فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (2)
 
  یافته قابل تجاری سازی (1)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (11)
 
  مقاله کنفرانس‌ (2)
 
  گزارش پژوهشی (43)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (1)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (3)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (1)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  هما بهمدی    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   hbehmadi@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/hbehmadi  
  فعالیت و علاقمندی: توسعه غذاهای فراسودمند، تلفات و دورریز محصولات غذایی، پسماندهای تولید و فراوری مواد غذایی، ایمنی مواد غذایی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Homa_Behmadi    
11 Google Scholar H_index:   5 ISI H_index:   8 Scopus H_index:  
11
مقاله علمی
2
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
43
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
3
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
3
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تهران ، تهران ، ایران ، 1395/06/24
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، رشته علوم و صنایع غذایی ( گرایش کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی ) ، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، تهران ، ایران ، 1387/12/17
3- کارشناسی پیوسته ، رشته علوم و صنایع غذایی ( گرایش کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی ) ، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، تهران ، ایران ، 1374/07/07
  یافته قابل ترویج :
1- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. رشیدی،حسن. بهمدی،هما. 1401. د انش فنی تولید شیر فراسودمند گیاهی. دانلود فایل
2- زمردی،شهین. آذرپژوه،الهام. بهمدی،هما. 1401. دانش فنی تولید پنیر سفید ایرانی فراپالایش با هیدروکلوئیدهای مختلف.
  یافته قابل تجاری سازی :
1- زمردی،شهین. آذرپژوه،الهام. بهمدی،هما. 1397. دانش فنی تولید پنیر سفید ایرانی فراپالایش با هیدروکلوئیدهای مختلف. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  مقاله علمی :
1- تاج الدین،بهجت. بهمدی،هما. پردیس کیان،صدیقه. 1402. تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار . نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 15(1)، 1-15
2- شواخی،فروغ. بهمدی،هما. زمردی،شهین. معدنی،صغری. 1399. ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L) کشت شده در استان تهران. . نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 12(4)، 139-148 دانلود فایل مقاله
3- زمردی،شهین. شواخی،فروغ. بهمدی،هما. معدنی،صغری. 1399. تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397. بهداشت مواد غذایی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، 10(1)، 103-114 دانلود فایل مقاله
4- جوکار،اکبر. زارع،حمید. بهمدی،هما. 1398. استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 18(67)، 73-88
5- بهمدی،هما. خوش خلق سیما،نیراعظم. شواخی،فروغ. معدنی،صغری. زمردی،شهین. 1398. بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 18(16)، 33-46 دانلود فایل مقاله
6- دهقان شعار، زينب. بدیعی،فوژان. بهمدی،هما. 1388. نقش گلیسرول بر برخی ویژگی هاي فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1)، 1-10 دانلود فایل مقاله
7. Azarpazhooh, E.;rashidi, h.;sharayei, p.;behmadi, h.;Ramaswamy H.S. 2020. Effect of flaxseed-mucilage and Stevia on physico-chemical, antioxidant and sensorial properties of formulated cocoa milk. Food Hydrocolloids for Health، 1(100017)، 1-11 Download
8. Tajeddin, B.;Mohammadshafii, A.;Hashemi, M.;behmadi, h. 2020. The effect of modified atmosphere packaging on the postharvest shelf life of Salicornia bigelovii. International Journal of Postharvest Technology and Innovation، 7(4)، 257-270 Download
9. Zomorodi, S.;Azarpazhooh, E.;behmadi, h. 2020. Influence of Some Hydrocolloids on Textural Properties of UF Cheese. Journal of Food Biosciences and Technology، 10(2)، 1-10 Download
10. Tajeddin, B.;behmadi, h. 2019. Respiration Rate and Some Physicochemical Characteristics of Salicornia bigelovii as a Leafy Green Vegetable. Journal of Food Biosciences and Technology، 9(2)، 21-28 Download
11. Badii, F.;Farahnaky A.;behmadi, h. 2014. Effect of Storage Relative Humidity on Physical Stability of Dried Fig. journal of food processing and preservation، 38(1)، 477-483 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- زمردی،شهین. خسروشاهي اصل، ا. بهمدی،هما. احدي، ن. 1402. تأثیر نانو ذرات اکسید روی بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ خوراکی بیونانوکامپوزیتی مبتنی بر موسیلاژ دانه ریحان. اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو. دوره . 869-875 دانلود فایل مقاله
2- بهمدی،هما. زمردی،شهین. 1402. ملاحظات ایمنی و سلامتی گیاهان هالوفیت (شور پسند) برای مصرف انسان . کنگره ملی ایمنی غذا و دارو. دوره . 59-62 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- تولید نانوامولسیون اسانس روغنی رزماری و کاربرد آن در کاهش فساد پس از برداشت پرتقال (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66974. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- بررسی آلودگی میکروبی در محصولات خیار و کاهو(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66934. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- بررسی آلودگی میکروبی در محصول سیب زمینی(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65585. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
4- کاربرد تفاله انگور فراوری شده با تکنیک پلاسمای سرد در تولید همبرگر(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65373. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- معرفی روش مناسب استخراج و خالص سازی فیبر بدست آمده از پسماندهای حاصل از فراوری سیب درختی و استفاده از آن در نان مسطح(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64898. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- مقایسه فنی و اقتصادی روش‌های مختلف خاک‌ورزی حفاظتی برای خشکه‌کاری بذر برنج در کشور(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62722. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- سنجش و پایش میزان ضایعات سیب درختی در مرحله برداشت و پس از برداشت در منطقه دماوند استان تهران(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60769. سمت: مجری،همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- تاثیر پوشش نانو بیوکامپوزیت خوراکی بر خواص پنیر چدار در طول رسیدن(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59169. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
9- تولید و ارزیابی نوشیدنی فراسودمند شیر کاکائو با استفاده از پودر دانه کتان و شیرین کننده استویا(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57082. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
10- پایش و مقایسه میزان تجمع عناصر معدنی، فلزات سنگین و آنیون های نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia spp) در مناطق عمده کاشت(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56151. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
11- فرآوری و نگهداری پس از برداشت گیاه سالیکورنیا (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55484. سمت: مجری. مشاهده چکیده
12- بهینه سازی خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی فراپالایش (UF) با استفاده از برخی هیدروکلوئیدها(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54298. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
13- بررسی اثرات فیلم های پلیمری تهیه شده با نانوذرات کیتوزان-PLGA حاوی روغن لیمونن بر افزایش زمان ماندگاری توت فرنگی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50749. سمت: مجری. مشاهده چکیده
14- بررسی امکان تولید نان حجیم با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47978. سمت: همکار. مشاهده چکیده
15- تعیین مناسب ترین روش تولید مالت (سمنو) از واریته های مختلف تجاری گندم و ارزیابی خواص کمی و کیفی آن(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46411. سمت: همکار. مشاهده چکیده
16- تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص کیفی ، ماندگاری و کاهش ضایعات سیب درختی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44453. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
17- بررسی امکان بهبود بافت و قابلیت پذیرش برگرماهی کپور نقره ای با افزودن پکتین در مواد برگر(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44368. سمت: همکار. مشاهده چکیده
18- بررسی تاثیر روشهای مختلف آماده سازی بر فرآیند خشک شدن ، ویژگیهای کیفی و قابلیت انبارمانی آلبالوی خشک(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43530. سمت: همکار. مشاهده چکیده
19- تولید فیلم های قابل نانو کامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی و بررسی خصوصیات آنها(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42217. سمت: همکار. مشاهده چکیده
20- بررسی و ارزیابی خشک کردن پسته به روش میکروویو(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43200. سمت: همکار. مشاهده چکیده
21- بررسی امکان استفاده از آرد ذرت و سیب زمینی های ریز و درجه 3 در تهیه نان بربری(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42633. سمت: همکار. مشاهده چکیده
22- تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکارگیری مواد معدنی ( Fe,Zn,Ca) بمنظور بهبود ارزش تغذیه ای نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39959. سمت: مجری. مشاهده چکیده
23- اثر روشهای خاک ورزی بر خواص کمی و کیفی آفتابگردان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41370. سمت: همکار. مشاهده چکیده
24- تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکارگیری ویتامین های (C,B) بمنظور بهبود ارزش تغذیه ای نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40605. سمت: همکار. مشاهده چکیده
25- تعیین خواص سوخت بیودیزل تولیدی از برخی گونه های گیاهی موجود در ایران(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39911. سمت: همکار. مشاهده چکیده
26- ساخت و ارزیابی یک خشک کن پایلوت آفتابی برای محصولات کشاورزی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39567. سمت: همکار. مشاهده چکیده
27- طراحی ،ساخت و ارزیابی دستگاه فندق شکن(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 45489. سمت: همکار. مشاهده چکیده
28- بررسی و تعیین روشهای مناسب آماده سازی سبوس جهت کاهش میزان اسید فیتیک(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39334. سمت: همکار. مشاهده چکیده
29- جداسازی و شناسایی میکروب های عامل فساد و مقاوم به حرارت در بامیه و تعیین فرایند حرارتی و زمان پروسس برای کنسرو بامیه(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1557. سمت: همکار. مشاهده چکیده
30- بررسی خواص کیفی و ارزش تغذیه ای ارقام غالب گندم کشور(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1531. سمت: همکار. مشاهده چکیده
31- تعیین فرایند حرارتی و زمان پروسس برای کنسرو نخود فرنگی و جداسازی و شناسایی میکروب های عامل فساد و مقاوم به حرارت در نخود فرنگی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1558. سمت: همکار. مشاهده چکیده
32- تهیه فیلم های پوششی خوراکی از مواد سلولزی و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آنها و کاربرد این فیلم ها به منظور افزایش ماندگاری محصولات باغی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1074. سمت: همکار. مشاهده چکیده
33- نگهداری غیرشیمیایی میوه انجیر رقم سبز استهبان به صورت خشک و مرطوب شده درون بسته های با اتمسفر تغییریافته(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1266. سمت: همکار. مشاهده چکیده
34- بررسی امکان استفاده از سویا و مغزدانه آفتابگردان در بهبود کیفیت نان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1605. سمت: مجری. مشاهده چکیده
35- تعیین نوع و مقادیر مناسب استفاده از نگهدارنده ها به منظور بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری نان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1406. سمت: مجری. مشاهده چکیده
36- بررسی برخی از خواص فیزیکو شیمیایی انجیر خشک منطقه استهبان به منظور بهبود کیفیت و پایداری آن(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1070. سمت: همکار. مشاهده چکیده
37- بررسی امکان استفاده از سلولز (فیبر خوراکی) درتولید نان(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1040. سمت: مجری. مشاهده چکیده
38- کاهش ضایعات دانه‌های روغنی در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: مجری. مشاهده چکیده
39- تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکارگیری بهبود دهنده ها به منظور تقویت آرد وبهبود عمل آوری خمیر(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1559. سمت: همکار. مشاهده چکیده
40- کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی ، باغی و سبزی صیفی) در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: مجری. مشاهده چکیده
41- کاربردکلریدپتاسیم به عنوان جایگزین نمک طعام درتهیه نانهای رژیمی(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1548. سمت: مجری. مشاهده چکیده
42- بررسی بقایای جوش شیرین درنان لواش بااستفاده ازفلم فتومتر(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1396. سمت: همکار. مشاهده چکیده
43- تعیین فرآیند حرارتی و زمان پروسس برای کنسرو کرفس(1378). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/852. سمت: همکار. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- اثنی عشری،مریم. بهمدی،هما. آذرپژوه،الهام. 1402. راهنمای تولید ، بسته بندی و کنترل کیفیت پنیر موزرلا. نشر آموزش کشاورزی.
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- بهمدی،هما. آذرپژوه،الهام. 1402. راهنمای نگهداری و فرآوری لیموترش در منزل. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل نشریه
2- آذرپژوه،الهام. بهمدی،هما. 1402. خشک کردن پیاز. موسسه آموزش و ترویج. دانلود فایل نشریه
3- تاج الدین،بهجت. بهمدی،هما. 1399. با سالیکورنیا، سبزی عشق و زندگی آشنا شوید. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل نشریه
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه متیل سلولز به منظور بهبود کیفیت و افزایش عمر انباری گوجه فرنگی(1388).دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:مهناز صادقی پور.
               
از تاریخ تا تاریخ