1-
|
تهیه نقشه وضعیت (کمبود یا زیادی) عناصر معدنی دام های چراکننده در پهنه های اقلیمی مختلف کشور (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 67052.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
مقایسه اثر پروبیوتیک مولتی بهسیل با پروتکسین بر عملکرد، برخی از فراسنجه¬های خونی، پاسخ ایمنی و ریخت شناسی روده کوچک بلدرچین تخم¬گذار ژاپنی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60502.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
بررسی اثر سطوح مختلف علوفه هیدروپونیک جو بر شاخصهای کمّی، کیفی و اقتصادی تولید شیر در گاوهای شیری (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60301.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
تاثیر استفاده از پلت تفاله مرکبات به عنوان منبع آنتی اکسیدان های طبیعی برعملکرد تولیدی و کیفیت شیر در گاوهای شیرده (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59248.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
بررسی عوامل موثر بر درصد افت لاشه مرغ¬های گوشتی در استان فارس(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58119.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
مقایسه اثر مکمل پروبیوتیک مولتی بهسیل با پروبیوتیک تجاری بر عملکرد، فراسنجه¬های خونی، خصوصیات کیفی تخم مرغ، میزان کلسترول زرده تخم مرغ و سیستم ایمنی مرغان تخم¬گذار(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56655.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
تأثیر کاربرد سطوح مختلف علوفه آبکشت جو بر فراسنجه های خونی و ترکیب اسیدهای چرب گوشت و چربی لاشه بزغالههای پرواری(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56612.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
اثرات استفاده از سطوح مختلف علوفه هیدروپونیک جو بر عملکرد پرواری، ویژگی های لاشه و شاخص های اقتصادی بزغاله های بومی فارس(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56294.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه هیدروپونیک جو بر پاسخ به واکسن و خصوصیات کیفی و حسی گوشت بزغالههای پرواری(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55865.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
ارزیابی عملکرد و ترکیبات شیمیایی علوفه جو هیدروپونیک(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55155.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
مقایسه جایگزینی سطوح مختلف دانه تریتیکاله با جو در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولید مثلی گوسفندان کبوده شیراز(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54990.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
بررسی عملکرد مرغان بومی اصلاح شده در مناطق روستایی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54484.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
بررسی اثر تغذیه سطوح مختلف دانه تریتیکاله بر عملکرد تولیدی مرغان بومی مرکز اصلاح نژاد استان فارس(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53651.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
بررسی نوع و مقدار آنتیبیوتیکهای موجود در شیر خام تولیدی استان فارس(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53382.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
ارزیابی تولید علوفه هیدروپونیک جو از نظر شاخصهای اقتصادی و انرژی و مقایسه آن با تولید برخی گیاهان علوفه¬ای در شرایط معمولی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53246.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
بررسی شاخصهای تولید مثلی گاوداریهای شیری روستایی در اقلیم های مختلف استان فارس(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52438.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
مقایسه فنی و اقتصادی جیرههای غذایی متعادلشده طیور در شرایط بحرانی کمبود اقلام پروتئینی
و انرژیزا در استان فارس
(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51767.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
اثر تغییر زمان تغذیه جیره های پلت پیش دان ، میان دان و پس دان بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51309.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
بررسی خصوصیات بستنیهای فراویژه پروبیوتیکی، پریبیوتیکی و سینبیوتیکی تولید شده با باسیلوس کواگولانس و مقایسه آن با بستنی حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و اینولین(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50236.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
بررسی وضعیت تعداد سلول سوماتیک در شیر تولیدی گاوداری های کوچک در استان فارس(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48776.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
بررسی عملکرد مرغان بومی اصلاح شده در مناطق روستایی استان فارس(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50640.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
مقایسه تأثیر اینولین و لاکتولوز بر روی بقای پروبیوتیک و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنیهای سینبیوتیک(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50440.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
بررسی اثرات جایگزینی سطوح مختلف دو رقم جدید تریتیکاله به جای ذرت در جیره های غذایی در عملکرد جوجه های گوشتی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 48067.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
ارتباط بین نمره وضعیت بدن ، وزن بدن و ابعاد دنبه میش در مراحل مختلف سیکل تولید مثل بر عملکرد تولید مثلی در گوسفند کبوده فارس(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45840.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
استفاده از گیاه کاسنی در جیره غذایی و تاثیر آن بر عملکرد پرواری بره های پرواری استان فارس(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 47527.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
تعیین ارزش غذایی و کاربرد کاکتوس علوفه ای در جیره غذایی بره های پرواری استان فارس(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44035.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
افزایش ارزش غذایی بقایای ذرت دانه ای با استفاده از اوره و ملاس و ارزیابی اثر آن بر عملکرد بره های نر پرواری(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 44065.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
انتخاب ژنتیکی برای کاهش چربی در گوسفندان لری بختیاری(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 43289.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
بررسی عملکرد مرغان بومی در مناطق روستایی استان فارس(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/905.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
تاثیرگندم آسیاب شده بنتونیت سدیم و آمت بر بهبود کیفیت پلت و عملکرد جوجه گوشتی(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1416.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
تعیین ارزش غذایی شاخ و برگ اکالیپتوس و غلاف بادام(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/392.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
اندازهگیری صفات ظاهری و تولیدی گوسفند ترکی(1379). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1487.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
مقایسه خصوصیات پرواری سه تیره بز بومی( دارابی-ممسنی- ترکی)(1375). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1486.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|