فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (3)
 
  مقاله علمی (14)
 
  مقاله کنفرانس‌ (2)
 
  گزارش پژوهشی (16)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (1)
 
  نشریه فنی و ترویجی (1)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  جابر سلیمانی    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   j.soleymani@areeo.ac.ir  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/jsoleimani  
  فعالیت و علاقمندی: مهندسی صنایع غذایی و بسته بندی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Jaber_Soleimani    
2 Google Scholar H_index:   2 ISI H_index:   2 Scopus H_index:  
14
مقاله علمی
2
مقاله کنفرانس‌
3
کتاب‌
16
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
2
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی صنایع غذایی ، دانشگاه تبریز ، تبريز ، ایران ، 1396/08/03
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تبریز ، تبريز ، ایران ، 138104/26
3- کارشناسی ناپیوسته ، مهندسی علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تبریز ، تبريز ، ایران ، 137505/20
  کتاب‌ :
1- سلیمانی،جابر. (1403). زردآلو. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
2- سلیمانی،جابر. (1402). برداشت و پس از برداشت میوه کیوی. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
3- کنعانی نوتاش،رسول. سلیمانی،جابر. (1399). پسته کاری در آذربایجان (کاشت، داشت، برداشت و پس از برداشت). انتشارات عمیدی.
  مقاله علمی :
1- مظفری گنبری،منصوره. زرگری پور،پریسا. غفاري ستوبادي، حسين. سلیمانی،جابر. شکاري، آيدين. شه نوازی،علی. گازر،حمید رضا. 1402. خشـک کردن زردآلو با خشـک کن ترکیبی هوای گرم-مادون قرمز . فصلنامه بازتاب تات، 1(1)، 22-24
2- مظفری گنبری،منصوره. غفاري ستوبادي، حسين. گازر،حمید رضا. سلیمانی،جابر. 1402. بررسی تأثیر حالتهای مختلف ترکیب هوای گرم و پرتوهای فروسرخ بر خشک کردن زردآلو. تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (تحقیقات مهندسی کشاورزی سابق)، 24(85)، 57-74
3- رهنمون،حمید. قره شیخ بیات،رحیم. گنجی مقدم،ابراهیم. دژمپور،جلیل. بایبوردی،احمد. زرین بال،محمد. محمدی مزرعه،حسین. سلیمانی،جابر. شه نوازی،علی. محمدی پور،محمد. فتحی،حسین. منصورفر، حسين . مسلمی کلجاهی،حسن. طباطبائی،سیدمحمد. آذری نژاد،طاها. زرگری پور،پریسا. بینا،سیما. مرادی،شکرالله. ایروانی،ابوالفضل. 1402. سهند 97 رقم جدید زردآلو با قلبیت خشکباری و انبارمانی مناسب صادرات. فصلنامه بازتاب تات، 2(3)، 11-12 دانلود فایل مقاله
4- سلیمانی،جابر. 1401. روشهای تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 4(7)، 11-20 دانلود فایل مقاله
5- سلیمانی،جابر. زرین بال،محمد. 1401. مقایسه اثر نگهدارندگی کاه و برخی جاذب های اتیلنی در بسته بندی میوه زردآلو. پژوهش های صنایع غذایی، 32(1)، 93-108 دانلود فایل مقاله
6- رهنمون،حمید. قره شیخ بیات،رحیم. گنجی مقدم،ابراهیم. دژمپور،جلیل. فتحی،حسین. زرین بال،محمد. بایبوردی،احمد. محمدی مزرعه،حسین. سلیمانی،جابر. شهنوازي، علي. محمدی پور،محمد. طباطبایی،علی محمد. مسلمی کلجاهی،حسن. آذری نژاد،طاها. زرگری پور،پریسا. ایروانی،ابوالفضل. بینا،سیما. 1400. سهند 97 ، رقم جدید زردآلوی دیررس مناسب برای فرآوری، انبارمانی و حمل و نقل. یافته های تحقیقاتی در گیاهان زراعی و باغی، 10(1)، 11-22 دانلود فایل مقاله
7- سلیمانی،جابر. مظفری گنبری،منصوره. 1399. افزایش انبارمانی زردآلو رقم قرمز شاهرود با استفاده از اتمسفر تغییر یافته. پژوهش های صنایع غذایی، 30(3)، 65-76 دانلود فایل مقاله
8- مظفری گنبری،منصوره. یوسف زاده طاهری،محمدرضا. سلیمانی،جابر. 1397. بررسي عملکرد فني و کارایي سمپاشهای پشتي با مکانيزمهای مختلف درکنترل تریپس پياز. نشریه مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه تبریز، 4(2)، 121-132 دانلود فایل مقاله
9- سلیمانی،جابر. قنبرزاده، بابک. دهقان نيا، جلال. 1397. تاثیر نانوذرات تیتانیوم دیاکسید و نقره بر ویژگیهای مکانیکی و ترموفیزیکی نانوکامپوزیت مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی. پژوهش های صنایع غذایی، 28(3)، 101-110
10- سلیمانی،جابر. آصفي، نارملا. 1390. تأثير پيش فرآيند اسمز بر دانسيته هويج خشك شده با هواي گرم . بهداشت مواد غذایی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، 1(4)، 37-44 دانلود فایل مقاله
11- زرین بال،محمد. سلیمانی،جابر. اسکندري، سعداله. دباغ محمدي نسب، عادل. رسولي پيروزيان، راحله. 1389. تاثير زمان برداشت و بسته بندي با اتمسفر تغيير يافته بر عمر انباري ميوه چند رقم زردآلو. علوم باغباني (علوم و صنايع كشاورزي)، 24(1)، 91-101 دانلود فایل مقاله
12- سلیمانی،جابر. امام جمعه، زهرا. قاسم زاده، حميد رضا. 1387. پیش تیمار هویج خشک شده با هوای گرم بوسیله آبگیری اسمزی. پژوهش و سازندگی، 21(1)، 101-109 دانلود فایل مقاله
13. Soleimani, J.;Ghanbarzadeh,B;Dehgannya,J;Baheri Islami,S ;Sorouraddin,S.M 2018. Simulation of nanosilver migration from polystyrene nanocomposite into food simulants . advances in nano research، 6(3)، 243-255
14. Soleimani, J.;Ghanbarzadeh,B;Dehghannya,J;Baheri Islami,S;Sorouraddin,S.M 2017. Comparative Numerical Study of Titanium and Silver Nano-particles Migration from Nano-composite of Polystyrene into Simulants on Experimental Data Basis. international journal of food engineering، 12(13)، 1-14
  مقاله کنفرانس‌ :
1- زرین بال،محمد. سلیمانی،جابر. فتحی،حسین. 1402. اثر بلوغ ميوه و نوع بسته‌بندي بر کیفیت و عمر انباري ميوه ژنوتیپ امیدبخش (414) زردآلو . سیزدهمین کنگره علوم باغبانی ایران. دوره 13. 2116-2121 دانلود فایل مقاله
2. Soleimani, J.;Emam-Djomeh,Z 1385. EFFECT OF OSMOTIC DEHYDRATION OF CARROTS USING A MULTICOMPONENT SOLUTION ON REHYDRATION CHARACTERISTICS. 15th International Drying Symposium. 841-846 Download
  گزارش‌ پژوهشی :
1- توسعه و ارزیابی سامانه سنجش غیرمخرب خواص سیب‌زمینی در انبار با روش تصویربرداری پس‌پراکنش نور لیزر(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66192. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- گسترش ارقام سازگار خارجی سیب در باغات استان آذربایجان شرقی به روش سرشاخه کاری (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65558. سمت: همکار. مشاهده چکیده
3- پیش‌سرمایش میوه زردآلو در باغ و شبیه‌سازی پدیده‌های انتقال مومنتوم، حرارت و جرم طی فرآیند پیش‌سرمایش (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64640. سمت: مجری. مشاهده چکیده
4- آمایش صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی، بر مبنای ظرفیت سنجی، اولویت بندی و مکان یابی، در استان های منتخب کشور (جریان ساز)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63336. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- تأثیر استفاده از خشک کن هیبریدی هوای گرم-مادون قرمز بر ویژگی های کیفی زردآلو(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61392. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- تعیین مناسب ترین زمان برداشت و بسته بندی بر افزایش انبارمانی برخی از ژنوتیپ های امیدبخش زردآلو (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58995. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- بررسی پایداری عملکرد دانه در ژنوتیپ های امیدبخش گندم نان زمستانه و بینابین در شرایط آبیاری نرمال و تنش خشکی پس از مرحل? گلدهی در مناطق سرد کشور(ERWYT-C96).(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58856. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- ارزیابی سازگاری ناحیه ای شش ژنوتیپ امیدبخش زردآلو(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56762. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
9- بررسی و تعیین سنتیک خشک شدن زردآلو رقم عسگر آبادی در خشک کن خورشیدی با فشار منفی و مقایسه آن با روشهای دیگر(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54818. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
10- ساخت و ارزیابی خشک کن خورشیدی با جریان هوای اجباری برای خشک کردن زردآلو و مقایسه آن با خشک کن خورشیدی طبیعی و هوای آزاد(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50691. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
11- تاثیر جاذب های اتیلنی در جهت افزایش عمر انباری زردآلو(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48446. سمت: مجری. مشاهده چکیده
12- ساخت و ارزیابی خشک کن انگور(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40211. سمت: همکار. مشاهده چکیده
13- افزایش انبارمانی زردآلو با استفاده از بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته فعال(MAP)(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/418. سمت: مجری. مشاهده چکیده
14- بسته بندی فعال سیب رقم محلی قره - قیرمیز با جاذب های اتیلنی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 39332. سمت: مجری. مشاهده چکیده
15- تعیین زمان مناسب برداشت میوه و روش بسته‌بندی بمنظور افزایش کیفیت و عمر انباری 4 رقم تجارتی زردالو(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/806. سمت: همکار. مشاهده چکیده
16- اثر پیش فرایند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک شده با هوای گرم(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/620. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی :
1- سلیمانی،جابر. شرایعی،پروین. 1400. افزایش ماندگاری میوه های هسته دار (زردآلو، هلو، شلیل، شفتالو). موسسه تحقیقات فنی و مهندسی.
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- سلیمانی،جابر. 1401. عملیات پس از برداشت کیوی. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی.
               
از تاریخ تا تاریخ