله
5- بدیعی،فوژان. 1397. تاثیر پلاستیسایزرهای مختلف بر قهوه ای شدگی و ساختار میکروسکوپی انجیر نیمه مرطوب رقم سبز استهبان. پژوهش های صنایع غذایی، 29(2)، 97-108 دانلود فایل مقاله
6- آقابابايي، عبدالحسين. مفتون آزاد،ندا. الهامي راد، اميرحسين. بدیعی،فوژان. 1397. بررسی تأثیر عوامل رساندن تسریع شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 83(15)، 367-377 دانلود فایل مقاله
7- عبدي، نازنين. مفتون آزاد،ندا. حيدري نسب، امير. بدیعی،فوژان. 1397. مطالعه عوامل موثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه سازی تاثیر دما و ترکیبات ضد چسبندگی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 14(2)، 427-438 دانلود فایل مقاله
8- پاشائي، آمنه. شواخی،فروغ. فهيم دانش، مريم. بدیعی،فوژان. رحماني، انوشه. 1395. مقایسه کاربرد دستگاه DSC و روش ترکیب اسیدچرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان. علوم غذایی و تغذیه، 13(2)، 1-1 دانلود فایل مقاله
9- رجبي پور، علي. بدیعی،فوژان. 1394. ارزیابی انبارمانی سیب گلاب با روش هاي صوتی و نفوذسنجی. ماشین های کشاورزی، 6(1)، 188-200 دانلود فایل مقاله
10- مفتون آزاد،ندا. بدیعی،فوژان. 1394. بررسي تاثير تيمار هاي مختلف در كنترل قهوه اي شدن انجير نيمه مرطوب (پرسي) رقم سبز استهبان. مجله علوم و صنایع غذایی، 12(47)، 171-180 دانلود فایل مقاله
11- محمدحسيني، زهرا. هاشمی،مریم. محمدي، عبدالرضا. بدیعی،فوژان. عشقي، سارا. احمدی صومعه،کریم. 1393. بررسي روند تغييرات تركيبات زيست فعال، فعاليت آنتي اكسيداني و شدت تنفس پرتقال خوني طي انبارماني. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 41-52 دانلود فایل مقاله
12- مجذوبي، مهسا. سيف زاده، نگين. فرحناکي، عسگر. بدیعی،فوژان. 1393. بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم. علوم و تکنولوژی پلیمر، 27(1)، 15-23 دانلود فایل مقاله
13- کشاورزيان، فاطمه. بدیعی،فوژان. هاشمی،مریم. 1393. اثر بسته بندی نان تست با فیلم نانوکامپوزیت پلی¬اتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری آن. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(1)، 93-100 دانلود فایل مقاله
14- بیات،فریبا. بدیعی،فوژان. رفیعی درسنگی،زهرا. 1392. ارزیابی پایداری فیزیکی پودر سیر خشک¬شده با روش¬های خشک کردن انجمادی و جریان هوای گرم. مهندسی بیوسیستم ایران، 47(1)، 31-38 دانلود فایل مقاله
15- سرمدي زاده، دريادخت. بدیعی،فوژان. مفتون آزاد،ندا. احساني، محمدرضا. عامري شهرابي، آرتميس. 1392. بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگهای فیلم¬های خوراکی ایزوله پروتئن سویا به روش پاسخ سطح. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(40)، 103-116 دانلود فایل مقاله
16- عشقي، سارا. هاشمی،مریم. محمدي، عبدالرضا. بدیعی،فوژان. محمدحسيني، زهرا. احمدی صومعه،کریم. قناتي، کياندخت. 1392. تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوي کیتوزان بر افزایش ماندگاري و ویژگیهاي کیفی میوه ي توت فرنگی پس از برداشت. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 9-19 دانلود فایل مقاله
17- محمدحسيني، زهرا. هاشمی،مریم. محمدي، عبدالرضا. بدیعی،فوژان. عشقي، سارا. احمدی صومعه،کریم. قناتي، کياندخت. 1392. بررسی ترکیبات زیست فعال و فعالیت آنتی اکسیدانی پرتقال تامسون ناول طی نگهداري در انبار. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 209-217 دانلود فایل مقاله
18- عامري شهرابي، آرتميس. بدیعی،فوژان. مفتون آزاد،ندا. احساني، محمدرضا. 1392. مطالعه ویژگی های فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(38)، 89-101 دانلود فایل مقاله
19- حسين آبادي، و. . بدیعی،فوژان. قراچورلو. م.. حشمتي، م.. 1390. تأثير آنزيم بري و پوشش هاي هيدوركلوئيدي متيل سلولز و كتيرا بر ميزان جذب روغن و خواص كيفي سيب زميني سرخ شده. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(4)، 71-81 دانلود فایل مقاله
20- عامري شهرابي، آرتميس. بدیعی،فوژان. احساني، محمدرضا. مفتون آزاد،ندا. سرمدي زاده، دريادخت. 1390. بررسي خواص عملگر و حرارتي كنسانتره و ايزوله پروتئين نخود و سويا. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 49-58 دانلود فایل مقاله
21- سرمدي زاده، دريادخت. بدیعی،فوژان. احساني، محمدرضا. مفتون آزاد،ندا. گودرزی،فرزاد. 1390. مطالعه اثر پوشش بر پایه ایزوله پروتئین سویا بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش پاسخ سطح. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 75-86 دانلود فایل مقاله
22- سعیدی راد،محمدحسین. طباطبائي فر، احمد. بدیعی،فوژان. 1389. عوامل موثر بر نيرو و انرژي براي جداکردن زيره از بوته. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 11(2)، 49-58 دانلود فایل مقاله
23- دهقان شعار، زينب. بدیعی،فوژان. بهمدی،هما. 1388. نقش گلیسرول بر برخی ویژگی هاي فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1)، 1-10 دانلود فایل مقاله
24- سعیدی راد،محمدحسین. طباطبائي فر، احمد. بدیعی،فوژان. 1387. بررسي عوامل موثر بر مقاومت مکانيکي دانه زيره در بارگذاري شبه استاتيکي. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 9(3)، 23-34 دانلود فایل مقاله
25- بدیعی،فوژان. 1387. مطالعه خواص جذب بخار آب در گزانگبین به روش دینامیکی. تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 9(1)، 81-94 دانلود فایل مقاله
26- بدیعی،فوژان. 1384. تغییرات انتالپی ژلاتین در زمان نگهداری در حالت شیشه ای. تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 8(3)، 127-140 دانلود فایل مقاله
27- بدیعی،فوژان. شاه بک،محمد علی. معدنی،صغری. 1379. اثرهای متقابل تیمارهای گرمادهی، کلرورکلسیم و هورمون 2,4-D بر عمر نگهداری سیب رددلیشس. تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 5(19)، 1-9 دانلود فایل مقاله
28- بدیعی،فوژان. شاه بک،محمد علی. 1378. بررسی اثر کلرورکلسیم و گرمادهی متناوب برروی کیفیت و عمرانباری سیب رقم رددلیشز. مجموع مقالات علمی - تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 4(13)، 16-26 دانلود فایل مقاله
29- بدیعی،فوژان. 1377. نشاسته های تغییریافته و کاربردهای آنها(بررسی کلی). مجموع مقالات علمی - تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 3(10)، 33-51 دانلود فایل مقاله
30- بدیعی،فوژان. 1376. بررسی خواص کنسانتره های پروتئینی سبوس برنج و مقایسه آنها با فرآورده های پروتئینی سویا. مجموع مقالات علمی - تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 2(7)، 28-46 دانلود فایل مقاله
31- حامدي، منوچهر. بدیعی،فوژان. 1375. بررسی امکان تولید غلیظ شده ی پروتئینی از سبوس برنج. علوم پایه دانشگاه الزهرا، 9(3-4)، 15-30 دانلود فایل مقاله
32. Chaichi M.;Badii, F.;Mohammadi A.;Hashemi, M. 2023. Novel Bioactive Composite Films Based on Pectin-Nanocellulose-Synergistic Triple Essential Oils: Development and Characterization. food and bioprocess technology، 16(8)، 1794-1805 Download
33. Chaichi, M.;Mohammadi, A.;Badii, F.;Hashemi, M. 2021. Triple synergistic essential oils prevent pathogenic and spoilage bacteria growth in the refrigerated chicken breast meat. biocatalysis and agricultural biotechnology، 32(March)، 1019-1019 Download
34. Farrokhi F.;Badii, F.;Ehsani M.R.;Hashemi, M. 2020. Effect of pH-dependent fibrillar structure on enzymatic hydrolysis and bioactivity of nanofibrillated whey protein. lwt - food science and technology، 131(109709)، 1-8 Download
35. Rafiee Darsangi Z.;Badii, F.;Salehifar M. 2020. Optimization of the production of a self-stable powder from date fruit variety 'shahani'. Agriculturae Conspectus Scientificus، 85(3)، 247-255 Download
36. Maftoonazad, N.;Badii, F.;Mohamed A.;Ramaswamy H. 2020. Evaluation of physicochemical, thermomechanical, and structural properties of chickpea flour composite films reinforced with crystalline nanocellulose. journal of applied polymer science، 137(8)، 1-13 Download
37. Mansoori N.;Majzoobi M.;Gavahian M.;Badii, F.;Farahnaky A. 2020. Acacia gum as a natural anti-plasticizer for the production of date syrup powder: Sorption isotherms, physicochemical properties, and data modeling. foods، 9(1)، 1-17 Download
38. F Farrokhi;MR Ehsani;Badii, F.;Hashemi, M. 2019. Effect of pH on Structural Properties of Heat-Induced Whey Protein Gels. Journal of Food Biosciences and Technology، 10(1)، 57-68 Download
39. Farrokhi F.;Badii, F.;Ehsani M.R.;Hashemi, M. 2019. Functional and thermal properties of nanofibrillated whey protein isolate as functions of denaturation temperature and solution pH. Colloids and Surfaces A، 583(124002)، 1-8 Download
40. Chaichi, M.;Badii, F.;Mohammadi, A.;Hashemi, M. 2019. Water resistance and mechanical properties of low methoxy-pectin nanocomposite film responses to interactions of Ca2+ ions and glycerol concentrations as crosslinking agents. Food Chemistry، 293(30 septemb)، 429-437 Download
41. Farrokhi, F;Ehsani, MR;Badii, F.;Hashemi, M. 2018. Structural and thermal properties of nanofibrillated whey protein isolate in the glassy state. lwt - food science and technology، 95(1)، 274-281 Download
42. Aghababaei A.;Maftoonazad, N.;Elhamirad A.;Badii, F. 2017. Accelerated ageingof wheat grains: Part I- Influence on rheological properties of wheat flour. Journal of Cereal science، 77(-)، 147-156 Download
43. Aghababaei A.;Maftoonazad, N.;Elhamirad A.;Badii, F. 2017. Accelerated ageing of wheat grains: Part II-influence on thermal characteristics of wheat starch and FTIR spectroscopy of gluten. Journal of Cereal science، 77(-)، 157-165 Download
44. Chaichi, M.;Hashemi, M.;Badii, F.;Mohammadi, A. 2017. Preparation and characterization of a novel bionanocomposite edible film based on pectin and crystalline nanocellulose. Carbohydrate Polymers ، 157(10 Februar)، 167-175 Download
45. Sahraei Khosh Gardesh A.;Badii, F.;Hashemi, M.;Ardakani A.Y.;Maftoonazad, N.;Mousapour Gorji, A. 2016. Effect of nanochitosan based coating on climacteric behavior and postharvest shelf-life extension of apple cv. Golab Kohanz. LWT - Food Science and Technology، 70(July 2016)، 33-40 Download
46. Badii, F.;Atri H.;Dunstan D.E. 2016. The effect of shear on the rheology and structure of heat-induced whey protein gels. international journal of food science and technology، 51(7)، 1570-1577 Download
47. Farahnaky A.;Mansoori N.;Majzoobi M.;Badii, F. 2016. Physicochemical and sorption isotherm properties of date syrup powder: Antiplasticizing effect of maltodextrin. food and bioproducts processing، 98(1)، 133-141 Download
48. Badii, F.;MacNaughtan W.;Mitchell J.R.;Farhat I.A. 2014. The Effect of Drying Temperature on Physical Properties of Thin Gelatin Films. Drying Technology، 32(1)، 30-38 Download
49. Ansari S.;Maftoonazad, N.;Farahnaky A.;Hosseini E.;Badii, F. 2014. Effect of moisture content on textural attributes of dried figs. international agrophysics، 28(4)، 403-412 Download
50. Majzoobi M.;Beparva P.;Farahnaky A.;Badii, F. 2014. Effects of malic acid and citric acid on the functional properties of native and cross-linked wheat starches. starch/staerke، 66(5-6)، 491-495 Download
51. Badii, F.;Farahnaky A.;behmadi, h. 2014. Effect of Storage Relative Humidity on Physical Stability of Dried Fig. journal of food processing and preservation، 38(1)، 477-483 Download
52. Majzoobi, M;Beparva, P;Farahnaky, A;Badii, F. 2013. Physicochemical Properties of Cross-linked Wheat Starch Affected by L-Ascorbic Acid. journal of agricultural science and technology، 16(2)، 355-364 Download
53. Maftoonazad, N.;Badii, F.;shahamirian, m. 2013. Recent innovations in the area of edible films and coatings. Recent Patents on Food, Nutrition & Agriculture، 5(3)، 201-213 Download
54. Ansari, S;Farahnaky, A;Majzoobi, M;Badii, F. 2010. Modeling the Effect of Glucose Syrup on the Moisture Sorption Isotherm of Figs. food biophysics، 6(3)، 377-389 Download
55. Maftoonazad, N.;Badii, F. 2009. Use of edible films and coatings to extend the shelf life of food products. Recent Patents on Food, Nutrition & Agriculture، 1(2)، 162-170 Download
56. Saeidirad, M.;Tabatabaeefar, A.;Borghei, A.;Mirsalehi, M.;Badii, F.;Ghasemi-Varnamkhasti, M. 2008. Effects of moisture content, seed size, loading rate and seed orientation on force and energy required for fracturing cumin seed (Cuminum cyminum Linn.) under quasi-static loading. Food Engineering Journal، 86(4)، 565-572
57. Amini F.L.;Badii K.;Bidhendi G.R.N.;Farshchi P.;Rastkari N.;Gerayeshnejad M.;Badii, F. 2007. Biossay on the bioaccumulation of tributyltin chloride exposure in the fish, Scatophagus argus in the Persian Gulf. International Journal of Ecology and Environmental Sciences، 33(1)، 23-28 Download
58. Badii, F.;Martinet C.;Mitchell J.R.;Farhat I.A. 2006. Enthalpy and mechanical relaxation of glassy gelatin films. food hydrocolloids، 20(6)، 879-884 Download
59. Badii, F.;MacNaughtan W.;Farhat I.A. 2005. Enthalpy relaxation of gelatin in the glassy state. international journal of biological macromolecules، 36(4)، 263-269 Download
60. Farahnaky A.;Badii, F.;Farhat I.A.;Mitchell J.R.;Hill S.E. 2005. Enthalpy relaxation of bovine serum albumin and implications for its storage in the glassy state. biopolymers، 78(2)، 69-77 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- بدیعی،فوژان. مفتون آزاد،ندا. رفیعی درسنگی،زهرا. شریف نسب،هومن. 1392. بررسی ویژگی های فیلم نانو کامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 21. 1-5 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های انتخابی زردآلو به منظور معرفی ارقام برتر مناسب فرآوری و نگهداری(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65495. سمت: مجری. مشاهده چکیده
2- ارزیابی ژنوتیپ های انتخابی آلبالو (.Prunus cerasus L) به منظور ثبت و معرفی ارقام برتر مناسب برای مصارف مختلف فرآوری (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65446. سمت: همکار. مشاهده چکیده
3- تولید کود آهسته-رهش NPK با استفاده از پوشش دهی کود فرموله شده توسط نانوکامپوزیت پلیمری بر پایه نشاسته و بررسی رهایش کود تهیه شده در محیط آبی، خاک و گیاه گوجه فرنگی(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64000. سمت: همکار. مشاهده چکیده
4- تولید میان وعده مغذی از میوه خرما (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60149. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- اثر شرایط مختلف دما و رطوبت نسبی بر پایداری پودر سیر(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57407. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- تولید و بهینه سازی نانوامولسیون حاوی اسانس گیاهی و پالیده کشت باکتری های لاکتیکی به روش نانوکاویتاسیون هیدرودینامیک جهت ایجاد مقاومت القایی و کنترل فساد پس از برداشت در سیب و پرتقال(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56451. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- مطالعه روش های مختلف کنترل واکنش های قهوه ای شدن در انجیر پرسی (نیمه مرطوب) رقم سبز استهبان(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56407. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- تولید، بهینه¬سازی و بررسی ویژگیهای فیلم پکتینی ضدمیکروبی تقویت شده با نانوسلولز و تاثیر آن بر ماندگاری گوشت(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56375. سمت: مجری. مشاهده چکیده
9- تهیه نانوالیاف از پروتئین آب پنیر با روش کاویتاسیون هیدرودینامیک و بررسی خواص عملکردی آن در فرمولاسیون غذایی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56296. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
10- مطالعه خواص حرارتی، پایداری، خصوصیات بافتی، فعالیت آبی و ساختار میکروسکوپی انجیر نیمه مرطوب (پرسی)(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53006. سمت: مجری. مشاهده چکیده
11- اعتباربخشی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 51787. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
12- بررسی تاثیر سدیم کلراید،استیک اسید، و انجماد بر رساندن مصنوعی میوه خرمای شاهانی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51780. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
13- بررسی اثرات فیلم های پلیمری تهیه شده با نانوذرات کیتوزان-PLGA حاوی روغن لیمونن بر افزایش زمان ماندگاری توت فرنگی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50749. سمت: همکار. مشاهده چکیده
14- بهینه سازی روش تهیه پودر خرمای استعمران مورد استفاده در صنایع تبدیلی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48738. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
15- بررسی تأثیر نوعی پوشش نانو امولسیون تهیه شده بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری و برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی درطول انبارمانی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: ????? . سمت: مجری. مشاهده چکیده
16- تاثیر بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده برماندگاری وکیفیت خرمای برحی در مرحله خارک.(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46706. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
17- بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن - رس بر افزایش ماندگاری نان تست(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46534. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
18- بررسی خصوصیات مالت‌سازی لاین‌های برتر جو و دیگر غلات (گندم، تریتیکاله)(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46449. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
19- کاهش ضایعات و افزایش ماندگاری سه رقم خرمای خوزستان با استفاده از پوشش های طبیعی خوراکی بر پایه متیل سلولز(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46892. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
20- بهینه سازی تولید کنسانتره از انجیرهای خشک درجه 3 منطقه استهبان(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45675. سمت: همکار. مشاهده چکیده
21- ارائه روش های سریع تعیین تقلب روغن زیتون(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46194. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
22- استفاده نو مقایسه روشهای پایش غیر مخرب آکوستیکی و مخرب مکانیکی برای بررسی ماندگاری سیب گلاب ضربه دیده و پوشش داده شده با متیل سلولز(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 44753. سمت: مجری. مشاهده چکیده
23- تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص کیفی ، ماندگاری و کاهش ضایعات سیب درختی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44453. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
24- بررسی امکان تهیه فرآورده¬های پروتئینی از نخود(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44407. سمت: مجری. مشاهده چکیده
25- بررسی تاثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون بر پایه کیوزان در افزایش ماندگاری انجیر سیاه استهبان(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46683. سمت: همکار. مشاهده چکیده
26- بررسی تاثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری سه رقم خرمای مرطوب (رطب ) استان فارس (کبکاب ، خاصویی ، شاهانی )(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46535. سمت: همکار. مشاهده چکیده
27- ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی وحرارتی پودر سیر خشک شده با روشهای مختلف(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45873. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
28- استفاده از پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرور کلسیم به منظور بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری زردآلو(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45790. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
29- تاثیر یک نوع پوشش نانو امولسیون بر پایه چیتوزان در افزایش ماندگاری زردآلو(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44007. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
30- بررسی تاثیر یک نوع پوشش نانوامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری سیب رقم گلاب کهنز(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44008. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
31- بررسی امکان تولید کامپوزیت طبیعی زیست تخریب پذیر کاه گندم - پلی اتیلن به عنوان یک پوشش در بسته بندی مواد غذایی و مطالعه ویژگیهای مختلف آن(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 42840. سمت: همکار. مشاهده چکیده
32- تولید فیلم های قابل نانو کامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی و بررسی خصوصیات آنها(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42217. سمت: مجری. مشاهده چکیده
33- بررسی تاثیر دو نوع پوشش میکرو - نانو امولسیون برپایه کیتوزان در افزایش ماندگاری پرتقال تامسون و خونی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42776. سمت: مجری. مشاهده چکیده
34- بررسی تاثیر دو نوع پوشش میکرو- نانوامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری نارنگی محلی تنکابن(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42775. سمت: مجری. مشاهده چکیده
35- تهیه پودر از خرمای درجه دو و مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی آن(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41528. سمت: مجری. مشاهده چکیده
36- تهیه فیلم های پوششی خوراکی از مواد سلولزی و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آنها و کاربرد این فیلم ها به منظور افزایش ماندگاری محصولات باغی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1074. سمت: مجری. مشاهده چکیده
37- بررسی برخی از خواص فیزیکو شیمیایی انجیر خشک منطقه استهبان به منظور بهبود کیفیت و پایداری آن(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1070. سمت: مجری. مشاهده چکیده
38- کاهش ضایعات پس از برداشت میوه‌های دانه‌دار و هسته‌دار(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
39- بررسی وتعیین اثرتاریخ برداشت وروش گرمادهی متناوب در افزایش عمرانباری میوه هلو وشلیل(1381). شماره فروست سامانه فيپاک: 81/702. سمت: مجری. مشاهده چکیده
40- تعیین میزان حساسیت نارنگی های تجارتی به گرمادرمانی (Curing)برای کنترل بیماریهای پنیسیلومی(1381). شماره فروست سامانه فيپاک: 81/700. سمت: همکار. مشاهده چکیده
41- تعیین و بررسی علل پوکی واریته سیب رددلیشز در سردخانه و راههای پیشگیری آن(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 80/726. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
42- بررسی اثر زمان برداشت بر خواص فیزیکوشیمیائی و عمر انبارداری ارقام گلابی دوشس تبریزی(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 80/728. سمت: همکار. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- مفتون آزاد،ندا. بدیعی،فوژان. 1403. کاربرد فناوری نانو در بسته بندی محصولات کشاورزی. مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل دستنامه
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- بدیعی،فوژان. 1402. پروتئین حبوبات و دورنمای کاربردهای آن در صنایع غذایی. مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل نشریه
2- بدیعی،فوژان. 1397. آشنایی با اصول بسته بندی محصولات باغی. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل نشریه
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بهینه سازی تولید و بررسی ویژگی های ساختاری و عملکردی نانوالیاف ایزولة پروتئین آب پنیر و بررسی اثر روش اولتراسونیک بر پایداری آن(1397).. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:فلورا فرخی.
2- تولید و بررسی ویژگیهای فیلم بیونانوکامپوزیتی فعال بر پایه پکتین- نانو سلولز و تاثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی(1397).. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:مریم چایچی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
3- بهینه سازی تهیه پودر خرما و مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی آن به روش سطح پاسخ (RSM)(1392).دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:زهرا رفیعی درسنگی.
4- تاثير پوشش نانوامولسيون بر پايه کيتوزان در افزايش ماندگاري سيب رقم گلاب کهنز(1391).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:علی صحرایی خوش گردش. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
5- بررسی خصوصیات مرفولوژیک، پومولوژیک فنولوژیک گروهی از ارقام و ژنوتیپ های امیدبخش سیب(1391).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:امیرحسین زندفانی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
6- اثر دو نوع پوشش نانو امولسيون بر پايه کیتوزان بر تغييرات تركيبات زیست فعال، پتانسیل آنتی اکسیداني و برخی ویژگی های کیفی پرتقال تامسون و پرتقال خونی در طی انبارمانی(1391).دانشگاه شهید بهشتی. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:زهرا محمدحسینی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
7- بررسي اثر پوشش هاي بر پايه نانو کامپوزيت بر زمان ماندگاري و بياتي نان تست(1391).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:فاطمه کشاورزیان.
8- ارزیابی مرفولوژیک، فیزیولوژیک و ملکولی برخی ارقام و ژنوتیپ های ایرانی درخت به (Cydonia oblonga Mill)(1391).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:مهدی علیپور. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
9- بررسی خواص فیزیکوشیمیایی مقاومت به ضربه و شدت تنفس برخی ارقام بومی و وارداتی سیب(1390).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:فاطمه مریدی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
10- بررسی امکان کنترل قهوه ای شدن انجیر پرسی (نیمه مرطوب) رقم سبز منطقه استهبان با استفاده از روش های مختلف(1390).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:نوشین فرجی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
11- کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه متیل سلولز به منظور بهبود کیفیت و افزایش عمر انباری گوجه فرنگی(1388).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:مهناز صادقی پور.
12- بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام سیب از نظر قدرت سردانباری، پومولوژی، بیوسنتز و تغییرات اسکوربیک اسید در کرج(1388).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:مهدی فرزانه کوچکی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
13- تهیه ایزوله پروتئینی از نخود و مطالعه خواص عملکردی و خواص فیلم خوراکی آن(1388).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:آرتمیس عامری شهرابی.
14- تهیه فیلم خوراکی از ایزوله پروتئین سویا و بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی آن(1388).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:دریادخت سرمدی زاده.
15- بررسي اثر پيش تيمار حرارتي و پوشش خوراكي بر كاهش جذب روغن در خلال های سيب زميني سرخ شده به روش عميق(1388).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:وحید حسین آبادی.
16- بررسی تنوع ژنتیک صفات رویشی، فنولوژیک، فنولوژیک، پومولوژیک و میزان پکتین در ارقام بومی و وارداتی سیب در منطقه کرج(1388).دانشگاه آزاد اسلامی ابهر. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:شبنم طراحی تبریزی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
17- تهیه پوشش های خوراکی از متیل سلولز و بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها و تاثیرشان بر افزایش عمر انباری شلیل (1386).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:فاطمه دارایی.
18- تعیین مدل برخی از خصوصیات فیزیکی زیره سبز با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی(1386).دانشگاه تهران. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:محمدحسین سعیدی راد.
  رتبه در جشنواره علمی :
1- تولید جیره غذایی مخصوص شرایط بحران. هفته پژوهش و فناوری وزارت جهاد کشاورزی(1399).دستاورد برتر هفته پژوهش.
               
از تاریخ تا تاریخ