فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (3)
 
  مقاله کنفرانس‌ (4)
 
  گزارش پژوهشی (22)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (1)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  حسین چاجی    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   hchaji53@gmail.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/hchaji  
  فعالیت و علاقمندی: 1- خشک کنها 2- انرژی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Hossein_Chaji    
9 Google Scholar H_index:   7 ISI H_index:   8 Scopus H_index:  
3
مقاله علمی
4
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
22
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
1
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی گرایش انرژی ، دانشگاه تبریز ، تبريز ، ایران ، 1391/11/20
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مکانیزاسیون کشاورزی ، دانشگاه تبریز ، تبريز ، ایران ، 1378/06/31
3- کارشناسی پیوسته ، ماشین‌های کشاورزی ـ مکانیزاسیون ماشین‌های کشاورزی ، دانشگاه تهران ، کرج ، ایران ، 1376/06/30
  مقاله علمی :
1- چاجی،حسین. افشار،هادی. جميلي ، حسين. 1385. تاثیر چند روش خاك‏ورزي روی خواص فیزیکی خاک، كارايي مصرف آب و عملکرد پنبه. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 7(26)، 159-174 دانلود فایل مقاله
2. chaji, H.;sharayei, p.;Hedayatizadeh, M;Sabeghi, Y;Gandomzadeh,D 2024. Drying Kinetics and Quality Attributes of Solar-Dried Red Peppers: A Comparative Study with Traditional and Industrial Methods. journal of food processing and preservation، 2024(7987269)، 1-11 Download
3. sharayei, p.;Hedayatzadeh, M.;chaji, H.;Einafshar, S. 2018. Studying the thin-layer drying kinetics and qualitative characteristics of dehydrated saffron petals. Food processing and preservation، 42(9)، 1-9 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- هوشمند دلير، موسي الرضا. شرایعی،پروین. چاجی،حسین. 1403. ارزیابی تأثیر روشهای خشک کردن در خشک کنهای بستر ثابت، نیمه سیال و سیال بر ترکیبات فنلی و آنتوسیانینی گلبرگ زعفران. شانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی . دوره 16. 1-14 دانلود فایل مقاله
2- چاجی،حسین. گازر،حمید رضا. هدايتي زاده، مهدي. سعیدی راد،محمدحسین. 1395. تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت زرشک . دهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم (ماشین های کشاورزی)و مکانیزاسیون ایران. دوره . 1-14 دانلود فایل مقاله
3- نظرزاده اوغاز،صمد. مهدی نیا،عباس. اکبري اوغاز، زهرا. نظرزاده اوغاز، امين. سعیدی راد،محمدحسین. ظریف نشاط،سعید. چاجی،حسین. ناصری،مجتبی. ابراهیمی،رضا. 1393. بررسی امکان نصب و بکارگیر ی سامانه هوشمند و حسگرهای مورد نیاز بر روی کمباین کششی پنبه . اولین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. دوره . 30-40 دانلود فایل مقاله
4- رحيمي، محمود. عباسپور فرد، محمد حسين. مهدی نیا،عباس. آق خاني، محمد حسين. نظرزاده اوغاز،صمد. سعیدی راد،محمدحسین. ظریف نشاط،سعید. چاجی،حسین. 1393. طراحی و ساخت دستگاه جداکننده وش از غوزه پنبه. اولین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. دوره . 60-65 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- بررسی روش‌های مختلف خشک کردن غنچه گل محمدی به منظور ارزیابی شاخص‌های کیفی (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66191. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- طراحی، ساخت و ارزیابی خشک کن بلال ذرت بذری در مقیاس تجاری کوچک(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65500. سمت: مجری. مشاهده چکیده
3- ارزیابی روش‌های مؤثر در تولید مربای زرشک با بافتی پایدار شده (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65436. سمت: همکار. مشاهده چکیده
4- طراحی، ساخت و ارزیابی پیاز کار زعفران ویژه مزارع تولید پیاز(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63830. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- ارائه فناوری جدید تولید خشکبار با سیستم رفرکتنس ویندو به منظور حفظ ارزش غذایی و ارتقا ارزش افزوده محصولات کشاورزی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59295. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- طراحی، ساخت و ارزیابی خشک کن دانه هندوانه (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58331. سمت: مجری. مشاهده چکیده
7- سنجش تلفات کمباینی برداشت دانه گندم در کشور و ارائه راهکارهای کاهش آن(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56539. سمت: مجری،همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- بررسی فنی و اقتصادی بکارگیری خشک کن خورشیدی برای فلفل قرمز منطقه داورزن(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55989. سمت: مجری. مشاهده چکیده
9- ارزیابی فنی شرایط مختلف خشک‌کردن لایه نازک دانه هندوانه رقم جابونی به منظور تعیین شرایط بهینه(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55542. سمت: مجری. مشاهده چکیده
10- ارزیابی فنی حالت های مختلف خشک کن خورشیدی برای خشک کردن آلو(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53265. سمت: مجری. مشاهده چکیده
11- بررسی اثر شرایط خشک کردن لایه نازک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و سینتیک خشک شدن گلبرگ زعفران(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52476. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
12- طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه ماشین بینایی جهت تشخیص علف هرز گندم و پاشش بلادرنگ علف کش(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51587. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
13- تعیین منحنی های همدمای دفع رطوبت زعفران ، زرشک و عناب به منظور بهینه سازی فرایند خشک کردن آنها(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45492. سمت: مجری. مشاهده چکیده
14- بررسی اقتصادی و کارایی انرژیت در نظام های تناوب زراعی بر پایداری عملکرد گندم(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42841. سمت: همکار. مشاهده چکیده
15- مقایسه تاثیرات دما و سرعت های مختلف خشک کردن صنعتی ، بر تغییرات کمی و کیفی مواد موثره گونه های بومی آویشن در استان خراسان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/417. سمت: همکار. مشاهده چکیده
16- تاثیر استفاده از تیمارهای آب گرم ‚ محلول اتانول ‚ بخار اسید استیک و قارچ کش بر کیفیت و کاهش آلودگی قارچی در هلو و شلیل(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/14. سمت: همکار. مشاهده چکیده
17- ارزیابی فنی سمپاشهای رایج مورد استفاده در مزارع گندم و تعیین روشها و ماشینهای مناسب در مناطق مختلف کشور(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1324. سمت: مجری. مشاهده چکیده
18- طراحی و ساخت خشک کن مناسب برای زرشک خشک شسته شده با آب نمک(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/856. سمت: مجری. مشاهده چکیده
19- بررسی تاثیرمدیریت بقایای گندم وخاک ورزی برعملکرد چغندرقند درتناوب گندم - چغندرقند(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1343. سمت: مجری. مشاهده چکیده
20- طراحی ,ساخت وارزیابی موزع مناسب برای کشت بذرخیسانده شده هندوانه(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1404. سمت: همکار. مشاهده چکیده
21- بررسی فنی واقتصادی روشهای مختلف خاک ورزی واثربر مقدارآب مصرفی پنبه درمنطقه کاشمر(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/898. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
22- ساخت وارزیابی خشک کن مخزنی مطبق مناسب برای آلو(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/790. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی :
1- سعیدی راد،محمدحسین. ظریف نشاط،سعید. نظرزاده اوغاز،صمد. مهدی نیا،عباس. چاجی،حسین. 1396. مکانیزاسیون مراحل مختلف تولید زعفران . نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل دستورالعمل
               
از تاریخ تا تاریخ