فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (1)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (2)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (12)
 
  مقاله علمی (45)
 
  مقاله کنفرانس‌ (0)
 
  گزارش پژوهشی (13)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (4)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  حسن رشیدی    
  مرتبه علمی :   دانشیار آموزشی    
  پست الکترونیکی:   h.rashidi@areeo.ac.ir  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/hrashidi  
  فعالیت و علاقمندی: لبنیات - کنسرو
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Hassan_Rashidi    
10 Google Scholar H_index:   3 ISI H_index:   1 Scopus H_index:  
45
مقاله علمی
0
مقاله کنفرانس‌
12
کتاب‌
13
گزارش‌ پژوهشی
1
اختراع/اکتشاف
2
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1390/05/05
  اختراع :
1- رشیدی،حسن. حميدرضا آذرباد. مصطفي مظاهري تهراني. 1395. فرمولاسیون پریمیکس آردهای برنج سورگوم ارزن و سویا در تهیه نان حجیم بدون گلوتن ویژه بیماران سلیاکی. شماره ثبت 89264. مشاهده اطلاعات اختراع
  یافته قابل ترویج :
1- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. رشیدی،حسن. بهمدی،هما. 1401. د انش فنی تولید شیر فراسودمند گیاهی. دانلود فایل
2- عین افشار،سودابه. رشیدی،حسن. شرایعی،پروین. 1398. دانش فنی تولید نشاسته و افزودنی های طبیعی از ضایعات پیاز زعفران. دانلود فایل
  کتاب‌ :
1- رشیدی،حسن. کميلي دوست، سارا. (1402). نگهداری میوه و سبزی. کتابداران.
2- نیک خواه ممان،مهدی. صابری،سید رضا. نجف نجفی،مسعود. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. رشیدی،حسن. قدس روحانی،محسن. روحانی،حسین. (1401). سند حرفه فرآوری کننده میوه، سبزیجات و مانند آن استانداردهای ارزشیابی شایستگی، گروه شغلی صنایع غذایی. نشر آموزش کشاورزی.
3- نیک خواه ممان،مهدی. صابری،سید رضا. نجف نجفی،مسعود. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. رشیدی،حسن. قدس روحانی،محسن. روحانی،حسین. (1401). سند حرفه فرآوریکننده میوه، سبزیجات و مانند آن استانداردهای شایستگی. نشر آموزش کشاورزی . دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
4- صابری،سید رضا. نیک خواه ممان،مهدی. برخورداری،محمدعلی. خراسانيان، فوژان. سخاوتی زاده،سید سعید. رشیدی،حسن. ممرآبادي، مليحه. (1400). تولید صنعتی فراورده های لبنی. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی.
5- رشیدی،حسن. (1397). تولید و بسته بندی پنیر. موسسه آموزش و ترویج کشاورزی.
6- رشیدی،حسن. کميلي دوست، سارا. (1397). درجه بندی و بسته بندی میوه و سبزی. موسسه آموزش و ترویج کشاورزی.
7- رشیدی،حسن. (1393). فناوری شیرخشک و غذای کودک. موسسه آموزش و ترویج کشاورزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
8- لالي، ريچارد. (1392). راهنمای خطرات ایمنی مواد غذایی. (مظاهري تهراني، مصطفي. حصاري نژاد، محمدعلي. عليزاده، آزاده. رشیدی،حسن. ، مترجمان). جهاد دانشگاهی.
9- رشیدی،حسن. (1389). تکنولوژی تولید فراورده های کنسروی. موسسه آموزش و ترویج کشاورزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
10- رشیدی،حسن. سيفي هاچه سو، جواد. (1389). مبانی تولید فراورده های شیری غلیظ شده و خشک. سناباد.
11- مرتضوي، علي. بصیری،شادی. خاني پور، الهام. رشیدی،حسن. شاکري، منيرالسادات. مهديان، الهام. مهربان سنگ آتش، معصومه. ميلاني، الناز. يگانه زاد، سميرا. (1387). کاربرد نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی. بنفشه.
12- رشیدی،حسن. (1385). اصول تولید پنیر و فراورده های آب پنیری. پژوهش توس.
  مقاله علمی :
1- قربان پور، فاطمه. حکيم زاده، وحيد. رشیدی،حسن. 1403. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودر آب پنیر. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 20(5)، 517-531 دانلود فایل مقاله
2- شاقلی،ریحانه. آذرپژوه،الهام. رشیدی،حسن. 1403. بررسی الگوی همگرایی دانش بومی و دانش نوین مصارف درمانی عناب. مجله ترویجی زرشک و عناب، 6(1)، 1-9 دانلود فایل مقاله
3- آشکار، سحر. حکيم زاده، وحيد. رشیدی،حسن. ايرواني کازار، سينا. 1403. مد لسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزینهای چربی و استارتر الحاقی به روش شبکۀ عصبی مصنوعی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 23(1)، 31-48 دانلود فایل مقاله
4- آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. رشیدی،حسن. 1403. روش های مختلف تبدیل ضایعات چای به فرآورده های با ارزش افزوده بالا. چای و دمنوش های گیاهی، 4(2)، 32-39 دانلود فایل مقاله
5- رشیدی،حسن. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. 1401. توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند. فناوری و گیاهان دارویی ایران، 5(2)، 13-24 دانلود فایل مقاله
6- رشیدی،حسن. انسيه حسين زاده. قدس روحانی،محسن. عین افشار،سودابه. 1401. اثرشرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زو ل (bungei لEryngium). فناوری گیاهان دارویی ایران، 5(1)، 34-44 دانلود فایل مقاله
7- حکيم زاده، وحيد. رشیدی،حسن. احمدي ناقدي، ثنا. 1401. تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغهای کتیرا، کندر و فارسی. فناوری گیاهان دارویی ایران، 5(1)، 95-104 دانلود فایل مقاله
8- بخشي، بيتا. حکيم زاده، وحيد. رشیدی،حسن. 1400. ﺑﺮرسی وﯾژگی ﻫﺎي ﻓﯿﺰﯾکی ﺷﯿﻤﯿﺎیی و ﺣسی ﺷﯿﺮ کاکاﺋﻮي ﻓﺮاﺳﻮدﻣﻨﺪ ﺣﺎوي ﺷﯿﺮه ﺗﻮت،آب پنیر و ﻫﯿﺪروکلوﺋﯿﺪﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(118)، 337-348 دانلود فایل مقاله
9- رشیدی،حسن. کاشاني نژاد، مرتضي. نجف نجفی،مسعود. خراسانيان، فوژان. 1400. آنالیز حساسیت مدلهای رگرسیون ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی پودر کشک حاوی عصاره بذر کتان. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(117)، 321-331 دانلود فایل مقاله
10- نوروزي، سميرا. قدس روحانی،محسن. رشیدی،حسن. 1400. بررسی اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی ماست تازه کم چرب و ارزیابی آن در دوره نگهداری. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 16(2)، 69-78 دانلود فایل مقاله
11- رشیدی،حسن. کاشاني نژاد، مرتضي. بقايي، هما. قادري، عليرضا. 1400. ﺑﻬﯿﻨﻪﯾﺎبی ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن ﻣﺎﺳﺖ چکیده ﺣﺎويﺷﯿﺮﺧﺸک کم چرب، کﻨﺴﺎﻧﺘﺮه پروﺗﺌﯿنی ﺷﯿﺮو آرد ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻃﺮح آزﻣﺎﯾشی ﻣﺨﻠﻮط. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112)، 309-321 دانلود فایل مقاله
12- رشیدی،حسن. خراسانيان، فوژان. نجف نجفی،مسعود. 1400. تعیین ویژگی هاي شیمیایی، فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 13(1)، 31-41 دانلود فایل مقاله
13- صادقي، اقدس. حکيم زاده، وحيد. عطاي صالحي، اسماعيل. رشیدی،حسن. 1399. ارزﯾﺎبی ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت و وﯾژگیﻫﺎي ﺳﻮﺳﯿﺲ ماهی ﻗﺰل آلای ﻓﺮاﺳﻮدﻣﻨﺪ ﺣﺎوي پروبیوتیک و ﺟﺎیگزین چربی . پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 11(1)، 17-28 دانلود فایل مقاله
14- قدس روحانی،محسن. کاشاني نژاد، مرتضي. رشیدی،حسن. نوروزي، سميرا. 1399. تعیین و مقایسه مقدار بهینه چربی و صمغ دانه بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 9(3)، 283-294 دانلود فایل مقاله
15- رشیدی،حسن. کاشاني نژاد، مرتضي. بلندي، مرضيه. غفاري، سمانه. 1399. ﺑﺮرسی اﺛﺮ ﻧﻮع آﻏﺎزگر و ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾکﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾی و ﺣسی ﻣﺎﺳﺖ چکیده ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻃﺮح ﻣﺨﻠﻮط وروش ﺧﻮﺷﻪﺑﻨﺪي دو ﻣﺮﺣﻠﻪاي. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 10(1)، 43-58 دانلود فایل مقاله
16- رشیدی،حسن. معتمدالشريعتي، پروين. قدس روحانی،محسن. حکيم زاده، وحيد. 1399. اﺳﺘﻔﺎده از ﺷﯿﺮ ﺳﻮﯾﺎ در ﺗﻮﻟﯿﺪ پودر کشک ﻓﺮاﺳﻮدﻣﻨﺪ و ﺗﻌﯿﯿﻦ وﯾژگی ﻫﺎي آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109)، 65-73 دانلود فایل مقاله
17- خوري، عصمت. حکيم زاده، وحيد. محمدي ثاني، علي. رشیدی،حسن. 1399. تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(3)، 68-81 دانلود فایل مقاله
18- زارعي، مهدي. مظاهري تهراني، مصطفي. رشیدی،حسن. فتحی نجفی،محسن. 1398. بهینه سازی فرایند استخراج ژلاتین از ضایعات پوست گوسفند با استفاده از آنزیم آلکالاز به روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(2)، 125-136 دانلود فایل مقاله
19- نجف نجفی،مسعود. کول آبادي، زهره. رشیدی،حسن. 1398. اﺛﺮ ﻣﻮﺳﯿﻼژ داﻧﻪ ﺑﻪ (cydonia oblonga) ﺑﺮ وﯾژگیﻫﺎي ﻓﯿﺰﯾکی ﺷﯿﻤﯿﺎیی، ﺑﺎﻓتی وﺣسی بستنی وانیلی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88)، 365-375 دانلود فایل مقاله
20- نجف نجفی،مسعود. کول آبادي، زهره. رشیدی،حسن. 1397. اثر موسیلاژ دانه به (Cydonia oblonga) بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88)، 367-377 دانلود فایل مقاله
21- جلالي تاج الدين، نسيم. حکيم زاده، وحيد. رشیدی،حسن. 1397. ﺑﺮرسی اﻣکان ﺗﻮﻟﯿﺪ کنسرو ﺧﻮرش ﻗﯿﻤﻪ کم چرب ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﺎﯾگزین ﻫﺎي چربی و ﺗﻌﯿﯿﻦ وﯾژگی ﻫﺎي ﻓﯿﺰﯾکوشیمیایی و ﺣسی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 15(83)، 429-438 دانلود فایل مقاله
22- محروقي، مصطفي. قدس روحانی،محسن. رشیدی،حسن. 1397. بررسي اثر دوره نگهداري بر ويژگيهاي فيزيكي، شيميايي و حسي پنير پروسس پخش پذير توليد شده با استفاده از هيدروكلوييدهاي كنجاك و زانتان. علوم و صنایع غذایی ایران، 15(77)، 57-67 دانلود فایل مقاله
23- ضیاء الحق،سیدحمیدرضا. مظاهري تهراني، مصطفي. رضوي، سيدمحمدعلي. رشیدی،حسن. 1396. بررسي اثر شرایط نگهداري بر ویژگيهاي فيزیکوشيميایي و ميکروبي كرم گردو. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 337-346 دانلود فایل مقاله
24- جودي عطار، سمانه. حکيم زاده، وحيد. رشیدی،حسن. 1396. ﺑﻬﯿﻨﻪیابی ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن پنیر ﺳﻔﯿﺪ ﻓﺮاپالایش ﺑﺎ اﺛﺮ ﺟﺎﯾگزینی روﻏﻦ ﺑﺬر کتان ﺑﺎ چربی ﺷﯿﺮ ﺑﻪ کمک روش ﺳﻄﺢ پاسخ . پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 14(4)، 645-655 دانلود فایل مقاله
25- محروقي، مصطفي. قدس روحانی،محسن. رشیدی،حسن. 1395. ﺑﻬﯿﻨﻪﺳﺎزي ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن پنیر پروﺳﺲ پخش پذیر ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻫﯿﺪروکلوﺋﯿﺪﻫﺎي کنجاک و زاﻧﺘﺎن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(4)، 369-382 دانلود فایل مقاله
26- محروقي، مصطفي. قدس روحانی،محسن. رشیدی،حسن. 1395. ﺑﺮرﺳﻲ ﺗﺎﺛﻴﺮ اﻓﺰودن ﻫﻴﺪروﻛﻠﻮﺋﻴﺪﻫﺎي ﻛﻨﺠﺎك و زاﻧﺘﺎن ﺑﺮ وﻳژگی ﻫﺎي ﺑﺎﻓﺘﻲ پنیر پروسس پخش پذیر. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 293-306 دانلود فایل مقاله
27- رشیدی،حسن. 1395. كاربرد پودر پروتئين شير و لاكتوباسيلوس پاراكازئي در توليد پنير لاكتيكي كم چرب و تعيين ويژگيهاي شيميايي، حسي و فيزيكي آن. پژوهش های صنایع غذایی، 26(3)، 469-479 دانلود فایل مقاله
28- عبيري، مهدي. رشیدی،حسن. بلندي، مرضيه. 1395. بررسي اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونيكا بر ويژگي هاي شيميايي، حسي و بافت پنير خامه اي. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 8(3)، 84-94 دانلود فایل مقاله
29- آذرباد، حميدرضا. مظاهري تهراني، مصطفي. رشیدی،حسن. 1395. تعيين ويژگي هاي شيميايي، حسي و بافت دستگاهي نان بربري با گلوتن كاهش يافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن. پژوهش های صنایع غذایی، 26(1)، 139-14920 دانلود فایل مقاله
30- کارآموز، نعيمه. محمدي ثاني، علي. رشیدی،حسن. 1395. تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان، کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 93-101 دانلود فایل مقاله
31- رشیدی،حسن. 1394. ويژگيهاي شيميايي، حسي و فيزيكي پنيرسفيدکم چرب، توليد شده از شير استاندارد شده با پودر پروتئين شير. پژوهش های صنایع غذایی، 25(4)، 517-525 دانلود فایل مقاله
32- غلامحسين پور، علي اکبر. مظاهري تهراني، مصطفي. رضوي، سيدمحمدعلي. رشیدی،حسن. 1393. بررسی و بهینه سازي ویژگی هاي شیمیایی و حسی فرمولاسیون هاي مختلف پنیر فتاي فراپالایش آنالوگ باز ساخته به روش سطح پاسخ. پژوهش های صنایع غذایی، 10(2)، 107-121 دانلود فایل مقاله
33- رشیدی،حسن. مظاهري تهراني، مصطفي. رضوي، سيدمحمدعلي. قدس روحانی،محسن. 1391. تعيين ويژگي هاي انعقادي و شيميايي پنير فتاي فراپالايشي حاصل از پودر ريتنتيت در سطوح مختلف چربي و كلريدكلسيم. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(35)، 25-34 دانلود فایل مقاله
34- رشیدی،حسن. مظاهري تهراني، مصطفي. رضوي، سيدمحمدعلي. قدس روحانی،محسن. 1390. تاثير كاهش درصد چربي و مقدار كلريد كلسيم بر ويژگي هاي حسي و بافتي پنير فتاي فراپالايش حاصل از پودر ناتراوه اولترافيلتراسيون شير. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 218-227 دانلود فایل مقاله
35- رشیدی،حسن. قدوسي، حميدبهادر. مرتضوي، علي. طوسي، علي. 1379. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برخی از ارقام برنج و کاربرد آن. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 7(4)، 123-130 دانلود فایل مقاله
36. qulampour, s.;Jalali, h.;zhiani, R.;rashidi, h.;Motavalizadehkakhky, A. 2021. Food Quality Monitoring Based on Hydrolysis-Induced Au-Catalyzed Heck Cross-Coupling by Ag Metallization. Journal of Sensors، 2021(2021)، 1-6 Download
37. sadeghi, A.;hakimzadeh, vahid;atayesalehi, e.;rashidi, h. 2021. investigation of the physicochemical organoleptic and dietary properties of trout fermented sausages. Food science and technology، 11(1)، 17-28 Download
38. Gholampour S.;Jalali H.;Zhiani R.;rashidi, h.;Motavalizadehkakhky A. 2020. Biogenic amines to tune the LSPR adsorption peak of gold NPs for intelligent packaging application. Inorganic Chemistry Communications، 123(108334)، 1-9 Download
39. Azarpazhooh, E.;rashidi, h.;sharayei, p.;behmadi, h.;Ramaswamy H.S. 2020. Effect of flaxseed-mucilage and Stevia on physico-chemical, antioxidant and sensorial properties of formulated cocoa milk. Food Hydrocolloids for Health، 1(100017)، 1-11 Download
40. Khoori E.;Hakimzadeh V.;Mohammadi Sani A.;rashidi, h. 2020. Effect of ozonation, UV light radiation, and pulsed electric field processes on the reduction of total aflatoxin and aflatoxin M1 in acidophilus milk. journal of food processing and preservation، 44(10)، 1-8 Download
41. ghodsrohani, m.;rashidi, h. 2019. Improving the characteristics of spreadable processed cheese using Konjac and Xanthan gums. journal of food processing and preservation، 43(12)، 1-11 Download
42. Azarbad H.R.;Mazaheri Tehrani M.;rashidi, h. 2019. Optimization of gluten-free bread formulation using sorghum, rice, and millet flour by D-optimal mixture design approach. journal of agricultural science and technology، 21(1)، 101-115 Download
43. Mahmoudi F.;Hakimzadeh V.;rashidi, h. 2018. Optimizing of quince peel extraction by using solvent based on antioxidant power and lutein content. carpathian journal of food science and technology، 10(2)، 146-158 Download
44. Ziaolhagh, S.;mazaheritehrani, M.;Razavi S.M.A.;rashidi, h. 2017. Roasting process optimization of walnut kernels for the preparation of walnut cream using response surface methodology. journal of nuts، 8(1)، 31-40 Download
45. rashidi, h.;Mostafa Mazaheri-Tehrani;razavi, s.m.a.;ghodsrohani, m. 2015. Improving Textural and Sensory Characteristics of Low-Fat UF Feta Cheese Made with Fat Replacers. journal of agricultural science and technology، 17(1)، 121-132 Download
  گزارش‌ پژوهشی :
1- تاثیر روش خشک کردن در دمای معمولی بر روی کیفیت زعفران (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60475. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- تولید و ارزیابی نوشیدنی فراسودمند شیر کاکائو با استفاده از پودر دانه کتان و شیرین کننده استویا(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57082. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- بررسی اثر روش استخراج (حلال، حلال فراصوت) بر فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره پیاز زعفران (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56037. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- بررسی اثر روش‏های پیش سرد کردن (آب و هوای سرد) و پوشش‏دهی با صمغ‏های بومی (ریحان، بالنگوشیرازی و شاهی) بر ماندگاری گیلاس و سیب قرمز(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56013. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- بهینه سازی استخراج عصاره پونه با فرآیندهای غیر حرارتی و تاثیر ریزپوشانی بر خواص عملکردی آن(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55681. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- ارائه روش مناسب تولید آلبالو خشک با رطوبت بالا(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52845. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- توسعه عملیات پس از برداشت و انبارداری مطلوب بذر F1 و برنج هیبرید تولیدی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39925. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- بررسی استفاده از روش " زمین آمار"(ژئواستاتیستیک) در برآورد موجودی در جنگل کاریها ( مطالعه موردی جنگلکاری پلت در منطقه بنشکی رامسر)(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/608. سمت: همکار. مشاهده چکیده
9- بررسی اثرات اعمال روش کم آبیاری تنظیم شده برخصوصیات کیفی برنج رقم فجر(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/10264. سمت: مجری. مشاهده چکیده
10- بررسی اثردرجه حرارت خشکاندن ورطوبت نهایی شلتوک بربرخی خصوصیات کیفی برنج رقم فجر(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/203. سمت: همکار. مشاهده چکیده
11- بررسی امکان کاربردسبوس برنج درتولیدبیسکویت های با ارزش غذایی بالا(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/359. سمت: مجری. مشاهده چکیده
12- بررسی تاثیردمای خشک کن ورطوبت نهایی شلتوک بردرصد شکستگی ودرصددانه ترکداردرارقام پرمحصول استان مازندران(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1189. سمت: همکار. مشاهده چکیده
13- بررسی اثرات اعمال روش کم آبیاری تنظیم شده برخصوصیات کیفی برنج رقم طارم(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/1157. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بهینه سازی ویژگی های بستنی وانیلی فراسودمند غنی شده با صمغ دانه به (cydonia ablonga)(1396).دانشگاه علمی کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:زهره کول آبادی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
2- بهینه سازی ویژگی های بستنی وانیلی فراسودمند غنی شده با عصاره هیدروکلوئیدی چوبک(1396).مرکز آموزش علمی - کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی (مشهد). سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:نسرین شهراد فرد. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
3- بهینه سازی ویژگی های پنیر فتای فراپالایش با چربی کاهش یافته با استفاده از صمغ کنجاک(1396).دانشگاه علمی کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سمانه کریمی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
4- تولید پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط کشک مایع و عصاره بذر کتان و بررسی ویژگی های محصول(1396).دانشگاه علمی کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:فوژان خراسانیان. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
               
از تاریخ تا تاریخ