فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (3)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (1)
 
  مقاله علمی (19)
 
  مقاله کنفرانس‌ (10)
 
  گزارش پژوهشی (56)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (1)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (7)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  مهدی قیافه داوودی    
  مرتبه علمی :   دانشیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   mehdidavoodi@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/mghiafehdavoodi  
  فعالیت و علاقمندی: نگهداری و فرآوری محصولات غذایی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Mehdi_GhiafehDavoodi    
13 Google Scholar H_index:   7 ISI H_index:   5 Scopus H_index:  
19
مقاله علمی
10
مقاله کنفرانس‌
1
کتاب‌
56
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
3
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
1
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم و صنايع غذايي ، دانشگاه ميسور هندوستان ، ميسور ، هند ، 1385/11/17
2- کارشناسی‌ارشد پیوسته ، مهندسی علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1375/06/31
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1372/06/15
  یافته قابل تجاری سازی :
1- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قیافه داوودی،مهدی. ناطق گلستان،محمد. صحرائيان، بهاره. 1403. تولید بیسکوئیت و کلوچه با کیفیت از آرد گندم سن زده.
2- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1399. دانش فنی تولید نان بخار پز متناسب با ذایقه مصرف کننده ایرانی. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
3- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. محفوظي ،مريم. قیافه داوودی،مهدی. 1398. د انش فنی تولید نان سبوس دار کیفی با استفاده از افزودنی های مجاز خورا کی. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قیافه داوودی،مهدی. محفوظي،مريم. (1402). ویژگیها، فرآوری وکاربرد سبوس و آرد کامل گندم. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- اسماعیل زاده مقدم،محسن. نقی پور،فریبا. قیافه داوودی،مهدی. باقری کیا،سعید. 1402. ویژگیهای کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروهبندی برخی ارقام تجاری گندم نان (Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی. نهال و بذر، 39(2)، 145-173
2- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1402. بررسی امکان تولید میان وعده سالم بر پایه غلات با استفاده از نشاسته مقاوم نوع سه. علوم و صنایع غذایی ایران، 20(138)، 133-147 دانلود فایل مقاله
3- کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. صحراييان،بهاره. قیافه داوودی،مهدی. 1401. جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‏های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور). علوم و صنایع غذایی ایران، 19(127)، 181-192 دانلود فایل مقاله
4- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. فاطمیان،حامد. 1401. بررسی امکان تولید نوشیدنی فراسودمند پسته با استفاده از سیستمهای امولسیونی پایدار. علوم و فناوری پسته، 7(12)، 22-41 دانلود فایل مقاله
5- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1400. بررسی امکان افزایش ماندگاري نان بخارپز حاوي آرد چاودار با افزودن پلی ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر. مجله علوم و صنایع غذایی، 18(115)، 299-309 دانلود فایل مقاله
6- رفيع، هادي. قیافه داوودی،مهدی. 1400. ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربري نیمه حجیم حاوي آرد ارزن. مجله علوم و صنایع غذایی، 18(113)، 197-209 دانلود فایل مقاله
7- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قیافه داوودی،مهدی. محفوظي، م. 1399. تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیم هاي آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی هاي حسی نان بربري. مجله علوم و صنایع غذایی، 17(107)، 51-65 دانلود فایل مقاله
8- ذوالفقاري، سوده. قیافه داوودی،مهدی. مرتضوي، سيد علي. پدارم نيا، احمد. نقی پور،فریبا. 1399. بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106)، 109-120 دانلود فایل مقاله
9- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. میرمجیدی هشتجین،عادل. احمدزاده قويدل، ريحانه. 1398. بررسی تأثیر سیستم‏ های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90)، 353-364 دانلود فایل مقاله
10- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. هجراني، . قیافه داوودی،مهدی. فاطمیان،حامد. 1397. اثر ه مافزایی صمغ هاي دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی هاي کیفی نان بربري نیم پز منجمد. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 14(2)، 359-369 دانلود فایل مقاله
11- کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. صحرائيان، بهاره. قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا. 1396. کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(73)، 1-12 دانلود فایل مقاله
12- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قیافه داوودی،مهدی. صحرائيان، بهاره. نقی پور،فریبا. معدنی،صغری. 1396. بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 237-249 دانلود فایل مقاله
13- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. صحرائيان، بهاره. نقی پور،فریبا. 1396. بررسي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و عملكردي اسنك غيراكسترودي حاوي جوانه ي گندم تثبيت شده با بخار آب اشباع. مجله علوم و صنایع غذایی، 14(62)، 115-122 دانلود فایل مقاله
14- قیافه داوودی،مهدی. صحرائيان، بهاره. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1395. بررسی اثر هم ‏افزایی هموکتانت‏ ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه حجیم . علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 75-84 دانلود فایل مقاله
15- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. رحمانيان، عليرضا. 1403. بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‏های خوراکی سلولزی. علوم و صنایع غذایی ایران، ()، 0-0 دانلود فایل مقاله
16. sheikholeslami, z.;Mahfouzi, M.;karimi, m.;Ghiafeh Davoodi, M. 2020. Modification of dough characteristics and baking quality based on whole wheat flour by enzymes and emulsifiers supplementation. lwt - food science and technology، 139(-)، 0-0 Download
17. sheikholeslami, z.;Mahfouzi, M.;karimi, m.;Hejrani, T;Ghiafeh Davoodi, M.;Ghodsi, M. 2020. Evaluating the traditional bread properties with new formula: Affected by triticale and cress seed gum. food science and technology international، 27(5)، 413-425 Download
18. Hayati Zeidanloo, M;Ahmadzadeh Ghavidel, R;Ghiafeh Davoodi, M.;Arianfar, A 2019. Functional properties of Grass pea protein concentrates prepared using various precipitation methods. journal of food science and technology، 56(11)، 4799-4808 Download
19. karimi, m.;sheikholeslami, z.;Ghiafeh Davoodi, M.;ghodsrohani, m. 2023. Investigating the effect of emulsifiers and enzymes on the physicochemical and organoleptic characteristics of flat bread fermented by direct and sponge method. Journal of Food and Bioprocess Engineering، ()، 0-0 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. 1403. فرمولاسیون و تولید بهبود دهنده ویژه آرد کامل مورد نیاز در تولید نان. کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات. دوره 1. 1-1 دانلود فایل مقاله
2- قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1403. بررسی تغییرات بافتی و حسی دونات تخمیری حاوی نشاسته مقاوم . سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 30. 1-8 دانلود فایل مقاله
3- سيروس، کيهانه. قیافه داوودی،مهدی. 1403. فرمولاسیون میان وعده غذایی سالم حاوی جوانه گندم تثبیت شده با حرارت . سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 30. 1-7 دانلود فایل مقاله
4- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. صحراييان،بهاره. قیافه داوودی،مهدی. 1401. کاهش هدر رفت آب با بازگرداندن سبوس گندم به چرخه مصرف انسانی: تولید نان بربری سبوس‏دار و ارتقاء کیفیت آن با افزودن مخلوط آنزیم‏ها به فرمولاسیون. کنگره فنی و مهندسی کشاورزی. دوره . 124-132 دانلود فایل مقاله
5- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1400. بررسی تأثیر افزودن امولسیفایر داتم و روش تخمیر دو مرحله ای بر خصوصیات کیفی نان بخارپز. بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-8 دانلود فایل مقاله
6- قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1399. تولید و افزایش ماندگاری نان بخارپز (نان مینتو) با اصلاح روش تخمیر و افزودن پلی‏ ال . بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-9 دانلود فایل مقاله
7- قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1399. تولید و افزایش ماندگاری نان بخارپز (نان مینتو) با اصلاح روش تخمیر و افزودن پلی ال. بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-9 دانلود فایل مقاله
8- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. میرمجیدی هشتجین،عادل. 1398. بهبود خصوصیات نان روتی با بکارگیری سیستم ‏های پخت و افزودن هیدروکلوئیدها. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-8 دانلود فایل مقاله
9- جلینی،محمد. قیافه داوودی،مهدی. کریمی،محمد. ابراهیمی،رضا. 1393. تاثیرمقدار کود نیتروژن مصرفی بر باقیمانده نیترات در محصول گوجه فرنگی. اولین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. دوره . 1-5 دانلود فایل مقاله
10- جلینی،محمد. قیافه داوودی،مهدی. کریمی،محمد. ابراهیمی،رضا. 1393. تاثیر مقدار کود نیتروژن مصرفی بر باقیمانده نیترات در محصول سیب زمینی. اولین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. دوره . 1-5 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- بهینه‏‌سازی تولید کیک روغنی با آرد سبوس‌‏دار و استفاده از اولتراسوند و روش آنزیمی (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66708. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم نوع سه بر خصوصیات کمی و کیفی محصولات صنایع پخت (بیسکوئیت، دونات و کلوچه) (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63706. سمت: مجری. مشاهده چکیده
3- آمایش صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی، بر مبنای ظرفیت سنجی، اولویت بندی و مکان یابی، در استان های منتخب کشور (جریان ساز)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63336. سمت: مجری. مشاهده چکیده
4- تأثیر جایگزینی بخشی از آرد گندم سالم با سن‏زده بر بافت و ویژگی‏های حسی بیسکوئیت و کلوچه(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62293. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- اثر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‏های کیک اسفنجی (سلامت محور)(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62018. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- بهبود فرمولاسیون و افزایش ماندگاری نان بخارپز ترکیبی (آرد گندم و چاودار) با اصلاح روش تخمیر و افزودنی‏‏ های صنایع پخت(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60409. سمت: مجری. مشاهده چکیده
7- کلاس‏بندی ارقام گندم‏ نان ایران بر مبنای کیفیت نانوایی (جریان ساز)(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59481. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- بهینه سازی کیفیت نانوایی آرد با درجه استخراج های متفاوت به کمک آنزیم و امولسیفایر (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57559. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
9- بررسی اثر امولسیفایرها وآنزیم ها بر کیفیت نان های عاری از گلوتن به منظور تولید مخلوط نیمه آماده (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56589. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
10- بررسی اثر روش‏های پیش سرد کردن (آب و هوای سرد) و پوشش‏دهی با صمغ‏های بومی (ریحان، بالنگوشیرازی و شاهی) بر ماندگاری گیلاس و سیب قرمز(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56013. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
11- بررسی ومقایسه اثر خمیرترش و بهبوددهنده مرکب ازآنزیم ها وامولسیفایرها بر خصوصیات کیفی نان پیتا (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55622. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
12- بررسی تأثیر سیستم‏ های پخت و هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح تخمیری هندی) به ‏منظور تولید صنعتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54362. سمت: مجری. مشاهده چکیده
13- انتخاب درصد اختلاط ، رقم لاینهای (امید بخش) مناسب تریتیکاله و صمغ شاهی جهت تهیه محصولات آردی (1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53310. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
14- استخراج مواد موثره گیاهان آویشن و بابونه به روش اسمزی با استفاده از محلول های قندی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52419. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
15- بررسی روشهای استخراج و کاربرد صمغ های بومی ایران(بالنگوی سیاه صمغ کتیرا و دانه ریحان ) و اثر افزودن آن ها بر ویژگی های رئولوژی حسی و فیزیکی خمیر و نان منجمد(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51408. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
16- بررسی امکان جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ی اِستِویا در محصولات آردی (نانوایی)(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50876. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
17- بررسی امکان تهیه نان بدون گلوتن ترکیبی (آرد ذرت و سیب زمینی) با استفاده از صمغ‏ها(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50490. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
18- بررسی تأثیر استفاده از هیدروکلوئیدها در تولید نوشیدنی فندق و مقایسه آن با نوشیدنی های گردو و پسته(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50414. سمت: مجری. مشاهده چکیده
19- بررسی امکان تولید نوشیدنی گردو با استفاده از صمغ گوار و کاراگینان و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی آن(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50502. سمت: مجری. مشاهده چکیده
20- بررسی امکان تهیه کیک بدون گلوتن ترکیبی (برنج-ذرت) با استفاده از صمغ‏ها(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50057. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
21- بررسی تأثیر امولسیفایر و صمغ طبیعی بر ماندگاری و بهبود کیفیت کیک اسفنجی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49778. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
22- فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی نوشیدنی پسته(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49697. سمت: مجری. مشاهده چکیده
23- بررسی امکان تولید نان حجیم با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47978. سمت: مجری. مشاهده چکیده
24- تاثیر افزودن جوانه گندم بر خواص کیفی و ماندگاری کیک روغنی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45817. سمت: مجری. مشاهده چکیده
25- تاثیر استفاده از انبارهای کنترل اتمسفر در افزایش زمان ماندگاری گل زعفران(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46959. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
26- مقایسه اثر امولسیفایر ها و هموکتانت ها بر ماندگاری نان مسطح از طریق مدل شبکه عصبی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 47979. سمت: مجری. مشاهده چکیده
27- مقایسه اثر تخمیر مایع ، اسفنجی و خمیر ترش بر ماندگاری نان مسطح از طریق مدل شبکه عصبی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46958. سمت: همکار. مشاهده چکیده
28- ارایه فرمولاسیون اصلاح فرآیند به منظور تولید نان با ماندگاری حداقل یک ماه(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46889. سمت: مجری. مشاهده چکیده
29- طراحی، ساخت و ارزیابی انبار کنترل اتمسفر (سطح آزمایشگاهی) به منظور افزایش مدت زمان نگهداری گل زعفران(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45494. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
30- بررسی اثر افزودن پوره و کنسانتره آلو به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خواص کیفی و عمر انباری نان مسطح(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46519. سمت: همکار. مشاهده چکیده
31- تهیه اسنک با استفاده از جنین گندم فراوری شده(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45872. سمت: مجری. مشاهده چکیده
32- تعیین منحنی های همدمای دفع رطوبت زعفران ، زرشک و عناب به منظور بهینه سازی فرایند خشک کردن آنها(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45492. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
33- بررسی تاثیر شرایط مختلف فرآوری و نگهداری ، بر خواص کیفی شیره توت(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 469191. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
34- بررسی شرایط تولید و بسته بندی مناسب برگه ارقام خربزه(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45794. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
35- بررسی امکان جایگزینی آرد گندم با آرد جو کامل و بدون پوشینه در تهیه نان مسطح و بهینه سازی فرمول آن(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46136. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
36- بررسی امکان تولید و بسته بندی ذرت آجیلی(CORN NUT)(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43384. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
37- بررسی تاثیر شرایط مختلف برداشت بر ضایعات گوجه فرنگی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42987. سمت: همکار. مشاهده چکیده
38- بررسی امکان تولید نان بربری با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39910. سمت: همکار. مشاهده چکیده
39- بررسی امکان تولید نان با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40761. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
40- تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکارگیری ویتامین های (C,B) بمنظور بهبود ارزش تغذیه ای نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40605. سمت: مجری. مشاهده چکیده
41- بررسی امکان تولید نان لواش با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 42946. سمت: مجری. مشاهده چکیده
42- ارزیابی کیفیت آردهای گندم موجود و ارایه راهکارهای تنظیم و یکسان سازی کیفیت به منظور تولید نان به ماندگاری بالا(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39748. سمت: همکار. مشاهده چکیده
43- افزایش ماندگاری نان بر اساس فرمولاسیون،روش تهیه ،بسته بندی و نگهداری(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39912. سمت: مجری. مشاهده چکیده
44- بررسی سیستمهای موجود پخت نان و بهینه سازی و انتخاب سیستم مناسب برای تولید نان با ماندگاری بالا(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41239. سمت: مجری. مشاهده چکیده
45- بررسی تاثیر استفاده از لفافهای مختلف بسته بندی در افزایش ماندگاری نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39747. سمت: مجری. مشاهده چکیده
46- استفاده از روشهای مختلف بسته بندی جهت نگهداری طولانی مدت نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 43138. سمت: مجری. مشاهده چکیده
47- بررسی انواع افزودنیهای و بهینه سازی سطوح مصرف موثر آنها در افزایش ماندگاری نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39565. سمت: همکار. مشاهده چکیده
48- ارزیابی و بهینه سازی شرایط تخمیر مناسب جهت افزایش ماندگاری نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40604. سمت: همکار. مشاهده چکیده
49- بررسی کاربرد کود در مزارع کشاورزی و ارائه راهکارهای اجرایی جهت کاهش اثرات سوء زیست محیطی (مطالعه موردی دشت مشهد:حدفاصل چناران- قوچان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/342. سمت: همکار. مشاهده چکیده
50- تاثیر استفاده از پیش تیمارهای مختلف خشک کردن و نگهداری توت سفید و فرمولاسیون(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1265. سمت: مجری. مشاهده چکیده
51- بررسی علل ضایعات میوه جات و سبزی جات و ارائه راهکارهای لازم جهت کاهش ضایعات از تولید تا فرآوری و مصرف(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/602. سمت: مجری. مشاهده چکیده
52- تعیین روش‌های کاهش ضایعات غلات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
53- تعیین روشهای کاهش ضایعات مرکبات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
54- کاهش ضایعات پس از برداشت میوه‌های دانه‌دار و هسته‌دار(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: مجری. مشاهده چکیده
55- کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی ، باغی و سبزی صیفی) در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: مجری. مشاهده چکیده
56- بررسی ارزش تغذیه ای وترکیبات شیمیایی جنین (Embryo) گندمهای خراسان(1375). شماره فروست سامانه فيپاک: 75/575. سمت: همکار. مشاهده چکیده
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قدسی،مسعود. قیافه داوودی،مهدی. 1399. کاربرد آرد تریتیکاله در محصولات نانوایی. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل نشریه
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بررسی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین خلر استخراج شده به روش های مختلف و ویژگی های کیفی گوشت آنالوگ حاصل(1399).دانشگاه آزاد اسلامی قوچان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:میلاد حیاتی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
2- فراوری نشاسته مقاوم نوع 3 از نشاسته ذرت با تیمار حرارتی و هیدرولیز اسیدی و کاربرد آن به ‏عنوان یک ترکیب عملگرا در تولید کیک بدون گلوتن(1399).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سوده ذوالفقاری. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
3- بهینه سازی کیفیت نان تولیدی از آرد گندم و ارزن با افزودن گزانتان و گوار(1399).دانشگاه آزاد اسلامى. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:هادی رفیع. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
4- تولید پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط کشک مایع و عصاره بذر کتان و بررسی ویژگی های محصول(1396).دانشگاه علمی کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:فوژان خراسانیان. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
5- بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد سیب زمینی و افزودن پلی ال بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، ماندگاری و حسی دونات(1396).دانشگاه آزاد اسلامی قوچان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:علیرضا رحمانیان. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
6- دست یابی به دانش فنی فرمولاسیون و تولید نان فراسودمند با استفاده از عصاره عناب و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی محصول(1396).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی - رشت. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:کیهانه سیروس. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
7- تأثیر استفاده از بذر کتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری(1394).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:محمد جلینی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
               
از تاریخ تا تاریخ