1-
|
بررسی روشهای مختلف خشک کردن غنچه گل محمدی به منظور ارزیابی شاخصهای کیفی (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66191.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
طراحی، ساخت و ارزیابی خشک کن بلال ذرت بذری در مقیاس تجاری کوچک(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65500.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
ارزیابی روشهای مؤثر در تولید مربای زرشک با بافتی پایدار شده (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65436.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
طراحی، ساخت و ارزیابی پیاز کار زعفران ویژه مزارع تولید پیاز(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63830.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
ارائه فناوری جدید تولید خشکبار با سیستم رفرکتنس ویندو به منظور حفظ ارزش غذایی و ارتقا ارزش افزوده محصولات کشاورزی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59295.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
طراحی، ساخت و ارزیابی خشک کن دانه هندوانه (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58331.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
سنجش تلفات کمباینی برداشت دانه گندم در کشور و ارائه راهکارهای کاهش آن(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56539.
سمت: مجری،همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
بررسی فنی و اقتصادی بکارگیری خشک کن خورشیدی برای فلفل قرمز منطقه داورزن(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55989.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
ارزیابی فنی شرایط مختلف خشککردن لایه نازک دانه هندوانه رقم جابونی به منظور تعیین شرایط بهینه(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55542.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
ارزیابی فنی حالت های مختلف خشک کن خورشیدی برای خشک کردن آلو(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53265.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
بررسی اثر شرایط خشک کردن لایه نازک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و سینتیک خشک شدن گلبرگ زعفران(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52476.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه ماشین بینایی جهت تشخیص علف هرز گندم و پاشش بلادرنگ علف کش(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51587.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
تعیین منحنی های همدمای دفع رطوبت زعفران ، زرشک و عناب به منظور بهینه سازی فرایند خشک کردن آنها(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45492.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
بررسی اقتصادی و کارایی انرژیت در نظام های تناوب زراعی بر پایداری عملکرد گندم(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42841.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
مقایسه تاثیرات دما و سرعت های مختلف خشک کردن صنعتی ، بر تغییرات کمی و کیفی مواد موثره گونه های بومی آویشن در استان خراسان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/417.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
تاثیر استفاده از تیمارهای آب گرم ‚ محلول اتانول ‚ بخار اسید استیک و قارچ کش بر کیفیت و کاهش آلودگی قارچی در هلو و شلیل(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/14.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
ارزیابی فنی سمپاشهای رایج مورد استفاده در مزارع گندم و تعیین روشها و ماشینهای مناسب در مناطق مختلف کشور(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1324.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
طراحی و ساخت خشک کن مناسب برای زرشک خشک شسته شده با آب نمک(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/856.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
بررسی تاثیرمدیریت بقایای گندم وخاک ورزی برعملکرد چغندرقند درتناوب گندم - چغندرقند(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1343.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
طراحی ,ساخت وارزیابی موزع مناسب برای کشت بذرخیسانده شده هندوانه(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1404.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
بررسی فنی واقتصادی روشهای مختلف خاک ورزی واثربر مقدارآب مصرفی پنبه درمنطقه کاشمر(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/898.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
ساخت وارزیابی خشک کن مخزنی مطبق مناسب برای آلو(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/790.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|