فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (9)
 
  مقاله کنفرانس‌ (2)
 
  گزارش پژوهشی (29)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (1)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (1)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  فروغ شواخی    
  مرتبه علمی :   دانشیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   f.shavakhi@areeo.ac.ir  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/fshavakhi  
  فعالیت و علاقمندی: مسائل پس از برداشت و فرآوری زیتون- خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی-رئولوژی مواد غذایی-خشک کردن مواد غذایی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Forough_Shavakhi    
6 Google Scholar H_index:   3 ISI H_index:   4 Scopus H_index:  
9
مقاله علمی
2
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
29
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
1
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم و صنايع غذايي ، UPM ، Selangor ، مالزی ، 1390/01/15
  مقاله علمی :
1- بدیعی،فوژان. بوذری،ناصر. شواخی،فروغ. رفیعی درسنگی،زهرا. 1402. گروه بندی برخی ژنوتیپ های برتر زردآلوی بومی ایران بر اساس خواص فیزیکی و هندسی. مجله علوم و صنایع غذایی، 20(137)، 74-87 دانلود فایل مقاله
2- شواخی،فروغ. بوذری،ناصر. بدیعی،فوژان. 1401. انتخاب ژنوتیپ های برتر بومی آلبالو (Prunus cerasus L) در ایران برای مصارف مختلف تازه خوری و فرآوری. علوم و صنایع غذایی ایران، 19(123)، 119-132 دانلود فایل مقاله
3- زمردی،شهین. فوليا ديلمقانيان . شواخی،فروغ. 1400. استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L) براي بهبود کیفیت و عمر انباري کشمش آفتابی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(115)، 23-35 دانلود فایل مقاله
4- شواخی،فروغ. بهمدی،هما. زمردی،شهین. معدنی،صغری. 1399. ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L) کشت شده در استان تهران. . نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 12(4)، 139-148 دانلود فایل مقاله
5- محمدپورسوروئیه،ایران. حسن زاده خانکهدانی،حامد. شواخی،فروغ. 1399. تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 19(16)، 79-90 دانلود فایل مقاله
6- زمردی،شهین. شواخی،فروغ. بهمدی،هما. معدنی،صغری. 1399. تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397. بهداشت مواد غذایی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، 10(1)، 103-114 دانلود فایل مقاله
7- شواخی،فروغ. مرادی،پرویز. عظیمی،محمود. 1398. ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولیدشده در استانهای مختلف ایران. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 18(2)، 137-154 دانلود فایل مقاله
8- بهمدی،هما. خوش خلق سیما،نیراعظم. شواخی،فروغ. معدنی،صغری. زمردی،شهین. 1398. بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 18(16)، 33-46 دانلود فایل مقاله
9- پاشائي، آمنه. شواخی،فروغ. فهيم دانش، مريم. بدیعی،فوژان. رحماني، انوشه. 1395. مقایسه کاربرد دستگاه DSC و روش ترکیب اسیدچرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان. علوم غذایی و تغذیه، 13(2)، 1-1 دانلود فایل مقاله
  مقاله کنفرانس‌ :
1- شواخی،فروغ. شریف نسب،هومن. معدنی،صغری. رفیعی درسنگی،زهرا. 1397. تعیین مناسب ترین زمان برداشت ارقام روغنی زیتون ایستگاه طارم. دومین کنگره بین المللی و بیست وپنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران . دوره 2. 1-8 دانلود فایل مقاله
2- شواخی،فروغ. شریف نسب،هومن. معدنی،صغری. رفیعی درسنگی،زهرا. 1396. مدل سازی جرم میوه زیتون بر اساس نسبت گوشت به هسته و ویژگی های هندسی . دومین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. دوره 2. 437-445 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- ارزیابی کیفیت روغن زیتون تولیدی واحد‌های روغن‌کشی زیتون استان گیلان(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66410. سمت: مجری. مشاهده چکیده
2- ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های انتخابی زردآلو به منظور معرفی ارقام برتر مناسب فرآوری و نگهداری(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65495. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- ارزیابی ژنوتیپ های انتخابی آلبالو (.Prunus cerasus L) به منظور ثبت و معرفی ارقام برتر مناسب برای مصارف مختلف فرآوری (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65446. سمت: مجری. مشاهده چکیده
4- بررسی و مقایسه روشهای مختلف معمول و پیشرفته دستگاهی به منظور تعیین کیفیت در برخی برندهای داخلی و خارجی روغن‌ زیتون (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56724. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- بررسی امکان تولید انجیر نیمه مرطوب با استفاده از پلاستیسایزرها و مطالعه سینتیک قهوه ای شدن(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56412. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- پایش و مقایسه میزان تجمع عناصر معدنی، فلزات سنگین و آنیون های نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia spp) در مناطق عمده کاشت(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56151. سمت: مجری. مشاهده چکیده
7- ارزیابی همبستگی ویژگیهای بیوفیزیکی و شیمیایی ارقام مختلف زیتون به منظور تعیین مناسب ترین زمان برداشت(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53070. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- ارزیابی افت و کسری محصولات کشاورزی در مرحله انبارداری(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52620. سمت: مجری. مشاهده چکیده
9- تولیدکنسرو زیتون رژیمی با استفاده از نمکهای کلرید سدیم، پتاسیم و کلسیم(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51754. سمت: مجری. مشاهده چکیده
10- بررسی اثرات تغییر میزان آنزیم‌های آمیلازی بر ویژگی‌های کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام مختلف جو(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50984. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
11- ارزیابی خواص فیزیکو شیمیائی ارقام سیب پس از برداشت برای تعیین نوع کاربرد در صنایع تبدیلی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49725. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
12- بررسی زمان برداشت ارقام جدید نارنگی و توان انباری آنها بر اساس ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش غذایی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49233. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
13- بررسی اثرات تغییر میزان بتا-گلوکان و بتا-گلوکاناز بر ویژگی‌های کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام مختلف جو(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48366. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
14- بهینه سازی مقادیر فیبر هویج و مارمالاد زردآلو در ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس با استفاده از روش سطح پاسخ(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46573. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
15- ارائه روش های سریع تعیین تقلب روغن زیتون(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46194. سمت: مجری. مشاهده چکیده
16- استفاده نو مقایسه روشهای پایش غیر مخرب آکوستیکی و مخرب مکانیکی برای بررسی ماندگاری سیب گلاب ضربه دیده و پوشش داده شده با متیل سلولز(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 44753. سمت: همکار. مشاهده چکیده
17- تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص کیفی ، ماندگاری و کاهش ضایعات سیب درختی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44453. سمت: مجری. مشاهده چکیده
18- بررسی تاثیر شرایط مختلف فرآوری و نگهداری ، بر خواص کیفی شیره توت(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 469191. سمت: همکار. مشاهده چکیده
19- بررسی امکان استفاده از اتمسفرهای تغییریافته در نگهداری زردآلو در شرایط سردخانه(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/777. سمت: همکار. مشاهده چکیده
20- اثر شرایط کیورینگ در انبارمانی ارقام پیاز ایرانی(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1291. سمت: همکار. مشاهده چکیده
21- تاثیر شرایط انبارداری برخواص کمی و کیفی ارقام پیاز ایرانی(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1369. سمت: مجری. مشاهده چکیده
22- بررسی زمان برداشت و مدت نگهداری چغندرقند در دو روش سیلو و اثر آن بر ضایعات وزنی و کیفی(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1002. سمت: همکار. مشاهده چکیده
23- استفاده ازاسیداستیک به جای SO2 جهت ضدعفونی کردن کشمش(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/10185. سمت: مجری. مشاهده چکیده
24- بررسی اثرات سیلوبرروی صفات کمی وکیفی دورقم تجارتی چغندرقند(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1597. سمت: همکار. مشاهده چکیده
25- بررسی تاثیرآرایش کاشت وروش آبیاری درکارآیی مصرف آب کمیت وکیفیت دورقم کلزا(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1462. سمت: همکار. مشاهده چکیده
26- بررسی تاثیر زمان برداشت و شرایط نگهداری بر کیفیت و پایداری روغن خوراکی کلزا(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/1160. سمت: همکار. مشاهده چکیده
27- بررسی اثرات ترکیبات مختلف حاوی آهن دررفع کلروزبرگهادر درختان سیب وخواص کمی وکیفی میوه(1381). شماره فروست سامانه فيپاک: 81/123. سمت: همکار. مشاهده چکیده
28- بررسی اثر زمان برداشت بر خواص فیزیکوشیمیائی و عمر انبارداری ارقام گلابی دوشس تبریزی(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 80/728. سمت: مجری. مشاهده چکیده
29- اثرزمان برداشت درافزایش عمرانبارداری به اصفهان(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 80/683. سمت: همکار. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- تحلیلی بر چالش‌های توسعه زنجیره ارزش زیتون در کشور(1403). شماره فروست: 65374. شواخی،فروغ. مشاهده چکیده
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- گازر،حمید رضا. شواخی،فروغ. 1403. معرفی روش تجزیه و تحلیل عوامل شكست و آثار آن (FMEA) در خطوط روغنکشی زیتون. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل نشریه
               
از تاریخ تا تاریخ