فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (1)
 
  مقاله کنفرانس‌ (0)
 
  گزارش پژوهشی (8)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  محسن عابدی    
  مرتبه علمی :   مربی آموزشی    
  پست الکترونیکی:   abedimohsen1400@gmail.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   موسسه آموزش و ترویج کشاورزی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/mabedi  
  فعالیت و علاقمندی: فیزیولوژی- صنایع وبهداشت مواد غذایی-آبزیان
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Mohsen_Abedi    
2 Google Scholar H_index:   0 ISI H_index:   0 Scopus H_index:  
1
مقاله علمی
0
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
8
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌عمومی‌ و‌ دستیاری ، دامپزشکی ، دانشگاه آزاد اسلامی کرج ، کرج ، ایران ، 30/06/1375
2- دکتری‌تخصصی‌ ، فیزیولوژی ، دانشگاه تهران ، تهران ، ایران ، 1399/06/14
  مقاله علمی :
1- سخاوتی زاده،سید سعید. احمدي زادگان، فرحناز. محمودیان فرد،حمیدرضا. عابدی،محسن. 1402. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ چویل حاوی نانوکپسولهایLactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده با صمغ فارسی و پروتئین ایزوله آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران، 145(20)، 55-73
  گزارش‌ پژوهشی :
1- بررسی امکان سیلو کردن ریشه (غده)چغندر علوفه ای با علوفه های خشبی مختلف(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65345. سمت: همکار. مشاهده چکیده
2- ارزیابی کارآیی استفاده از اسانس آویشن ، سیر،پروبیوتیک وپری بیوتیک بر عملکرد ، مورفولوژی روده بوقلمون (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64679. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- اثرات استفاده از اسانس آویشن و پودر سیر به تنهایی و به همراه پروبیوتیک وپری بیوتیک بر عملکرد،جمعیت میکربی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی.(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64670. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- اثرات استفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون آنزیم بر عملکرد بلدرچین تجارتی(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64468. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- اثرات استفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون آنزیم درجیره بر عملکرد مرغ تخمگذار (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64407. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- تولید دسر لبنی کم‌چرب با ایزوله پروتئین کینوا و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافت آن(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62343. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- مقایسه روشهای خشک کردن با نورخورشید و دستگاه آون و بهینه سازی آن جهت تولید فرآورده خشک ازریز ماهیان، ساردین و موتو ماهی، در استان هرمزگان – مناطق صیادی جزیره قشم (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61380. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- تاثیر مکمل های غذایی حاوی آنتی اکسیدانها بر تنش اکسیداتیو در اسبچه خزر(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48865. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
               
از تاریخ تا تاریخ