1-
|
تاثیر کاربرد توام کودهای شیمیایی، آلی و زیستی بر تولید محصول در تناوب های زراعی مختلف در کرت های ثابت (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 67068.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
اثر پیشسردکردن و بستهبندی در مزرعه بر ماندگاری کلم، کاهو و شوید(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65586.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
مقایسه آبیاری قطرهای نواری بر عملکرد رقم کنجد داراب (1) با آبیاری مرسوم در مزرعه بهرهبردار شهرستان بهبهان استان خوزستان (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 65080.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
بررسی خواص کیفی ارقام برنج حاصل از اثر نوع سفیدکن، روشهای مختلف آبیاری و کشت در استانهای گلستان، مازندران و خوزستان (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64302.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
مقایسه روش توصیه شده فنی تهیه سبزیجات تخمیری با استفاده از آب پنیر با روش معمول در شرایط بهره¬بردار در شهرستان حمیدیه استان خوزستان(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63918.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
مقایسه استفاده از خشک کن خورشیدی با روش سنتی برای خشک کردن سبزیجات زمستانه در شرایط بهرهبردار در شهرستان رامهرمز استان خوزستان(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63497.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
مقایسه روش فنی توصیه شده نیم پز کردن (پاربویل) برنج رقم عنبوری با روش شالیکوبی سنتی در شهرستانهای حمیدیه و رامهرمز استان خوزستان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 63122.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
بررسی اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری(تیپ) بر ارقام برنج رایج خوزستان در روش خشکه کاری(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62051.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی برگ و سرشاخه کنوکارپوس به صورت خشک و سیلو شده(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61418.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
بررسی چالشهای صنایع تبدیلی در استان خوزستان(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61149.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
اثر مواد محرک رشد گیاهی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در شرایط شور (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59732.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه مخلوط کن خودکار محلول کشت گلخانه ای(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59441.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
مطالعه جذب عناصر ریز مغذی ( آهن و روی) در خاک شور تحت کشت گندم در منطقه خوزستان (اهواز)(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59301.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
اثر سطوح مختلف آبیاری قطره ای نواری بر عملکرد سه رقم کنجد در منطقه بهبهان(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58814.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
ارزیابی فنی و عملکردی نشاءکاری مکانیزه کلزا و مقایسه با روش بذرکاری در استان خوزستان(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58033.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
بررسی امکان استفاده ازآب پنیر در تولید سبزیجات تخمیری (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57659.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
پایش خاک و کارایی مصرف آب در سیستم آبیاری بارانی و قطره ای برای کشت گندم در خاک های با بافت سنگین مستعد به شوری و قلیایی اراضی جنوب خوزستان(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56136.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
امکان سنجی کاربرد روش آبیاری زیر سطحی در مدیریت آبیاری نخیلات در مناطق خشک و نیمه خشک(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 53976.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
ارزیابی افت و کسری محصولات کشاورزی در مرحله انبارداری(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52620.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
اثر پاربویلینگ (پیش پز کردن) بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم برنج در استان خوزستان(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51773.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
بهینه سازی روش تهیه پودر خرمای استعمران مورد استفاده در صنایع تبدیلی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48738.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
کاهش ضایعات و افزایش ماندگاری سه رقم خرمای خوزستان با استفاده از پوشش های طبیعی خوراکی بر پایه متیل سلولز(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46892.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
بررسی امکان استفاده از ضایعات خرما ناشی از خشکسالی و گرد و غبار در صنایع تبدیلی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44031.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
استفاده ازدو نوع استارتر مختلف جهت تولید پنیر موزارلا از شیر گاومیش(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43675.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
ساخت و ارزیابی خشک کن خورشیدی و تعیین مناسبترین مدل ریاضی نسبت رطوبتی برای خشک کردن سبزیجات در شرایط خوزستان(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42844.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
بررسی اثرات مقادیر و روشهای مصرف سولفات روی بر عملکرد دانه و روغن کلزا(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39369.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
بررسی اثرات کاربرد منابع ، مقادیر و روشهای مصرف پتاسیم بر عملکرد دانه وروغن کلزا(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39368.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
بررسی اثر زمان برداشت و بسته بندی بر روی خصوصیات کیفی انباری دو جمعیت خربزه شادگانی و احمدی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/340.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
تعیین شرایط بهینه جهت افزایش ماندگاری کاهو پس از برداشت(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/978.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
تاثیر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر عملکرد کمی و کیفی جمعیت پیشرفته خربزه شادگانی در کشت بهاره استان خوزستان(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/849.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
بررسی اثرات پوششهای مختلف و شرایط نگهداری بر عمر انباری بامیه اهوازی(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1068.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
تعیین روشهای کاهش ضایعات میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
بررسی روش مناسب برای ضدعفونی و انبارداری ارقام تجاری خرمای ایران(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/48.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
بررسی امکان جبران خسارت ناشی از تاخیر در کاشت کلزا با استفاده از مقادیر مختلف کودهای ازته(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1321.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
تعیین اثردامنه حرارتی ,زمان و نوع بسته بندی بر روی کیفیت محصول وکنترل عوامل فساد و آفات انباری دو رقم خرما خاصی واستعمران(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1112.
سمت: مجری،مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
تعیین زمان برداشت وشرایط بهینه خشک کردن مقدماتی سیر(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1111.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
37-
|
تعیین بهترین روش جهت پیش رس کردن سه رقم خرمای استعمران ,برحی وخضراوی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/133.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
38-
|
بررسی ومقایسه خواص کیفی ارقام زیتون استان خوزستان به منظور تهیه کنسروزیتون(1379). شماره فروست سامانه فيپاک: 79/744.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
39-
|
بررسی وتعیین مناسبترین زمان برداشت و روش بسته بندی برای ارقام تجاری خرما ( شاهانی - مضافتی و کبکاب )(1379). شماره فروست سامانه فيپاک: 79/747.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
40-
|
بررسی و تعیین شرائط بهینه برای تولید سرکه از خرمای درجه 3 و 4(1379). شماره فروست سامانه فيپاک: 79/426.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
41-
|
بررسی وتعیین مناسبترین روش عمل آوری خارک پخته ازرقم بریم(1378). شماره فروست سامانه فيپاک: 78/192.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
42-
|
بررسی وتعیین مناسبترین لایه پوششی جهت بسته بندی خرمای استعمران کبکاب(1377). شماره فروست سامانه فيپاک: 77/144.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
43-
|
مقایسه دوروش استفاده ازمالئیک هیدرازیدوسوزاندن ته غده پیاز(روش سنتی )درافزایش عمرانباری وکنترل جوانه زنی محلی(1375). شماره فروست سامانه فيپاک: 75/202.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
44-
|
بررسی اثرزمان برداشت برروی درصدشکستگی 3رقم برنج درهنگام سفیدکردن(1374). شماره فروست سامانه فيپاک: 74/116.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
45-
|
بررسی اثرنحوه خشک کردن درمیزان شکستگی برنج آمل 3 درهنگام سفیدکردن(1374). شماره فروست سامانه فيپاک: 74/116.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|