1-
|
محمدزاده،جلال. زنگانه، جواد.
1402. ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگیهاي کیفی و میکروبی دانه ذرت. مجله علوم و صنایع غذایی، 20(135)، 11-20
دانلود فایل مقاله
|
|
2-
|
یقبانی،مسعود. محمدزاده،جلال.
1401. شرایط برداشت و انبارداری کنجد به منظور کاهش ضایعات و حفظ کیفیت آن . گیاهان دانه روغنی، 4(2)، 81-88
دانلود فایل مقاله
|
|
3-
|
قدس ولی،علیرضا. محمدزاده،جلال.
1401. ارزيابي تأثير گاز ازن بر ويژگيهاي کيفي برنج (رقم فجر). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 21(72)، 119-138
دانلود فایل مقاله
|
|
4-
|
پورعبدالله، ح. صادقي، ع. ابراهيمي، م.. کاشاني نژاد، م. شهيري طبرستاني، ه. محمدزاده،جلال.
1401. ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتري اسید لاکتیک غالب جدا شده تخمیر شده (Quercus persica) از آرد بلو. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 19(124)، 171-183
دانلود فایل مقاله
|
|
5-
|
محمدزاده،جلال.
1400. زمان برداشت و شرایط مناسب خشک کردن و نگهداری دانه کلزا. مجله ترویجی دانههای روغنی، 3(2)، 108-114
دانلود فایل مقاله
|
|
6-
|
محمدزاده،جلال. جواد زنگانه. قدس ولی،علیرضا.
1400. ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگی های کیفی و عمر انباری دانه جو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 20(70)، 109-122
دانلود فایل مقاله
|
|
7-
|
محمدزاده،جلال.
1399. روش های مناسب برداشت و نگهداری میوه زیتون. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 2(3)، 13-20
دانلود فایل مقاله
|
|
8-
|
محمدزاده،جلال. زنگانه، جواد. صابری،علیرضا.
1398. بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 18(16)، 183-198
دانلود فایل مقاله
|
|
9-
|
فرهودي، فرشته. محمدزاده،جلال. اسد پور، الهام. اميري عقدايي،س.
1398. بهینه سازی شرایط و ارزیابی خصوصیات کیفی نوشیدنی تخمیری شیر بادام – سویا با استفاده از آغازگرکفیر. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(1)، 54-66
دانلود فایل مقاله
|
|
10-
|
شريعت علوي، محيا. صادقي ماهونک، عليرضا. قرباني، محمد. اعلمي، مهران. محمدزاده،جلال.
1397. تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتی اکسیدانی و کاهندگی نیتریک اکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز. علوم و صنایع غذایی ایران، 15(84)، 137-151
دانلود فایل مقاله
|
|
11-
|
شيرزاد سلوشي، محدثه. محمدزاده،جلال. اميري عقدايي، س.
1397. بهینه سازی استخراج بتا-گلوکان از دیواره سلولی مخمر کلایورومایسس مارکسیانوس و تعیین خصوصیات آن. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 4(2)، 57-66
دانلود فایل مقاله
|
|
12-
|
يانپي، منصوره. اعلمي، مهران. محمدزاده،جلال. صادقي، عليرضا. کشيري، محبوبه.
1396. تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی هاي فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(73)، 319-330
دانلود فایل مقاله
|
|
13-
|
محمدزاده،جلال. قدس ولی،علیرضا.
1396. بررسي تاثير شرايط استخراج و ترسيب بر راندمان و خواص عملكردى ايزوله پروتئيني كلزا. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 290-300
دانلود فایل مقاله
|
|
14-
|
محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود.
1395. مدل سازي و تعیین شرایط بهینه استخراج آبی آنزیمی روغن کلزا به کمک روش سطح پاسخ. مجله ترویجی دانههای روغنی، 5(2)، 33-45
دانلود فایل مقاله
|
|
15-
|
محمدزاده،جلال. کدخدايي، رسول. مرتضوي، علي. طباطبايي، فريده. آرش کوچکي.
1395. بررسی تأثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانو پروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(1)، 73-86
دانلود فایل مقاله
|
|
16-
|
محمدزاده،جلال.
1394. بررسی تاثیر روشهاي استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگیهاي کیفی روغن و پروتئین کلزا. مجله ترویجی دانههای روغنی، 4(1)، 23-32
دانلود فایل مقاله
|
|
17-
|
محمدزاده،جلال. طباطبايي يزدي، فريده. مرتضوي، علي. کدخدايي، رسول. کوچکي، آرش.
1393. بررسی تاثیر مانو پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص ها ي کیفی و پایداري امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(4)، 331-346
دانلود فایل مقاله
|
|
18-
|
محمدزاده،جلال. طباطبايي يزدي، فريده. مرتضوي،ع. کدخدايي، ر. کوچکي، آرش.
1393. بررسی سینتیک و بهینه سازي شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب پنیر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(3)، 211-226
دانلود فایل مقاله
|
|
19-
|
محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. آگاه، فهيمه.
1389. بررسي شرايط مختلف نگهداري ميوه زيتون و اثر آن بر كيفيت روغن استحصالي در منطقه گلستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(27)، 89-91
دانلود فایل مقاله
|
|
20-
|
محمدزاده،جلال. احمدی،محمدرضا.
1387. بهينه سازي فرايند استخراج روغن زيتون به منظور افزايش راندمان و بهبود خصوصيات كيفي(روغن) . تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 9(2)، 113-126
دانلود فایل مقاله
|
|
21-
|
محمدزاده،جلال. محرابي پور، سعيد.
1386. بررسی ارقام مختلف آفتابگردان جهت تهیه پکتین و تعیین خصوصیات کیفی ان. فصلنامه علوم کشاورزی/ دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، 13(3)، 751-760
دانلود فایل مقاله
|
|
22-
|
محمدزاده،جلال. جعفربای،جبار. آگاه، فهيمه.
1386. ارزیابی چهار رقم گندم دوروم استان گلستان جهت تولید ماکارونی و تعیین خصوصیات کیفی انها. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی - تخصصی شده دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 14(1)، 54-62
دانلود فایل مقاله
|
|
23-
|
محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود.
1385. بهینه سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا. تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 7(29)، 129-138
دانلود فایل مقاله
|
|
24-
|
محمدزاده،جلال. فامیل مومن،رضا. مفتون آزاد،ندا.
1385. اثر شرايط مختلف پوست گيري بر كيفيت و كميت روغن استحصالي دانه كلزا. تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 7(26)، 111-123
دانلود فایل مقاله
|
|
25-
|
یقبانی،مسعود. محمدزاده،جلال.
1384. بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي نشاسته ارقام غالب سيب زميني منطقه گلستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 71-79
دانلود فایل مقاله
|
|
26-
|
محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود.
1384. تاثیر رطوبت زمان برداشت و دمای خشک کردن دانه کلزا بر کیفیت روغن استحصالی. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی - تخصصی شده دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 12(5)، 119-127
دانلود فایل مقاله
|
|
27-
|
محمدزاده،جلال. فخرالدين،فاطمه.
1384. بررسی و تعیین زمان برداشت سه رقم زیتون و تاثیر آن بر کمیت و کیفیت روغن استحصالی. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی - تخصصی شده دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 12(3)، 45-51
دانلود فایل مقاله
|
|
28-
|
محمدزاده،جلال. تاج الدین،بهجت.
1383. بررسی تغییرات کیفی سیب زمینی طی نگهداری به منظور استفاده در صنایع فرآوری. کشاورزی و صنعت، 0(62)، 18-20
دانلود فایل مقاله
|
|