1-
|
تولید نانوامولسیون اسانس روغنی رزماری و کاربرد آن در کاهش فساد پس از برداشت پرتقال (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66974.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
بررسی آلودگی میکروبی در محصولات خیار و کاهو(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66934.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
بررسی آلودگی میکروبی در محصول سیب زمینی(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65585.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
کاربرد تفاله انگور فراوری شده با تکنیک پلاسمای سرد در تولید همبرگر(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65373.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
معرفی روش مناسب استخراج و خالص سازی فیبر بدست آمده از پسماندهای حاصل از فراوری سیب درختی و استفاده از آن در نان مسطح(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64898.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
مقایسه فنی و اقتصادی روشهای مختلف خاکورزی حفاظتی برای خشکهکاری بذر برنج در کشور(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62722.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
سنجش و پایش میزان ضایعات سیب درختی در مرحله برداشت و پس از برداشت در منطقه دماوند استان تهران(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60769.
سمت: مجری،همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
تاثیر پوشش نانو بیوکامپوزیت خوراکی بر خواص پنیر چدار در طول رسیدن(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59169.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
تولید و ارزیابی نوشیدنی فراسودمند شیر کاکائو با استفاده از پودر دانه کتان و شیرین کننده استویا(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57082.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
پایش و مقایسه میزان تجمع عناصر معدنی، فلزات سنگین و آنیون های نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia spp) در مناطق عمده کاشت(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56151.
سمت: مجری،مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
فرآوری و نگهداری پس از برداشت گیاه سالیکورنیا (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55484.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
بهینه سازی خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی فراپالایش (UF) با استفاده از برخی هیدروکلوئیدها(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54298.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
بررسی اثرات فیلم های پلیمری تهیه شده با نانوذرات کیتوزان-PLGA حاوی روغن لیمونن بر افزایش زمان ماندگاری توت فرنگی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50749.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
بررسی امکان تولید نان حجیم با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47978.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
تعیین مناسب ترین روش تولید مالت (سمنو) از واریته های مختلف تجاری گندم و ارزیابی خواص کمی و کیفی آن(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46411.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص کیفی ، ماندگاری و کاهش ضایعات سیب درختی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44453.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
بررسی امکان بهبود بافت و قابلیت پذیرش برگرماهی کپور نقره ای با افزودن پکتین در مواد برگر(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44368.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
بررسی تاثیر روشهای مختلف آماده سازی بر فرآیند خشک شدن ، ویژگیهای کیفی و قابلیت انبارمانی آلبالوی خشک(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43530.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
تولید فیلم های قابل نانو کامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی و بررسی خصوصیات آنها(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42217.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
بررسی و ارزیابی خشک کردن پسته به روش میکروویو(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43200.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
بررسی امکان استفاده از آرد ذرت و سیب زمینی های ریز و درجه 3 در تهیه نان بربری(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42633.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکارگیری مواد معدنی ( Fe,Zn,Ca) بمنظور بهبود ارزش تغذیه ای نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39959.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
اثر روشهای خاک ورزی بر خواص کمی و کیفی آفتابگردان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41370.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکارگیری ویتامین های (C,B) بمنظور بهبود ارزش تغذیه ای نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40605.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
تعیین خواص سوخت بیودیزل تولیدی از برخی گونه های گیاهی موجود در ایران(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39911.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
ساخت و ارزیابی یک خشک کن پایلوت آفتابی برای محصولات کشاورزی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39567.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
طراحی ،ساخت و ارزیابی دستگاه فندق شکن(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 45489.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
بررسی و تعیین روشهای مناسب آماده سازی سبوس جهت کاهش میزان اسید فیتیک(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39334.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
جداسازی و شناسایی میکروب های عامل فساد و مقاوم به حرارت در بامیه و تعیین فرایند حرارتی و زمان پروسس برای کنسرو بامیه(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1557.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
بررسی خواص کیفی و ارزش تغذیه ای ارقام غالب گندم کشور(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1531.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
تعیین فرایند حرارتی و زمان پروسس برای کنسرو نخود فرنگی و جداسازی و شناسایی میکروب های عامل فساد و مقاوم به حرارت در نخود فرنگی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1558.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
تهیه فیلم های پوششی خوراکی از مواد سلولزی و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آنها و کاربرد این فیلم ها به منظور افزایش ماندگاری محصولات باغی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1074.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
نگهداری غیرشیمیایی میوه انجیر رقم سبز استهبان به صورت خشک و مرطوب شده درون بسته های با اتمسفر تغییریافته(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1266.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
بررسی امکان استفاده از سویا و مغزدانه آفتابگردان در بهبود کیفیت نان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1605.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
تعیین نوع و مقادیر مناسب استفاده از نگهدارنده ها به منظور بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری نان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1406.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
بررسی برخی از خواص فیزیکو شیمیایی انجیر خشک منطقه استهبان به منظور بهبود کیفیت و پایداری آن(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1070.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
37-
|
بررسی امکان استفاده از سلولز (فیبر خوراکی) درتولید نان(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1040.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
38-
|
کاهش ضایعات دانههای روغنی در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
39-
|
تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکارگیری بهبود دهنده ها به منظور تقویت آرد وبهبود عمل آوری خمیر(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1559.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
40-
|
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی ، باغی و سبزی صیفی) در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
41-
|
کاربردکلریدپتاسیم به عنوان جایگزین نمک طعام درتهیه نانهای رژیمی(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1548.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
42-
|
بررسی بقایای جوش شیرین درنان لواش بااستفاده ازفلم فتومتر(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1396.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
43-
|
تعیین فرآیند حرارتی و زمان پروسس برای کنسرو کرفس(1378). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/852.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|