فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (1)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (20)
 
  مقاله کنفرانس‌ (3)
 
  گزارش پژوهشی (36)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (1)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  مرتضی کرمی    
  مرتبه علمی :   دانشیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   karami_morteza@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی: -  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال و بختیاری  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/mkarami  
  فعالیت و علاقمندی: تغدیه و پرورش دام و علوم گوشت
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Morteza_Karami    
7 Google Scholar H_index:   2 ISI H_index:   7 Scopus H_index:  
20
مقاله علمی
3
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
36
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
1
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم گوشت و تغذيه دام ، UPM ، سردانگ ، مالزی ، 1389/04/21
  یافته قابل ترویج :
1- باقری،محسن. کرمی،مرتضی. 1402. افزایش تولید شیر ماده بزها و وزن بزغاله ها با اعمال دوره نوری در آبستنی و شیردهی. دانلود فایل
  مقاله علمی :
1- باقری،محسن. کرمی،مرتضی. اسلامیان فارسونی،نجمه. تاسلی،گل ناز. 1402. اثر کاهش طول دوره روشنایی در اواخر آبستنی بر تولید شیر و هورمون‌های مرتبط با آن در بزهای سیاه بومی. پژوهش های علوم دامی، 33(4)، 83-95
2- باقری،محسن. کرمی،مرتضی. 1401. اثر سن شیرگیری و نوع پرورش بر عملکرد رشد بره های لری بختیار ی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی سابق) - دانشگاه تبریز، 32(4)، 61-74 دانلود فایل مقاله
3- کرمی،مرتضی. باقری،محسن. 1399. بررسی مقایسه ای عملکرد پروار و خصوصیات لاشه بره‌های لری بختیاری و آمیخته‌های رومانف × لری بختیاری. تولیدات دامی (کشاورزی سابق) - مجتمع پردیس ابوریحان دانشگاه تهران، 22(4)، 689-695 دانلود فایل مقاله
4- باقری،محسن. کرمی،مرتضی. 1398. تاثیر سن از شیرگیری بره بر عملکرد تولیدی و تولیدمثلی میش های لری بختیاری. علوم دامی (پژوهش و سازندگی سابق) - وزارت جهاد کشاورزی، 32(125)، 233-248
5- باقری،محسن. منصوري، پرويز. طالبي، محمدعلي. کرمی،مرتضی. فرزان،مجید. 1397. بررسي کيفيت آب رودخانه هاي کاج و سندگان جهت پرورش ماهي قزل آلا در استان چهارمحال و بختياري. علمی شیلات ایران، 27(5)، 83-93 دانلود فایل مقاله
6- باقری،محسن. منصوري، پرويز. طالبي، محمدعلي. کرمی،مرتضی. فرزان،مجید. 1397. مقایسه پارامترهای کیفی آب رودخانه های پروز و سبزکوه (استان چهارمحال و بختیاری) با استانداردهای پرورش ماهی سردآبی. توسعه آبزی پروری، 12(3)، 1-14 دانلود فایل مقاله
7- کرمی،مرتضی. 1397. تاثیر جیره های با انرژی متابولیسمی متفاوت بر خصوصیات و ترکیب شیمیایی لاشه بزغاله های نر. پژوهشهای تولیدات دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، 9(22)، 83-91 دانلود فایل مقاله
8- باقری،محسن. فرزان،مجید. طالبي، محمدعلي. کرمی،مرتضی. منصوري، پرويز. 1396. مقایسه پارامترهای کیفی آب رودخانه های صمصامی و دیناران با استانداردهای کیفی آب برای پرورش ماهی. علمی شیلات ایران، 26(4)، 25-36 دانلود فایل مقاله
9- باقری،محسن. کرمی،مرتضی. 1396. تأثیر استفاده از ویتامین ای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش های لری بختیاری. علوم دامی (پژوهش و سازندگی سابق) - وزارت جهاد کشاورزی، 30(116)، 103-114
10. Karami, M.;bagheri, m.;mohajer, m. 2022. Effects of Energy Levels and growth performance on Physical Characteristics of Iranian Lambs Meat. Revista Brasileira de Higiene e Sanidade Animal، 16(4)، 1-13 Download
11. Karami, M.;Fathizadeh,F.;Yadollahiو َ.;Aboozari, M.;Rahimian, Y. 2020. Comparative performance and digestibility of nutrients in afshari and ghezel ram lambs. Brazilian Journal of Hygiene and Animal Sanity، 14(3)، 1-12
12. Yadollahi, A.;Javad Kolaji, M.;Aboozari, M.;Alipoor Filabadi, R.;Karami, M. 2020. The effect of using different levels of tannic acid on performance and nutrient digestibility on milk consuming Semintal calves. Brazilian Journal of Hygiene and Animal Sanity، 14(3)، 1-9
13. Yadollahi, A.;Rahimian, Y.;Mirahmadi, M.;Karami, M. 2020. The effect of using different levels of whey powder on milk yield and composition in Simmental cows. Brazilian Journal of Hygiene and Animal Sanity، 14(3)، 1-9 Download
14. Moghaddam, V.K.;Elahi, M.Y.;Nasri, M.H.F.;Elghandour, M.M.M.Y.;Monroy, J.C.;Salem, A.Z.M.;Karami, M.;Mlambo, V. 2019. Growth performance and carcass characteristics of finishing male lambs fed barberry pomace-containing diets. Animal Biotechnology، 32(2)، 178-184 Download
15. Karami, M.;bagheri, m. 2019. COLOR CHARACTERISTICS OF GOAT MEAT UNDER DIETARY REGIME. The Animal Biology، 21(1)، 21-26 Download
16. Karami, M.;Ponnampalam, E.N.;Hopkins, D.L. 2013. The effect of palm oil or canola oil on feedlot performance, plasma and tissue fatty acid profile and meat quality in goats. meat science، 94(2)، 165-169 Download
17. Karami, M.;Talebi, M. 2012. Effects of different fattening periods and levels of energy on carcass composition and meat quality of native Iranian fat-tail lambs . International Journal of Applied Animal Sciences, Volume 1(2):57-62 ، 1(2)، 57-62 Download
18. Talebi, M.;Karami, M. 2011. Carcass Characteristics and Environmental Parameters effects on Carcass Composition of Lori-Bakhtiari Sheep. Journal of Agricultural Science and Technology، 1(1)، 1245-1248 Download
19. Karami, M.;Alimon, A.R.;Sazili, A.Q.;Goh, Y.M.;Ivan, M. 2011. Effects of dietary antioxidants on the quality, fatty acid profile, and lipid oxidation of longissimus muscle in Kacang goat with aging time. meat science، 88(1)، 102-108 Download
20. Karami, M.;Alimon, A.R.;Goh, Y.M.;Sazili, A.Q.;Ivan, M. 2010. Effects of dietary herbal antioxidants supplemented on feedlot growth performance and carcass composition of male goats. american journal of animal and veterinary sciences، 5(1)، 33-39 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- کرمی،مرتضی. باقری،محسن. رحيميان، ياسر. 1397. اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بزغاله های پرواری بر اسیدیته (pH)گوشت در سردخانه. هشتمین کنگره علوم دامی ایران. دوره . 1-4 دانلود فایل مقاله
2- باقری،محسن. کرمی،مرتضی. 1395. ارتباط نمره وضعیت بدنی میش در زمان جفت گیری با تعداد بره متولد شده. هفتمین کنگره علوم دامی ایران. دوره . 1-5 دانلود فایل مقاله
3. Karami, M. 1398. Evaluation of color meat quality of Romanov×Lori-Bakhtiari crossbred lamb. 21th International Conference on Animal Science and Veterinary Medicine (ICASVM 2019), Bangkok. 1917-1919 Download
  گزارش‌ پژوهشی :
1- سیلوکردن جیره‌های کاملا مخلوط حاوی تفاله مالت در شرایط آزمایشگاهی(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66912. سمت: همکار. مشاهده چکیده
2- بررسی بررسی نوع عایق و ساختمان سیلو بر اتلاف ماده خشک و کیفیت سیلاژ ذرت (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66234. سمت: همکار. مشاهده چکیده
3- ارزیابی عملکرد تولیدی واحدهای پرورش جوجه گوشتی آرین در استان چهارمحال و بختیاری(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65344. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- تأثیر استفاده از مکمل کنسانتره ای حاوی ویناس بر عملکرد پروار و متابولیتهای خون بره های نر لری بختیاری(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 65022. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- اثر نوع مکمل چربی جیره ی پیرامون جفتگیری بر عملکرد تولید مثلی میش های لری بختیاری(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64318. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- بررسی وضعیت تولید، ترکیبات شیمیائی و کیفیت گوشت ارگانیک در گله های عشایرکوچرو استان کرمانشاه(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64319. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- فرموله کردن مکمل غذایی اقتصادی جیره انتظار زایش در میش¬های لری- بختیاری(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64311. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- مقایسه عملکرد رشد وکیفیت گوشت گوساله‌های پرواری آمیخته‌ سیمنتال× هلشتاین با هلشتاین (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63648. سمت: مجری. مشاهده چکیده
9- تأثیر طول روشنایی در اواخر آبستنی و اوایل شیردهی بر تولید شیر میشهای لری بختیاری(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63559. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
10- کاربرد نسبت¬های مختلف تفاله مالت بر عملکرد پروار و کیفیت گوشت بره های نر (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 63010. سمت: مجری. مشاهده چکیده
11- تأثیر طول روشنایی در اواخر آبستنی و اوایل شیردهی بر تولید شیر بزهای بومی استان چهارمحال و بختیاری(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62158. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
12- مقایسه اقتصادی عملکرد بره های آمیخته رومانف × لری بختیاری با بره های لری بختیاری(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59326. سمت: مجری. مشاهده چکیده
13- بهینه سازی فرآیند تولید فرآورده های لبنی بومی کشور(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57523. سمت: همکار. مشاهده چکیده
14- بررسی کیفیت گوشت و تعیین پروفیل اسید‌های چرب لاشه بره های آمیخته لری بختیاری× رومانف(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55902. سمت: مجری. مشاهده چکیده
15- تاثیر سن از شیرگیری بر عملکرد تولیدی و تولیدمثلی میش های لری بختیاری و صفات رشد بره ها(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55163. سمت: همکار. مشاهده چکیده
16- ارزیابی ترکیب لاشه بره های لری بختیاری، آمیخته های رومانف × لری بختیاری، پاکستانی× لری بختیاری و سنتز حاصل از آنها(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54929. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
17- ارزیابی خصوصیات کیفی آب برخی رودخانه های استان چهارمحال و بختیاری(سبزکوه، کاج، پروز، سندگان، دیناران و صمصامی) برای توسعه پرورش ماهی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52977. سمت: همکار. مشاهده چکیده
18- تاثیر استفاده از ویتامین E در جیره فصل جفت گیری بر روی صفات تولیدی و تولید مثلی میش های لری بختیاری(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50225. سمت: همکار. مشاهده چکیده
19- بررسی امکان و ظرفیت تولید غذای ارگانیک یا سالم در گله های عشایر کوچرو استان چهارمحال و بختیاری(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50444. سمت: مجری. مشاهده چکیده
20- اثر تغذیه ای سطوح مختلف بقایای پاک کنی (خشک و سیلو شده) بر کمیت و کیفیت گوشت گوسفند افشاری(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48782. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
21- تعیین پروفیل اسیدهای چرب گوشت بزغاله های بومی تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی و پروتیین جیره(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46401. سمت: همکار. مشاهده چکیده
22- بررسی سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر شاخص های کیفیت گوشت و ارزیابی اقتصادی در بزغاله های بومی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46400. سمت: مجری. مشاهده چکیده
23- کنترل کیفی خوراک آبزیان در استان چهارمحال و بختیاری(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43989. سمت: همکار. مشاهده چکیده
24- بررسی تغییرات ترکیب اسیدهای چرب لاشه در اثر انتخاب برای کاهش چربی لاشه در گوسفند(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44597. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
25- فلاشینگ میشهای گله برای افزایش تعداد بره دهی با استفاده از مکمل پروتئینی (دانه کسن)(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 45848. سمت: همکار. مشاهده چکیده
26- اثر انتخاب بر کاهش اندازه دنبه گوسفندان لری بختیاری(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/893. سمت: همکار. مشاهده چکیده
27- بررسی کاهش سطح انرژی جیره و افزایش منابع پروتئینی غیر قابل تجزیه در شکمبه بر متابولیسم چربی‌‌های لاشه در بره‌‌‌های نر پرواری لری بختیاری(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1051. سمت: همکار. مشاهده چکیده
28- تعیین ارزش غذایی کاه‌های حبوبات(لوبیا سفید،لوبیا قرمز ، لوبیا چیتی،نخود؛ خلر؛ عدس ؛کسن و ماشک)(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/438. سمت: مجری. مشاهده چکیده
29- تعیین ارزش غذایی پوسته سبز بادام(سفید و مامایی) و اثر آن بر عملکرد بره‌های پرواری(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/927. سمت: همکار. مشاهده چکیده
30- بررسی عملکرد پرواری و خصوصیات لاشه بره‌های ریزجثه (چالشتری) در استان چهارمحال وبختیاری(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/211. سمت: مجری. مشاهده چکیده
31- ارزیابی جایگاه بهسازی شده و سنتی بر عملکرد تولید گوسفند در سیستم پرورش روستایی استان چهارمحال و بختیاری(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/968. سمت: مجری. مشاهده چکیده
32- مقایسه سیستم‌های پروار در بره‌های نرهای بختیاری(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1005. سمت: همکار. مشاهده چکیده
33- تعیین ارزش غذایی و ترکیبات علوفه ای غالب در مراتع چهارمحال وبختیاری فاز1 : تعیین ترکیبات شیمیایی و ضرایب هضمی10 گونه(گرامینه,لگومینه واسفناجیان غالب )(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1649. سمت: همکار. مشاهده چکیده
34- اثر مدت پروار و قطع دنبه بر رشد و ترکیب لاشه بره‌های نرلری بختیاری(1378). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/292. سمت: همکار. مشاهده چکیده
35- بررسی اثر مدت زمان دوره شیرخوارگی بررشد وخصوصیات لاشه بره‌های لری - بختیاری(1378). شماره فروست سامانه فيپاک: 43088. سمت: مجری. مشاهده چکیده
36- مطالعه وضعیت گله داری در استان چهارمحال وبختیاری(1377). شماره فروست سامانه فيپاک: 43087. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- تعیین ارزش غذائی تفاله زرشک و تاثیر آن بر مصرف خوراک، فراسنجه های خونی، شکمبه ای و کیفیت گوشت بره های نر پرواری(1399).دانشگاه زابل. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:وحید کاردان مقدم.
               
از تاریخ تا تاریخ