1-
|
بررسی لاینهای امید بخش گندم در آزمایش یکنواخت سراسری (ERWYT) درمناطق گرم و خشک جنوب (ZONE II)(1404). شماره فروست سامانه فيپاک: 67148.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
بررسی سازگاری و پایداری عملکرد ژنوتیپ های گندم نان در آزمایشهای یکنواخت سراسری مناطق شور (ERWYT-salt-1400)(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66554.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاینهای امیدبخش گندم دوروم بهاره در آزمایشهای یکنواخت سراسری( (ERDYT-401)(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66499.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
بررسی سازگاری ژنوتیپ های امید بخش گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد یکنواخت منطقه ای اقلیم معتدل کشور (ERWYT-M-1401 ) تحت شرایط آبیاری نرمال و تنش رطوبتی آخر فصل(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66224.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
بررسی کیفیت گندم های تولیدی زارعین مناطق مختلف کشور از سال 1397 تا 1402 (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66141.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
پایش وضعیت فلزات سنگین و عناصر غذایی در محصولات برنج و گندم مناطق عمده تولید کشور(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65595.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
بررسی لاینهای امید بخش گندم د ر آزمایش یکنواخت سراسری (ERWYT) درمناطق گرم و خشک جنوب (ZONE II)(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65838.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
اندازه گیری باقیمانده آفتکش ها در برنج و گندم(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65480.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
بررسی اثرات بذر مال و محلول پاشی با کودهای آلی بر روی برخی صفات کمی و کیفی گندم نان(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 65025.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
ارزیابی ارقام و لاین های بهنژادی گندم نان در آزمایش های مقایسه عملکرد پیشرفته مناطق معتدل کشور (ARWYT- M) تحت شرایط آبیاری نرمال و تنش رطوبتی آخر فصل(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64919.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
ارزیابی صفات کمی و کیفیت نانوایی لاین های گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی یکنواخت اقلیم معتدل (PRWYT-M)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64915.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
بررسی وضعیت مایکوتوکسینها در برنج و گندم(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64716.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاینهای امیدبخش گندم دوروم بهاره در آزمایشهای یکنواخت سراسری( (ERDYT-400)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64687.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
بررسی پایداری عملکرد دانه در لاینهای امید بخش گندم نان زمستانه و بینابین در شرایط آبیاری نرمال و تنش خشکی پس از مرحله گلدهی در مناطق سرد کشور (ERWYT-C99)) .(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64609.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاینهای امید بخش گندم نان در آزمایشهای یکنواخت سراسری مناطق شور (ERWYT-salt-99)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64536.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
بررسی سازگاری ژنوتیپ های امید بخش گندم نان در آزمایش های مقایسه عملکرد یکنواخت منطقه ای اقلیم معتدل کشور (ERWYT-M-1400 و ERWYT-MDH-1400) تحت شرایط آبیاری نرمال و تنش رطوبتی آخر فصل(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64339.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
بررسی لاینهای امید بخش گندم د ر آزمایش یکنواخت سراسری (ERWYT) درمناطق گرم و خشک جنوب (ZONE II)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64242.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
بررسی سازگاری و پایداری لاینهای امیدبخش گندم نان در آزمایشهای یکنواخت سراسری اقلیم گرم و مرطوب شمال کشور (22ERWYT-N99 , 1ERWYT-DHN99)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64025.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
تعیین سازگاری ژنوتیپ های امید بخش گندم نان در آزمایش های مقایسه عملکرد یکنواخت منطقه ای اقلیم معتدل کشور (ERWYT-M-99 و ERWYT-MDH-99) تحت شرایط آبیاری نرمال و تنش رطوبتی آخر فصل(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63777.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم نوع سه بر خصوصیات کمی و کیفی محصولات صنایع پخت (بیسکوئیت، دونات و کلوچه) (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63706.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاینهای امیدبخش گندم دوروم بهاره در آزمایشهای یکنواخت سراسری( (ERDYT-99(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 63040.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لاینهای امیدبخش گندم نان (Triticum aestivum L.) در تاریخ کاشتهای مختلف در استان گلستان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62977.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
ارزیابی صفات کمی و کیفیت نانوایی لاین های گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی یکنواخت اقلیم معتدل (PRWYT-M)(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62929.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
بررسی سازگاری و تعیین ارزش زراعی ( VCU ) در لاینهای گندم فرانسوی با عادت رشد زمستانه و بینابین(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62725.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
بررسی پایداری عملکرد دانه در لاینهای امید بخش گندم نان زمستانه و بینابین در شرایط آبیاری نرمال و تنش خشکی پس از مرحله گلدهی در مناطق سرد کشور (ERWYT-C98) .(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62721.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
مطالعه لاینهای پیشرفته جو بدون پوشینه در آزمایش مقایسه عملکرد در مناطق گرم ایران(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62614.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
بررسی سازگاری و پایداری عملکرد ژنوتیپ های امید بخش گندم نان در آزمایشهای یکنواخت سراسری مناطق شور (ERWYT-Salt-98)(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62507.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
پایش کیفیت گندم(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62257.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
بررسی بررسی صفات کمی، کیفی و فیزیولوژیکی ژنوتیپ های گندم دوروم تحت مقادیر مختلف کود نیتروژن و پتاسیم در کرج(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62122.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
ارزیابی اثر انواع الک بر افت مفید و غیر مفید محموله های گندم تحویلی به مراکز خرید گندم(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61783.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
بررسی میزان افت مفید و غیرمفید گندم های تولید داخل با استفاده از سه نوع الک مختلف در سال زراعی 1399-1400 (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61631.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
بررسی لاینهای امید بخش گندم د ر آزمایش یکنواخت سراسری (ERWYT) درمناطق گرم و خشک جنوب (ZONE II) در سال زراعی 1400-1398(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61503.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
ارزیابی صفات کمی و کیفیت نانوایی لاین¬های گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی یکنواخت اقلیم معتدل (PRWYT-M)(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61092.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاینهای امیدبخش گندم دوروم بهاره در آزمایشهای یکنواخت سراسری (ERDYT-98)(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60705.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
بررسی صفات کمی و کیفی ژنوتیپهای جو بدون پوشینه در آزمایش مقایسه عملکرد در مناطق گرم جنوب ایران(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60707.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
بهبود فرمولاسیون و افزایش ماندگاری نان بخارپز ترکیبی (آرد گندم و چاودار) با اصلاح روش تخمیر و افزودنی های صنایع پخت(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60409.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
37-
|
مطالعه سازگاری ژنوتیپ های امید بخش گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد یکنواخت منطقه ای اقلیم معتدل کشور (ERWYT-M-97 ) تحت شرایط آبیاری نرمال و تنش رطوبتی آخر فصل(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60032.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
38-
|
ارزیابی غلظت کادمیم و سرب در گندم های تولیدی استان های مختلف ایران(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59532.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
39-
|
کلاسبندی ارقام گندم نان ایران بر مبنای کیفیت نانوایی (جریان ساز)(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59481.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
40-
|
بررسی لاینهای امید بخش گندم د ر آزمایش یکنواخت سراسری (97-ERWYT) درمناطق گرم و خشک جنوب (ZONE II)(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59437.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
41-
|
ارزیابی صفات کمی و کیفیت نانوایی لاین¬های گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی یکنواخت اقلیم معتدل (PRWYT-M) (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59019.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
42-
|
طراحی فرمولاسیون نان باگت و سنگک با آرد بلوط و برخی از بهبود دهندهها به منظور بهبود خصوصیات کیفی و تغذیهای(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58854.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
43-
|
ارزیابی عملکرد و پایداری ژنوتیپ های گندم نان زمستانه و بینابین در آزمایش مقایسه عملکرد پیشرفته سراسری اقلیم سرد کشور در شرایط آبیاری نرمال و تنش خشکی پس از مرحله گلدهی (ARWYT-C97)(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58860.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
44-
|
بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاینهای امیدبخش گندم دوروم بهاره در آزمایشهای یکنواخت سراسری (ERDYT-97)(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58538.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
45-
|
بررسی مراحل فنولوژیکی ارقام گندم نان در تاریخ های کشت مطلوب و تأخیری و رابطه آن ها با عملکرد دانه و اجزای عملکرد(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58283.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
46-
|
امکانسنجی بهبود خصوصیات کیفی آرد و ویژگی های رئولوژیکی خمیر با اصلاح شرایط و زمان نگهداری ارقام مختلف گندم پس از برداشت(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57331.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
47-
|
ارزیابی صفات کمی و کیفیت نانوایی لاین¬های گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی یکنواخت اقلیم معتدل (PRWYT-M)(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57115.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
48-
|
ارزیابی لاین های گندم نان در آزمایش مقایسه عملکرد مقدماتی یکنواخت مناطق شور ( معتدل و گرم ). (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57025.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
49-
|
بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده در بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پاستا تهیه شده از گندم دوروم و گندم نان(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56427.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
50-
|
بررسی اثر روشهای پیش سرد کردن (آب و هوای سرد) و پوششدهی با صمغهای بومی (ریحان، بالنگوشیرازی و شاهی) بر ماندگاری گیلاس و سیب قرمز(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56013.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
51-
|
بررسی امکان تهیه نان بدون گلوتن ترکیبی (آرد ذرت و سیب زمینی) با استفاده از صمغها(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50490.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
52-
|
بررسی تأثیر استفاده از هیدروکلوئیدها در تولید نوشیدنی فندق و مقایسه آن با نوشیدنی های گردو و پسته(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50414.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
53-
|
بررسی امکان تولید نوشیدنی گردو با استفاده از صمغ گوار و کاراگینان و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی آن(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50502.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
54-
|
بررسی امکان تهیه کیک بدون گلوتن ترکیبی (برنج-ذرت) با استفاده از صمغها(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50057.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
55-
|
بررسی تأثیر امولسیفایر و صمغ طبیعی بر ماندگاری و بهبود کیفیت کیک اسفنجی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49778.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
56-
|
فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی نوشیدنی پسته(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49697.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
57-
|
تاثیر افزودن جوانه گندم بر خواص کیفی و ماندگاری کیک روغنی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45817.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
58-
|
مقایسه اثر امولسیفایر ها و هموکتانت ها بر ماندگاری نان مسطح از طریق مدل شبکه عصبی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 47979.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
59-
|
مقایسه اثر تخمیر مایع ، اسفنجی و خمیر ترش بر ماندگاری نان مسطح از طریق مدل شبکه عصبی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46958.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
60-
|
تهیه اسنک با استفاده از جنین گندم فراوری شده(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45872.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
61-
|
تاثیر استفاده از خمیر ترش حاوی جوانه گندم بر کیفیت و ماندگاری نان بربری(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46323.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
62-
|
بررسی اثر امولسیفایر داتم و آنزیم های لیپاز و آلفا آمیلاز برکیفیت و ماندگاری دونات منجمد(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46109.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|