1-
|
بهینهسازی تولید کیک روغنی با آرد سبوسدار و استفاده از اولتراسوند و روش آنزیمی (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66708.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم نوع سه بر خصوصیات کمی و کیفی محصولات صنایع پخت (بیسکوئیت، دونات و کلوچه) (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63706.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
آمایش صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی، بر مبنای ظرفیت سنجی، اولویت بندی و مکان یابی، در استان های منتخب کشور (جریان ساز)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63336.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
تأثیر جایگزینی بخشی از آرد گندم سالم با سنزده بر بافت و ویژگیهای حسی بیسکوئیت و کلوچه(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62293.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
اثر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگیهای کیک اسفنجی (سلامت محور)(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62018.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
بهبود فرمولاسیون و افزایش ماندگاری نان بخارپز ترکیبی (آرد گندم و چاودار) با اصلاح روش تخمیر و افزودنی های صنایع پخت(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60409.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
کلاسبندی ارقام گندم نان ایران بر مبنای کیفیت نانوایی (جریان ساز)(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59481.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
بهینه سازی کیفیت نانوایی آرد با درجه استخراج های متفاوت به کمک آنزیم و امولسیفایر (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57559.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
بررسی اثر امولسیفایرها وآنزیم ها بر کیفیت نان های عاری از گلوتن به منظور تولید مخلوط نیمه آماده (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56589.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
بررسی اثر روشهای پیش سرد کردن (آب و هوای سرد) و پوششدهی با صمغهای بومی (ریحان، بالنگوشیرازی و شاهی) بر ماندگاری گیلاس و سیب قرمز(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56013.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
بررسی ومقایسه اثر خمیرترش و بهبوددهنده مرکب ازآنزیم ها وامولسیفایرها بر خصوصیات کیفی نان پیتا (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55622.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
بررسی تأثیر سیستم های پخت و هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح تخمیری هندی) به منظور تولید صنعتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54362.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
انتخاب درصد اختلاط ، رقم لاینهای (امید بخش) مناسب تریتیکاله و صمغ شاهی جهت تهیه محصولات آردی
(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53310.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
استخراج مواد موثره گیاهان آویشن و بابونه به روش اسمزی با استفاده از محلول های قندی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52419.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
بررسی روشهای استخراج و کاربرد صمغ های بومی ایران(بالنگوی سیاه صمغ کتیرا و دانه ریحان ) و اثر افزودن آن ها بر ویژگی های رئولوژی حسی و فیزیکی خمیر و نان منجمد(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51408.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
بررسی امکان جایگزینی شکر با شیرینکنندهی اِستِویا در محصولات آردی (نانوایی)(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50876.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
بررسی امکان تهیه نان بدون گلوتن ترکیبی (آرد ذرت و سیب زمینی) با استفاده از صمغها(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50490.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
بررسی تأثیر استفاده از هیدروکلوئیدها در تولید نوشیدنی فندق و مقایسه آن با نوشیدنی های گردو و پسته(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50414.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
بررسی امکان تولید نوشیدنی گردو با استفاده از صمغ گوار و کاراگینان و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی آن(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50502.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
بررسی امکان تهیه کیک بدون گلوتن ترکیبی (برنج-ذرت) با استفاده از صمغها(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50057.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
بررسی تأثیر امولسیفایر و صمغ طبیعی بر ماندگاری و بهبود کیفیت کیک اسفنجی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49778.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی نوشیدنی پسته(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49697.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
بررسی امکان تولید نان حجیم با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47978.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
تاثیر افزودن جوانه گندم بر خواص کیفی و ماندگاری کیک روغنی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45817.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
تاثیر استفاده از انبارهای کنترل اتمسفر در افزایش زمان ماندگاری گل زعفران(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46959.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
مقایسه اثر امولسیفایر ها و هموکتانت ها بر ماندگاری نان مسطح از طریق مدل شبکه عصبی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 47979.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
مقایسه اثر تخمیر مایع ، اسفنجی و خمیر ترش بر ماندگاری نان مسطح از طریق مدل شبکه عصبی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46958.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
ارایه فرمولاسیون اصلاح فرآیند به منظور تولید نان با ماندگاری حداقل یک ماه(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46889.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
طراحی، ساخت و ارزیابی انبار کنترل اتمسفر (سطح آزمایشگاهی) به منظور افزایش مدت زمان نگهداری گل زعفران(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45494.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
بررسی اثر افزودن پوره و کنسانتره آلو به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خواص کیفی و عمر انباری نان مسطح(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46519.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
تهیه اسنک با استفاده از جنین گندم فراوری شده(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45872.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
تعیین منحنی های همدمای دفع رطوبت زعفران ، زرشک و عناب به منظور بهینه سازی فرایند خشک کردن آنها(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45492.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
بررسی تاثیر شرایط مختلف فرآوری و نگهداری ، بر خواص کیفی شیره توت(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 469191.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
بررسی شرایط تولید و بسته بندی مناسب برگه ارقام خربزه(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45794.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
بررسی امکان جایگزینی آرد گندم با آرد جو کامل و بدون پوشینه در تهیه نان مسطح و بهینه سازی فرمول آن(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46136.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
بررسی امکان تولید و بسته بندی ذرت آجیلی(CORN NUT)(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43384.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
37-
|
بررسی تاثیر شرایط مختلف برداشت بر ضایعات گوجه فرنگی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42987.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
38-
|
بررسی امکان تولید نان بربری با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39910.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
39-
|
بررسی امکان تولید نان با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40761.
سمت: مجری،مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
40-
|
تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکارگیری ویتامین های (C,B) بمنظور بهبود ارزش تغذیه ای نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40605.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
41-
|
بررسی امکان تولید نان لواش با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 42946.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
42-
|
ارزیابی کیفیت آردهای گندم موجود و ارایه راهکارهای تنظیم و یکسان سازی کیفیت به منظور تولید نان به ماندگاری بالا(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39748.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
43-
|
افزایش ماندگاری نان بر اساس فرمولاسیون،روش تهیه ،بسته بندی و نگهداری(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39912.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
44-
|
بررسی سیستمهای موجود پخت نان و بهینه سازی و انتخاب سیستم مناسب برای تولید نان با ماندگاری بالا(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41239.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
45-
|
بررسی تاثیر استفاده از لفافهای مختلف بسته بندی در افزایش ماندگاری نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39747.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
46-
|
استفاده از روشهای مختلف بسته بندی جهت نگهداری طولانی مدت نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 43138.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
47-
|
بررسی انواع افزودنیهای و بهینه سازی سطوح مصرف موثر آنها در افزایش ماندگاری نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39565.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
48-
|
ارزیابی و بهینه سازی شرایط تخمیر مناسب جهت افزایش ماندگاری نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40604.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
49-
|
بررسی کاربرد کود در مزارع کشاورزی و ارائه راهکارهای اجرایی جهت کاهش اثرات سوء زیست محیطی (مطالعه موردی دشت مشهد:حدفاصل چناران- قوچان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/342.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
50-
|
تاثیر استفاده از پیش تیمارهای مختلف خشک کردن و نگهداری توت سفید و فرمولاسیون(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/1265.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
51-
|
بررسی علل ضایعات میوه جات و سبزی جات و ارائه راهکارهای لازم جهت کاهش ضایعات از تولید تا فرآوری و مصرف(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/602.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
52-
|
تعیین روشهای کاهش ضایعات غلات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
53-
|
تعیین روشهای کاهش ضایعات مرکبات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
54-
|
کاهش ضایعات پس از برداشت میوههای دانهدار و هستهدار(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
55-
|
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی ، باغی و سبزی صیفی) در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
56-
|
بررسی ارزش تغذیه ای وترکیبات شیمیایی جنین (Embryo) گندمهای خراسان(1375). شماره فروست سامانه فيپاک: 75/575.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|