فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (3)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (49)
 
  مقاله کنفرانس‌ (32)
 
  گزارش پژوهشی (62)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (1)
 
  دستنامه (1)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (1)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (18)
 
  رتبه در جشنواره علمی (2)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  فریبا نقی پور    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   f.naghipour@areeo.ac.ir  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/fnaghipour  
  فعالیت و علاقمندی: تکنولوژی غلات
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Fariba_Naghipour    
8 Google Scholar H_index:   2 ISI H_index:   3 Scopus H_index:  
49
مقاله علمی
32
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
62
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
3
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
1
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1394/10/09
2- کارشناسی‌ارشد پیوسته ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1391/06/29
3- کارشناسی پیوسته ، علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه شهید بهشتی ، تهران ، ایران ، 1388/05/07
  یافته قابل تجاری سازی :
1- نجفیان،گودرز. بختیار،فرشاد. خدارحمی،منوچهر. احمدی،غلامحسین. نیکوسرشت،رضا. کفاشی،امیرکیوان. جعفرنژاد،احمد. حسنی،فضل اله. ساریخانی خرمی،شکوفه. امین آزرم،داود. نباتی،عزت اله. قدسی،مسعود. نیک زاد،احمدرضا. حسن پور،جواد. افشاری،فرزاد. ملیحی پور،علی. دادرضائی،سیدطه. ناظری،علی. شهبازی هومونلو،کمال. صفوی صومعه علیائی،صفرعلی. هوشیار،رحیم. چائی چی،مهرداد. ذاکری،عبدالکریم. طباطبائی فرد،نصرت اله. دهقان،محمدعلی. ابراهیم نژاد،شاهپور. عطاحسینی،سیدمحمود. دالوند،محمد. مفیدی،حسام الدین. یاسائی،محسن. احمدپور ملکشاه،احمد. عمرانی،علی. فلاحی،حسین علی. نصرالهی،محمود. صفائی،داریوش. فتحعلي بيگلو، حميد. نامجو مطلق، بهروز. قهرماني، حيدرعلي. ارشادي، خسرو. رضايي، امير. حبيب پور، شريفه. طباطبائی،سید علی. احمدزاده رواله. رودی،داود. صفايي، فاطمه . معدنچيان، مريم. امین آزرم،داود. اسلامي، نوشين. اسماعیل زاده مقدم،محسن. نقی پور،فریبا. امینی سفیدآب،اشکبوس. یزدان سپاس،امیر. احمدپورجلگه،احمد. اسدی،هرمز. شارسودا،نوید. قویدل،ناصر. مرتضی قلی،مریم. بابایی،ابراهیم. مصلحی،عفت السادات. جلیلیان،رسول. مینو،محمدجواد. محمودي، علي اکبر . خاکی،حسن. صفیری حسن آبادی،محمد. توتک،فرزانه. تجاسب،بهمن. حسنی،اکرم. حسن بیات،زهره. آلاحسنی،الهام. ملک پور،فرنو. 1403. دانش فنی تولید وتکثیر بذر گندم رقم بامداد. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
2- نجفیان،گودرز. بختیار،فرشاد. خدارحمی،منوچهر. احمدی،غلامحسین. نیکوسرشت،رضا. کفاشی،امیرکیوان. جعفرنژاد،احمد. حسنی،فضل اله. ساریخانی خرمی،شکوفه. امین آزرم،داود. نباتی،عزت اله. قدسی،مسعود. نیک زاد،احمدرضا. حسن پور،جواد. افشاری،فرزاد. ملیحی پور،علی. دادرضائی،سیدطه. ناظری،علی. شهبازی هومونلو،کمال. صفوی صومعه علیائی،صفرعلی. هوشیار،رحیم. چائی چی،مهرداد. ذاکری،عبدالکریم. طباطبائی فرد،نصرت اله. دهقان،محمدعلی. ابراهیم نژاد،شاهپور. عطاحسینی،سیدمحمود. دالوند،محمد. مفیدی،حسام الدین. یاسائی،محسن. احمدپور ملکشاه،احمد. عمرانی،علی. فلاحی،حسین علی. نصرالهی،محمود. صفايي، داريوش. ناظری،علی. فتحعلي بيگلو، حميد. نامجو مطلق، بهروز. قهرماني، حيدرعلي. ارشادي، خسرو. رضايي، امير. حبيب پور، شريفه. طباطبائی،سید علی. احمدزاده، روح اله. رودی،داود. صفايي، فاطمه. معدنچيان، مريم. اسلامي، نوشين. اسماعیل زاده مقدم،محسن. نقی پور،فریبا. امینی سفیدآب،اشکبوس. یزدان سپاس،امیر. احمدپور، احمد. اسدی،هرمز. شارسودا،نوید. قویدل،ناصر. مرتضی قلی،مریم. بابایی،ابراهیم. مصلحی،عفت السادات. جلیلیان،رسول. مينو، جواد. محمودي، علي اکبر. خاکی،حسن. صفیری حسن آبادی،محمد. توتک،فرزانه. تجاسب،بهمن. حسنی،اکرم. حسن بیات،زهره. آلاحسنی،الهام. ملک پور،فرنو. 1403. دانش فنی تولید و تکثیر بذر گندم نان رقم سپهر. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
3- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1399. دانش فنی تولید نان بخار پز متناسب با ذایقه مصرف کننده ایرانی. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  مقاله علمی :
1- نوري، رويا. فرجي، عليرضا. نقی پور،فریبا. 1403. تولید خمیرترش بدون گلوتن با استفاده از آرد ارزن، کینوآ و آمارنت و آغازگرهای الکتوباسیلوس فرمنتوم و الکتوباسیلوس پالنتاروم . علوم و صنایع غذایی ایران، 21(154)، 90-106 دانلود فایل مقاله
2- نجفی میرک،توحید. دست فال،منوچهر. سیاح فر،منوچهر. فرزادی،حسین. ساسانی،شهریار. زالی،حسن. نقی پور،فریبا. 1403. بررسی پایداری عملکرد دانه لاین های امیدبخش گندم دوروم با استفاده از ترکیب خصوصیات روش های AMMI و BLUP. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی سابق) - دانشگاه تبریز، 34(2)، 281-298 دانلود فایل مقاله
3- نجفی میرک،توحید. دست فال،منوچهر. سیاح فر،منوچهر. فرزادی،حسین. ساسانی،شهریار. زالی،حسن. نقی پور،فریبا. 1403. بررسی پایداری عملکرد دانه لاینهای امیدبخش گندم دوروم با استفاده از ترکیب خصوصیات روشهای AMMI و BLU. دانش کشاورزی و تولید پایدار، 34(2)، 281-298 دانلود فایل مقاله
4- گازر،حمید رضا. اسدی،هرمز. نقی پور،فریبا. 1402. بررسی کیفی، فنی و مالی بکارگیری الکهای مختلف بر افت مفید و غ یر مفید دانه ارقام گندم آبی و دیم در برخی استانهای اقلیم معتدل کشور. نشریه مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه تبریز، 8(3)، 1-17 دانلود فایل مقاله
5- نجفی میرک،توحید. دست فال،منوچهر. ساسانی،شهریار. سیاح فر،منوچهر. فرزادی،حسین. نقی پور،فریبا. زالی،حسن. 1402. گزینش لاینهاي امیدبخش گندم دوروم با توجه به عملکرد دانه و پایداري عملکرد با استفاده از روشهاي گرافیکی و شاخصهاي کیفیت. تولید گیاهان زراعی - دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان - با همکاری انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات، 16(3)، 91-108 دانلود فایل مقاله
6- علوي، پريوش سادات. فرجي، عليرضا. نقی پور،فریبا. 1402. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد کامل و مالت غالت و شبه غالت. مجله علوم و صنایع غذایی، 20(141)، 128-142 دانلود فایل مقاله
7- اسماعیل زاده مقدم،محسن. نقی پور،فریبا. قیافه داوودی،مهدی. باقری کیا،سعید. 1402. ویژگیهای کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروهبندی برخی ارقام تجاری گندم نان (Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی. نهال و بذر، 39(2)، 145-173
8- گازر،حمید رضا. نقی پور،فریبا. تقی نژاد گیگلو،جبرائیل. حبیبی اصل،جعفر. رستمی،محمدعلی. رشاد صدقی،علی. رزاقی،محمدحسین. ظریف نشاط،سعید. امیدمهر،زین العابدین. بختیاری،محمدرضا. اسدی،هرمز. ایوانی،افشین. روستاپور،امیدرضا. دهقان،الیاس. باقرالهاشمی،سیده سایه. یونسی،اکبر. مرتضی قلی،مریم. شاعری افشار،سمانه. حمیدی،آیدین. سهرابي، سهراب. دستمالچي، فرناز. آلام، اميرمنصور. 1402. اصـلاح اسـتاندارد ملی روش اندازه گیری افـت گندم در مراکز خر ید. فصلنامه بازتاب تات، 18(2)، 24-25 دانلود فایل مقاله
9- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1402. بررسی امکان تولید میان وعده سالم بر پایه غلات با استفاده از نشاسته مقاوم نوع سه. علوم و صنایع غذایی ایران، 20(138)، 133-147 دانلود فایل مقاله
10- باقری کیا،سعید. سیدی،فرامرز. سوقی،حبیب اله. خدارحمی،منوچهر. نقی پور،فریبا. نظری،مهدی. 1402. ارزیابی کمی و کیفی ارقام گندم نان (.Triticum aestivum L) بهاره در تاریخ کاشتهاي مختلف. تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی، 13(2)، 1-16 دانلود فایل مقاله
11- باقری کیا،سعید. سوقی،حبیب اله. سیدی،فرامرز. خدارحمی،منوچهر. نقی پور،فریبا. نظری،مهدی. 1402. اثر تاریخ کاشت و شاخص های زراعي- اقلیمي بر عملکرد دانه ارقام جدید گندم نان (.Triticum aestivum L) در منطقه گرگان. علوم زراعی ایران، 25(1)، 20-41 دانلود فایل مقاله
12- افتخاري يزدي، آرزو. پدارم نيا، احمد. نقی پور،فریبا. الهامي راد، امير حسين. سعيدي اصل، محمدرضا. 1401. بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاري و ساختار داخلی نان بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 19(131)، 161-172 دانلود فایل مقاله
13- اعلائي بخش، نغمه. فرجي، عليرضا. نقی پور،فریبا. 1401. بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه اي و سفید و صمغ هاي اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازي. علوم و صنایع غذایی ایران، 19(128)، 69-82 دانلود فایل مقاله
14- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. فاطمیان،حامد. 1401. بررسی امکان تولید نوشیدنی فراسودمند پسته با استفاده از سیستمهای امولسیونی پایدار. علوم و فناوری پسته، 7(12)، 22-41 دانلود فایل مقاله
15- براتی،علی. زالی،حسن. مرزوقیان،اکبر. نقی پور،فریبا. پورابوقداره،علیرضا. عسکری کلستانی،علیرضا. 1401. گزینش لاین های جو لخت با استفاده از شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده آل (SIIG) در مناطق اهواز و داراب. تولید گیاهان زراعی - دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان - با همکاری انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات، 15(2)، 161-182 دانلود فایل مقاله
16- سنجانی،سارا. نجفی میرک،توحید. نقی پور،فریبا. جاسمی،سید شهریار. قربانی،علی. 1401. اثر سطوح مختلف کودهای نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد و ویژگیهای کیفیت دانه دو رقم گندم دوروم [Triticum turgidum L. ssp. durum (Desf.) Husn.]. به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر سابق) - موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر، 38(2)، 171-203
17- نقی پور،فریبا. نجفیان،گودرز. اسماعیل زاده مقدم،محسن. 1401. اثر دما و مدت ذخیره سازی بر کیفیت آرد و ویژگي های رئولوژیکي خمیر در ارقام گندم نان (Triticum aestivum L). نشریه علوم زراعی ایران، 24(1)، 34-49 دانلود فایل مقاله
18- نقی پور،فریبا. اسماعیل زاده مقدم،محسن. سنجانی،سارا. نجفیان،گودرز. نجفی میرک،توحید. جاسمی،سید شهریار. 1401. کیفیت دانه گندم نان آبی تولیدی کشاورزان در اقلیم گرم و خشک جنوب ایران در سال های زراعی 1400-139. نهال و بذر، 38(1)، 1-31 دانلود فایل مقاله
19- پورابوقداره،علیرضا. نقی پور،فریبا. 1400. مروری بر ارزش تغذیهای و تکنولوژیکی دانه جو. بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات، 1(4)، 535-551 دانلود فایل مقاله
20- مولاني، سونيتا. نقی پور،فریبا. فرجي، عليرضا. 1400. بررسی کارایی کنجاله پروتئین ذرت و کنجاله ارده به عنوان جایگزین گلوتن در فرمولاسیون دونات تخمیري . مجله علوم و صنایع غذایی، 18(117)، 81-93 دانلود فایل مقاله
21- اسماعيل زاده، مارال. نقی پور،فریبا. فرجي، عليرضا. 1400. استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 20(71)، 131-150 دانلود فایل مقاله
22- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1400. بررسی امکان افزایش ماندگاري نان بخارپز حاوي آرد چاودار با افزودن پلی ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر. مجله علوم و صنایع غذایی، 18(115)، 299-309 دانلود فایل مقاله
23- زارع گاچي، صحرا. نقی پور،فریبا. غياثي طرزي، بابک. 1400. بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهاي لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم . علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114)، 209-223 دانلود فایل مقاله
24- جاسمی،سید شهریار. سنجانی،سارا. نقی پور،فریبا. نجفیان،گودرز. 1400. ارزیابی ویژگی های کیفی دانه ارقام تجاری و لاین های امیدبخش گندم نان (Triticum aestivum L) تولید شده در مزارع ایران. نشریه علوم زراعی ایران، 23(2)، 173-183 دانلود فایل مقاله
25- عرب شيرازي، شهره. پدرام نيا، احمد. سعيدي اصل، محمدرضا. نقی پور،فریبا. توکلي پور، حميد. 1400. بهبود ماندگاري و خصوصیات کیفی دونات تخمیري با استفاده از آنتی اکسیدان هاي استخراج شده از گیاه نوروزك (leriifolia Salvia) در مقایسه با آنتی اکسیدان تجاري. مجله علوم و صنایع غذایی، 18(113)، 261-271 دانلود فایل مقاله
26- فراهاني، حديث. اسماعیل زاده مقدم،محسن. محمدي، عبداله. زينلي نژاد، خليل. نقی پور،فریبا. 1400. گروه بندی تعدادی از ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی در ایران بر اساس ویژگی های کیفیت دانه. نهال و بذر، 37(2)، 225-241 دانلود فایل مقاله
27- فراهاني، حديث. اسماعیل زاده مقدم،محسن. محمدي، عبداله. زينلي‏ نژاد، خليل. نقی پور،فریبا. 1399. گروه بندی تعدادی از ارقام تجاری گندم نان (.L aestivum Triticum (آبی در ایران بر ساس ویژگی های کیفیت دان. نهال و بذر، 37(2002382)، 225-241 دانلود فایل مقاله
28- کوشکي، نفيسه. حداد خداپرست، محمدحسين. نجفی میرک،توحید. وظيفه دوست، محسن. نقی پور،فریبا. 1399. بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستاي تهیه شده از گندم دوروم و نان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 12(4)، 41-54 دانلود فایل مقاله
29- ذوالفقاري، سوده. قیافه داوودی،مهدی. مرتضوي، سيد علي. پدارم نيا، احمد. نقی پور،فریبا. 1399. بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106)، 109-120 دانلود فایل مقاله
30- ميرزاآقابيگ، سمانه. فرجي، عليرضا. نقی پور،فریبا. 1399. بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزوله سویا و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کم‏چرب و کم کلسترول ترکیبی (گندم-نخود فرنگی). تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 19(68)، 129-136 دانلود فایل مقاله
31- حسن پور، يگانه. نقی پور،فریبا. فرجي، عليرضا. 1399. بررسی امکان افزایش ماندگاري نان بربري نیمه حجیم حاوي آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازي . نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 12(2)، 121-133 دانلود فایل مقاله
32- پيروتي، شيرين . فرجي، عليرضا. نقی پور،فریبا. 1399. ارزیابی اثر هم افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به ‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 12(1)، 47-62 دانلود فایل مقاله
33- بهمنش، بهارک. پدارم نيا، احمد. استيري، سيد حسين. نقی پور،فریبا. 1398. تاثیر جایگزینی آرد برنج با شبه غله آمارانت و افزودن صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa) بر بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن . مجله علوم و صنایع غذایی، 16(91)، 45-56 دانلود فایل مقاله
34- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. میرمجیدی هشتجین،عادل. احمدزاده قويدل، ريحانه. 1398. بررسی تأثیر سیستم‏ های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90)، 353-364 دانلود فایل مقاله
35- فاتح نيکو، کتايون. نقی پور،فریبا. فرجي، عليرضا. 1397. بررسی تأثیر شرایط انبارمانی آرد حاصل از ارقام دیم و آبی گندم بر خصوصیات کیفی و نانوایی آرد طی فرآیند رسیدن . علوم و صنایع غذایی ایران، 15(85)، 369-378 دانلود فایل مقاله
36- نقی پور،فریبا. طباطبايي يزدي، فريده. کریمی،مهدی. مرتضوي، سيد علي. 1397. بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویري و حسی کیک بدون گلوتن کم چرب. مجله علوم و صنایع غذایی، 15(80)، 145-156 دانلود فایل مقاله
37- کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. صحرائيان، بهاره. قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا. 1396. کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(73)، 1-12 دانلود فایل مقاله
38- نقی پور،فریبا. طباطبايي يزدي، فريده. کریمی،مهدی. مرتضوي، سيد علي. محبي، محبت. 1396. پيش فرآوري دانه سورگوم با امواج فراصوت به منظور بهبود فرآيند استخراج بتاگلوكان به روش آب داغ و بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي آن. مجله علوم و صنایع غذایی، 14(71)، 25-34 دانلود فایل مقاله
39- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قیافه داوودی،مهدی. صحرائيان، بهاره. نقی پور،فریبا. معدنی،صغری. 1396. بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 237-249 دانلود فایل مقاله
40- جاسمی،سید شهریار. نقی پور،فریبا. سنجانی،سارا. اسفندياري پور، اسماعيل . خرسندي، هنگامه. نجفیان،گودرز. 1396. ارزیابی خصوصیات کیفی دانه چهار رقم گندم نان (Triticum aestivum L.) در استان های تولید کننده گندم کشور . نشریه علوم زراعی ایران، 19(2)، 102-115 دانلود فایل مقاله
41- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. صحرائيان، بهاره. نقی پور،فریبا. 1396. بررسي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و عملكردي اسنك غيراكسترودي حاوي جوانه ي گندم تثبيت شده با بخار آب اشباع. مجله علوم و صنایع غذایی، 14(62)، 115-122 دانلود فایل مقاله
42- نقی پور،فریبا. صحرائيان، بهاره. حبيبي نجفي، محمد باقر. کریمی،مهدی. حداد خداپرست، محمدحسين. شیخ الاسلامی،زهرا. 1395. بررسي اثر پودر شير سويا به عنوان يك افزودني طبيعي بر بهبود خصوصيات تكنولوژيكي و حسي كيك روغني بدون گلوتن بر پايه آرد سورگوم. مجله علوم و صنایع غذایی، 13(61)، 77-86 دانلود فایل مقاله
43- نقی پور،فریبا. طباطبايي يزدي، فريده. کریمی،مهدی. مرتضوي، سيد علي. محبي، محبت. 1395. ارزيابي اثر بتاگلوكان سورگوم به عنوان جايگزين چربي جهت توليد كيك برنجي بدون گلوتن كمچرب. مجله علوم و صنایع غذایی، 13(61)، 151-164 دانلود فایل مقاله
44- قیافه داوودی،مهدی. صحرائيان، بهاره. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1395. بررسی اثر هم ‏افزایی هموکتانت‏ ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه حجیم . علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 75-84 دانلود فایل مقاله
45- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. رحمانيان، عليرضا. 1403. بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‏های خوراکی سلولزی. علوم و صنایع غذایی ایران، ()، 0-0 دانلود فایل مقاله
46. Eftekhari Yazdi, A.;pedramnia, A;Naghipour, F.;Elhamirad, A.H.;Saeidi Asl, M.R. 2023. Effect of ultrasound pretreatment and soaking time on Quinoa malting. Food Science and Technology International، 0(0)، 1-13 Download
47. Farahani H.;Esmaeilzadeh Moghaddam, M.;Mohammadi A.;Nezhad K.Z.;Naghipour, F. 2023. Effect of high molecular weight glutenin subunits on wheat quality properties, across a wide range of climates and environments in Iran. physiology and molecular biology of plants، 29(6)، 889-902 Download
48. Koshki, N.;Najafi Mirak, T.;Haddad Khodaparast, M.H.;Naghipour, F.;Vazifeh Doost, M. 2021. The effect of extraction and isoelectric pH values on functional and thermal properties of tahini meal protein. agricultural research، 2(39)، 91-98 Download
49. Arabshirazi,SH.;Pedram Nia, A.;Saiedi asl, M.R.;Naghipour, F.;Tavakolipour, H. 2020. Antioxidant activity of aqueous and alcohol extracts of Salvia leriifolia L. and Linum usitalissmum L. subjected to a pulsed electric field. foods and raw materials، 8(1)، 186-195 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- جوکار،اکبر. نقی پور،فریبا. 1403. طراحی فرمولاسیون نان باگت با آرد بلوط و برخی از بهبود دهنده ها به منظور بهبود خصوصیات کیفی و تغذیه‏ ای. کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات. دوره 1. 1-2 دانلود فایل مقاله
2- نقی پور،فریبا. نجفیان،گودرز. اسماعیل زاده مقدم،محسن. نجفی میرک،توحید. سنجانی،سارا. جاسمی،سید شهریار. 1403. پایش کیفیت گندم ‏های تولیدی زارعین در کشور طی سال‏ های 1402-1397. کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات. دوره 1. 1-2 دانلود فایل مقاله
3- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. 1403. فرمولاسیون و تولید بهبود دهنده ویژه آرد کامل مورد نیاز در تولید نان. کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات. دوره 1. 1-1 دانلود فایل مقاله
4- نقی پور،فریبا. نجفیان،گودرز. سنجانی،سارا. اسماعیل زاده مقدم،محسن. نجفی میرک،توحید. جاسمی،سید شهریار. 1403. مکان ‏یابی گندم ‏های درجه یک و دو تولید شده توسط زارعین در کل کشور بر اساس استاندارد ملی ایران. سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 30. 1-8 دانلود فایل مقاله
5- قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1403. بررسی تغییرات بافتی و حسی دونات تخمیری حاوی نشاسته مقاوم . سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 30. 1-8 دانلود فایل مقاله
6- افتخاري يزدي، آرزو. کمالي مقدم، رامين. پدارم نيا، احمد. نقی پور،فریبا. 1403. بررسی خصوصیات تغذیه ای کینوآ به عنوان غذای فضانوردان . سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 30. 1-9 دانلود فایل مقاله
7- نقی پور،فریبا. نجفیان،گودرز. سنجانی،سارا. اسماعیل زاده مقدم،محسن. نجفی میرک،توحید. جاسمی،سید شهریار. 1403. مقایسه کیفیت نانوایی گندمهای تولیدی زارعین در استانهای خراسان شمالی، رضوی و جنوبی. هیجدهمین کنگره ملی و جهارمین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران. دوره 18. 0-0 دانلود فایل مقاله
8- سنجانی،سارا. نجفی میرک،توحید. نقی پور،فریبا. جاسمی،سید شهریار. 1403. ارزیابی ويژگي‏هاي اگروفیزیولوژیک ارقام گندم دوروم در سناریوهای مختلف کود . هجدهمین کنگره ملی و چهارمین کنگره بین‌المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران . دوره . 200-203 دانلود فایل مقاله
9- افتخاري يزدي، آ. پدارم نيا، احمد. نقی پور،فریبا. الهامي راد، اميرحسين. سعيدي اصل، محمدرضا. 1402. بررسی تغییرات ساختاری و بافتی نان بدون گلوتن حاوی مالت کینوآ. چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-10 دانلود فایل مقاله
10- عرب شيرازي، شهره. پدارم نيا، احمد. نقی پور،فریبا. 1401. بررسی فعالیت آنتی ‏اکسیدانی عصاره آبی و الکلی استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) و تأثیر آن بر بهبود ماندگاری دونات تخمیری . اولین همایش ملی گیاهان و داروهای گیاهی، طب سنتی و سلامت جامعه. دوره . 1-9 دانلود فایل مقاله
11- عرب شيرازي، شهره. پدارم نيا، احمد. نقی پور،فریبا. 1400. بررسی تأثیر پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده از گیاه کتان. بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-10 دانلود فایل مقاله
12- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1400. بررسی تأثیر افزودن امولسیفایر داتم و روش تخمیر دو مرحله ای بر خصوصیات کیفی نان بخارپز. بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-8 دانلود فایل مقاله
13- جوکار،اکبر. نقی پور،فریبا. حجتي، محمد. 1400. طراحی فرموالسیون نان سنگک با آرد بلوط و برخی از بهبود دهنده ها به منظور بهبود خصوصیات کیفی و تغذیه ای. بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-11 دانلود فایل مقاله
14- عرب شيرازي، شهره. پدارم نيا، احمد. نقی پور،فریبا. 1400. بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی استخراج شده از دو گیاه نوروزک و کتان تحت تأثیر میدان الکتریکی پالسی . کنگره گیاهان دارویی، مکانیزاسیون و فرآوری. دوره . 1-12 دانلود فایل مقاله
15- نقی پور،فریبا. نجفیان،گودرز. اسماعیل زاده مقدم،محسن. نجفی میرک،توحید. سنجانی،سارا. جاسمی،سید شهریار. 1399. ارزیابی کیفی ارقام گندم تولیدی زارعین در استان خوزستان در سال زراعی 98-1397 . بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-9 دانلود فایل مقاله
16- عرب شيرازي، شهره. پدارم نيا، احمد. سعيدي اصل، محمدرضا. نقی پور،فریبا. توکلي پور، حميد. 1399. ارزیابی خصوصیات آنتی‏ اکسیدانی عصاره آبی و الکلی استخراج شده از گیاه نوروزک با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی . بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-11 دانلود فایل مقاله
17- قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1399. تولید و افزایش ماندگاری نان بخارپز (نان مینتو) با اصلاح روش تخمیر و افزودن پلی‏ ال . بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-9 دانلود فایل مقاله
18- اسماعيل زاده، مارال . نقی پور،فریبا. فرجي، عليرضا. 1399. بهبود ارزش تغذیه ‏ای و ماندگاری دونات بدون گلوتن با افزودن سویا و ارزن معمولی و جوانه زده . بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-11 دانلود فایل مقاله
19- نقی پور،فریبا. نجفیان،گودرز. اسماعیل زاده مقدم،محسن. نجفی میرک،توحید. سنجانی،سارا. جاسمی،سید شهریار. 1399. ارزیابی کیفی ارقام گندم تولیدی زارعین در استان خوزستان در سال زراعی 98-1397. بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-9 دانلود فایل مقاله
20- عرب شيرازي، شهره. پدرام نيا، احمد. سعيدي اصل، محمدرضا. نقی پور،فریبا. توکلي پور، حميد. 1399. ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی استخراج شده از گیاه نوروزک با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی. بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-11 دانلود فایل مقاله
21- قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1399. تولید و افزایش ماندگاری نان بخارپز (نان مینتو) با اصلاح روش تخمیر و افزودن پلی ال. بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-9 دانلود فایل مقاله
22- اسماعيل زاده، مارال. نقی پور،فریبا. فرجي، عليرضا. 1399. بهبود ارزش تغذیه ای و ماندگاری دونات بدون گلوتن با افزودن سویا و ارزن معمولی و جوانه زده. بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-11 دانلود فایل مقاله
23- فردي پور، آناهيتا. نقی پور،فریبا. صارم نژاد، سولماز. 1398. بهبود ارزش تغذیه ‏ای نان تست حاوی خمیرترش تهیه شده از پودر سنجد و هسته خرما . همایش بین المللی مطالعات میان رشته ‏ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران . دوره . 1-10 دانلود فایل مقاله
24- قناد، ترگل. نقی پور،فریبا. فرجي، عليرضا. 1398. بهبود ارزش تغذیه ‏ای و کاهش کلسترول کیک با استفاده از کنجاله ارده . همایش بین المللی مطالعات میان رشته ‏ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران . دوره . 1-8 دانلود فایل مقاله
25- عرب شيرازي، شهره. پدارم نيا، احمد. سعيدي اصل، محمدرضا. نقی پور،فریبا. توکلي پور، حميد. 1398. بررسی تأثیر ترکیبات آنتی ‏اکسیدانی گیاه نوروزک بر ماندگاری دونات تخمیری در مقایسه با آنتی ‏اکسیدانی سنتزی. همایش بین المللی مطالعات میان رشته‏ ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران. دوره . 1-10 دانلود فایل مقاله
26- نجفی میرک،توحید. نقی پور،فریبا. اسماعیل زاده مقدم،محسن. کوشکي، نفيسه. 1398. بررسی امکان استخراج پروتئین از کنجاله ارده و ارزیابی خصوصیات عملکردی آن . سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-7 دانلود فایل مقاله
27- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. میرمجیدی هشتجین،عادل. 1398. بهبود خصوصیات نان روتی با بکارگیری سیستم ‏های پخت و افزودن هیدروکلوئیدها. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-8 دانلود فایل مقاله
28- نقی پور،فریبا. نجفیان،گودرز. اسماعیل زاده مقدم،محسن. 1398. امکان‏سنجی بهبود خصوصیات کیفی آرد با اصلاح شرایط و زمان نگهداری پس از برداشت دو رقم سرداری و مهرگان. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-10 دانلود فایل مقاله
29- نقی پور،فریبا. سنجانی،سارا. جاسمی،سید شهریار. 1397. ارزیابی خصوصیات کیفی و درجه‏بندی گندم‏های تولیدی زارعین در استان‏های مختلف کشور طی سال زراعی 95-1394. پانزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران. دوره . 1-5 دانلود فایل مقاله
30- فاتح نيکو، کتايون. نقی پور،فریبا. فرجي، عليرضا. 1397. بررسی امکان بهبود ویژگی‏ های کیفی و نانوایی آرد طی نگهداری. دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-7 دانلود فایل مقاله
31- نقی پور،فریبا. بذرافشان، مسعود. معصومه مقيمي. 1395. امکان‏ سنجی بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن حاوی آرد شاه بلوط با استفاده از امواج فراصوت. سومین همایش ملی دستاوردهای نوین در علوم کشاورزی و صنایع غذایی. دوره . 1-9 دانلود فایل مقاله
32- بذرافشان، مسعود. نقی پور،فریبا. معصومه مقيمي. 1395. شناسایی تقلبات صورت گرفته در شیر خام دامداری های استان گلستان طی فصل پاییز سال 1395. سومین همایش ملی دستاوردهای نوین در علوم کشاورزی و صنایع غذایی. دوره . 1-9 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- بررسی لاینهای امید بخش گندم در آزمایش یکنواخت سراسری (ERWYT) درمناطق گرم و خشک جنوب (ZONE II)(1404). شماره فروست سامانه فيپاک: 67148. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- بررسی سازگاری و پایداری عملکرد ژنوتیپ های گندم نان در آزمایش‌های یکنواخت سراسری مناطق شور (ERWYT-salt-1400)(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66554. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاینهای امیدبخش گندم دوروم بهاره در آزمایشهای یکنواخت سراسری( (ERDYT-401)(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66499. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- بررسی سازگاری ژنوتیپ های امید بخش گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد یکنواخت منطقه ای اقلیم معتدل کشور (ERWYT-M-1401 ) تحت شرایط آبیاری نرمال و تنش رطوبتی آخر فصل(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66224. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- بررسی کیفیت گندم‏ های تولیدی زارعین مناطق مختلف کشور از سال 1397 تا 1402 (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66141. سمت: مجری. مشاهده چکیده
6- پایش وضعیت فلزات سنگین و عناصر غذایی در محصولات برنج و گندم مناطق عمده تولید کشور(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65595. سمت: مجری. مشاهده چکیده
7- بررسی لاینهای امید بخش گندم د ر آزمایش یکنواخت سراسری (ERWYT) درمناطق گرم و خشک جنوب (ZONE II)(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65838. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- اندازه گیری باقیمانده آفتکش ها در برنج و گندم(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65480. سمت: مجری. مشاهده چکیده
9- بررسی اثرات بذر مال و محلول پاشی با کودهای آلی بر روی برخی صفات کمی و کیفی گندم نان(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 65025. سمت: همکار. مشاهده چکیده
10- ارزیابی ارقام و لاین های بهنژادی گندم نان در آزمایش های مقایسه عملکرد پیشرفته مناطق معتدل کشور (ARWYT- M) تحت شرایط آبیاری نرمال و تنش رطوبتی آخر فصل(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64919. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
11- ارزیابی صفات کمی و کیفیت نانوایی لاین های گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی یکنواخت اقلیم معتدل (PRWYT-M)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64915. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
12- بررسی وضعیت مایکوتوکسین‌ها در برنج و گندم(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64716. سمت: مجری. مشاهده چکیده
13- بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاینهای امیدبخش گندم دوروم بهاره در آزمایشهای یکنواخت سراسری( (ERDYT-400)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64687. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
14- بررسی پایداری عملکرد دانه در لاینهای امید بخش گندم نان زمستانه و بینابین در شرایط آبیاری نرمال و تنش خشکی پس از مرحله گلدهی در مناطق سرد کشور (ERWYT-C99)) .(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64609. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
15- بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاینهای امید بخش گندم نان در آزمایش‌های یکنواخت سراسری مناطق شور (ERWYT-salt-99)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64536. سمت: همکار. مشاهده چکیده
16- بررسی سازگاری ژنوتیپ های امید بخش گندم نان در آزمایش های مقایسه عملکرد یکنواخت منطقه ای اقلیم معتدل کشور (ERWYT-M-1400 و ERWYT-MDH-1400) تحت شرایط آبیاری نرمال و تنش رطوبتی آخر فصل(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64339. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
17- بررسی لاینهای امید بخش گندم د ر آزمایش یکنواخت سراسری (ERWYT) درمناطق گرم و خشک جنوب (ZONE II)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64242. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
18- بررسی سازگاری و پایداری لاینهای امیدبخش گندم نان در آزمایشهای یکنواخت سراسری اقلیم گرم و مرطوب شمال کشور (22ERWYT-N99 , 1ERWYT-DHN99)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64025. سمت: همکار. مشاهده چکیده
19- تعیین سازگاری ژنوتیپ های امید بخش گندم نان در آزمایش های مقایسه عملکرد یکنواخت منطقه ای اقلیم معتدل کشور (ERWYT-M-99 و ERWYT-MDH-99) تحت شرایط آبیاری نرمال و تنش رطوبتی آخر فصل(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63777. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
20- بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم نوع سه بر خصوصیات کمی و کیفی محصولات صنایع پخت (بیسکوئیت، دونات و کلوچه) (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63706. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
21- بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاینهای امیدبخش گندم دوروم بهاره در آزمایشهای یکنواخت سراسری( (ERDYT-99(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 63040. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
22- بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لاین‌های امیدبخش گندم نان (Triticum aestivum L.) در تاریخ کاشت‌های مختلف در استان گلستان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62977. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
23- ارزیابی صفات کمی و کیفیت نانوایی لاین های گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی یکنواخت اقلیم معتدل (PRWYT-M)(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62929. سمت: همکار. مشاهده چکیده
24- بررسی سازگاری و تعیین ارزش زراعی ( VCU ) در لاینهای گندم فرانسوی با عادت رشد زمستانه و بینابین(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62725. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
25- بررسی پایداری عملکرد دانه در لاینهای امید بخش گندم نان زمستانه و بینابین در شرایط آبیاری نرمال و تنش خشکی پس از مرحله گلدهی در مناطق سرد کشور (ERWYT-C98) .(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62721. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
26- مطالعه لاینهای پیشرفته جو بدون پوشینه در آزمایش مقایسه عملکرد در مناطق گرم ایران(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62614. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
27- بررسی سازگاری و پایداری عملکرد ژنوتیپ های امید بخش گندم نان در آزمایش‌های یکنواخت سراسری مناطق شور (ERWYT-Salt-98)(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62507. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
28- پایش کیفیت گندم(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62257. سمت: مجری. مشاهده چکیده
29- بررسی بررسی صفات کمی، کیفی و فیزیولوژیکی ژنوتیپ های گندم دوروم تحت مقادیر مختلف کود نیتروژن و پتاسیم در کرج(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62122. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
30- ارزیابی اثر انواع الک بر افت مفید و غیر مفید محموله های گندم تحویلی به مراکز خرید گندم(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61783. سمت: مجری. مشاهده چکیده
31- بررسی میزان افت مفید و غیرمفید گندم‏ های تولید داخل با استفاده از سه نوع الک مختلف در سال زراعی 1399-1400 (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61631. سمت: مجری. مشاهده چکیده
32- بررسی لاینهای امید بخش گندم د ر آزمایش یکنواخت سراسری (ERWYT) درمناطق گرم و خشک جنوب (ZONE II) در سال زراعی 1400-1398(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61503. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
33- ارزیابی صفات کمی و کیفیت نانوایی لاین¬های گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی یکنواخت اقلیم معتدل (PRWYT-M)(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61092. سمت: همکار. مشاهده چکیده
34- بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاینهای امیدبخش گندم دوروم بهاره در آزمایشهای یکنواخت سراسری (ERDYT-98)(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60705. سمت: همکار. مشاهده چکیده
35- بررسی صفات کمی و کیفی ژنوتیپهای جو بدون پوشینه در آزمایش مقایسه عملکرد در مناطق گرم جنوب ایران(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60707. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
36- بهبود فرمولاسیون و افزایش ماندگاری نان بخارپز ترکیبی (آرد گندم و چاودار) با اصلاح روش تخمیر و افزودنی‏‏ های صنایع پخت(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60409. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
37- مطالعه سازگاری ژنوتیپ های امید بخش گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد یکنواخت منطقه ای اقلیم معتدل کشور (ERWYT-M-97 ) تحت شرایط آبیاری نرمال و تنش رطوبتی آخر فصل(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60032. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
38- ارزیابی غلظت کادمیم و سرب در گندم های تولیدی استان های مختلف ایران(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59532. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
39- کلاس‏بندی ارقام گندم‏ نان ایران بر مبنای کیفیت نانوایی (جریان ساز)(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59481. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
40- بررسی لاینهای امید بخش گندم د ر آزمایش یکنواخت سراسری (97-ERWYT) درمناطق گرم و خشک جنوب (ZONE II)(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59437. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
41- ارزیابی صفات کمی و کیفیت نانوایی لاین¬های گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی یکنواخت اقلیم معتدل (PRWYT-M) (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59019. سمت: همکار. مشاهده چکیده
42- طراحی فرمولاسیون نان باگت و سنگک با آرد بلوط و برخی از بهبود دهنده‌ها به منظور بهبود خصوصیات کیفی و تغذیه‌ای(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58854. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
43- ارزیابی عملکرد و پایداری ژنوتیپ های گندم نان زمستانه و بینابین در آزمایش مقایسه عملکرد پیشرفته سراسری اقلیم سرد کشور در شرایط آبیاری نرمال و تنش خشکی پس از مرحله گلدهی (ARWYT-C97)(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58860. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
44- بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاینهای امیدبخش گندم دوروم بهاره در آزمایشهای یکنواخت سراسری (ERDYT-97)(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58538. سمت: همکار. مشاهده چکیده
45- بررسی مراحل فنولوژیکی ارقام گندم نان در تاریخ های کشت مطلوب و تأخیری و رابطه آن ها با عملکرد دانه و اجزای عملکرد(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58283. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
46- امکان‏سنجی بهبود خصوصیات کیفی آرد و ویژگی ‏های رئولوژیکی خمیر با اصلاح شرایط و زمان نگهداری ارقام مختلف گندم پس از برداشت(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57331. سمت: مجری. مشاهده چکیده
47- ارزیابی صفات کمی و کیفیت نانوایی لاین¬های گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی یکنواخت اقلیم معتدل (PRWYT-M)(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57115. سمت: همکار. مشاهده چکیده
48- ارزیابی لاین های گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی یکنواخت مناطق شور ( معتدل و گرم ). (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57025. سمت: همکار. مشاهده چکیده
49- بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده در بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پاستا تهیه شده از گندم دوروم و گندم نان(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56427. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
50- بررسی اثر روش‏های پیش سرد کردن (آب و هوای سرد) و پوشش‏دهی با صمغ‏های بومی (ریحان، بالنگوشیرازی و شاهی) بر ماندگاری گیلاس و سیب قرمز(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56013. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
51- بررسی امکان تهیه نان بدون گلوتن ترکیبی (آرد ذرت و سیب زمینی) با استفاده از صمغ‏ها(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50490. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
52- بررسی تأثیر استفاده از هیدروکلوئیدها در تولید نوشیدنی فندق و مقایسه آن با نوشیدنی های گردو و پسته(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50414. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
53- بررسی امکان تولید نوشیدنی گردو با استفاده از صمغ گوار و کاراگینان و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی آن(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50502. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
54- بررسی امکان تهیه کیک بدون گلوتن ترکیبی (برنج-ذرت) با استفاده از صمغ‏ها(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50057. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
55- بررسی تأثیر امولسیفایر و صمغ طبیعی بر ماندگاری و بهبود کیفیت کیک اسفنجی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49778. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
56- فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی نوشیدنی پسته(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49697. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
57- تاثیر افزودن جوانه گندم بر خواص کیفی و ماندگاری کیک روغنی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45817. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
58- مقایسه اثر امولسیفایر ها و هموکتانت ها بر ماندگاری نان مسطح از طریق مدل شبکه عصبی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 47979. سمت: همکار. مشاهده چکیده
59- مقایسه اثر تخمیر مایع ، اسفنجی و خمیر ترش بر ماندگاری نان مسطح از طریق مدل شبکه عصبی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46958. سمت: همکار. مشاهده چکیده
60- تهیه اسنک با استفاده از جنین گندم فراوری شده(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45872. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
61- تاثیر استفاده از خمیر ترش حاوی جوانه گندم بر کیفیت و ماندگاری نان بربری(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46323. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
62- بررسی اثر امولسیفایر داتم و آنزیم های لیپاز و آلفا آمیلاز برکیفیت و ماندگاری دونات منجمد(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46109. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- گزارش نام گذاری و آزادسازی ارقام جدید گندم نان آزادگان، داریون، اوج و جلال انتخابی از پروژه افزایش ع(1401). شماره فروست: 61376. طبیب غفاری،سید محمود. طهماسبی،سیروس. سیاح فر،منوچهر. یاسائی،محسن. میری،خالد. اسماعیل زاده مقدم،محسن. نقی پور،فریبا. خدارحمی،منوچهر. بختیار،فرشاد. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- کریمی،مهدی. گلشن تفتی،ابوالفضل. شاهرخی خانقاه،شهرام. شیخ الاسلامی،زهرا. فلاح نصرت آباد،علیرضا. دهقانی سانیج،حسین. نقی پور،فریبا. مشیری،فرهاد. زاهدی فرد،ندا. 1404. مدیریت گندم سن زده از مزرعه تا سفره . مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورز ی. دانلود فایل دستنامه
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- شهبازی،کریم. هاشمی نسب زواره،کبراسادات. یگانه،مژگان. زارع،علی اکبر. بازرگان،کامبیز. اسفندياري پور، اسمعيل. سهرابي، سهراب. خورسندي، هنگامه. نوربخش، رويا. مارزی،مصطفی. بهشتي، مهدي. بهاءلو هوره، ندا. خرازي، ناهيد. نقی پور،فریبا. 1399. بررسی غلظت فلزات سنگین (کادمیم و سرب) و برخی از عناصر غذایی در گندم، آرد و نان تولیدي کشور. موسسه تحقیقات خاک و آب.
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج با افزودن پودر خمیرترش تهیه شده از آرد برنج، ارزن و شبه غله آمارانت(1403).دانشگاه آزاد اسلامی علوم دارویی. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:محدثه شاه نظری. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
2- بررسی امکان تولید خمیرترش بدون گلوتن با استفاده از آرد ارزن، کینوآ و آمارنت و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1403).دانشگاه آزاد اسلامی علوم دارویی. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:رویا نوری. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
3- گروه‏ بندی ارقام و لاین‏ های گندم نان بر مبنای کیفیت نانوایی و تعیین زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با استفاده از نشانگرهای مولکولی STS(1402).دانشگاه آزاد اسلامی کرج. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:حدیث فراهانی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
4- بررسی تأثیر پیش تیمار امواج فراصوت و زمان خیساندن بر تولید مالت کینوآ و کاربرد آن در فرمولاسیون نان بدون گلوتن(1402).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:آرزو افتخاری یزدی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
5- بررسی تأثیر جایگزینی آرد کامل و مالت حاصل از غلات و شبه غلات بر خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه ‏حجیم(1401).دانشگاه آزاد اسلامی علوم دارویی. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:پریوش سادات علوی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
6- امکان‏ سنجی استفاده از آرد برنج قهوه ‏ای در تولید کیک بدون گلوتن در حضور صمغ‏ های بومی ایران(1400).دانشگاه آزاد اسلامی علوم دارویی. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:نغمه اعلائی بخش. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
7- بررسی تأثیر استفاده از سویا و ارزن معمولی و جوانه ‏زده بر خصوصیات کمی و کیفی دونات بدون گلوتن(1400).دانشگاه آزاد اسلامی علوم دارویی. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:مارال اسماعیل زاده. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
8- بررسی کارایی پروتئین ذرت و کنجاله ارده به ‏عنوان جایگزین گلوتن در فرمولاسیون دونات تخمیری(1400).دانشگاه آزاد اسلامی علوم دارویی. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سونیتا مولانی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
9- فراوری نشاسته مقاوم نوع 3 از نشاسته ذرت با تیمار حرارتی و هیدرولیز اسیدی و کاربرد آن به ‏عنوان یک ترکیب عملگرا در تولید کیک بدون گلوتن(1399).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:سوده ذوالفقاری. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
10- بررسی تأثیر استفاده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا در تهیه خمیرترش حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان تست(1399).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:صحرا زارع . دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
11- بررسی امکان تولید دونات فرآسودمند با استفاده از آنتی اکسیدان های استخراج شده از دانه کتان و نوروزک با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی(1399).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:شهره عرب شیرازی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
12- بررسی امکان جایگزینی آرد گندم با آرد نخود فرنگی و افزودن پروتئین ایزوله سویا و کنسانتره پروتئین آب پنیر در تولید کیک کم‏چرب و کم‏کلسترول(1398).دانشگاه آزاد اسلامی تهران پزشکی. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:سمانه میرزا آقابیگ. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
13- بررسی تأثیر غلتک های نرم کننده طی فرآیند آسیابانی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد و ویژگی ‏های رئولوژیکی خمیر و نان بربری(1397).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:محبوبه سادات میراحمدی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
14- بررسی امکان استخراج پروتئین از کنجاله ارده و کاربرد آن در بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پاستا تهیه شده از گندم دوروم و گندم نان(1397).دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:نفیسه کوشکی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
15- بررسی تأثیر شرایط و مدت زمان انبارمانی آرد گندم حاصل از ارقام سرداری و چمران طی فرآیند رسیدن آرد بر خصوصیات کیفی آرد و نان بربری تولیدی (1397).دانشگاه آزاد اسلامی تهران پزشکی. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:کتایون فاتح نیکو. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
16- بررسی امکان افزایش ماندگاری و بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بانگو شیرازی (1396).دانشگاه آزاد اسلامی تهران پزشکی. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:یگانه حسن پور. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
17- بررسی تاثیر افزودن پروتئین آب¬پنیر و آرد دانه کینوآ (Chenopodium quinoaq) بر خصوصیات کمی وکیفی کیک روغنی بدون گلوتن(1396).دانشگاه آزاد اسلامی علوم دارویی. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:شیرین پیروتی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
18- بررسی امکان تولید کیک روغنی بدون گلوتن با استفاده از آرد دانه آمارانت (Amaranthus spp.) و صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa)(1387).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:بهارک بهمنش. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
  رتبه در جشنواره علمی :
1- بررسی غلظت فلزات سنگین (کادمیم و سرب) و برخی عناصر غذایی در گندم، آرد و نان تولیدی کشور. هفته پژوهش و فناوری وزارت جهاد کشاورزی(1399).دستاورد پژوهشی برتر.
2- تهیه نقشه پهنه بندی صفات کیفی گندم های تولیدی زارعین مناطق مختلف کشور. هفته پژوهش و فناوری وزارت جهاد کشاورزی(1396).اثر پژوهشی برتر.