1-
|
بررسی زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی و ارائه راهکارهای موثر برای افزایش ارزش افزوده، بر مبنای آمایش صنایع غذایی و تبدیلی، در استان زنجان(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66730.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
بررسی تأثیر رژیمهای مختلف آبیاری و کودآبیاری پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم فلفل قلمی(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65864.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
تعیین سهم عوامل مختلف در ضایعات کمی و کیفی سیب زمینی طی دوره پس از برداشت در استان همدان و ارائه راهکارهای اصلاحی (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63831.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
آمایش صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی، بر مبنای ظرفیت سنجی، اولویت بندی و مکان یابی، در استان های منتخب کشور (جریان ساز)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63336.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
مطالعه صدمات مکانیکی برداشت سیبزمینی و تعیین راهکارهای کاهش آن در استان همدان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 63213.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
بهبود کیفیت خیار شور پاستوریزه طی دوره نگهداری با استفاده از روشهای فیزیکی و شیمیایی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59999.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
بررسی اثر ماشین، روش برداشت و انبارداری سیب زمینی بر صدمات مکانیکی، خصوصیات رئولوژیکی و پوسیدگی های انباری سیب زمینی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58001.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
ارزیابی افت و کسری محصولات کشاورزی در مرحله انبارداری(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52620.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
تاثیر عصاره برخی گیاهان معطر مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری بر کنترل جوانه زنی سیب زمینی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50455.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
اثر مقدار ، زمان مصرف کلروپروفام بر ویژگیهای کیفی و باقیمانده آن در سیب زمینی طی انبارداری(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49285.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
معرفی راهکارهای مناسب افزایش زمان ماندگاری و ارزش صادراتی مغز گردو از طریق روشهای غیرشیمیایی و بستهبندی مناسب(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49743.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
تاثیر عصاره برخی گیاهان معطر استان همدان بر کنترل جوانه زنی سیب زمینی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46192.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
مقایسه فنی و اقتصادی کاشت دستی و ماشینی سیر(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46338.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
اثر وزن سوخ و سیرچه های بذری بر تندی و برخی ویژگیهای کمی و کیفی دو توده سیر سفید همدان(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45818.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
اثر کاربرد پس از برداشت ترکیب 1- متیل سیکلوپروپن بر ضایعات و عمر انبارداری گوجه فرنگی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43172.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
اثر کاربرد ذرات اکسید تیتانیوم همراه و یا بدون ذرات نانو نقره بر کاهش ضایعات و افزایش ماندگاری گوجه فرنگی در مرحله پس از برداشت(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41648.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
تاثیر دوزهای مختلف اشعه گاما وCIPC بر افزایش ماندگاری ارقام سیب زمینی با دوره خواب کوتاه (مارفونا)(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 43295.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
طراحی، ساخت و ارزیابی یک مدل خشککن خورشیدی همراه با صفحات جمع کننده انرژی خورشیدی بهبود یافته(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/14.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
اثر دوزهای مختلف پرتو گاما و CIPC بر تغییرات کمی و کیفی سیب زمینی طی دوره انبارداری(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1208.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
بررسی و مطالعه روشهای کاهش ضایعات محصولات سبزی و صیفی در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی ، باغی و سبزی صیفی) در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
اثر مقادیر مختلف کودهای ازته و پتاسه بر تغییرات کمی وکیفی سیب زمینی طی دوره انبارداری(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/838.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
بهینه سازی خشک کردن زردآلو با جایگزینی بخشی از So2 مصرفی با روشهای فیزیکی(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/791.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
تاثیر استفاده از املاح کلسیم پس از برداشت توت فرنگی بر کیفیت و عمر انباری محصول(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1549.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
بررسی راندمان مصرف کودروی واثرات باقیمانده تیمارهادر شرایط متغیرفسفربرخصوصیات کمی وکیفی محصول سیب زمینی(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/808.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
اندازه گیری ومدل سازی مقاومت توده سیب زمینی وسیر به عبور جریان هوا(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1202.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
استفاده ازروش خشک کردن اسمزی درتولیدبرگه زردآلو(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/872.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
بررسی تاثیروضعیت انبارهای زارعین برضایعات انبارداری و کیفیت سیب زمینی دراستان همدان(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/513.
سمت: مجری،مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|