1-
|
تهیه نقشه وضعیت (کمبود یا زیادی) عناصر معدنی دام های چراکننده در پهنه های اقلیمی مختلف کشور (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 67052.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
بررسی استفاده از علوفه مخلوط باغی در جیره پرواری بزغالههای نر بومی کرمان (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65698.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
تاّثیر تغذیه جیرههای تکمیلی در دورههای آبستنی و شیردهی بر عملکرد رشد، تولید مثل، تولید کرک و خصوصیات فولیکول بزهای ماده رایینی در سامانه عشایری(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64598.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
بررسی ارزش غذایی علوفه خشک ماشک؛ گونه Vicia villosa ( رقم دیم مراغه ای ) و سطح بهینه مصرف آن در بره های پرواری(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63389.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
تحلیل پذیرش سورگوم به عنوان علوفه در گاوداریهای شیری صنعتی استان تهران(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62742.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
تاثیر بلوس معدنی آهسته رهش فرو بو پلاس بر غلظت عناصر معدنی در خون گاوهای منطقه زنجان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62568.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
مقایسه بهره وری آب، عملکرد و کیفیت علوفه لوبیا چشم بلبلی، ماش و گوار تحت رژیم های مختلف آبیاری(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61593.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
جداول احتیاجات انرژی و پروتئین بزهای کرکی ایران(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60329.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
استفاده از مکمل خوراکی حاوی مواد معدنی برای بهبود عملکرد میشهای کردی در منطقه شمال غرب استان ایلام(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59870.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
تاّثیر سطوح انرژی و پروتئین جیره های بزهای ماده آبستن بر توسعه فولیکول های بعد از تولد در بزغاله های کرکی رائینی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59719.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
شناسایی کمبودها و بیش بودهای معدنی در گاوهای سیستانی اواخر آبستن و اوایل شیردهی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59701.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
تعیین ارزش غذایی و خصوصیات سیلویی ارقام مختلف سورگوم علوفه ای (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59253.
سمت: مجری،مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
اثر خوراک تکمیلی بلوک شده (بر پایه محصولات فرعی صنایع نیشکر) بر عملکرد تولیدی گله های عشایری(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58861.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
بررسی وضعیت توازن مواد خوراکی مورد نیاز دامهای استان سیستان و بلوچستان(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55892.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
اثر پروتئین قابل متابولیسم مکمل شده در روش تغذیه خزشی بر خصوصیات لاشه بره های نر افشاری(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55666.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
ارزیابی کمّی و مقایسه عوامل ضد تغذیه ای موجود در 18 رقم سورگوم علوفه ای(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55593.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
تعیین ارزش غذایی ارقام مختلف سورگوم علوفه ای در استان البرز(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53997.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
تعیین قابلیت هضم پوسته استخوانی پسته و استفاده از آن در جیره رشد بزغاله های نر رائینی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53832.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
برآورد پروتئین قابل هضم و متابولیسم مواد خوراکی موجود در ایران بر اساس معادلات پیش بینی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53504.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
تعیین وضعیت عناصر معدنی در علوفه های مراتع قشلاقی استان سمنان(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52804.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
استفاده از جیره آغازین بزغاله های شیرخوار به منظور بهبود بهره وری در دامهای عشایر استان کرمان(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52877.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
تحلیل اقتصادی استفاده از خوراک کامل بلوک در گله های گوسفند عشایر حاشیه رودخانه کرخه(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52833.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
تعیین وضعیت عناصر معدنی در علوفه های مراتع ییلاقی استان سمنان(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52042.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
بررسی اثر شکل فیزیکی خوراک بر کیفیت گوشت برههای نر کلکویی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52514.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
بهبود عملکرد تولیدی گله های گوسفند وبز عشایر حاشیه رودخانه کرخه با استفاده از خوراک کامل پلت و یا بلوک شده(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52090.
سمت: مجری،مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
بررسی مدیریت تغذیه در پرواربندی های صنعتی گوساله استان مرکزی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50641.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
بهبود عملکرد تولیدی گله های گوسفند و بز عشایری حاشیه رودخانه کرخه با استفاده از خوراک کامل پلت شده(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47538.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
استفاده از علوفه خشک ماشک در جیره پرواری بره های نر فشاری(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50004.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
بررسی استفاده از علوفه خشک خلر در جیره پرواری بره های نر افشاری(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 49093.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
اثر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد تولید مثلی بزهای مرخز استان کردستان(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 52541.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
مطالعه وضعیت انرژی و پروتئین در بره های نر چرا کننده در مرتع مارگون(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 48066.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم منابع خوراک دام استان گیلان. مرحله اول: کاه لوبیا، ساقه و برگ بادام زمینی، تاج خروس، سوروف، چیگ واش و سورگوم(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46567.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
اثر مکمل های معدنی متوازن بر عملکرد وغلظت عناصر خونی بره های در حال رشد در بندر گز استان گلستان(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 48783.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
پیش بینی توسعه جمعیت گاومیش از طریق مدل سازی در برنامه راهبردی استان خوزستان(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44511.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
اثر جایگزینی کنسانتره تجاری با کنسانتره حاوی نیام سمر و خرمای غیرخوراکی بر عملکرد بزهای شیرده تالی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 51536.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
امکان استفاده از متابولیت های خون جهت ارزیابی و ضعیت تغذیه ای گوسفندان استان مرکزی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 50649.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
37-
|
اثر کاربرد مختلف سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی گوسفند داشتی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44506.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
38-
|
اثر منبع انرژی در جیره حاوی کود مرغی عمل آوری شده بر گوارش پذیری و بیوسنتز شکمبه گوسفند(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43676.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
39-
|
بررسی اثر جایگزینی کنسانتره تجاری با کنسانتره حاوی نیام سمر و خرمای غیرخوراکی بر عملکرد گاوهای شیرده(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43097.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
40-
|
برنامه راهبردی افزایش کمی و کیفی پایدار تولید گوشت قرمز(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43680.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
41-
|
بررسی وضعیت عناصر معدنی در دام های استان خوزستان تحت تاثیر جنگ خلیج فارس(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 49092.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
42-
|
اثر استفاده از علوفه کامل نیشکر سیلو شده بر عملکرد بره های نر پرواری(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43512.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
43-
|
اثر شکل فیزیکی خوراک بر خصوصیات پشم و پوست بره های نر کاکوئی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44037.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
44-
|
ساماندهی جایگاه پرورش گاومیش و ارائه الگوهای مطلوب توسعه در خوزستان(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42833.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
45-
|
تعیین کربوهیدراتهای غیر نشاسته ای (NSP) و اثرات آنها بر مقدار انرژی قابل متابولیسم و ویسکوزیته واریته های گندم(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42365.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
46-
|
استفاده از دانه تاج خروس د ر جیره غذایی جوجه های گوشتی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42366.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
47-
|
بررسی وضعیت عناصر معدنی در دام های استان ایلام تحت تاثیر جنگ خلیج فارس(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44509.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
48-
|
اثر شکل فیزیکی خوراک بر فراسنجه های تخمیری و بافتی شکمبه ، رفتار خوراک خوردن و متابولیتهای خون در بره های نر پرواری(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44036.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
49-
|
برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص مواد خوراکی موجود در ایران براساس ترکیبات شیمیایی و معادلات پیش بینی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 46565.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
50-
|
تعیین نیازهای انرژی و پروتئین جمعیت گاومیش در طرح جامع توسعه پرورش گاومیش در استان خوزستان(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42619.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
51-
|
تاثیر سطوح انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه بزغاله های بومی استان(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43090.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
52-
|
اثر جایگزینی کنسانتره تجاری با کنسانتره حاوی نیام سمر و خرمای غیر خوراکی بر عملکرد بزغاله های نر تالی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43048.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
53-
|
بررسی امکان تولید لبنیات با استفاده از شیر گاومیش(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42830.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
54-
|
اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی بر قابلیت هضم و مصرف اختیاری خوراک در گوسفند(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42123.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
55-
|
بررسی اثر جایگزینی کنسانتره تجاری با کنسانتره حاوی نیام سمر و خرمای غیر خوراکی بر عملکرد گوساله های نر پرواری(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42259.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
56-
|
ارزیابی عملکرد کمی و ارزش غذایی علوفه لاین های برتر شبدر ایرانی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 40290.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
57-
|
استفاده از دانه تاج خروس در جیره غذایی مرغان تخمگذار(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41422.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
58-
|
تاثیر سطوح مختلف پسماند لپه باقلا بر عملکرد بره های پرواری لری(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 43508.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
59-
|
اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار ،قابلیت هضم جیره و میزان مصرف اختیاری خوراک در بره های نر(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41998.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
60-
|
اثر استفاده از ال - کارنیتین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی راس(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40209.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
61-
|
بررسی تاثیر افزایش سطوح پروتیین عبوری بر کمیت و کیفیت الیاف بزهای نر رایینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41159.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
62-
|
افزایش بازدهی اقتصادی گوسفندان زل تحت سیستم پرورش متمرکز (صنعتی)(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39250.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
63-
|
بررسی عملکرد گله مادرگوشتی آرین با جیره های غذایی براساس اسید آمینه کل و قابل هضم و انرژی قابل سوخت وساز Amen-Tmen(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39348.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
64-
|
اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39533.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
65-
|
اثر جایگزینی ذرت به جای جو بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40819.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
66-
|
بررسی اثرات بنتونیت پر تورم فرآوری شده و نشده بر عملکرد جوجه های گوشتی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40817.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
67-
|
تعیین ارزش غذایی و کربوهیدراتهای غیرنشاسته ای لاینهای امیدبخش تریتیکاله در تغذیه طیور(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/52.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
68-
|
ارزیابی عملکرد کمی و کیفی 17 اکوتیپ یونجه مناطق سردسیری(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1587.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
69-
|
ترکیبات شیمیایی مکمل غذایی تفتان شیمی و اثرات آن برعملکرد جوجه های گوشتی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1290.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
70-
|
بررسی اثرات استفاده از اسیدآمینه کل و قابل هضم و انرژی قابل سوخت و ساز(Amen-Tmen)در جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی آرین(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 40816.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
71-
|
استفاده از سطوح مختلف بقایای ذرت دانه ای در جیره بره های نر کرمانی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 42127.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
72-
|
بررسی نسبتهای مختلف سیب زمینی مازاد بر مصرف انسانی بر عملکرد پروار بره های نر کردی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 42636.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
73-
|
تعیین ترکیبات شیمیایی ، قابلیت هضم و تجزیه پذیری (ماشک ) گونه Vicai pannonica در استان کردستان(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 44598.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
74-
|
ارزیابی کمی و تعیین ارزش غذایی علوفه هیبریدهای ذرت سیلوئی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/929.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
75-
|
بهبود عملکرد تولید مثلی میش های داشتی فراهانی از طریق تغذیه تکمیلی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/226.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
76-
|
تاثیر سطوح مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/699.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
77-
|
تعیین ارزش غذایی بقایایی جالیزی استان کرمان در تغذیه دام(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/543.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
78-
|
اثر خوارک حبه شده و حبه نشده بر تشکیل سنگهای مجاری ادراری در بزغاله های نر رائینی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/296.
سمت: مشاور،همکار.
مشاهده چکیده
|
|
79-
|
بررسی خصوصیات کیفی سیلاژ علوفه ارزن مرواریدی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1590.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
80-
|
ارزش تغذ یه ای تفاله انگور سیلو شده و استفاده از آن در جیره گوساله های نر پرواری(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1174.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
81-
|
اثر انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی و عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از آنزیم ناتوزیم پلاس(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1173.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
82-
|
بررسی کاهش سطح انرژی جیره و افزایش منابع پروتئینی غیر قابل تجزیه در شکمبه بر متابولیسم چربیهای لاشه در برههای نر پرواری لری بختیاری(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1051.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
83-
|
تعیین ارزش غذایی و سطح مناسب استفاده از باقلای سیلوشده در جیره گوساله های پرواری(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/341.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
84-
|
مقایسه سه روش خوراک دادن بر عملکرد برههای نر پرواری زندی(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1466.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
85-
|
بررسی مقایسه ای روش مختلف Invitro و Invivo جهت اندازهگیری ضرایب هضمی در برخی از خوراکهای دام(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/206.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
86-
|
تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد تولیدی گاومیشهای شیرده استان آذربایجانغربی(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1225.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
87-
|
تعیین ارزش غذایی بقایای ذرت دانه ای در تغذیه دام(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/930.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
88-
|
تعیین ارزش غذایی خرمای ضایعاتی در تغذیه نشخوارکنندگان(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1673.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
89-
|
تعیین استانداردهای احتیاجات غذایی طیور کشور(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/277.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
90-
|
اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا در جیره پرواری گوساله های نر هلشتاین(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/928.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
91-
|
تعیین ارزش غذایی سرشاخه تاغ در استان کرمان(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/482.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
92-
|
بررسی امکان سیلوکردن بوتههای بادمجان(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/967.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
93-
|
بررسی اثر سطوح مختلف بقایای حاصل از پوستگیری پسته در جیره غذایی بر عملکرد برههای پرواری(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/717.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
94-
|
شناسایی منابع غذایی دام و طیور منطقه گرگان و دشت فازدوم : تعیین قابلیت هضم بقایای محصولات کشاورزی و صنایع غذایی منطقه گرگان و دشت(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/585.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
95-
|
بررسی افزودن کاه گندم و ملاس برخواص سیلوی بقایای زراعت باقلا(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/969.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
96-
|
بررسی مقدماتی پرورش گاو میش دراستان و تعیین منحنی تولید و ترکیبات شیر(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/135.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
97-
|
بررسی اثر مخلوط پنج گیاه دارویی بر توان تولیدی گاوهای شیرده(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/657.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
98-
|
مقایسه روشهای کاربرد ملاس و اوره جهت مصرف بهینه کاه گندم درگوسالههای نر پرواری براون سویس 4f(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: دائم دارد.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
99-
|
بررسی امکان استحصال وعمل آوری بقایای ذرت دانه ای به منظوراستفاده در تغذیه دام(1379). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1113.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|