1-
|
ارزیابی کیفیت روغن زیتون تولیدی واحدهای روغنکشی زیتون استان گیلان(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66410.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های انتخابی زردآلو به منظور معرفی ارقام برتر مناسب فرآوری و نگهداری(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65495.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
ارزیابی ژنوتیپ های انتخابی آلبالو (.Prunus cerasus L) به منظور ثبت و معرفی ارقام برتر مناسب برای مصارف مختلف فرآوری (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65446.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
بررسی و مقایسه روشهای مختلف معمول و پیشرفته دستگاهی به منظور تعیین کیفیت در برخی برندهای داخلی و خارجی روغن زیتون (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56724.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
بررسی امکان تولید انجیر نیمه مرطوب با استفاده از پلاستیسایزرها و مطالعه سینتیک قهوه ای شدن(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56412.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
پایش و مقایسه میزان تجمع عناصر معدنی، فلزات سنگین و آنیون های نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia spp) در مناطق عمده کاشت(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56151.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
ارزیابی همبستگی ویژگیهای بیوفیزیکی و شیمیایی ارقام مختلف زیتون به منظور تعیین مناسب ترین زمان برداشت(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53070.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
ارزیابی افت و کسری محصولات کشاورزی در مرحله انبارداری(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52620.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
تولیدکنسرو زیتون رژیمی با استفاده از نمکهای کلرید سدیم، پتاسیم و کلسیم(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51754.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
بررسی اثرات تغییر میزان آنزیمهای آمیلازی بر ویژگیهای کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام مختلف جو(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50984.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
ارزیابی خواص فیزیکو شیمیائی ارقام سیب پس از برداشت برای تعیین نوع کاربرد در صنایع تبدیلی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49725.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
بررسی زمان برداشت ارقام جدید نارنگی و توان انباری آنها بر اساس ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارزش غذایی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49233.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
بررسی اثرات تغییر میزان بتا-گلوکان و بتا-گلوکاناز بر ویژگیهای کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام مختلف جو(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48366.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
بهینه سازی مقادیر فیبر هویج و مارمالاد زردآلو در ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس با استفاده از روش سطح پاسخ(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46573.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
ارائه روش های سریع تعیین تقلب روغن زیتون(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46194.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
استفاده نو مقایسه روشهای پایش غیر مخرب آکوستیکی و مخرب مکانیکی برای بررسی ماندگاری سیب گلاب ضربه دیده و پوشش داده شده با متیل سلولز(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 44753.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص کیفی ، ماندگاری و کاهش ضایعات سیب درختی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44453.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
بررسی تاثیر شرایط مختلف فرآوری و نگهداری ، بر خواص کیفی شیره توت(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 469191.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
بررسی امکان استفاده از اتمسفرهای تغییریافته در نگهداری زردآلو در شرایط سردخانه(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/777.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
اثر شرایط کیورینگ در انبارمانی ارقام پیاز ایرانی(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1291.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
تاثیر شرایط انبارداری برخواص کمی و کیفی ارقام پیاز ایرانی(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1369.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
بررسی زمان برداشت و مدت نگهداری چغندرقند در دو روش سیلو و اثر آن بر ضایعات وزنی و کیفی(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1002.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
استفاده ازاسیداستیک به جای SO2 جهت ضدعفونی کردن کشمش(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/10185.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
بررسی اثرات سیلوبرروی صفات کمی وکیفی دورقم تجارتی چغندرقند(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1597.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
بررسی تاثیرآرایش کاشت وروش آبیاری درکارآیی مصرف آب کمیت وکیفیت دورقم کلزا(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1462.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
بررسی تاثیر زمان برداشت و شرایط نگهداری بر کیفیت و پایداری روغن خوراکی کلزا(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/1160.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
بررسی اثرات ترکیبات مختلف حاوی آهن دررفع کلروزبرگهادر درختان سیب وخواص کمی وکیفی میوه(1381). شماره فروست سامانه فيپاک: 81/123.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
بررسی اثر زمان برداشت بر خواص فیزیکوشیمیائی و عمر انبارداری ارقام گلابی دوشس تبریزی(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 80/728.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
اثرزمان برداشت درافزایش عمرانبارداری به اصفهان(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 80/683.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|