فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (2)
 
  مقاله علمی (27)
 
  مقاله کنفرانس‌ (14)
 
  گزارش پژوهشی (0)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (1)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  ایرج کریمی ثانی    
  مرتبه علمی :   محقق/مدرس    
  پست الکترونیکی:   i.karimi@areeo.ac.ir  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/ikarimisani  
  فعالیت و علاقمندی: بسته بندی مواد غذایی، فیلم خوراکی
  پروفایل علم‌سنجی:    
Google Scholar H_index:   ISI H_index:   Scopus H_index:  
27
مقاله علمی
14
مقاله کنفرانس‌
2
کتاب‌
0
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی ، دانشگاه ارومیه ، اروميه ، ایران ، 1401/06/16
  کتاب‌ :
1- پيرسا، سجاد. کریمی ثانی،ایرج. (1399). مبانی شیمی تجزیه مواد غذایی. دانشگاه ارومیه. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
2- پيرسا، سجاد. کریمی ثانی،ایرج. (1399). روش های نوین آزمایشگاهی در صنایع غذایی. دانشگاه ارومیه. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- کریمی ثانی،ایرج. کاظم زاده، بهروز . حسني، بهرام. نويدي فر، حبيب . احمدي قشلاق، پرويز. سلامت ممکاني، زهرا. 1403. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنالیز مواد معدنی شکر سفید طی زمان بهره برداری. مجله علوم و صنایع غذایی، 21(149)، 195-209 دانلود فایل مقاله
2- کریمی ثانی،ایرج. عليزاده ، محمد. 1401. بسته بندي پنیر فراپالایش با فیلم خوراکی نانوکامپوزیت ایزوله پروتین ماش - پکتین سیب حاوي میکروانکپسولاسیون عصاره هل و نانو ذره اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات هاي گرافیتی: بررسی ویژگی هاي فیزیکیوشیمیایی. مجله علوم و صنایع غذایی، 19(128)، 235-247 دانلود فایل مقاله
3- کریمی ثانی،ایرج. عليزاده ، محمد. پيرسا، سجاد. مقدس کيا، احسان. 1398. بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع - مایع پخشی و کروماتوگرافی گازي. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(86)، 163-171 دانلود فایل مقاله
4. Karimi Sani, I.;Mehrnooshوب;Nabil,H.R;Hassani,B;Mohammadi,H;Gholizadeh,H;Sattari,N;Kaveh,M;Khodaei,S.M;Alizadeh Sani,M;Eghbaljoo,H;Assadpour,E;Zhang,F;Jafari, S.M 2024. Pulsed electric field-assisted extraction of natural colorants; principles and applications. Food Bioscience، 61(104746)، 1-14 Download
5. Saray Tarkasheh,S;Alizadeh,M;Amiri,S;Karimi Sani, I. 2024. Investigating the Structural and Physicochemical Properties of Vicia ervilia Protein Isolate/Launaea acanthodes Gum Nanocomposite Film Containing Graphene Oxide Nanoparticles and Silybum marianum Extr. Journal of Polymers and the Environment، 0(0)، 1-22 Download
6. Farajinejad,Z;Karimi Sani, I.;Alizadeh,M;Amiri,S 2023. A Review of Recent Advances in the Photocatalytic Activity of Protein and Polysaccharide‑Based Nanocomposite Packaging Films: Antimicrobial, Antioxidant, Mechanical, and Strength Properties. Journal of Polymers and the Environment، 0(0)، 1-11 Download
7. Eghbaljoo,H;Alizadeh Sani,M;Karimi Sani, I.;Momen Maragheh,S;Kumar Sain,D;Hassan Jawhar, Z;Pirsa.S;Kadi, A;Dadkhodayi, R;Zhang,F;Jafari,S.M 2023. Development of smart packaging halochromic films embedded with anthocyanin pigments; recent advances. Critical Reviews in Food Science and Nutrition، 0(0)، 1-17 Download
8. Hassani,D;Karimi Sani, I.;Pirsa.S 2023. Nanocomposite Film of Potato Starch and Gum Arabic Containing Boron Oxide Nanoparticles and Anise hyssop (Agastache foeniculum) Essential oil: investigation of physicochemical and antimicrobial proper. journal of polymers and the environment، 0(0)، 1-12 Download
9. Karimi Sani, I.;Aminoleslami, L; Mirtalebi,S.S;Alizadeh Sani,M;Mansouri,E;Eghbaljoo,H;Abduladheem, T.J;Thanoon, T.D;Khodaei, S.M;Mohammadi,F;Kazemzadeh,B 2023. Cold plasma technology: Applications in improving edible films and food packaging. Food Packaging and Shelf Life، 37(101087)، 1-14 Download
10. Khodaei, S.M;Gholami-Ahangaran,M;Karimi Sani, I.;Esfandiari,Z;Eghbaljoo,H 2022. Application of intelligent packaging formeat products: A systematic review. Veterinary Medicine and Science، 9(1)، 481-493 Download
11. Pirsa.S;Khodaei,S.M;Karimi Sani, I.;Ghasemi, Y;Hassan Jawhar,Z;Eghbaljoo,H 2022. Hydrogels and biohydrogels: investigation of origin of production, production methods, and application. polymer bulletin، 80(10)، 10593-10632 Download
12. Karimi Sani, I.;Masoudpour-Behabadi,M;Alizadeh Sani,M;Motalebinejad, H;Ameena S.M,J;Asdagh,A.A;Eghbaljoo,H;Khodaei,M;Whan Rhim,J;Mohammadi,F 2022. Value-added utilization of fruit and vegetable processing by-products for the manufacture of biodegradable food packaging films. Food Chemistry، 405(134964)، 1-62 Download
13. EghbaljooH;Karimi Sani, I.;Alizadeh Sani,M;Rahati,Sh;Mansouri,E;Molaee-Aghaee,E;Fatourehchi,N;Kadi,A;Arab,A;Sarabandi,Kh;Jafari, S.M;Jafari, S.M 2022. Advances in plant gum polysaccharides; Sources, techno-functional properties, and applications in the food industry-A review. International Journal of Biological Macromolecules، 222(0)، 2327-2340 Download
14. Arjeh,E;Khodaei,S.M;Barzegar,M;Pirsa.S;Karimi Sani, I.;Rahati,Sh;Mohammadi,F 2022. Phenolic compounds of sugar beet (Beta vulgaris L.): separation method, chemical characterization and biological properties. Food Science & Nutrition، 10(12)، 4238-4246 Download
15. Karimi Sani, I.;Alizadeh,M 2022. Isolated mung bean protein-pectin nanocomposite film containing true cardamom extract microencapsulation /CeO2 nanoparticles/graphite carbon quantum dots: Investigating. Food Packaging and Shelf Life، 33(100912)، 1-17 Download
16. Hussain Rasul, N;Asdagh,A;Pirsa.S;Ghazanfarirad,N;Karimi Sani, I. 2022. Development of antimicrobial/antioxidant nanocomposite film based on fish skin gelatin and chickpea protein isolated containing Microencapsulated Nigella sativa essential oil and copper sulfide nanopa. Materials Research Express، 9(2)، 1-15 Download
17. Pirsa.S;Karimi Sani, I.;Mirtalebi, S S 2021. Nano-biocomposite based color sensors: Investigation of structure, function, and applications in intelligent food packaging. Food Packaging and Shelf Life ، 31(100789)، 1-7 Download
18. Karimi Sani, I.;Piri Geshlaghi, Sh;Pirsa.S;Asdagh, A 2021. Composite film based on potato starch/apple peel pectin/ZrO2 nanoparticles/Microencapsulated Zataria multiflora essential oil; Investigation of physicochemical properties and use in quail meat packagi. Food Hydrocolloids ، 117(106719)، 1-7 Download
19. Karimi Sani, I.;Ardebilchi Marand,S;Alizadeh,M;Amiri,S;Asdagh,A 2020. Thermal, Mechanical, Microstructural and Inhibitory Characteristics of Sodium Caseinate Based Bioactive Films Reinforced by ZnONPs/Encapsulated Melissa officinalis Essential Oil. Journal of Inorganic and Organometallic Polymers and Materials، 31(0)، 261-271 Download
20. Asdagh,A;Karimi Sani, I.;Pirsa.S;Amiri,S;Shariatifar,N;Eghbaljoo–Gharehgheshlaghi,H;Shabahang ,Z;Taniyan، Abbas 2020. Production and Characterization of Nanocomposite Film Based on Whey Protein Isolated/Copper Oxide Nanoparticles Containing Coconut Essential Oil and Paprika Extract. Journal of Polymers and the Environment، 29(0)، 335-349 Download
21. Eghbaljoo-Gharehgheshlaghi,H;Shariatifar,N;Arab,A;Alizadeh Sani,M;Karimi Sani, I.;Asdagh,A;Rostami, M;Alikord, M;Arabameri,M 2020. The concentration and probabilistic health risk assessment of trace metals in three type of sesame seeds using ICP-OES in Iran.. International Journal of Environmental Analytical Chemistry، 102(17)، 5936-5950 Download
22. Pirsa.S;Karimi Sani, I.;Pirouzifard, M.K;Erfani,A 2020. Smart film based on chitosan/Melissa officinalis essences/ pomegranate peel extract to detect cream cheeses spoilage. Food Additives and Contaminants - Part A، 37(4)، 634-648 Download
23. Pirsa.S;Asadzadeh,F;Karimi Sani, I. 2020. Synthesis of Magnetic Gluten/Pectin/Fe3O4 Nano‑hydrogel and Its Use to Reduce Environmental Pollutants from Lake Urmia Sediments. Journal of Inorganic and Organometallic Polymers and Materials، 30(30)، 3188-3198 Download
24. Karimi Sani, I.;Alizadeh,M;Pirsa.S;MOGHADDAS KIA,E 2020. Physico-chemical, organoleptic, antioxidative and release characteristics of flavoured yogurt enriched with microencapsulated Melissa officinalis essential oil. International Journal of Dairy Technology، 73(3)، 542-551 Download
25. Karimi Sani, I.;Pirsa.S;Ta??, Sh 2019. Preparation of chitosan/zinc oxide/Melissa officinalis essential oil nano-composite film and evaluation of physical, mechanical and antimicrobial properties by response surface method. Polymer Testing، 79(106004)، 1-10 Download
26. Karimi Sani, I.;Alizadeh,M;Pirsa.S;Moghaddas Kia, E 2018. Impact of operating parameters and wall material components on the characteristics of microencapsulated Melissa officinalis essential oil. Flavour and Fragrance Journal، 34(2)، 104-112 Download
27. Pirsa.S;Karimi Sani, I.;Khodaeivandi,S 2018. Design and fabrication of starch-nano clay composite films loaded with methyl orange and bromocresol green for determination of spoilage in milk package. Polymers for Advanced Technologies، 29(11)، 2750-2758 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- ظفرمند، علي. کریمی ثانی،ایرج. 1404. بیوسنسورها و کاربرد آنها در تشخیص سریع آلاینده های غذایی و سموم قارچی. کنفرانس ملی توسعه در کشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی با رویکرد ارتقاء کیفیت، سلامت و امنیت غذا. دوره . 1-16 دانلود فایل مقاله
2- ظفرمند، علي. کریمی ثانی،ایرج. 1404. کاربرد کوانتوم دات های کربن مبتنی بر منبع پایدار و تجدید پذیر برای بسته بندی مواد غذایی. سومین همایش بین اللملی و چهارمین همایش ملی کشاورزی ، محیط زیست و امنیت غذایی. دوره . 1-11 دانلود فایل مقاله
3- ظفرمند، علي. کریمی ثانی،ایرج. 1403. کاربرد پلیمرهای زیست تخریب پذیر از ضایعات میوه و سبزیجات جهت بسته بندی مواد غذایی. دهمین همایش بین المللی علوم محيط زيست، صنایع غذایی، کشاورزی و منابع طبيعی. دوره . 1-20 دانلود فایل مقاله
4- سراي ترکاشه، سوژين. کریمی ثانی،ایرج. عليزاده ، محمد. اميري، صابر. 1402. فیتوزومها: خصوصیات، مزایا و کاربرد به عنوان سیستمهای تحویل ترکیبات شیمیایی گیاهی. اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو. دوره . 1-1 دانلود فایل مقاله
5- سراي ترکاشه، سوژين. کریمی ثانی،ایرج. عليزاده ، محمد. اميري، صابر. 1402. پیشرفت های اخیر در تهیه، خصوصیات و کاربرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی مبتنی بر پروتئین گیاهی. چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-2 دانلود فایل مقاله
6- عليزاده، سميرا. کریمی ثانی،ایرج. پيرسا، سجاد. 1398. بررسی تولید نانوبیوکامپوزیت هایی بر پایه نشاسته و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-3 دانلود فایل مقاله
7- کریمی ثانی،ایرج. عليزاده ، محمد. پيرسا، سجاد. مقدس کيا، احسان. 1398. ماست حاوی میکروکپسول های اسانس بادرنجبویه؛ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رهایش اسانس در طول دوره نگهداری. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران.. دوره . 1-2 دانلود فایل مقاله
8- کریمی ثانی،ایرج. محمود زاده، پيمان. دادخواه، فاطمه. عابدي، اصغر. 1397. کاربرد فیلم های خوراکی در بسته بندی هوشمند مواد غذایی. کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران. دوره . 1-7 دانلود فایل مقاله
9- اسدي، سيد محمد احسان. اردبيلچي مرند، سينا. عليزاده ، محمد. کریمی ثانی،ایرج. 1397. مروری بر باکتری های پروبیوتیک در غذا های فراسودمند. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-2 دانلود فایل مقاله
10- شاه مرادي، زهره. کریمی ثانی،ایرج. عليزاده ، محمد. 1397. بررسی روش های ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال غذایی جهت افزایش ماندگاری و کیفیت آنها. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-2 دانلود فایل مقاله
11- کریمی ثانی،ایرج. عليزاده ، محمد. پيرسا، سجاد. مقدس کيا، احسان. 1397. میکرو انکپسولاسیون اسانس بادرنجبویه) Melissa officinalis ( با استفاده از متدولوژی سطح رویه پاسخ. سومین همایش ملی کشت ارگانیک و ازدیاد گیاهان دارویی. دوره . 94-101 دانلود فایل مقاله
12- کریمی ثانی،ایرج. تنيان، عباس. عليزاده ، محمد. پيرسا، سجاد. 1397. بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص بیولوژیکی گیاه بادرنجبویه. سومین همایش ملی کشت ارگانیک و ازدیاد گیاهان دارویی. دوره . 102-107 دانلود فایل مقاله
13- کریمی ثانی،ایرج. عليزاده ، محمد. پيرسا، سجاد. مقدس کيا، احسان. 1397. بهینه سازی تولید میکروکپسول های حاوی اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) برپایه سدیم کازئینات/ ایزوله پروتئین آب پنیر با استفاده از متدولوژی سطح رویه پاسخ. دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران.. دوره . 1-9 دانلود فایل مقاله
14- کریمی ثانی،ایرج. مرادي، سعيد. 1395. نگاهی بر ویژگی و تأثیر باکتری های پروبیوتیک در غذاهای فراسودمند. نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در زراعت و اصلاح نباتات. دوره . 1-6 دانلود فایل مقاله
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بررسی ویژگی های ساختاری و آنتی اکسیدانی فیلم نانوکامپوزیت ایزوله پروتئین گاودانه- صمغ چرخک حاوی میکروکپسول های عصاره خارمریم و نانوذرات اکسیدگرافن در بسته بندی پنیرکوپه(1403).دانشگاه ارومیه. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:سوژِین سرای ترکاشه، محمد علیزاده، صابر امیری، ایرج کریمی ثانی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
               
از تاریخ تا تاریخ