فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (1)
 
  مقاله علمی (38)
 
  مقاله کنفرانس‌ (1)
 
  گزارش پژوهشی (3)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (1)
 
  دستنامه (2)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (1)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (2)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  مریم اثنی عشری    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   m.asnaashari@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   موسسه تحقیقات علوم دامی کشور  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/masnaashari  
  فعالیت و علاقمندی:
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Maryam_Asnaashari    
19 Google Scholar H_index:   18 ISI H_index:   19 Scopus H_index:  
38
مقاله علمی
1
مقاله کنفرانس‌
1
کتاب‌
3
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
1
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ، سارئ ، ایران ، 1397/06/20
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1392/11/19
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1390
  کتاب‌ :
1- اثنی عشری،مریم. بهرامی یکدانگی،مهدی. خمیس آبادی،حسن. اسدزاده،نادر. (1403). افزایش ماندگاری گوشت دام و طیور. ارکان دانش. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- اثنی عشری،مریم. هادي پور، ا.. 1403. مروری بر ترکیبات فنولی و اثرات بیولوژیک عسل. علوم و فنون زنبور عسل، 15(28)، 2-9 دانلود فایل مقاله
2- هاديپور، ا.. اثنی عشری،مریم. 1401. اثرات زهر زنبور عسل بر روی بیماری پارکینسون. علوم و فنون زنبور عسل ایران، 13(25)، 32-38 دانلود فایل مقاله
3- اسماعيل زاده کناري، ر.. اثنی عشری،مریم. 1397. بررسی اثر جدا و ترکیبی عصاره گیاه اوجی (Mentha aquatic) در پایدارسازی روغن آفتابگردان تحت شرایط حرارتی. مهندسی بیوسیستم ایران، 49(2)، 319-328 دانلود فایل مقاله
4- فرهمندفر، ر.. رشيدايي ابندانسري، س.. مقصودلو، ا.. اثنی عشری،مریم. 1397. تعیین میزان آلودگی مایکوتوکسین ها به گندم های وارداتی به استان مازندران به کمک کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. سلامت و محیط زیست، 11(1)، 15-24 دانلود فایل مقاله
5- فرهمندفر، ر.. اثنی عشری،مریم. 1396. مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستان‌های ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران. علوم و صنایع غذایی ایران، 15(74)، 169-179 دانلود فایل مقاله
6- غیبی،فرزاد. بصیری،شادی. اثنی عشری،مریم. 1391. بررسی روش های پوستگیری سورگوم دانه ای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیه نان . نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 4(4)، 43-51 دانلود فایل مقاله
7- شریفی،افروز. آقاشاهی،علیرضا. کردونی،عزیز. طاهری دزفولی،بهاره. اثنی عشری،مریم. 1403. بررسی ارزش تغذیهای سیلاژ بقایای حاصل از برداشت نیشکر عملآوریشده با اوره و گاز آمونیاک در تغذیۀ نشخوارکنندگان. علوم دامی (پژوهش و سازندگی سابق) - وزارت جهاد کشاورزی، ()، 0-0
8. Sabzi F.;Varidi M.J.;Varidi M.;Asnaashari, M. 2024. Effect of verjuice (Vitis vinifera L.) on physicochemical and textural properties of beef M. biceps femoris. Food Science and Nutrition، 12(8)، 5497-5517 Download
9. Solgi M.;Asnaashari, M.;Farahmandfar R. 2024. Application of microliposome of ferula leaves extract on shelf life of beef burger during refrigerated storage. Journal of food science and technology (Iran)، 21(146)، 195-210 Download
10. Tayarani-Najaran Z.;Hajizadeh N.;Asnaashari, M.;Emami S.A.;Hadipour E. 2024. Protective effects of unsaponifiable matter of rice bran and gamma-oryzanol on 6-OHDA-induced reactive oxygen species and apoptosis in PC12 cells. Toxicology and Environmental Health Sciences، 16(1)، 117-125 Download
11. Asnaashari, M.;Kenari R.E.;Taghdisi S.M.;Abnous K.;Farahmandfar R. 2023. A Novel Fluorescent DNA Sensor for Acrylamide Detection in Food Samples Based on Single-Stranded DNA and GelRed. Journal of Fluorescence، 1(1)، 1-16
12. Asnaashari, M.;Emami S.A.;Tayarani-Najaran Z. 2023. The effect of Hashemi brown and white rice extracts and gamma-oryzanol on proliferation and estrogenic activity induced by zearalenone in MCF-7 cells. Journal of Food Measurement and Characterization ، 17(3)، 2505-2518 Download
13. Rigi H.;Mohtashami L.;Asnaashari, M.;Emami S.A.;Tayarani-Najaran Z. 2021. Dermoprotective effects of saffron: A mini review. current pharmaceutical design، 27(46)، 4693-4698 Download
14. Farahmandfar R.;Asnaashari, M.;Hesami B. 2021. Monitoring of new coronavirus (SARS-CoV-2): Origin, transmission, and food preservation methods. Journal of Food Processing and Preservation، 45(9)، 1-16 Download
15. Asnaashari, M.;Farhoosh R.;Farahmandfar R. 2019. Preservation of gallic acid and methyl gallate on purified Kilka fish oil oxidation by Rancimat. Food Science and Nutrition، 7(12)، 4007-4013 Download
16. Farahmandfar R.;Asnaashari, M.;Asadi Y.;Beyranvand B. 2019. Comparison of bioactive compounds of matricaria recutita extracted by ultrasound and maceration and their effects on preventing sunflower oil during frying. Current Nutrition & Food Science، 15(2)، 156-164 Download
17. Farahmandfar R.;Asnaashari, M.;Bakhshandeh T. 2019. Influence of ultrasound-assist and classical extractions on total phenolic, tannin, flavonoids, tocopherol and antioxidant characteristics of Teucrium polium aerial parts. Journal of Food Measurement and Characterization ، 13(2)، 1357-1363 Download
18. Farahmandfar R.;Salahi M.R.;Asnaashari, M. 2019. Flow behavior, thixotropy, and dynamic viscoelasticity of ethanolic purified basil (Ocimum bacilicum L.) seed gum solutions during thermal treatment. Food Science and Nutrition، 7(5)، 1623-1633 Download
19. Farahmandfar R.;Naeli M.H.;Naderi M.;Asnaashari, M. 2019. Stabilizing corn oil using the lemon balm (Melissa officinalis) antioxidants extracted by subcritical water. Journal of Food Science and Technology، 56(2)، 695-704 Download
20. Farahmandfar R.;Esmaeilzadeh Kenari R.;Asnaashari, M.;Shahrampour D.;Bakhshandeh T. 2019. Bioactive compounds, antioxidant and antimicrobial activities of Arum maculatum leaves extracts as affected by various solvents and extraction methods. Food Science and Nutrition، 7(2)، 465-475 Download
21. Asnaashari, M.;Kenari R.E.;Farahmandfar R.;Abnous K.;Taghdisi S.M. 2019. An electrochemical biosensor based on hemoglobin-oligonucleotides-modified electrode for detection of acrylamide in potato fries. Food Chemistry، 271(1)، 54-61 Download
22. Farahmandfar R.;Asnaashari, M.;Taheri A.;Rad T.K. 2018. Flow behavior, viscoelastic, textural and foaming characterization of whipped cream: Influence of Lallemantia royleana seed, Salvia macrosiphon seed and carrageenan gums. International Journal of Biological Macromolecules، 121(1)، 609-615 Download
23. Asnaashari, M.;Esmaeilzadeh Kenari R.;Farahmandfar R.;Taghdisi S.M.;Abnous K. 2018. Fluorescence quenching biosensor for acrylamide detection in food products based on double-stranded DNA and gold nanoparticles. Sensors and Actuators B: Chemical، 265(1)، 339-345 Download
24. Farahmandfar R.;Asnaashari, M.;Pourshayegan M.;Maghsoudi S.;Moniri H. 2018. Evaluation of antioxidant properties of lemon verbena (Lippia citriodora) essential oil and its capacity in sunflower oil stabilization during storage time. food Science and Nutrition، 6(4)، 983-990 Download
25. Farahmandfar R.;Mohseni M.;Asnaashari, M. 2017. Effects of quince seed, almond, and tragacanth gum coating on the banana slices properties during the process of hot air drying. Food Science and Nutrition، 5(6)، 1057-1064 Download
26. Farahmandfar R.;Asnaashari, M.;Salahi M.R.;Khosravi Rad T. 2017. Effects of basil seed gum, Cress seed gum and Quince seed gum on the physical, textural and rheological properties of whipped cream. International Journal of Biological Macromolecules، 98(1)، 820-828 Download
27. Farahmandfar, R.;Asnaashari, M.;Sayyad R. 2017. Antioxidant Activity and Total Phenolic Content of Capsicum frutescens Extracted by Supercritical CO2, Ultrasound and Traditional Solvent Extraction Methods. Journal of Essential Oil Bearing Plants، 20(1)، 196-204
28. Asnaashari, M.;Farhoosh R.;Farahmandfar R. 2016. Prediction of oxidation parameters of purified Kilka fish oil including gallic acid and methyl gallate by adaptive neuro-fuzzy inference system (ANFIS) and artificial neural network. Journal of the Science of Food and Agriculture، 96(13)، 4594-4602 Download
29. Farhoosh R.;Johnny S.;Asnaashari, M.;Molaahmadibahraseman N.;Sharif A. 2016. Structure-antioxidant activity relationships of o-hydroxyl, o-methoxy, and alkyl ester derivatives of p-hydroxybenzoic acid. Food Chemistry، 194(1)، 128-134 Download
30. Farhoosh R.;Sharif A.;Asnaashari, M.;Johnny S.;Molaahmadibahraseman N. 2016. Temperature-Dependent Mechanism of Antioxidant Activity of o-Hydroxyl, o-Methoxy, and Alkyl Ester Derivatives of p-Hydroxybenzoic Acid in Fish Oil. Journal of the American Oil Chemists' Society، 93(4)، 555-567 Download
31. Asnaashari, M.;Motamedzadegan A.;Farahmandfar R.;Rad T.K. 2016. Effect of S. macrosiphon and L. perfoliatum seed gums on rheological characterization of bitter orange (Citrus aurantium L.) and pomegranate (Punica granatum L.) paste blends. Journal of Food Science and Technology، 53(2)، 1285-1293 Download
32. Farahmandfar R.;Asnaashari, M.;Sayyad R. 2015. Comparison antioxidant activity of Tarom Mahali rice bran extracted from different extraction methods and its effect on canola oil stabilization. journal of food science and technology، 52(10)، 6385-6394 Download
33. Hashemi S.M.B.;Khaneghah A.M.;Tavakolpour Y.;Asnaashari, M.;mehr H.M. 2015. Effects of Ultrasound Treatment, UV Irradiation and Avishan-e-Denaei Essential Oil on Oxidative Stability of Sunflower Oil. Journal of Essential Oil Bearing Plants ، 18(5)، 1083-1092 Download
34. Asnaashari, M.;Tajik R.;Hadad Khodaparast, M.H. 2015. Antioxidant activity of raspberry (Rubus fruticosus) leaves extract and its effect on oxidative stability of sunflower oil. Journal of Food Science and Technology ، 52(8)، 5180-5187 Download
35. Asnaashari E.;Asnaashari, M.;Ehtiati A.;Farahmandfar R. 2015. Comparison of adaptive neuro-fuzzy inference system and artificial neural networks (MLP and RBF) for estimation of oxidation parameters of soybean oil added with curcumin. Journal of Food Measurement and Characterization، 9(2)، 215-224 Download
36. Asnaashari, M.;Hashemi S.M.B.;Mahdavian Mehr H.;Yousefabad S.H.A. 2015. Kolkhoung (Pistacia khinjuk) hull oil and kernel oil as antioxidative vegetable oils with high oxidative stability and nutritional value. Food Technology and Biotechnology، 53(1)، 81-86 Download
37. Asnaashari, M.;Farhoosh R.;Sharif A. 2014. Antioxidant activity of gallic acid and methyl gallate in triacylglycerols of Kilka fish oil and its oil-in-water emulsion. food chemistry، 159(1)، 439-444
38. Eshghi N.;Asnaashari, M.;Haddad Khodaparast M.H.;Hosseini F. 2014. Evaluating the potential of natural curcumin for oxidative stability of soybean oil. Natural Product Research، 28(17)، 1375-1378 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- هادي پور، ا.. اثنی عشری،مریم. 1401. اثرات زهر زنبور عسل بر روی بیماریهای اضمحلال عصبی. سومین کنگره بین المللی و یازدهمین کنگره پژوهشی زنبورعسل ایران. دوره 3. 81-84 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- ارزیابی کیفی چال (دوغ سنتی شتر) در استان گلستان(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66017. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- تولید بیوپلیمر زیست تخریب پذیر بر پایه کیتوزان- نشاسته سیب زمینی حاوی عصاره دانه کرفس برای بسته بندی فیله مرغ(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63572. سمت: مجری. مشاهده چکیده
3- بررسی ارزش تغذیه‌ای سیلاژ بقایای پس از برداشت نیشکر عمل‌آوری شده با اوره و گاز آمونیاک در تغذیه نشخوارکنندگان(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63405. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- تحلیلی بر وضعیت آتی بازار جهانی گوشت(1403). شماره فروست: 65607. عسکری بزایه،فاطمه. ناصری هرسینی،رضا. اثنی عشری،مریم. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- ناصری هرسینی،رضا. اثنی عشری،مریم. 1403. راهنمای ارزیابی کیفی گوشت (ویژگی‌های فیزیکی،‌ شیمیایی و حسی). نشر آموزش کشاورزی.
2- اثنی عشری،مریم. بهمدی،هما. آذرپژوه،الهام. 1402. راهنمای تولید ، بسته بندی و کنترل کیفیت پنیر موزرلا. نشر آموزش کشاورزی.
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- اثنی عشری،مریم. متشفی،حدیث. 1401. افزایش ماندگاری لاشه گرم مرغ با استفاده از بیوپلیمر حاوی نگهدارنده های طبیعی گیاهی. موسسه تحقیقات علوم دامی کشور.
  رتبه در جشنواره علمی :
1- ایده های برتر استان البرز. (1400).ایده شایسته تقدیر در هشتمین جشنواره ایده های برتر استان البرز.
2- جشنواره دانشجوی نمونه کشوری. جشنواره دانشجوی نمونه کشوری(1396).دانشجوی نمونه سال 1396.
               
از تاریخ تا تاریخ