1-
|
قربان پور، فاطمه. حکيم زاده، وحيد. رشیدی،حسن.
1403. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودر آب پنیر. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 20(5)، 517-531
دانلود فایل مقاله
|
|
2-
|
شاقلی،ریحانه. آذرپژوه،الهام. رشیدی،حسن.
1403. بررسی الگوی همگرایی دانش بومی و دانش نوین مصارف درمانی عناب. مجله ترویجی زرشک و عناب، 6(1)، 1-9
دانلود فایل مقاله
|
|
3-
|
آشکار، سحر. حکيم زاده، وحيد. رشیدی،حسن. ايرواني کازار، سينا.
1403. مد لسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزینهای چربی و استارتر الحاقی به روش شبکۀ عصبی مصنوعی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 23(1)، 31-48
دانلود فایل مقاله
|
|
4-
|
آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. رشیدی،حسن.
1403. روش های مختلف تبدیل ضایعات چای به فرآورده های با ارزش افزوده بالا. چای و دمنوش های گیاهی، 4(2)، 32-39
دانلود فایل مقاله
|
|
5-
|
رشیدی،حسن. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه.
1401. توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند. فناوری و گیاهان دارویی ایران، 5(2)، 13-24
دانلود فایل مقاله
|
|
6-
|
رشیدی،حسن. انسيه حسين زاده. قدس روحانی،محسن. عین افشار،سودابه.
1401. اثرشرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زو ل (bungei لEryngium). فناوری گیاهان دارویی ایران، 5(1)، 34-44
دانلود فایل مقاله
|
|
7-
|
حکيم زاده، وحيد. رشیدی،حسن. احمدي ناقدي، ثنا.
1401. تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغهای کتیرا، کندر و فارسی. فناوری گیاهان دارویی ایران، 5(1)، 95-104
دانلود فایل مقاله
|
|
8-
|
بخشي، بيتا. حکيم زاده، وحيد. رشیدی،حسن.
1400. ﺑﺮرسی وﯾژگی ﻫﺎي ﻓﯿﺰﯾکی ﺷﯿﻤﯿﺎیی و ﺣسی ﺷﯿﺮ کاکاﺋﻮي ﻓﺮاﺳﻮدﻣﻨﺪ ﺣﺎوي ﺷﯿﺮه ﺗﻮت،آب پنیر و ﻫﯿﺪروکلوﺋﯿﺪﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(118)، 337-348
دانلود فایل مقاله
|
|
9-
|
رشیدی،حسن. کاشاني نژاد، مرتضي. نجف نجفی،مسعود. خراسانيان، فوژان.
1400. آنالیز حساسیت مدلهای رگرسیون ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی پودر کشک حاوی عصاره بذر کتان. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(117)، 321-331
دانلود فایل مقاله
|
|
10-
|
نوروزي، سميرا. قدس روحانی،محسن. رشیدی،حسن.
1400. بررسی اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی ماست تازه کم چرب و ارزیابی آن در دوره نگهداری. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 16(2)، 69-78
دانلود فایل مقاله
|
|
11-
|
رشیدی،حسن. کاشاني نژاد، مرتضي. بقايي، هما. قادري، عليرضا.
1400. ﺑﻬﯿﻨﻪﯾﺎبی ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن ﻣﺎﺳﺖ چکیده ﺣﺎويﺷﯿﺮﺧﺸک کم چرب، کﻨﺴﺎﻧﺘﺮه پروﺗﺌﯿنی ﺷﯿﺮو آرد ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻃﺮح آزﻣﺎﯾشی ﻣﺨﻠﻮط. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112)، 309-321
دانلود فایل مقاله
|
|
12-
|
رشیدی،حسن. خراسانيان، فوژان. نجف نجفی،مسعود.
1400. تعیین ویژگی هاي شیمیایی، فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 13(1)، 31-41
دانلود فایل مقاله
|
|
13-
|
صادقي، اقدس. حکيم زاده، وحيد. عطاي صالحي، اسماعيل. رشیدی،حسن.
1399. ارزﯾﺎبی ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت و وﯾژگیﻫﺎي ﺳﻮﺳﯿﺲ ماهی ﻗﺰل آلای ﻓﺮاﺳﻮدﻣﻨﺪ ﺣﺎوي پروبیوتیک و ﺟﺎیگزین چربی . پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 11(1)، 17-28
دانلود فایل مقاله
|
|
14-
|
قدس روحانی،محسن. کاشاني نژاد، مرتضي. رشیدی،حسن. نوروزي، سميرا.
1399. تعیین و مقایسه مقدار بهینه چربی و صمغ دانه بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 9(3)، 283-294
دانلود فایل مقاله
|
|
15-
|
رشیدی،حسن. کاشاني نژاد، مرتضي. بلندي، مرضيه. غفاري، سمانه.
1399. ﺑﺮرسی اﺛﺮ ﻧﻮع آﻏﺎزگر و ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾکﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾی و ﺣسی ﻣﺎﺳﺖ چکیده ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻃﺮح ﻣﺨﻠﻮط وروش ﺧﻮﺷﻪﺑﻨﺪي دو ﻣﺮﺣﻠﻪاي. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 10(1)، 43-58
دانلود فایل مقاله
|
|
16-
|
رشیدی،حسن. معتمدالشريعتي، پروين. قدس روحانی،محسن. حکيم زاده، وحيد.
1399. اﺳﺘﻔﺎده از ﺷﯿﺮ ﺳﻮﯾﺎ در ﺗﻮﻟﯿﺪ پودر کشک ﻓﺮاﺳﻮدﻣﻨﺪ و ﺗﻌﯿﯿﻦ وﯾژگی ﻫﺎي آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109)، 65-73
دانلود فایل مقاله
|
|
17-
|
خوري، عصمت. حکيم زاده، وحيد. محمدي ثاني، علي. رشیدی،حسن.
1399. تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(3)، 68-81
دانلود فایل مقاله
|
|
18-
|
زارعي، مهدي. مظاهري تهراني، مصطفي. رشیدی،حسن. فتحی نجفی،محسن.
1398. بهینه سازی فرایند استخراج ژلاتین از ضایعات پوست گوسفند با استفاده از آنزیم آلکالاز به روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(2)، 125-136
دانلود فایل مقاله
|
|
19-
|
نجف نجفی،مسعود. کول آبادي، زهره. رشیدی،حسن.
1398. اﺛﺮ ﻣﻮﺳﯿﻼژ داﻧﻪ ﺑﻪ (cydonia oblonga) ﺑﺮ وﯾژگیﻫﺎي ﻓﯿﺰﯾکی ﺷﯿﻤﯿﺎیی، ﺑﺎﻓتی وﺣسی بستنی وانیلی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88)، 365-375
دانلود فایل مقاله
|
|
20-
|
نجف نجفی،مسعود. کول آبادي، زهره. رشیدی،حسن.
1397. اثر موسیلاژ دانه به (Cydonia oblonga) بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88)، 367-377
دانلود فایل مقاله
|
|
21-
|
جلالي تاج الدين، نسيم. حکيم زاده، وحيد. رشیدی،حسن.
1397. ﺑﺮرسی اﻣکان ﺗﻮﻟﯿﺪ کنسرو ﺧﻮرش ﻗﯿﻤﻪ کم چرب ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﺎﯾگزین ﻫﺎي چربی و ﺗﻌﯿﯿﻦ وﯾژگی ﻫﺎي ﻓﯿﺰﯾکوشیمیایی و ﺣسی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 15(83)، 429-438
دانلود فایل مقاله
|
|
22-
|
محروقي، مصطفي. قدس روحانی،محسن. رشیدی،حسن.
1397. بررسي اثر دوره نگهداري بر ويژگيهاي فيزيكي، شيميايي و حسي پنير پروسس پخش پذير توليد شده با استفاده از هيدروكلوييدهاي كنجاك و زانتان. علوم و صنایع غذایی ایران، 15(77)، 57-67
دانلود فایل مقاله
|
|
23-
|
ضیاء الحق،سیدحمیدرضا. مظاهري تهراني، مصطفي. رضوي، سيدمحمدعلي. رشیدی،حسن.
1396. بررسي اثر شرایط نگهداري بر ویژگيهاي فيزیکوشيميایي و ميکروبي كرم گردو. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 337-346
دانلود فایل مقاله
|
|
24-
|
جودي عطار، سمانه. حکيم زاده، وحيد. رشیدی،حسن.
1396. ﺑﻬﯿﻨﻪیابی ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن پنیر ﺳﻔﯿﺪ ﻓﺮاپالایش ﺑﺎ اﺛﺮ ﺟﺎﯾگزینی روﻏﻦ ﺑﺬر کتان ﺑﺎ چربی ﺷﯿﺮ ﺑﻪ کمک روش ﺳﻄﺢ پاسخ . پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 14(4)، 645-655
دانلود فایل مقاله
|
|
25-
|
محروقي، مصطفي. قدس روحانی،محسن. رشیدی،حسن.
1395. ﺑﻬﯿﻨﻪﺳﺎزي ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن پنیر پروﺳﺲ پخش پذیر ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻫﯿﺪروکلوﺋﯿﺪﻫﺎي کنجاک و زاﻧﺘﺎن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(4)، 369-382
دانلود فایل مقاله
|
|
26-
|
محروقي، مصطفي. قدس روحانی،محسن. رشیدی،حسن.
1395. ﺑﺮرﺳﻲ ﺗﺎﺛﻴﺮ اﻓﺰودن ﻫﻴﺪروﻛﻠﻮﺋﻴﺪﻫﺎي ﻛﻨﺠﺎك و زاﻧﺘﺎن ﺑﺮ وﻳژگی ﻫﺎي ﺑﺎﻓﺘﻲ پنیر پروسس پخش پذیر. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 293-306
دانلود فایل مقاله
|
|
27-
|
رشیدی،حسن.
1395. كاربرد پودر پروتئين شير و لاكتوباسيلوس پاراكازئي در توليد پنير لاكتيكي كم چرب و تعيين ويژگيهاي شيميايي، حسي و فيزيكي آن. پژوهش های صنایع غذایی، 26(3)، 469-479
دانلود فایل مقاله
|
|
28-
|
عبيري، مهدي. رشیدی،حسن. بلندي، مرضيه.
1395. بررسي اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونيكا بر ويژگي هاي شيميايي، حسي و بافت پنير خامه اي. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 8(3)، 84-94
دانلود فایل مقاله
|
|
29-
|
آذرباد، حميدرضا. مظاهري تهراني، مصطفي. رشیدی،حسن.
1395. تعيين ويژگي هاي شيميايي، حسي و بافت دستگاهي نان بربري با گلوتن كاهش يافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن. پژوهش های صنایع غذایی، 26(1)، 139-14920
دانلود فایل مقاله
|
|
30-
|
کارآموز، نعيمه. محمدي ثاني، علي. رشیدی،حسن.
1395. تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان، کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 93-101
دانلود فایل مقاله
|
|
31-
|
رشیدی،حسن.
1394. ويژگيهاي شيميايي، حسي و فيزيكي پنيرسفيدکم چرب، توليد شده از شير استاندارد شده با پودر پروتئين شير. پژوهش های صنایع غذایی، 25(4)، 517-525
دانلود فایل مقاله
|
|
32-
|
غلامحسين پور، علي اکبر. مظاهري تهراني، مصطفي. رضوي، سيدمحمدعلي. رشیدی،حسن.
1393. بررسی و بهینه سازي ویژگی هاي شیمیایی و حسی فرمولاسیون هاي مختلف پنیر فتاي فراپالایش آنالوگ باز ساخته به روش سطح پاسخ. پژوهش های صنایع غذایی، 10(2)، 107-121
دانلود فایل مقاله
|
|
33-
|
رشیدی،حسن. مظاهري تهراني، مصطفي. رضوي، سيدمحمدعلي. قدس روحانی،محسن.
1391. تعيين ويژگي هاي انعقادي و شيميايي پنير فتاي فراپالايشي حاصل از پودر ريتنتيت در سطوح مختلف چربي و كلريدكلسيم. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(35)، 25-34
دانلود فایل مقاله
|
|
34-
|
رشیدی،حسن. مظاهري تهراني، مصطفي. رضوي، سيدمحمدعلي. قدس روحانی،محسن.
1390. تاثير كاهش درصد چربي و مقدار كلريد كلسيم بر ويژگي هاي حسي و بافتي پنير فتاي فراپالايش حاصل از پودر ناتراوه اولترافيلتراسيون شير. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 218-227
دانلود فایل مقاله
|
|
35-
|
رشیدی،حسن. قدوسي، حميدبهادر. مرتضوي، علي. طوسي، علي.
1379. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برخی از ارقام برنج و کاربرد آن. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 7(4)، 123-130
دانلود فایل مقاله
|
|