1-
|
بهبود شاخص تولید در مزارع پرورش مرغ گوشتی البرز(1404). شماره فروست سامانه فيپاک: 67240.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
تأثیر استفاده از سطوح مختلف میوه بلوط بر ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجه گوشتی آرین (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 67060.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
اثرات ذرت فرآوری شده (تترا پروسس) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و قابلیت هضم مواد مغذی خوراک جوجه های گوشتی آرین(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66566.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
ارزیابی عملکرد تولیدی واحدهای پرورش جوجههای گوشتی آرین در استان خوزستان(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66235.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
رتبه بندی واحدهای مرغداری گوشتی بر اساس ضریب نفوذ مکانیزاسیون، عملکرد و شاخص_های بهداشتی در استان اردبیل(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66201.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
مقایسه اثرات افزودن مکمل های پری و پروبیوتیکی بومی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و دستگاه گوارش جوجه های گوشتی آرین(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66173.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش تغذیهای محصول برپایه بقایای فرآیند تولید پودر ماهی برای دام و طیور(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66020.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
ارزیابی عملکرد تولیدی واحدهای پرورش جوجههای گوشتی آرین در استان قم(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65641.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
اثر استفاده از مکمل ویتامینی کپسوله شده بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی آرین(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65808.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
ارزیابی جایگزینی کنجاله کاملینا بجای کنجاله سویا در جیره بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال بوقلمون های تجاری در دوران آغازین و رشد(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65757.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
تأثیر گندم فرآوری شده بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65708.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
بهبود شاخص تولید در مزارع پرورش مرغ گوشتی (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65508.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
بررسی عملکرد گله های مرغ اجداد آرین در ایران(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65316.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
بررسی اثرات پودر پر هیدرولیز شده و پروبیوتیک بر عملکرد، ایمنی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی آرین (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65291.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
تاثیر تحریک نوری بر عملکرد تخم گذاری بوقلمون بومی(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65257.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
ارزیابی کارآیی استفاده از اسانس آویشن ، سیر،پروبیوتیک وپری بیوتیک بر عملکرد ، مورفولوژی روده بوقلمون (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64679.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
مقایسه اثرات توکسین بایندر ایرانی (نوی توکس آلفا و بتا) با مایکوفیکس پلاس بر عملکرد، فعالیت آنزیم های کبدی سرم، ریخت شناسی و جمعیت میکروبی روده جوجه های تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64662.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
ارزیابی و مقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه¬های گوشتی چهار هیبرید تجاری راس 308، آرین، آربورایکرز پلاس و کاب 500(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64634.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
تاثیر نسبت انرژی به پروتئین و فرم فیزیکی خوراک (پلت و آردی) بر عملکرد و ترکیب لاشه جوجه های گوشتی آرین(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64587.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
تعیین الگوی بهینه مصرف مکمل ویتامینی بر پایه عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی آرین در شرایط پرورش معمول(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64510.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
دستیابی به فرمولاسیون جدید تولید افزودنیهای ضد آسیت با تاکید بر ترکیبات آنتیاکسیدانی (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64467.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم در جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی آرین(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63404.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
اثرات افزودن سطوح مختلف سین بیوتیک بومی ایرانی به آب آشامیدنی بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62619.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر پر هیدرولیز شده بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62405.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
بررسی عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و بافت روده کوچک در جوجه های گوشتی با تغذیه درون تخم مرغی ال- والین و ال- تریپتوفان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62254.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
تعیین ارزش غذایی علوفه تازه و سیلو شده کنگرفرنگی (Cynara scolymus)(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62071.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
تأثیر سطوح مختلف رنگدانه طبیعی آلگاسان بر عملکرد، خصوصیات آنتی اکسیدانی و ویژگیهای کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61995.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
تعیین نیاز لایزین در دورههای مختلف پرورشی بوقلمونهای بومی ایستگاه تاتار استان آذربایجان شرقی(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61778.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
مقایسه¬ی اثر سین بیوتیک (LIMAX)، آنتی بیوتیک و ماکروجلبک قهوه ای سارگاسوم بر عملکرد، گوارش پذیری و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61733.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
بررسی و مقایسه عملکرد جوجه های گوشتی تجاری در منطقه گرم و مرطوب استان خوزستان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61534.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
مقایسه سطوح انرژی و پروتئین بر عملکرد و پاسخ ایمنی بوقلمونهای سویه بی یوتی در شرایط پرورش در قفس یا بستر(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61310.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
تعیین الگوی بهینه افزودن مکمل ویتامینی به جیره بر پایه عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی در استان ایلام(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61173.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
تاثیر افزودن روغن ماهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و اسیدهای چرب تخم و جوجه درآوری بلدرچین های تخمگذار(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60843.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
تأثیر آنتی اکسیدانی گلوتاتیون احیا شده در محیط های مختلف انجمادی بر تغییرات اپی ژنتیکی، فراسنجه های درون سلولی و باروری اسپرم خروس(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60690.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
مقایسه اثر پروبیوتیک مولتی بهسیل با پروتکسین بر عملکرد، برخی از فراسنجه¬های خونی، پاسخ ایمنی و ریخت شناسی روده کوچک بلدرچین تخم¬گذار ژاپنی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60502.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
اثرات استفاده از پروفوس( خوراک گلوتن فراوری شده) بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60434.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
37-
|
بررسی اثرات استفاده از ضایعات بوجاری گندم با آنزیم و بدون آنزیم بر عملکرد بوقلمون گوشتی تجارتی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60393.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
38-
|
اثر مکمل پروتئینی برپایه پروتئینهای هیدرولیز شدهی ماهی بر عملکرد و پاسخ¬های ایمنی جوجه¬های گوشتی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60338.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
39-
|
مقایسه اثرات ضایعات لبنی و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی، فراسنجههای خونی و پاسخ ایمنی مرغان تخمگذار(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59936.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
40-
|
مقایسه اثر محرک های ایمنی گیاهی تولید شده در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور (IAsri1 ، IAsri2) با محرک ایمنی تجاری بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59866.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
41-
|
بررسی امکان استفاده از برگ درخت خرما بهعنوان بستر جوجه گوشتی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59694.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
42-
|
مقایسه اثرات فرم و سطح استفاده از منگنز، روی و مس از منابع معدنی و آلی (وارداتی و تولید شده در ایران) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59349.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
43-
|
تولید گوشت و تخم بوقلمون فراسودمند(غنی از سلنیوم)(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58469.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
44-
|
تأثیر برنامههای مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی جوجههای گوشتی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58035.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
45-
|
طراحی سامانه الکترونیک اطلاعات جغرافیائی و نقشه جامع مناطق مستعد،ممنوعه و پرخطر پرورش طیوردر استان قزوین ( فاز اول)(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57985.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
46-
|
اثرات پودر لارو سوسک شب زی (میل ورم) بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57610.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
47-
|
تهیه نقشه جامع مکان یابی مرغداری ها و صنایع وابسته با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیائی در استان قزوین(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57500.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
48-
|
بررسی اثرات بنتونیت فراوری شده در محلول سازی اسانس گیاهان دارویی در آب آشامیدنی جوجه های گوشتی در مقایسه با الکل توئین(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57436.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
49-
|
مقایسه مکمل پروبیوتیک مولتی بهسیل و پروبیوتیک تجاری متداول در بازار در جیره مرغ تخم¬گذار و گوشتی (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56870.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
50-
|
اثرات محدودیت غذایی و استفاده از محرک های رشد گیاهی و پروبیوتیک بر رشد جبرانی، ایمنی و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56860.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
51-
|
تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بوقلمون های بومی آذربایجان شرقی.(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56835.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
52-
|
مقایسه اثر مکمل پروبیوتیک مولتی بهسیل با پروبیوتیک تجاری بر عملکرد، فراسنجه¬های خونی، خصوصیات کیفی تخم مرغ، میزان کلسترول زرده تخم مرغ و سیستم ایمنی مرغان تخم¬گذار(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56655.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
53-
|
اثر استفاده از داروی فشار خون نیتروگلسیرین بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت شرایط القای آسیت (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56420.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
54-
|
تاثیر محدودیت غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های مرتبط با آسیت در جوجههای گوشتی آرین در منطقه سردسیر(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56386.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
55-
|
بررسی و مقایسه عملکرد جوجه های گوشتی تجاری در منطقه معتدل( استان تهران)(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56381.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
56-
|
مقایسه اثرات منابع مختلف مکمل متیونین در جیره بر عملکرد تولید، خصوصیات لاشه و عایدی اقتصادی جوجههای گوشتی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56137.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
57-
|
تعیین اثرات روش مدیریتی و ماده افزودنی کرامینو بر باروری گله مادری گوشتی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56067.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
58-
|
مقایسه اثر محرکهای رشد گیاهی تولید شده در موسسه تحقیقات علوم دامی ایران ( asri 1,2 ) با محرکهای گیاهی تجاری بر ایمنی،عملکرد و فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56001.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
59-
|
اثرات استفاده از هیومات سدیم و پروبیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه¬های ایمنی و ثبات اکسیداتیو لاشه جوجه¬های گوشتی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55771.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
60-
|
اثر سبوس گندم، پوسته سویا و مخمر بر عملکرد، زیست فراهمی عناصر معدنی، فراسنجه های خونی، پاسخ ایمنی و کیفیت و ماندگاری لاشه جوجه های گوشتی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55765.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
61-
|
اثر آنتیاکسیدانهای ویتامینی و پودر نعناع فلفلی بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت شرایط القای آسیت(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55713.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
62-
|
بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله جرم ذرت بر عملکرد، ایمنی،کیفیت لاشه جوجه¬های گوشتی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55712.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
63-
|
اثرات استفاده از 3 آنزیم فیتاز تجاری( هوستازیم، فیزایم و رونوزایم) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و قابلیت هضم کلسیم و فسفر در جوجه های گوشتی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55702.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
64-
|
بررسی اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55684.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
65-
|
اثرات محرک رشد گیاهی اورکس بر عملکرد و پاسخ¬های ایمنی جوجه¬های گوشتی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55687.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
66-
|
تعیین سطح مطلوب متیونین جیره غذایی در سنین مختلف بوقلمون های بومی آذربایجان شرقی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55212.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
67-
|
اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه آمارانت (تاج خروس) در خوراک پلت بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55213.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
68-
|
بررسی اثرات استفاده از فرآورده جاذب آب و مواد مغذی برای جبران کم آبی و کمبود مواد مغذی در زمان حمل بر عملکرد و ماندگاری جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55053.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
69-
|
تعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین سویه (386) در دوره رشد(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54843.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
70-
|
تعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین سویه (386) در دوره پایانی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54842.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
71-
|
تعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین سویه (386) در دوره آغازین(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54840.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
72-
|
اثرات سطوح مختلف عصاره گیاه دارویی آویشن در جیره غذایی جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54845.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
73-
|
تعیین احتیاجات غذائی جوجه های گوشتی آرین سویه جدید(386) در مراحل مختلف پرورش(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54841.
سمت: مجری،مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
74-
|
مقایسه اثرات منبع روی-متیونین و سولفات روی بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54320.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
75-
|
مقایسه اثرات روی آلی (روی-گلایسین) و معدنی (سولفات روی) بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54322.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
76-
|
اثر عصاره پودر یونجه بر روی کاهش چربی حفره بطنی، خصوصیات لاشه،عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54018.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
77-
|
اثر سطوح مختلف سرکه تصفیه شده خرمای ضایعاتی در آب آشامیدنی بر عملکرد، سیستم ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54019.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
78-
|
بررسی وضعیت مدیریتی مزارع مرغ گوشتی استان البرز به منظور ارایه الگوی مدیریتی و افزایش بهره وری (1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53834.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
79-
|
بررسی اثرات ترکیبی پودر دو گیاه دارویی نعناع فلفلی و آویشن بر سیستم ایمنی ، عملکرد و میکروفلورای دستگاه گوارش جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53830.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
80-
|
مقایسه اثرات دو نوع پروبیوتیک تولیدی در موسسه(لاکتوبی و انتروبی)با پروبیوتیک تجاری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53831.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
81-
|
تاثیر سطوح گوناگون خوراکی و آشامیدنی مواد هیومات، حامی دام، در عملکرد بلدرچین های ژاپنی در حال رشد(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53565.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
82-
|
اثرات اسانس کپسوله شده ی پونه بر عملکرد جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53566.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
83-
|
اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی آویشن در جیره غذایی جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53564.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
84-
|
بررسی عملکرد تولیدی و تولید مثلی لاین های گوشتی و تخمگذار موجود در موسسسه تحقیات علوم دامی کشور(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53563.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
85-
|
اثرات استفاده از سیستم یونیزاسیون هوا در سالن مرغداری بر کیفیت هوا، کیفیت بستر، عملکرد، میکروفلورای دستگاه گوارش و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53559.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
86-
|
بررسی وضعیت واحدهای جوجه کشی در استان تهران به منظور دستیابی به ارایه الگوی مناسب مدیریتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53561.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
87-
|
اثرات اسانس مرزنجوش بر عملکرد، فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53560.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
88-
|
بررسی وضعیت مزارع مرغ تخمگذار استان البرز به منظور ارایه الگوی مدیریتی و افزایش بهره وری (1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53505.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
89-
|
تاثیر افزایش سطوح مختلف غلظت مواد مغذی به منظور بهبود عملکرد و کاهش مدت دوره پرورش در مرغداریهای گوشتی استان اردبیل(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53503.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
90-
|
تعیین اسانس گیاهان دارویی قابل استفاده به عنوان محرک رشد در جیره جوجه های گوشتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53385.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
91-
|
دستیابی به دانش فنی تولید تولید آنزیم فیتاز توسط میکروارگانیسم ها جهت استفاده در تغذیه طیور(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53384.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
92-
|
بررسی وضعیت ساختمانها و تاسیسات در پرورش جوجه های گوشتی استان تهران(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53201.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
93-
|
استفاده از گیاهان دارویی در جیره غذایی جوجه های گوشتی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52999.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
94-
|
استفاده از گیاهان دارویی در جیره غذایی جوجه های گوشتی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52999.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
95-
|
تعیین روش مناسب استفاده از تفاله گوجه فرنگی خشک در پرورش مرغ مروارید(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52879.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
96-
|
رتبه بندی واحدهای پرورش طیور گوشتی استان زنجان بر اساس ساختمان، تاسیسات و تجهیزات(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52126.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
97-
|
بررسی تاثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی آرین(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52093.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
98-
|
اثر سطوح مختلف سرکه خرمای ضایعاتی در جیره بر رشد دستگاه گوارش و فیزیولوژی روده کوچک در جوجههای گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52832.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
99-
|
تعیین نیاز متیونین جوجه¬های گوشتی آرین سویه 386 در دوره آغازین(14-1 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ¬های عملکردی، ایمنی و فراسنجه های خونی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51102.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
100-
|
اثرات سطوح اسانس ریحان بر عملکرد، فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52719.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
101-
|
ارزیابی توان تولیدی و شیوع عارضه آسیت در جوجه گوشتی آرین و مقایسه آن با سایر سویههای گوشتی در استان ایلام(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51547.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
102-
|
مقایسه فنی و اقتصادی جیرههای غذایی متعادلشده طیور در شرایط بحرانی کمبود اقلام پروتئینی
و انرژیزا در استان فارس
(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51767.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
103-
|
اثر سطح مکمل ویتامینه، شکل خوراک و تراکم گله بر عملکرد جوجه های گوشتی آرین(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51103.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
104-
|
اثر افزودن فلوزیم به بستر بر عملکرد و شاخص های کیفی بستر جوجه های گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50746.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
105-
|
اثرات سطوح مختلف عصاره گیاه دارویی بابونه در جیره غذایی جوجه های گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52060.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
106-
|
مقایسه اثرات سطوح مختلف عصاره گیاه دارویی نعناع فلفلی در جیره جوجه های گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52067.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
107-
|
اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی نعناع فلفلی در جیره غذایی جوجه های گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52244.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
108-
|
اثر مکمل ال-کارنیتین و پودر سیر در سه هفته اول دوره پرورش بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52239.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
109-
|
اثر مکمل ال-کارنیتین و پودر سیر در کل دوره پرورش بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی.(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51133.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
110-
|
اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارویی ریحان در جیره غذایی جوجه های گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51311.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
111-
|
اثرات استفاده از آنزیم فیتاز میکروبی بر عملکرد جوجه های گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51074.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
112-
|
تآثیر برگ زیتون در دورههای مختلف پرورش بر عارضه آسیت در جوجه گوشتی آرین(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51076.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
113-
|
تعیین اثرات عمل آوری جیره های غذایی با آنزیم بر انرژی متابولیسمی جیره های غذایی، اسیدهای چرب فرار، ویسکوزیته، باکتریها و pH روده جوجه های گوشتی تغذیه شده با منابع مختلف پلی ساکاریدهای دیواره سلولی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52324.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
114-
|
انتخاب برای بهبود عملکرد و تخمین پارامترها و روند ژنتیکی صفات اقتصادی مرغهای بومی استان مازندران(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 51116.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
115-
|
تعیین نیاز متیونین جوجه¬های گوشتی آرین سویه 386در دوره پایانی(42-29روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ¬های عملکردی، ایمنی و فراسنجه های خونی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50635.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
116-
|
تعیین نیاز ترئونین جوجه های گوشتی آرین سویه 386در دوره آغازین(21-0 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی، پاسخهای ایمنی و فراسنجه های خونی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50747.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
117-
|
تعیین نیاز ترئونین جوجه های گوشتی آرین سویه 386در دوره پایانی(42-22 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی، پاسخهای ایمنی و فراسنجه های خونی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50748.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
118-
|
تعیین نیاز متیونین جوجه¬های گوشتی آرین سویه 386در دوره رشد(28-15 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ¬های عملکردی، ایمنی و فراسنجه های خونی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50636.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
119-
|
اثرات سطوح اسانس بابونه بر عملکرد، فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50801.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
120-
|
اثرات اسانس مارچوبه بر عملکرد, فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 51549.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
121-
|
اثرات اسانس گزنه بر عملکرد, فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50941.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
122-
|
ارزیابی اثرات استفاده از مولتی آنزیم در جیره های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزا و ضایعات بوجاری گندم بر عملکرد، کیفیت لاشه و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49686.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
123-
|
بررسی عملکرد جوجه های گوشتی سویه 386 آرین تغذیه شده بر اسا س جیره نویسی به روش اسیدهای آمینه کل و قابل هضم(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50222.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
124-
|
اثر پودر مخلوط گیاهان دارویی (آویشن، پونه، زیره سبز، خارشتر، سیر و اکالیپتوس) در جیره بر عملکرد، خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ و پاسخ های ایمنی در مرغان تخم گذار(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50645.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
125-
|
بررسی وضیعت مدیریت تغذیه در واحدهای پرورش جوجه گوشتی استان اردبیل(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50224.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
126-
|
اثرات اسانس رازک بر عملکرد, فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49680.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
127-
|
بررسی اثر استفاده از گیاه دارویی گل میمون سازوی (Scrophularia striata) بر عملکرد سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47678.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
128-
|
بررسی اثر استفاده از گیاه دارویی زوفایی بر روی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47677.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
129-
|
اثرات اسانس زنیان بر عملکرد, فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50940.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
130-
|
بررسی شرایط مدیریت تغذیه و خوراک دادن در پرورش جوجه های گوشتی استان تهران(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47536.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
131-
|
اثرات اسانس شیرین بیان بر عملکرد, فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 48062.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
132-
|
اثرات سطوح اسانس سنبل کوهی بر عملکرد، فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 47537.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
133-
|
تاثیر محدودیت غذایی و افزودن برگ زیتون و سیر بر عملکرد و شیوع ناهنجاری آسیت در جوجه های گوشتی آرین(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 48258.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
134-
|
مقایسه اثر سه نوع افزودنی مختلف (ژل آلوورا، پروبیوتیک و انتی بیوتیک) در جیره بر روی سیستم ایمنی ، عملکرد و خصوصیات کمی وکیفی تخم مرغ مرغان تخم گذار(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45841.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
135-
|
مقایسه اثر پودر گیاهان داروئی (آویشن ،سرخارگل،سیر)و آنتی بیوتیک بر روی عملکرد، فراسنجه های خونی،میکروفلور روده ، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تجاری(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46883.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
136-
|
اثرات سطوح اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45750.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
137-
|
مقایسه اثر سه نوع افزودنی مختلف (پودر شنبلیله، پودر سیر و آنتی بیوتیک ) در جیره بر روی سیستم ایمنی ، عملکرد و خصوصیات کمی وکیفی تخم مرغ مرغان تخم گذار(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45842.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
138-
|
مقایسه اثر سه نوع مختلف (پودر ژل آلوورا، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک) در جیره بر روی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی ، عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46123.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
139-
|
مقایسه اثر سطوح مختلف چهار نوع افزودنی (پودر سیر و کاسنی) ، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک در جیره بر روی سیستم ایمنی ، عملکرد ، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45843.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
140-
|
اثرات سطوح اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45845.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
141-
|
بررسی تاثیر ویتامین E ، اتوکسی کویین و پودر سیر در جیره بر کیفیت گوشت مرغ طی مدت نگهداری در یخچال و فریزر(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45293.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
142-
|
بررسی اثرات جایگزینی سطوح مختلف دو رقم جدید تریتیکاله به جای ذرت در جیره های غذایی در عملکرد جوجه های گوشتی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 48067.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
143-
|
استفاده از تفاله خشک گوجه فرنگی در جیره غذایی جوجه بوقلمون(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 50648.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
144-
|
اثر رژیمهای مختلف غذایی و شوری آب بر عملکرد تولید و بروز آسیت در جوجه های گوشتی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44979.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
145-
|
بررسی اثرات استفاده از دانه ماشک (ویسیا ساتیوا) عمل آوری شده و نشده بر عملکرد جوجه های گوشتی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46404.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
146-
|
تاثیر استفاده از جاذب بنتونیت در بستر بر عملکرد و ازت آمونیاکی بستر جوجه های گوشتی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44691.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
147-
|
اثر برنامه خوراک دهی و مکمل های ویتامینی - معدنی بر عملکرد ، ایمنی و سندروم آسیت در جوجه های گوشتی آرین(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44807.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
148-
|
بررسی استفاده از ضایعات درجه یک بوجاری گندم با آنزیم و بدون آنزیم پنتوزاناز روی عملکرد مرغ گوشتی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 47117.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
149-
|
بررسی اثرات استفاده از میوه کهور با و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه گوشتی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45755.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
150-
|
اثرات سطوح مختلف نوع جدید پروبیوتیک در جیره ، بر عملکرد جوجه های گوشتی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43981.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
151-
|
بررسی اثرات استفاده از محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و سبزی به خوراک دام بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ایمنی جوجه های گوشتی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43288.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
152-
|
بررسی اثر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد مرغان بومی ایستگاه مرغ بومی خراسان در مراحل مختلف تولید(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44825.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
153-
|
تاثیر بنتونیت (مونت موریلونیت) کم تورم فرآوری شده و نشده در مقایسه با زئولیت بر عملکرد جوجه های گوشتی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43046.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
154-
|
استفاده از دانه تاج خروس د ر جیره غذایی جوجه های گوشتی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42366.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
155-
|
برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص مواد خوراکی موجود در ایران براساس ترکیبات شیمیایی و معادلات پیش بینی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 46565.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
156-
|
اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد و سیستم ایمنی کبک های مولد(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43293.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
157-
|
بررسی امکان استفاده از پروبیوتیک های تهیه شده در آزمایشگاه در تغذیه جوجه های گوشتی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44634.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
158-
|
اثر پروبیوتیک (بایومین ایمبو) در جیره ، بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد کبک(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43089.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
159-
|
بررسی اثرات محدودیت فیزیکی خوراک بر عملکرد ، خصوصیات لاشه و ایمنی جوجه های گوشتی سویه آرین(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43093.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
160-
|
ارزیابی و مقایسه ، عملکرد و خصوصیات لاشه هیبریدهای 386 و 488 آرین با سویه راس(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 45754.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
161-
|
بررسی امکان بهینه سازی ساختمان و تجهیزات مرغداری های گوشتی استان قزوین(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 47099.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
162-
|
اثرات کوآنزیم Q10 و محدودیت فیزیکی خوراک بر عملکرد ، خصوصیات لاشه ، سیستم ایمنی و کاهش سندرم آسیت جوجه های گوشتی آرین(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42644.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
163-
|
تاثیر سطوح مختلف بتافین در جیره بر عملکرد بوقلمونهای بومی آذربایجان شرقی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44824.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
164-
|
بررسی تاثیر استفاده از جیره یک مرحله ای بجای جیره سه مرحله ای و طول دوره پرورش برعملکرد جوجه های گوشتی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42826.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
165-
|
بررسی اثر سن و سویه مادر بر سندرم کاهش و توقف رشد جوجه های گوشتی استان آذربایجان شرقی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 50219.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
166-
|
بررسی وضعیت تهویه مرغداریهای استان آذربایجان شرقی و تاثیر آن بر بیماریهای تنفسی طیور(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 47987.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
167-
|
اثر سه نوع افزودنی طبیعی ( عصاره گیاهی دارویی آویشن ، بابونه و پروبیوتیک ) بر روی عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی راس(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40036.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
168-
|
بررسی علل بالا بودن سن کشتار و نقش آن در کاهش راندمان مرغداری های گوشتی استان قزوین(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 44827.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
169-
|
اثر استفاده از ال - کارنیتین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی راس(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40209.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
170-
|
بررسی مقایسه ای تاثیر لیزر بر روی خصوصیات جوجه درآوری و صفات تولیدی و پارامترهای ایمنی در مرغ گوشتی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 42640.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
171-
|
بررسی وضعیت پرورش مرغ تخمگذار در استان کرمانشاه(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 49671.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
172-
|
بررسی عملکرد گله مادرگوشتی آرین با جیره های غذایی براساس اسید آمینه کل و قابل هضم و انرژی قابل سوخت وساز Amen-Tmen(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39348.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
173-
|
تعیین اثرات آنتی اکسیدان های آلی ، منابع روغن های گیاهی و پیه حیوانی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی سویه آرین در شرایط تنش گرمایی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39347.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
174-
|
اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39533.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
175-
|
بررسی اثرات بنتونیت پر تورم فرآوری شده و نشده بر عملکرد جوجه های گوشتی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40817.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
176-
|
بررسی اثرات بنتونیت کم تورم فرآوری شده و نشده بر عملکرد جوجه های گوشتی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40818.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
177-
|
اثر استفاده از گیاهان دارویی جغجغه و کور مناطق تحت تاثیر جنگ خلیج فارس بر عملکرد جوجه های گوشتی در استان ایلام(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/495.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
178-
|
تعیین ارزش غذایی و کربوهیدراتهای غیرنشاسته ای لاینهای امیدبخش تریتیکاله در تغذیه طیور(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/52.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
179-
|
تاثیر استفاده از ترکیبات مختلف بنتونیت (مونتموریلونیت ) بر پیامدهای فیزیولوژیک و متابولیک مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 40135.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
180-
|
اثرات استفاده از پروبیوتیک تک سویه ( بیوپلاس)و چند سویه (پروتکسین)در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه جدید آرین(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 39429.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
181-
|
بررسی اثرات استفاده از اسیدآمینه کل و قابل هضم و انرژی قابل سوخت و ساز(Amen-Tmen)در جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی آرین(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 40816.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
182-
|
مقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه 3هیبرید تجاری جوجه های گوشتی موجود در ایران(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 50441.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
183-
|
بررسی اثرات استفاده از پودر بقایای کشتارگاه طیور شهرستان اردبیل در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه های جوجه های گوشتی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/45.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
184-
|
انتخاب ژنتیکی برای کاهش چربی در گوسفندان لری بختیاری(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 43289.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
185-
|
مقایسه منابع مختلف کلسیم جیره روی عملکرد مرغهای تخمگذار و کیفیت پوسته تخم مرغ(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 42824.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
186-
|
تعیین نیاز متیونین در مرغ های مادر گوشتی آرین(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/585.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
187-
|
مقایسه بین زئولیت طبیعی و نانوزئولیت بر عملکرد جوجه های گوشتی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/458.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
188-
|
اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک (بایومین ایمبو) در جیره ، بر عملکرد جوجه های گوشتی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/317.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
189-
|
بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک (بایومین ایمبو) بر عملکرد مرغان تخمگذارهای لاین(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 39535.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
190-
|
ارزیابی عملکرد و خصوصیات لاشه 3هیبرید تجاری جوجه های گوشتی در شرایط مدیریتی توصیه شده هرسویه در ایران(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1589.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
191-
|
تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک در تغذیه جوجه گوشتی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1592.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
192-
|
شناسایی خصوصیات ساختمانی انواع خاکهای معدنی ایران و استفاده از آن به منظور بهبود شرایط پرورشی و تغذیه ای طیور(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1455.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
193-
|
اثر انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی و عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از آنزیم ناتوزیم پلاس(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1173.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
194-
|
کاربرد سطوح مختلف میوه کامل و مغز بلوط بر عملکرد جوجههای گوشتی در استان ایلام(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/587.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
195-
|
تاثیر استفاده از مونتموریلونیت تصفیه شده با و بدون عصاره برخی گیاهان دارویی به عنوان افزودنی غذایی جوجه های گوشتی(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/599.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
196-
|
بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد ویژگیهای لاشه و کلسیم استخوان درشت نی جوجه های گوشتی(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/313.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
197-
|
بررسی اثرات استفاده از دو نوع محلول بره موم در جیره روی سیستم ایمنی و عملکرد مرغان تخمگذار و گوشتی(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1537.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
198-
|
بررسی وضعیت پرورش جوجه های گوشتی در استان ایلام(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/376.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
199-
|
اثر سطوح مختلف تفاله زیتون در جیرههای غذایی بر عملکرد جوجههای گوشتی تجارتی آرین و راس(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1596.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
200-
|
ارزیابی عملکرد و خصوصیات لاشه شش هیبرید تجاری جوجه های گوشتی موجود در ایران(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1238.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
201-
|
تعیین انرژی قابل متابولیسم و رنگدانههای موجود در خاک رنگبر استفاده شده در تصفیه روغن و استفاده از آن در تغذیه مرغان تخمگذار(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/586.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
202-
|
تاثیر تغذیه یکسان بر تولید چهار توده کبوتر ایرانی(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/906.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
203-
|
تاثیر استفاده از چهار گیاه دارویی بر عملکرد مرغهای تخمگذار(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/439.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
204-
|
تاثیر افزودن انواع مختلف خاک معدنی (بنتونیت) استان خراسان به جیره غذایی به منظور بهبود عملکرد جوجههای گوشتی(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/587.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
205-
|
بررسی امکان افزایش جوجه در کبوتر کبود(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/589.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
206-
|
تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم پروتیین پودر بیومس آرتمیا با استفاده از روشهای بیولوژیکی و شیمیایی و استفاده سطوح مختلف آن در جیره غذایی جوجههای گوشتی(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/391.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
207-
|
تعیین استانداردهای احتیاجات غذایی طیور کشور(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/277.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
208-
|
بررسی تاثیرآنزیم Rovabio Excel بر انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی بر پایه جو یا گندم و عملکرد جوجه های گوشتی(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/294.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
209-
|
مطالعه اثرات مختلف استفاده از زئولیت طبیعی در بستر جوجه های گوشتی(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/200.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
210-
|
بررسی اثرات استفاده از مکمل گیاهی سبز رشد در تغذیه جوجه های گوشتی(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/497.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
211-
|
بررسی وضعیت کبوتران ایران و خصوصیات تولیدی آنها در استانهای قزوین و تهران(فاز اول :جمع آوری اطلاعات)(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1591.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
212-
|
اثرات نمکهای کلسیمی اسیدهای چرب بر صفات تولیدی جوجههای گوشتی(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/10121.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
213-
|
بررسی علل بالا بودن ضریب تبدیل غذا در مزارع مرغ گوشتی استان کرمانشاه(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1354.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
214-
|
بررسی اثر شوری آب بر عملکرد بلدرچین در استان آذربایجان شرقی(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1676.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
215-
|
مقایسه اقتصادی روشهای مختلف تولکبری اجباری در گلههای مولد مرغ بومی اصفهان(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 42377.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
216-
|
تاثیر برنامههای مختلف نوری بر سن بلوغ ،راندمان تولید تخم مرغ و جوجه درآوری در بوقلمونهای بومی ایستگاه تاتار(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/543.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
217-
|
تعیین نسبت مناسب نر وماده بمنظور بهبود باروری تخم در غازهای ایستگاه تحقیقاتی ملکان(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/785.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
218-
|
بررسی اثرات استفاده از ضایعات گلوتن گندم بر عملکرد جوجههای گوشتی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/474.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
219-
|
بررسی اثرات استفاده از مخمر ساکارومیسیس سرویسیه سویه SC47 روی عملکرد مرغان تخمگذار(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/844.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
220-
|
بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف سورگوم بومی(دانهای)استان سیستان و بلوچستان بجای ذرت بر عملکرد جوجههای گوشتی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/760.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
221-
|
مقایسه زئولیت طبیعی و فرآیند شده ایران در تغذیه طیور(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/199.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
222-
|
اثر سطوح مختلف مس مازاد بر احتیاجات غذایی روی میزان کلسترول زرده تخم مرغ و عملکرد دوسویه مرغ تخمگذار(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1003.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
223-
|
تعیین مواد مغذی موجود در کشک تهیه شده به روش صنعتی و بررسی استفاده از سطوح مختلف آن در تغذیه جوجه گوشتی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 42831.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
224-
|
بررسی ماندگاری و پرورش بومی مرغان مروارید در شرایط پرورش روستایی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1208.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
225-
|
بررسی استفاده از جو بدون پوشینه در جیره جوجههای گوشتی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/131.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
226-
|
بررسی اثرات غذایی استفاده از عصاره بره موم در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی آرین(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/201.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
227-
|
تاثیر سطوح مختلف پروتیین ,نمکهای کلسیمی ,اسیدهای چرب و بیکربنات سدیم درجیره غذایی مرغان تخمگذار بمنظور کاهش تنش گرمایی(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: دائم دارد.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
228-
|
بررسی سطوح مختلف پروتیین وانرژی در راندمان تولید گوشت غازهای بومی( تا زمان بلوغ جنسی)(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/715.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
229-
|
بررسی وضعیت پراکندگی مرغان مروارید منطقه آذربایجان و تعیین توان تولیدی آنها(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/700.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
230-
|
بررسی اثرات سطوح مختلف چربی , شکل جیره و جنس جوجهها برروی عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی(1379). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/656.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
231-
|
استفاده از پودر شبدر برسیم در تغذیه مرغان گوشتی و مقایسه با پودر یونجه(1378). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/662.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
232-
|
تاثیر ترکیبات روی و اسید اسکوربیک در آب آشامیدنی شور به منظوربهبود کیفیت پوسته تخم مرغ(1377). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/39183.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
233-
|
بررسی اثرات سطوح مختلف انرژی بر روی عملکرد مرغان تخم گذار(تعیین سطح اپتیمم انرژی)(1377). شماره فروست سامانه فيپاک: 40132.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
234-
|
بررسی تعادل کاتیون - آنیون جیرههای غذائی با استفاده از سطوح مختلف زئولیت بر روی عملکرد جوجههای گوشتی(1376). شماره فروست سامانه فيپاک: دائم.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
235-
|
بررسی اثرات استفاده از لیناکل (محرک رشد) روی رشد جوجههای گوشتی(1374). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/483.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|