فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (1)
 
  مقاله علمی (10)
 
  مقاله کنفرانس‌ (1)
 
  گزارش پژوهشی (10)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  فاطمه پارسا    
  مرتبه علمی :   مربی پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   fatemehp@ymail.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   پژوهشکده چای  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/fparsa  
  فعالیت و علاقمندی: چای
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Fatemeh_Parsa    
0 Google Scholar H_index:   0 ISI H_index:   3 Scopus H_index:  
10
مقاله علمی
1
مقاله کنفرانس‌
1
کتاب‌
10
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، شیمی گرایش شیمی آلی ، دانشگاه گیلان ، لاهيجان ، ایران ، 1389/06/27
  کتاب‌ :
1- روفی گری حقیقت،شیوا. تقی شکرگذار،سید احمد. سراجی،علی. پارسا،فاطمه. چراغی،ستیلا. (1400). دستاوردها و برنامه پژوهشی فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت چای. موسسه تحقیقات علوم باغبانی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- پارسا،فاطمه. تجددی طلب،کبری. حبیبی،فاطمه. صفائی چائی کار،صنم. محبیان اطاقوری،صغری. 1403. غنی سازی چای سیاه و سبز با سبوس برنج در راستای افزایش ارزش غذایی و دارویی. چای و دمنوش های گیاهی، 4(1)، 29-39 دانلود فایل مقاله
2- پارسا،فاطمه. رمزی جهرمی،سمر. روفی گری حقیقت،شیوا. 1403. مروري بر کاربردهاي ساپونین استخراج شده از بذر چاي. چای و دمنوش های گیاهی، 4(2)، 40-50 دانلود فایل مقاله
3- پارسا،فاطمه. رمزی جهرمی،سمر. آزادی گنبد،رضا. سراجی،علی. 1398. تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏‌های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای. چای و دمنوش های گیاهی، 2(1)، 20-27 دانلود فایل مقاله
4. parsa, f.;Azadi Gonbad, R.;Seraji, A. 2023. Effects of the Residue Types, Harvest Seasons, and Factories on the Bioactive Compounds of Black Tea (Camellia sinensis) Residue. Journal of Medicinal Plants and By-products، 12(4)، 525-535 Download
5. parsa, f.;mohebbian, s.;Azadi Gonbad, R.;Seraji, A.;Rezaie, M. B. 2019. Investigation of Consecutive Separating Arrangements of Bio active Compounds from Black Tea (Camellia sinensis) Residue. Journal of Medicinal Plants and By-products، 8(1)، 77-83 Download
6. parsa, f.;Soghra Mohebbian;Reza Azadi Gonbad;Ali Seraji;Mohammad-Bagher Rezaee 2019. Investigation of Consecutive Separating Arrangements of Bio active Compounds from Black Tea (Camellia sinensis) Residue. Journal of Medicinal Plants and By-products، 8(1)، 77-83 Download
7. Tajik H.;parsa, f. 2011. Selective iodination of some phenols, anilines and methoxyarenes by molecular iodine in the presence of 1-butyl-3-methylimidazolium hydrogen sulphate. Asian Journal of Chemistry، 23(1)، 465-466 Download
8. Tajik H.;Niknam K.;parsa, f. 2009. Using acidic ionic liquid 1-Butyl-3-methylimidazolium hydrogen sulfate in selective nitration of phenols under mild conditions. J. Iran. Chem. Soc.، 6(1)، 159-164 Download
9. Shirini F.;Mamaghani M.;parsa, f.;Mohammadpoor-Baltork I. 2002. Efficient cleavage of C=N under heterogeneous and non-aqueous conditions. Bull. Korean Chem. Soc.، 23(11)، 1683-1684 Download
10. Mamaghani M.;Shirini F.;parsa, f. 2001. Prolinium chlorochromate as a new mild and efficient oxidant for alcohols. Russian Journal of Organic Chemistry، 38(8)، 1113-1115 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1. R. Haghighat, S.;Safaei Chaeikar, S.;motavalli jalali, m.;parsa, f. 1403. Use of Microwave for fixing process in Green Tea production. NATIONAL TEA CONGRESS. 1-2 Download
  گزارش‌ پژوهشی :
1- تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر خصوصیات زیستی و مرگ و میرکنه قرمز پا کوتاه (تحقیقی- تطبیقی)(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65906. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
2- ارزیابی خصوصیات بیوشیمیایی و حسی دم کرده چای (سبز و سیاه) و سبوس برنج(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61475. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
3- تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر خصوصیات زیستی و مرگ و میرکنه قرمز پا کوتاه(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57882. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
4- ریشه زایی گیاهچه های درون شیشه ای چای با استفاده از IBA(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53331. سمت: همکار. مشاهده چکیده
5- بررسی ترتیب جداسازی و استخراج متوالی ترکیبات مهم پسماند چای(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48840. سمت: مجری. مشاهده چکیده
6- بررسی و اندازه گیری مواد مهم تشکیل دهنده بذر چای(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42319. سمت: همکار. مشاهده چکیده
7- بررسی و اندازه گیری مواد مهم تشکیل دهنده ضایعات کارخانه های چای(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1522. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- بررسی و مطالعه مسایل ژنتیک و به نژادی چای در تحقیقات راهبردی(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/571. سمت: همکار. مشاهده چکیده
9- بررسی و مطالعه تولید چای خشک و فراورده های آن در تحقیقات راهبردی(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/576. سمت: همکار. مشاهده چکیده
10- بررسی و اندازه گیری مواد مهم تشکیل دهنده خاک و سه نوع ضایعات معمول چای(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/207. سمت: مجری. مشاهده چکیده
               
از تاریخ تا تاریخ