فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (1)
 
  کتاب‌ (4)
 
  مقاله علمی (8)
 
  مقاله کنفرانس‌ (1)
 
  گزارش پژوهشی (28)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (1)
 
  دستنامه (1)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  فرزاد گودرزی    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   goodarzifarzad@gmail.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/fgoudarzi  
  فعالیت و علاقمندی: نگهداری و فراوری محصولات کشاورزی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Farzad_Goudarzi    
4 Google Scholar H_index:   0 ISI H_index:   0 Scopus H_index:  
8
مقاله علمی
1
مقاله کنفرانس‌
4
کتاب‌
28
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
1
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تهران ، کرج ، ایران ، 1377/02/07
2- کارشناسی پیوسته ، مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تهران ، کرج ، ایران ، 1375/06/31
  انتقال فناوری :
1- ضیاء الحق،سیدحمیدرضا(). فاطمیان،حامد(). فامیل مومن،رضا(). گودرزی،فرزاد(). محمدی،علیرضا(). راد،سینا(). 1394. دانش فنی افزایش ماندگاری مغز گردو. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1- گودرزی،فرزاد. (1404). سیب. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
2- گودرزی،فرزاد. (1404). مرکبات. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
3- گودرزی،فرزاد. (1403). موز. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
4- فائو. (1401). وضعیت غذا و کشاورزی - حرکت به سمت کاهش تلفات و دور ریز مواد غذایی. (بیات،فریبا. گودرزی،فرزاد. مشرف، لاله. یقبانی،مسعود. ، مترجمان). موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی . دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- گودرزی،فرزاد. 1403. اقدامات مؤثر در کاهش قند احياء سيب زمينی در انبار. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 6(10)، 7-18 دانلود فایل مقاله
2- گودرزی،فرزاد. سیدان،سیدمحسن. 1403. فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیب زمینی طی انبارداری . تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 24(76)، 31-46 دانلود فایل مقاله
3- گودرزی،فرزاد. 1400. كاهش مصرف كلروپروفام در انبار سيب زميني با استفاده از روش تقسيط دو مرحله اي. علوم کاربردی سیب‌زمینی، 4(2)، 17-22 دانلود فایل مقاله
4- گودرزی،فرزاد. 1400. اندازه گیری و مدل سازی مقاومت دو رقم سیب زمینی به عبور جریان هوا. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 20(70)، 39-50 دانلود فایل مقاله
5- گودرزی،فرزاد. کلوندی،رمضان. 1397. مقایسه اثر کلروپروفام و عصاره نعناع فلفلی بر جلوگیری از جوانه‌زنی سیب‌زمینی در انبار. تولیدات گیاهی (علمی کشاورزی) - دانشگاه شهید چمران اهواز، 41(3)، 51-63 دانلود فایل مقاله
6- سرمدي زاده، دريادخت. بدیعی،فوژان. احساني، محمدرضا. مفتون آزاد،ندا. گودرزی،فرزاد. 1390. مطالعه اثر پوشش بر پایه ایزوله پروتئین سویا بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش پاسخ سطح. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 75-86 دانلود فایل مقاله
7- مفتون آزاد،ندا. فاطمیان،حامد. گودرزی،فرزاد. صادقي، مهدي. 1403. مکان‌یابی برای استقرار صنایع فرآوری انگور در استان فارس. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، ()، 0-0 دانلود فایل مقاله
8. Ziaolhagh, S.;Fatemian, H.;Goudarzi, F. 2020. The Effect of Thermal Pretreatment and Packaging Conditions on the Shelf-life of Walnut Kernels. . journal of nuts، 11(2)، 159-168 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- فطري، مسلم . رجبی،محسن. فصیحی،هادی. عبداللهي، علي . گودرزی،فرزاد. 1391. مقایسه وضعیت کمی و کیفی روغن چهار رقم آفتابگردان. اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم . دوره 1. 1-7 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- بررسی زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی و ارائه راهکارهای موثر برای افزایش ارزش افزوده، بر مبنای آمایش صنایع غذایی و تبدیلی، در استان زنجان(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66730. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- بررسی تأثیر رژیم‌های مختلف آبیاری و کودآبیاری پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم فلفل قلمی(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65864. سمت: مجری. مشاهده چکیده
3- تعیین سهم عوامل مختلف در ضایعات کمی و کیفی سیب زمینی طی دوره پس از برداشت در استان همدان و ارائه راهکارهای اصلاحی (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63831. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
4- آمایش صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی، بر مبنای ظرفیت سنجی، اولویت بندی و مکان یابی، در استان های منتخب کشور (جریان ساز)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63336. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- مطالعه صدمات مکانیکی برداشت سیب‌زمینی و تعیین راهکارهای کاهش آن در استان همدان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 63213. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- بهبود کیفیت خیار شور پاستوریزه طی دوره نگهداری با استفاده از روش‌های فیزیکی و شیمیایی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59999. سمت: مجری. مشاهده چکیده
7- بررسی اثر ماشین، روش برداشت و انبارداری سیب زمینی بر صدمات مکانیکی، خصوصیات رئولوژیکی و پوسیدگی های انباری سیب زمینی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58001. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- ارزیابی افت و کسری محصولات کشاورزی در مرحله انبارداری(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52620. سمت: مجری. مشاهده چکیده
9- تاثیر عصاره برخی گیاهان معطر مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری بر کنترل جوانه زنی سیب زمینی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50455. سمت: مجری. مشاهده چکیده
10- اثر مقدار ، زمان مصرف کلروپروفام بر ویژگی‌های کیفی و باقیمانده آن در سیب زمینی طی انبارداری(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49285. سمت: مجری. مشاهده چکیده
11- معرفی راهکارهای مناسب افزایش زمان ماندگاری و ارزش صادراتی مغز گردو از طریق روش‌های غیرشیمیایی و بسته‌بندی مناسب(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49743. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
12- تاثیر عصاره برخی گیاهان معطر استان همدان بر کنترل جوانه زنی سیب زمینی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46192. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
13- مقایسه فنی و اقتصادی کاشت دستی و ماشینی سیر(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46338. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
14- اثر وزن سوخ و سیرچه های بذری بر تندی و برخی ویژگیهای کمی و کیفی دو توده سیر سفید همدان(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45818. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
15- اثر کاربرد پس از برداشت ترکیب 1- متیل سیکلوپروپن بر ضایعات و عمر انبارداری گوجه فرنگی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43172. سمت: مجری. مشاهده چکیده
16- اثر کاربرد ذرات اکسید تیتانیوم همراه و یا بدون ذرات نانو نقره بر کاهش ضایعات و افزایش ماندگاری گوجه فرنگی در مرحله پس از برداشت(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41648. سمت: مجری. مشاهده چکیده
17- تاثیر دوزهای مختلف اشعه گاما وCIPC بر افزایش ماندگاری ارقام سیب زمینی با دوره خواب کوتاه (مارفونا)(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 43295. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
18- طراحی، ساخت و ارزیابی یک مدل خشک‌کن خورشیدی همراه با صفحات جمع کننده انرژی خورشیدی بهبود یافته(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/14. سمت: مجری. مشاهده چکیده
19- اثر دوزهای مختلف پرتو گاما و CIPC بر تغییرات کمی و کیفی سیب زمینی طی دوره انبارداری(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1208. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
20- بررسی و مطالعه روشهای کاهش ضایعات محصولات سبزی و صیفی در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: مجری. مشاهده چکیده
21- کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی ، باغی و سبزی صیفی) در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: مجری. مشاهده چکیده
22- اثر مقادیر مختلف کودهای ازته و پتاسه بر تغییرات کمی وکیفی سیب زمینی طی دوره انبارداری(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/838. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
23- بهینه سازی خشک کردن زردآلو با جایگزینی بخشی از So2 مصرفی با روشهای فیزیکی(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/791. سمت: مجری. مشاهده چکیده
24- تاثیر استفاده از املاح کلسیم پس از برداشت توت فرنگی بر کیفیت و عمر انباری محصول(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1549. سمت: مجری. مشاهده چکیده
25- بررسی راندمان مصرف کودروی واثرات باقیمانده تیمارهادر شرایط متغیرفسفربرخصوصیات کمی وکیفی محصول سیب زمینی(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/808. سمت: همکار. مشاهده چکیده
26- اندازه گیری ومدل سازی مقاومت توده سیب زمینی وسیر به عبور جریان هوا(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1202. سمت: مجری. مشاهده چکیده
27- استفاده ازروش خشک کردن اسمزی درتولیدبرگه زردآلو(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/872. سمت: مجری. مشاهده چکیده
28- بررسی تاثیروضعیت انبارهای زارعین برضایعات انبارداری و کیفیت سیب زمینی دراستان همدان(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/513. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- آمايش انبارهاي فني نگهداري محصولات كشاورزي و اهميت آن در ارتقاء امنيت غذايي كشور(1400). شماره فروست: 60234. گودرزی،فرزاد. ضیاء الحق،سیدحمیدرضا. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- گودرزی،فرزاد. ضیاء الحق،سیدحمیدرضا. 1401. مدیریت انبارهای فنی سیب زمینی. مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل دستنامه
               
از تاریخ تا تاریخ