فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (2)
 
  یافته قابل تجاری سازی (1)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (4)
 
  مقاله علمی (31)
 
  مقاله کنفرانس‌ (8)
 
  گزارش پژوهشی (31)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (1)
 
  نشریه فنی و ترویجی (5)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (8)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  جلال محمدزاده    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   jmohamadzadeh@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/jmohammadzadeh  
  فعالیت و علاقمندی: دانه های روغنی بیوتکنولوژی و بیوفیزیک مواد غذایی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Jalal_Mohammadzadeh    
4 Google Scholar H_index:   0 ISI H_index:   1 Scopus H_index:  
31
مقاله علمی
8
مقاله کنفرانس‌
4
کتاب‌
31
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
3
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
6
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1393/06/25
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تهران ، تهران ، ایران ، 1375/06/10
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1372/10/30
  یافته قابل ترویج :
1- محمدزاده،جلال. 1398. کاربرد گاز ازن در انبار مانی غلات(ذرت و جو). دانلود فایل
2- محمدزاده،جلال. 1398. غنی سازی و افزایش خصوصیات کمی و کیفی نانوایی گندم با مصرف بهینه کودهای ریز مغذی. دانلود فایل
  یافته قابل تجاری سازی :
1- محمدزاده،جلال. زنگانه، جواد. صابری،علیرضا. 1397. دانش فنی تولید شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر و کاربرد آن در فراورده های اردی. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1- سينک، گيوريکوبال. (1395). سویا، جلد اول: اصلاح، زراعت و فیزیولوژی عملکرد. (فرجی،ابوالفضل. رئیسی پارسائی،سامیه. رضی نتاج آقامحلی،محمد. محمدزاده،جلال. محمدپور، ليلا. فتحي، محسن. ، مترجمان). انتشارات نوروزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
2- سينک، گيوريکيوزيبال. (1395). سویا: انبارداری، فرآوری و بازرگانی. (فرجی،ابوالفضل. محمدزاده،جلال. رئیسی پارسائی،سامیه. رضی نتاج آقامحلی،محمد. محمدپور، ليلا. فتحي، محسن. ، مترجمان). نتشارات نوروزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
3- سينگ گوريکبال. (1395). سویا (اصلاح، فیزیولوژی عملکرد و مدیریت مزرعه). (فرجی،ابوالفضل. رئیسی پارسائی،سامیه. محمدزاده،جلال. رضی نتاج آقامحلی،محمد. فتحی سعدابادی،محسن. محمدپور زيدي، ليلا. ، مترجمان). نوروزی.
4- محمدزاده،جلال. قدس ولی،علیرضا. (1394). فناوری های پس از برداشت و فرآوری دانه های روغنی. در (باقری،نیک روز. عباسی،فریبرز. عباسی،نادر. ، ویراستاران)، دهه دوم تلاش موسسه فنی و مهندسی کشاورزی.(ص 172-176). موسسسه فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- محمدزاده،جلال. زنگانه، جواد. 1402. ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگیهاي کیفی و میکروبی دانه ذرت. مجله علوم و صنایع غذایی، 20(135)، 11-20 دانلود فایل مقاله
2- یقبانی،مسعود. محمدزاده،جلال. 1401. شرایط برداشت و انبارداری کنجد به منظور کاهش ضایعات و حفظ کیفیت آن . گیاهان دانه روغنی، 4(2)، 81-88 دانلود فایل مقاله
3- قدس ولی،علیرضا. محمدزاده،جلال. 1401. ارزيابي تأثير گاز ازن بر ويژگيهاي کيفي برنج (رقم فجر). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 21(72)، 119-138 دانلود فایل مقاله
4- پورعبدالله، ح. صادقي، ع. ابراهيمي، م.. کاشاني نژاد، م. شهيري طبرستاني، ه. محمدزاده،جلال. 1401. ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتري اسید لاکتیک غالب جدا شده تخمیر شده (Quercus persica) از آرد بلو. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 19(124)، 171-183 دانلود فایل مقاله
5- محمدزاده،جلال. 1400. زمان برداشت و شرایط مناسب خشک کردن و نگهداری دانه کلزا. مجله ترویجی دانه‌های روغنی، 3(2)، 108-114 دانلود فایل مقاله
6- محمدزاده،جلال. جواد زنگانه. قدس ولی،علیرضا. 1400. ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگی های کیفی و عمر انباری دانه جو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 20(70)، 109-122 دانلود فایل مقاله
7- محمدزاده،جلال. 1399. روش های مناسب برداشت و نگهداری میوه زیتون. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 2(3)، 13-20 دانلود فایل مقاله
8- محمدزاده،جلال. زنگانه، جواد. صابری،علیرضا. 1398. بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 18(16)، 183-198 دانلود فایل مقاله
9- فرهودي، فرشته. محمدزاده،جلال. اسد پور، الهام. اميري عقدايي،س. 1398. بهینه سازی شرایط و ارزیابی خصوصیات کیفی نوشیدنی تخمیری شیر بادام – سویا با استفاده از آغازگرکفیر. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(1)، 54-66 دانلود فایل مقاله
10- شريعت علوي، محيا. صادقي ماهونک، عليرضا. قرباني، محمد. اعلمي، مهران. محمدزاده،جلال. 1397. تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتی اکسیدانی و کاهندگی نیتریک اکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز. علوم و صنایع غذایی ایران، 15(84)، 137-151 دانلود فایل مقاله
11- شيرزاد سلوشي، محدثه. محمدزاده،جلال. اميري عقدايي، س. 1397. بهینه سازی استخراج بتا-گلوکان از دیواره سلولی مخمر کلایورومایسس مارکسیانوس و تعیین خصوصیات آن. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 4(2)، 57-66 دانلود فایل مقاله
12- يانپي، منصوره. اعلمي، مهران. محمدزاده،جلال. صادقي، عليرضا. کشيري، محبوبه. 1396. تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی هاي فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(73)، 319-330 دانلود فایل مقاله
13- محمدزاده،جلال. قدس ولی،علیرضا. 1396. بررسي تاثير شرايط استخراج و ترسيب بر راندمان و خواص عملكردى ايزوله پروتئيني كلزا. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 290-300 دانلود فایل مقاله
14- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. 1395. مدل سازي و تعیین شرایط بهینه استخراج آبی آنزیمی روغن کلزا به کمک روش سطح پاسخ. مجله ترویجی دانه‌های روغنی، 5(2)، 33-45 دانلود فایل مقاله
15- محمدزاده،جلال. کدخدايي، رسول. مرتضوي، علي. طباطبايي، فريده. آرش کوچکي. 1395. بررسی تأثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانو پروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(1)، 73-86 دانلود فایل مقاله
16- محمدزاده،جلال. 1394. بررسی تاثیر روشهاي استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگیهاي کیفی روغن و پروتئین کلزا. مجله ترویجی دانه‌های روغنی، 4(1)، 23-32 دانلود فایل مقاله
17- محمدزاده،جلال. طباطبايي يزدي، فريده. مرتضوي، علي. کدخدايي، رسول. کوچکي، آرش. 1393. بررسی تاثیر مانو پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص ها ي کیفی و پایداري امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(4)، 331-346 دانلود فایل مقاله
18- محمدزاده،جلال. طباطبايي يزدي، فريده. مرتضوي،ع. کدخدايي، ر. کوچکي، آرش. 1393. بررسی سینتیک و بهینه سازي شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب پنیر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(3)، 211-226 دانلود فایل مقاله
19- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. آگاه، فهيمه. 1389. بررسي شرايط مختلف نگهداري ميوه زيتون و اثر آن بر كيفيت روغن استحصالي در منطقه گلستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(27)، 89-91 دانلود فایل مقاله
20- محمدزاده،جلال. احمدی،محمدرضا. 1387. بهينه سازي فرايند استخراج روغن زيتون به منظور افزايش راندمان و بهبود خصوصيات كيفي(روغن) . تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 9(2)، 113-126 دانلود فایل مقاله
21- محمدزاده،جلال. محرابي پور، سعيد. 1386. بررسی ارقام مختلف آفتابگردان جهت تهیه پکتین و تعیین خصوصیات کیفی ان. فصلنامه علوم کشاورزی/ دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، 13(3)، 751-760 دانلود فایل مقاله
22- محمدزاده،جلال. جعفربای،جبار. آگاه، فهيمه. 1386. ارزیابی چهار رقم گندم دوروم استان گلستان جهت تولید ماکارونی و تعیین خصوصیات کیفی انها. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی - تخصصی شده دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 14(1)، 54-62 دانلود فایل مقاله
23- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. 1385. بهینه سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا. تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 7(29)، 129-138 دانلود فایل مقاله
24- محمدزاده،جلال. فامیل مومن،رضا. مفتون آزاد،ندا. 1385. اثر شرايط مختلف پوست گيري بر كيفيت و كميت روغن استحصالي دانه كلزا. تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 7(26)، 111-123 دانلود فایل مقاله
25- یقبانی،مسعود. محمدزاده،جلال. 1384. بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي نشاسته ارقام غالب سيب زميني منطقه گلستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 71-79 دانلود فایل مقاله
26- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. 1384. تاثیر رطوبت زمان برداشت و دمای خشک کردن دانه کلزا بر کیفیت روغن استحصالی. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی - تخصصی شده دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 12(5)، 119-127 دانلود فایل مقاله
27- محمدزاده،جلال. فخرالدين،فاطمه. 1384. بررسی و تعیین زمان برداشت سه رقم زیتون و تاثیر آن بر کمیت و کیفیت روغن استحصالی. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی - تخصصی شده دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 12(3)، 45-51 دانلود فایل مقاله
28- محمدزاده،جلال. تاج الدین،بهجت. 1383. بررسی تغییرات کیفی سیب زمینی طی نگهداری به منظور استفاده در صنایع فرآوری. کشاورزی و صنعت، 0(62)، 18-20 دانلود فایل مقاله
29. Shahkouhmahali, A;Mohammadzadeh, J. 2023. Optimization of phenolic compounds extraction from olive mill wastewater using response surface methodology. Water Science & Technology، 9(88)، 2400-2410 Download
30. Purabdolah H.;Sadeghi A.;Ebrahimi M.;Kashaninejad M.;Shahiri Tabarestani H.;Mohammadzadeh, J. 2020. Techno-functional properties of the selected antifungal predominant LAB isolated from fermented acorn (Quercus persica). Journal of Food Measurement and Characterization، 14(3)، 1754-1764 Download
31. Yaghbani, M.;Mohammadzadeh, J.;Najafi, M 2006. Composition and characterization of starch extracted from various potato cultivars in Golestan province of Iran. journal of food science and technology-mysore، 43(6)، 667-670 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- ترکمان غلامي، اميد. احساني، جلال. محمدزاده،جلال. 1399. مروري بر ارزش غذایی برنج کشت داده شده به روش خشکه کاري. پنجمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی ،منابع طبیعی و محیط زیست. دوره AHCONF05. 1-10 دانلود فایل مقاله
2- سليماني، س. محمدزاده،جلال. 1395. تاثیر اسید لاکتیک باکتریها دربهبودخصوصیات حسی نوشیدنیهای تخمیری برپایه غلات. چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی. دوره AFPICONF04. 1-16 دانلود فایل مقاله
3- يانپي، منصوره. اعلمي، مهران. محمدزاده،جلال. صادقي، عليرضا. کشيري، محبوبه. 1395. بررسی اثر صمغ زانتان بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک فاقد گلوتن. کنفرانس علوم و صنایع غلات،نان و فرآورده های آردی. دوره . 100-108 دانلود فایل مقاله
4- يانپي، منصوره. اعلمي، مهران. محمدزاده،جلال. صادقي، عليرضا. کشيري، محبوبه. 1395. کاربرد انواع آردهای فاقد گلوتن به همراه ترکیبات جایگزین گلوتن در تولید محصولات پختی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک. کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فراورده آردی. دوره . 110-117 دانلود فایل مقاله
5- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. قدس ولی،علیرضا. 1386. بررسی شرایط استخراج روغن از کلزا توسط فرایند آنزیمی-آبکی. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. دوره . 15-15 دانلود فایل مقاله
6- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. 1382. دستاورد های جدید در زمینه برداشت و نگهداری کلزا. چهاردهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. دوره . 170-170 دانلود فایل مقاله
7- محمدزاده،جلال. جعفربای،جبار. 1381. گندم دورم و خصوصیات کیفی ماکارونی حاصل از آن در استان گلستان. اولین کنگره بین المللی گندم. دوره . 142-142 دانلود فایل مقاله
8. Rahmani manesh;Mohammadzadeh, J. 1399. Some of the most practical properties of Bacteriocins in Food industry. 4 th International conference on Food industry sciences, organic farming and food security . 101-116 Download
  گزارش‌ پژوهشی :
1- تعیین زمان و شرایط مناسب نگهداری دانه کنجد مقاوم به ریزش (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64625. سمت: مجری. مشاهده چکیده
2- بررسی خواص کیفی ارقام برنج حاصل از ‌اثر نوع سفیدکن، روش‌های مختلف آبیاری و کشت در استان‌های گلستان، مازندران و خوزستان (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64302. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- بررسی و تعیین مناسب ترین شرایط خشک کردن دانه کنجد مقاوم به ریزش (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64059. سمت: مجری. مشاهده چکیده
4- استخراج و ارزیابی ترکیبات بیو فنلی از پساب فرایند روغن کشی ارقام زیتون گلستان به روش فرا غشایی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59925. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- ارزیابی تاثیر گاز ازن بر انبار مانی و ویژگی های کیفی ذرت و جو در استان گلستان (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56810. سمت: مجری. مشاهده چکیده
6- پایش و مقایسه میزان تجمع عناصر معدنی، فلزات سنگین و آنیون های نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia spp) در مناطق عمده کاشت(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56151. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- بررسی ویژگی های تغذیه ای و کیفیت نانوایی رقم گندم مروارید متاثر از مصرف بهینه کودهای ریز مغذی سولفات آهن، روی و منگنز (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55914. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت ونان قندی (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55624. سمت: مجری. مشاهده چکیده
9- استفاده از آرد ذرت سفید با کیفیت پروتئین بالا در تولید کیک بدون گلوتن(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52863. سمت: مجری. مشاهده چکیده
10- تولید و ارزیابی خواص فیلم فعال نانوکامپوزیتی پروتئین- رس از کنجاله آفتابگردان در استان گلستان(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52393. سمت: مجری. مشاهده چکیده
11- تکوین دانش فنی تولید نیمه صنعتی محصولات پروتئینی کانولا به روش فراغشایی از پسماند صنایع روغن کشی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45491. سمت: همکار. مشاهده چکیده
12- تعیین مناسبترین روش وتاسیسات ذخیره سازی کلزای بذری و روغنی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1659. سمت: همکار. مشاهده چکیده
13- ارزیابی خصوصیات زراعی و عملکرد ارقام سیب زمینی در دو منطقه کوهستانی و دشت گرگان(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/742. سمت: همکار. مشاهده چکیده
14- بررسی تاثیر افزودن آرد مالت حاصل از گندم وجو بدون پوشینه (لخت) در بهبود کیفیت نان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1408. سمت: همکار. مشاهده چکیده
15- بررسی فرایند استخراج آنزیمی روغن از ارقام کلزای کشت شده استان گلستان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/191. سمت: مجری. مشاهده چکیده
16- بررسی فنی عوامل موثر بر ظرفیت پوست گیری و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان روغنی استان گلستان(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/433. سمت: همکار. مشاهده چکیده
17- کاهش ضایعات دانه‌های روغنی در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
18- بررسی فرآیند آنزیمی - آبی در استخراج روغن ارقام زیتون استان گلستان(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1601. سمت: همکار. مشاهده چکیده
19- بررسی اثرات ازت،پتاسیم و گوگرد بر عملکرد میوه و خصوصیات کیفی و کمی روغن زیتون(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1644. سمت: همکار. مشاهده چکیده
20- بهینه سازی فرآیند استخراج روغن زیتون بمنظور افزایش راندمان و بهبود خصوصیات کیفی درارقام استان گلستان(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/637. سمت: مجری. مشاهده چکیده
21- ارزیابی خواص کمی وکیفی ارقام مختلف سیب زمینی درمنطقه جلگه ای گرگان(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/691. سمت: همکار. مشاهده چکیده
22- بررسی دوروش استخراج وخصوصیات فیزیک وشیمیائی نشاسته ازسیب زمینی ارقام غالب منطقه گرگان(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/546. سمت: همکار. مشاهده چکیده
23- تهیه ایزوله پروتئینی ازکنجاله کلزاوتعیین خصوصیات کاری آن درمنطقه گلستان(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1584. سمت: مجری. مشاهده چکیده
24- بررسی روشهای پوست گیری دانه کلزا و اثرآن برمیزان و کیفیت روغن استحصالی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1446. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
25- خالص سازی جمعیت خربزه بومی جاجوبه روش انتخاب بوته به ردیف(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1110. سمت: همکار. مشاهده چکیده
26- بررسی ومقایسه عملکردکمی وکیفی ارقام هندوانه (تحت شرایط رطوبتی متفاوت آبی ودیم )(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1112. سمت: همکار. مشاهده چکیده
27- بررسی اثرات زمان برداشت وشرایط نگهداری برروی کمیت و کیفیت روغن زیتون ارقام برترمنطقه گرگان(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/912. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
28- بررسی ومقایسه کمی وکیفی ارقام سیب زمینی بمنظوراستفاده در صنایع فرآوری(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/155. سمت: مجری. مشاهده چکیده
29- بررسی ومقایسه عملکردارقام ماش به عنوان کشت دوم پس از غلات(1381). شماره فروست سامانه فيپاک: 81/497. سمت: همکار. مشاهده چکیده
30- بررسی شرایط خشک کردن دانه کلزا و اثرات آن بر روی فرایندپذیری دانه ها و کیفیت روغن استحصالی در منطقه گرگان(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 80/346. سمت: مجری. مشاهده چکیده
31- بررسی درخصوصیات کمی وکیفی ماکارونی حاصل ازارقام امیدبخش گندم دوروم درمنطقه گرگان وگنبد(1379). شماره فروست سامانه فيپاک: 79/191. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی :
1- ایوانی،افشین. کیانی،علی رضا. محمدزاده،جلال. یوسفی،روح اله. مستوفی سرکاری،محمد رضا. 1401. دستورالعمل فنی: راهکارهای فنی و مهندسی برای تولید و نگهداری کلزای پاییزه. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل دستورالعمل
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- محمدزاده،جلال. زنگانه، جواد. 1400. افزایش انبار مانی دانه جو با استفاده از گاز ازن. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل نشریه
2- محمدزاده،جلال. زنگانه، جواد. 1398. تولید شربت سورگوم شیرین و کاربرد آن در فرآورده های آردی. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل نشریه
3- محمدزاده،جلال. 1388. بهینه سازی فرایند استخراج روغن زیتون. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل نشریه
4- محمدزاده،جلال. 1387. خشک کردن و نگهداری کلزا. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل نشریه
5- محمدزاده،جلال. 1387. زمان برداشت و شرایط نگهداری زیتون. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل نشریه
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- تعیین شرایط بهینه هیدرولیز اولئوروپین به کمک سویهی لاکتوباسیلوسپلانتاروم در یک رقم زیتون منطقه گلستان(1400).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی گلستان - گرگان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:نسترن رحمانی منش. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
2- بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از پساب روغن کشی زیتون با فرایند غشایی و استفاده از روش سطح پاسخ(1400).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی گلستان - گرگان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:الناز شاهکوه محلی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
3- ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین ماهی کاراس(Carassius carassius )(1399).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی بهاران - گرگان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:الهه عباسی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
4- مقایسه ي کیفیت پخت و ارزش غذایی ارقام برنج در دو روش خشکه کاري و غرقابی(1399).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی بهاران - گرگان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:امید ترکمان غلامی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
5- بهینه سازی استخراج بتاگلوکان از دیواره سلولی مخمر کلایورومایسس مارکسیانوس و کاربرد آن در یک سیستم امولسیونی(1397).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی بهاران - گرگان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:محدثه شیر زاد سلوشی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
6- بهینه سازي تولید پروتئین هیدرولیز شده ازدانه گوجه فرنگی به منظور دستیابی به بیشینه مهار کنندگی نیتریک اکسید و بررسی امکان کاربرد آن در فرمولاسیون سوسیس(1397).دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:محیا شریعت علوی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
7- بهینه سازی شرایط تخمیر و ارزیابی خصوصیات کیفی نوشیدنی تخمیری شیر بادام– سویا با استفاده از دانه کفیر(1396).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی بهاران - گرگان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:فرشته فرهودی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
8- استفاده از آرد ذرت سفید با کیفیت پروتئین بالا در تولید کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج(1395).دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:منصوره یانپی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
               
از تاریخ تا تاریخ