فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (2)
 
  مقاله علمی (6)
 
  مقاله کنفرانس‌ (0)
 
  گزارش پژوهشی (34)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (1)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  فریبا بیات    
  مرتبه علمی :   مربی پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   f.bayat@areeo.ac.ir  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/fbayat  
  فعالیت و علاقمندی:
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Fariba_Bayat    
6 Google Scholar H_index:   0 ISI H_index:   3 Scopus H_index:  
6
مقاله علمی
0
مقاله کنفرانس‌
2
کتاب‌
34
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
1
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تهران ، کرج ، ایران ، 1377/10/07
2- کارشناسی پیوسته ، مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی ، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی ارومیه ، اروميه ، ایران ، 1375/06/31
  کتاب‌ :
1- بیات،فریبا. ارجمندیان،امیر. ختار،مهناز. حیدری،احمد. رضوانی،سیدمعین الدین. جاهدی ترک،آژنگ. عالم خومرام،محمدحسین. (1401). مدیریت جامع سیر (از مزرعه تا انبار). موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی.
2- فائو. (1401). وضعیت غذا و کشاورزی - حرکت به سمت کاهش تلفات و دور ریز مواد غذایی. (بیات،فریبا. گودرزی،فرزاد. مشرف، لاله. یقبانی،مسعود. ، مترجمان). موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی . دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- بیات،فریبا. پرویزی،خسرو. 1402. اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار. علوم باغبانی ایران، 54(1)، 33-48 دانلود فایل مقاله
2- پرویزی،خسرو. بیات،فریبا. 1399. بررسی اثر ترکیب و نوع کود شیمیایی و مرغی بر عملکرد و صفات رویشی و زایشی خیار مزرعه ای در استان همدان. دو فصلنامه علوم سبزی ها، 4(1)، 147-16020 دانلود فایل مقاله
3- مطلبی فرد،رحیم. بیات،فریبا. 1398. تأثیر عناصر روی و منگنز بر عملکرد و ویژگیهای کیفی سیر سفید همدان. تحقیقات کاربردی خاک، 7(2)، 123-134 دانلود فایل مقاله
4- سیدان،سیدمحسن. بیات،فریبا. 1398. حسابداری مزرعه سیر در دو روش کشت سنتی و مکانیزه. نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، 16(63)، 42-46 دانلود فایل مقاله
5- بیات،فریبا. پرویزی،خسرو. 1395. تغییر ویژگی های فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی در مرحله های مختلف رسیدگی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 17(2)، 155-168 دانلود فایل مقاله
6- بیات،فریبا. بدیعی،فوژان. رفیعی درسنگی،زهرا. 1392. ارزیابی پایداری فیزیکی پودر سیر خشک¬شده با روش¬های خشک کردن انجمادی و جریان هوای گرم. مهندسی بیوسیستم ایران، 47(1)، 31-38 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- بررسی مقدماتی خصوصیات زراعی-ریخت شناسی 24 کلون انتخابی و سه توده مادری سیر ایرانی در همدان(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66628. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- ارزیابی صفات کیفی، ماندگاری و قابلیت فرآوری کلون‌های امید بخش سیر در مقایسه با توده های مادری آنها(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65684. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
3- اثر تاریخ کاشت و محلولپاشی عناصر ریز مغذی روی و بور بر صفات کمی و کیفی ذرت شیرین در شهرستان همدان(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65432. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- بررسی مقدماتی خصوصیات زراعی و عملکرد کمی کلون های جدید سیر ایرانی در همدان(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64213. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- بررسی پیشرفته خصوصیات زراعی و عملکرد کمی شش کلون¬ امیدبخش و سه توده¬ مادری سیر ایرانی در همدان(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64208. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- بررسی صفات کیفی و ماندگاری کلون های انتخابی سیر در مرحله مقدماتی و کلون های پیشرفته به منظور تولید رقم (ارقام) در همدان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62573. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
7- بررسی مقدماتی عملکرد کمی و کیفی 24 کلون جدید و 3 توده مادری سیر ایرانی در همدان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61676. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی 27 کلون جدید و توده¬های مادری سیر ایرانی در همدان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61373. سمت: مجری. مشاهده چکیده
9- طراحی، ساخت و ارزیابی ماشین پشت تیلری کارنده سیر(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61356. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
10- بررسی پیشرفته عملکرد و صفات کمی و کیفی 6 کلون امیدبخش و 3 توده مادری سیر ایرانی در همدان(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61176. سمت: مجری. مشاهده چکیده
11- مطالعه اثر کود مرغی و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و خصوصیات کیفی خیار تازه و خیار شور (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59628. سمت: مجری. مشاهده چکیده
12- بررسی صفات مورفولوژیک و عملکرد توده ها ی سیر ایرانی به منظور تولید کلون های برتر در همدان(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58082. سمت: مجری. مشاهده چکیده
13- اثر شرایط مختلف دما و رطوبت نسبی بر پایداری پودر سیر(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57407. سمت: مجری. مشاهده چکیده
14- اندازه¬گیری ویژگی¬های فیزیکی و مکانیکی سوخ¬های سیر سفید همدان به منظور تخمین آسیب¬های فیزیکی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54273. سمت: مجری. مشاهده چکیده
15- تعیین شرایط مناسب برای خشک کردن (کیورینگ) مصنوعی سیر(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50752. سمت: مجری. مشاهده چکیده
16- تاثیر عصاره برخی گیاهان معطر مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری بر کنترل جوانه زنی سیب زمینی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50455. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
17- مناسب¬ترین روش خشک کردن (کیورینگ) طبیعی سیر در شرایط کشاورزان(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50735. سمت: مجری. مشاهده چکیده
18- مقایسه فنی و اقتصادی کاشت دستی و ماشینی سیر(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46338. سمت: همکار. مشاهده چکیده
19- اثر وزن سوخ و سیرچه های بذری بر تندی و برخی ویژگیهای کمی و کیفی دو توده سیر سفید همدان(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45818. سمت: مجری. مشاهده چکیده
20- ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی وحرارتی پودر سیر خشک شده با روشهای مختلف(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45873. سمت: مجری. مشاهده چکیده
21- تعییین عمق و دور آبیاری برای زراعت گلخانه ای گوجه فرنگی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44151. سمت: همکار. مشاهده چکیده
22- اثر کاربرد پس از برداشت ترکیب 1- متیل سیکلوپروپن بر ضایعات و عمر انبارداری گوجه فرنگی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43172. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
23- اثر کاربرد ذرات اکسید تیتانیوم همراه و یا بدون ذرات نانو نقره بر کاهش ضایعات و افزایش ماندگاری گوجه فرنگی در مرحله پس از برداشت(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41648. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
24- تعیین و اندازه گیری خواص بیوفیزیکی ، شیمیایی و شاخص های رسیدگی ارقام گوجه فرنگی استان همدان(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42029. سمت: مجری. مشاهده چکیده
25- تاثیر دوزهای مختلف اشعه گاما وCIPC بر افزایش ماندگاری ارقام سیب زمینی با دوره خواب کوتاه (مارفونا)(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 43295. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
26- بررسی اثرات روی و منگنز بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی محصول سیر همدان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39365. سمت: همکار. مشاهده چکیده
27- اثر زمان و دوزهای پرتوتابی بر ترکیب های عطر و طعم دهنده و عمر انباری توده های سیر سفید و صورتی استان همدان(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/724. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
28- تعیین آزمایشگاهی مقاومت پوسته سیر به شکستگی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/525. سمت: مجری. مشاهده چکیده
29- اثر سطوح مختلف و زمانهای قطع آبیاری بر ویژگیهای کمی ‚ کیفی و عمر انباری توده سیر سفید همدان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/7. سمت: همکار. مشاهده چکیده
30- بررسی و مطالعه روشهای کاهش ضایعات محصولات سبزی و صیفی در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
31- تعیین زمان برداشت وشرایط بهینه خشک کردن مقدماتی سیر(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1111. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
32- تعیین شرایط بهینه خشک کردن صنعتی توده سفیدسیر همدان به منظورتولید پودر یا ورقه(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1332. سمت: مجری. مشاهده چکیده
33- بررسی وتعیین اثرطول مدت وشرایط نگهداری برافت وزنی و ویژگیهای کیفی توده های سیراستان همدان(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/709. سمت: مجری. مشاهده چکیده
34- بررسی امکان استفاده ازپوست سیب زمینی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی درروغنهای خوراکی(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/1096. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- نصرتی،علی احسان. بیات،فریبا. رجبی،محسن. 1393. زراعت سیر و انبارداری آن. مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی. دانلود فایل نشریه
               
از تاریخ تا تاریخ