1-
|
بررسی مقدماتی خصوصیات زراعی-ریخت شناسی 24 کلون انتخابی و سه توده مادری سیر ایرانی در همدان(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66628.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
ارزیابی صفات کیفی، ماندگاری و قابلیت فرآوری کلونهای امید بخش سیر در مقایسه با توده های مادری آنها(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65684.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
اثر تاریخ کاشت و محلولپاشی عناصر ریز مغذی روی و بور بر صفات کمی و کیفی ذرت شیرین در شهرستان همدان(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65432.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
بررسی مقدماتی خصوصیات زراعی و عملکرد کمی کلون های جدید سیر ایرانی در همدان(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64213.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
بررسی پیشرفته خصوصیات زراعی و عملکرد کمی شش کلون¬ امیدبخش و سه توده¬ مادری سیر ایرانی در همدان(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64208.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
بررسی صفات کیفی و ماندگاری کلون های انتخابی سیر در مرحله مقدماتی و کلون های پیشرفته به منظور تولید رقم (ارقام) در همدان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62573.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
بررسی مقدماتی عملکرد کمی و کیفی 24 کلون جدید و 3 توده مادری سیر ایرانی در همدان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61676.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی 27 کلون جدید و توده¬های مادری سیر ایرانی در همدان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61373.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
طراحی، ساخت و ارزیابی ماشین پشت تیلری کارنده سیر(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61356.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
بررسی پیشرفته عملکرد و صفات کمی و کیفی 6 کلون امیدبخش و 3 توده مادری سیر ایرانی در همدان(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61176.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
مطالعه اثر کود مرغی و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و خصوصیات کیفی خیار تازه و خیار شور (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59628.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
بررسی صفات مورفولوژیک و عملکرد توده ها ی سیر ایرانی به منظور تولید کلون های برتر در همدان(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58082.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
اثر شرایط مختلف دما و رطوبت نسبی بر پایداری پودر سیر(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57407.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
اندازه¬گیری ویژگی¬های فیزیکی و مکانیکی سوخ¬های سیر سفید همدان به منظور تخمین آسیب¬های فیزیکی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54273.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
تعیین شرایط مناسب برای خشک کردن (کیورینگ) مصنوعی سیر(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50752.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
تاثیر عصاره برخی گیاهان معطر مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری بر کنترل جوانه زنی سیب زمینی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50455.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
مناسب¬ترین روش خشک کردن (کیورینگ) طبیعی سیر در شرایط کشاورزان(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50735.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
مقایسه فنی و اقتصادی کاشت دستی و ماشینی سیر(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46338.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
اثر وزن سوخ و سیرچه های بذری بر تندی و برخی ویژگیهای کمی و کیفی دو توده سیر سفید همدان(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45818.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی وحرارتی پودر سیر خشک شده با روشهای مختلف(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45873.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
تعییین عمق و دور آبیاری برای زراعت گلخانه ای گوجه فرنگی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44151.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
اثر کاربرد پس از برداشت ترکیب 1- متیل سیکلوپروپن بر ضایعات و عمر انبارداری گوجه فرنگی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43172.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
اثر کاربرد ذرات اکسید تیتانیوم همراه و یا بدون ذرات نانو نقره بر کاهش ضایعات و افزایش ماندگاری گوجه فرنگی در مرحله پس از برداشت(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41648.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
تعیین و اندازه گیری خواص بیوفیزیکی ، شیمیایی و شاخص های رسیدگی ارقام گوجه فرنگی استان همدان(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42029.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
تاثیر دوزهای مختلف اشعه گاما وCIPC بر افزایش ماندگاری ارقام سیب زمینی با دوره خواب کوتاه (مارفونا)(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 43295.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
بررسی اثرات روی و منگنز بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی محصول سیر همدان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39365.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
اثر زمان و دوزهای پرتوتابی بر ترکیب های عطر و طعم دهنده و عمر انباری توده های سیر سفید و صورتی استان همدان(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/724.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
تعیین آزمایشگاهی مقاومت پوسته سیر به شکستگی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/525.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
اثر سطوح مختلف و زمانهای قطع آبیاری بر ویژگیهای کمی ‚ کیفی و عمر انباری توده سیر سفید همدان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/7.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
بررسی و مطالعه روشهای کاهش ضایعات محصولات سبزی و صیفی در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
تعیین زمان برداشت وشرایط بهینه خشک کردن مقدماتی سیر(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1111.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
تعیین شرایط بهینه خشک کردن صنعتی توده سفیدسیر همدان به منظورتولید پودر یا ورقه(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1332.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
بررسی وتعیین اثرطول مدت وشرایط نگهداری برافت وزنی و ویژگیهای کیفی توده های سیراستان همدان(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/709.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
بررسی امکان استفاده ازپوست سیب زمینی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی درروغنهای خوراکی(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/1096.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|