فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (1)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (5)
 
  مقاله علمی (9)
 
  مقاله کنفرانس‌ (6)
 
  گزارش پژوهشی (6)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (2)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (1)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (6)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  مهدی نیک خواه ممان    
  مرتبه علمی :   استادیار آموزشی    
  پست الکترونیکی:   mehdi.nikkhah@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   موسسه آموزش و ترویج کشاورزی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/mnikkhahmaman  
  فعالیت و علاقمندی:
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Mehdi_NikkhahMaman    
6 Google Scholar H_index:   4 ISI H_index:   4 Scopus H_index:  
9
مقاله علمی
6
مقاله کنفرانس‌
5
کتاب‌
6
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
1
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
1
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1396/11/28
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تبریز ، تبريز ، ایران ، 1379/02/18
3- کارشناسی ناپیوسته ، مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران ، تهران ، ایران ، 1375/11/30
  یافته قابل تجاری سازی :
1- هاشمی،مریم. بدیعی،فوژان. نیک خواه ممان،مهدی. حسینی سالکده،سید قاسم. 1398. دانش فنی تولید نانوامولسیون محرک مقاومت القايي و کنترل کننده فساد پس از برداشت میوه. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1- نیک خواه ممان،مهدی. صابری،سید رضا. نجف نجفی،مسعود. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. رشیدی،حسن. قدس روحانی،محسن. روحانی،حسین. (1401). سند حرفه فرآوری کننده میوه، سبزیجات و مانند آن استانداردهای ارزشیابی شایستگی، گروه شغلی صنایع غذایی. نشر آموزش کشاورزی.
2- نیک خواه ممان،مهدی. صابری،سید رضا. نجف نجفی،مسعود. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. رشیدی،حسن. قدس روحانی،محسن. روحانی،حسین. (1401). سند حرفه فرآوریکننده میوه، سبزیجات و مانند آن استانداردهای شایستگی. نشر آموزش کشاورزی . دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
3- صابری،سید رضا. نیک خواه ممان،مهدی. برخورداری،محمدعلی. خراسانيان، فوژان. سخاوتی زاده،سید سعید. رشیدی،حسن. ممرآبادي، مليحه. (1400). تولید صنعتی فراورده های لبنی. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی.
4- حسنی بافرانی،علیرضا. نیک خواه ممان،مهدی. صائبی منفرد،هادی. پروين شورنگ. فرحناز معتمدي سده. مرضيه حيدري. مهدي بهگر. یوسفی،روح اله. فاطمه عظيمي. ابراهيم اصفهاني. (1398). کاربرد فناوری‌های نوین در کشاورزی. مرکز نشر دانشگاهی.
5- علي اياسه. نیک خواه ممان،مهدی. (1395). نگهداری مواد غذایی در سردخانه. موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی.
  مقاله علمی :
1- نیک خواه ممان،مهدی. صابری،سید رضا. 1402. نیاز سنجی و برآورد نیروی انسانی دانشگاهی مورد نیاز در رشته‌های زیربخش صنایع تبدیلی و غذایی . پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی - موسسه آموزش عالی علمی کاربردی وزارت جهاد کشاورزی، 15(65)، 23-38 دانلود فایل مقاله
2- نیک خواه ممان،مهدی. حبيبي نجفي، محمدباقر. هاشمی،مریم. 1398. فعالیت ضد قارچی و اثرات همافزایی ترکیب اسانسهای گیاهی آویشن، دارچین، رزماری و مرزنجوش برعلیه قارچهای مولد فساد در میوه سیب. پژوهش های صنایع غذایی، 29(1)، 43-54 دانلود فایل مقاله
3. Atefeh Matbo;Mohammad Mehdi Ghanbari;sekhavatizadeh, s.;Nikkhah Maman, M. 2024. Effect of Various Levels of Marzeh Bakhtiari (Satureja bachtiarica Bunge) Extract and Essential Oil on the Stability of Flaxseed Oil. Journal of Food Processing and Preservation، 2024(1)، 1-10 Download
4. Atefeh Matbo;Mohammad Mehdi Ghanbari;sekhavatizadeh, s.;Nikkhah Maman, M. 2024. Stabilizing fish oil during storage with Satureja bachtiarica Bunge. Foods and Raw Materials، 13(2)، 254-263 Download
5. Nikkhah Maman, M.;Mohammad B Habibi Najafi;Hashemi, M. 2024. A novel antifungal nanoemulsion based on reuterin-assisted synergistic essential oils: Preparation and in vitro/in vivo characterization. International Journal of Food Microbiology، 418( 16 June )، 11073-11073 Download
6. Nikkhah Maman, M.;Hashemi, M. 2020. Boosting antifungal effect of essential oils using combination approach as an efficient strategy to control postharvest spoilage and preserving the jujube fruit quality. postharvest biology and technology، 164(june)، 1111-1111 Download
7. Zarei, M;Zenouz, AA;Saari, N;Ghanbari, R;Nikkhah Maman, M.;Vaziri, M 2017. Effect of microwave-assisted extraction on the yield and quality of apple pomace and lemon peel pectins. International Food Research Journal، 24(6)، 2402-2407
8. Nikkhah Maman, M.;Hashemi, M.;Habibi Najafi, M.B.;Farhoosh, R. 2017. Synergistic effects of some essential oils against fungal spoilage on pear fruit. International Journal of Food Microbiology ، 257(18 Septemb)، 285-294 Download
9. Razzaghi-Abyaneh, M;Saberi, R;Sharifan, A;Rezaee, MB;Seifili, R;Hosseini, SI;Shams-Ghahfarokhi, M;Nikkhah Maman, M.;Saberi, I;Amani, A 2013. Effects of Heracleum persicum ethyl acetate extract on the growth, hyphal ultrastructure and aflatoxin biosynthesis in Aspergillus parasiticus. Mycotoxin Research، 29(4)، 261-269
  مقاله کنفرانس‌ :
1- نیک خواه ممان،مهدی. 1400. پروبيوتيك ها وخصوصيات بسته بندي در محصولات لبني پروبيوتيك. پنجمین همایش بین المللی مطالعات بین رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران. دوره 5. 1-9 دانلود فایل مقاله
2- نیک خواه ممان،مهدی. 1390. فرآیند تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی (عوامل بدطعمی و روش های کنترل آن ). بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 20. 3569-3578 دانلود فایل مقاله
3- صابری،سید رضا. نیک خواه ممان،مهدی. 1390. بدطعمی در ماست پروبیوتیک و روش های اصلاح آن . نخستین کنگره ملی پروبیوتیک و پری بیوتیک ایران. دوره 1. 569-575 دانلود فایل مقاله
4- نیک خواه ممان،مهدی. 1390. روش های اصلاح قابلیت زیستی و پایداری فرآورده های غذایی پروبیوتیک. نخستین کنگره ملی پروبیوتیک و پری بیوتیک ایران. دوره 1. 1290-1299 دانلود فایل مقاله
5- نیک خواه ممان،مهدی. 1389. فرآوری حداقلی غذاهای دریایی با استفاده از تکنولوژی فشار بالا. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی. دوره 1. 221-221 دانلود فایل مقاله
6- نیک خواه ممان،مهدی. 1389. روش های مورد استفاده در بسته بندی ضد میکروبی مواد غذایی. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی. دوره 1. 263-263 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- تولید دسر لبنی کم‌چرب با ایزوله پروتئین کینوا و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافت آن(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62343. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- تولید و بهینه سازی نانوامولسیون حاوی اسانس گیاهی و پالیده کشت باکتری های لاکتیکی به روش نانوکاویتاسیون هیدرودینامیک جهت ایجاد مقاومت القایی و کنترل فساد پس از برداشت در سیب و پرتقال(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56451. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- تاثیر صمغ گوار به عنوان جایگزینی چربی برخصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی ماست کم چرب(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41763. سمت: همکار. مشاهده چکیده
4- بررسی جایگزینی سدیم سوربات با باکتریسین طبیعی نایسین در پنیرهای سخت(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/368. سمت: همکار. مشاهده چکیده
5- بررسی اثر زمان نگهداری و فرآیند رسیدن(Rippenning ) بر میزان باقیمانده سم آفلاتوکسین M1 در بعضی از فرآورده‌های لبنی سنتی استان فارس(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/367. سمت: همکار. مشاهده چکیده
6- بررسی , مطالعه و تدوین استانداردهای آزمایشگاهها , پایلوتها, کارگاهها و مزارع آموزشی رشته های علمی کاربردی بخش کشاورزی(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/484. سمت: همکار. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- نیاز سنجی و برآورد نیروی انسانی آموزش عالی کشور در رشته‌های زیربخش صنایع تبدیلی و غذایی(1402). شماره فروست: 64380. نیک خواه ممان،مهدی. صابری،سید رضا. مشاهده چکیده
2- طراحی و تدوین استاندارد شایستگی و مهارت شغلی فرآورده های لبنی(شاخه کاردانش)(1401). شماره فروست: 62747. نیک خواه ممان،مهدی. صابری،سید رضا. مشاهده چکیده
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- سخاوتی زاده،سید سعید. نیک خواه ممان،مهدی. 1400. آشنایی با تولید ماست در کارخانه و کارگاه لبنی. موسسه آموزش و ترویج کشاورزی.
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بررسي اثرات فرايندهاي مختلف عمل آوری ، ذخیره سازی و بسته بندی بر ميزان آفلاتوكسين بادام زميني به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا(1397).دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:لیلا حمیدی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
2- ارزیابی بکارگیری ازن بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا در دمای C◦+4(1397).دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:سحر جاسبی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
3- ارزیابی تاثیر عصاره والک بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio) در شرایط نگهداری در یخچال(1397).دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:نسیم حسینی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
4- تأثیر عصاره تفاله زیتون بر روی کیفیت لیپیدی گوشت ماهی چرخ شده قزل‌آلا طی نگهداری در دمای یخچال(1397).دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:سمیرا سرمدی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
5- ارزيابي تاثير عصاره سماق بر ويژگي هاي کيفي و حسي برگر ماهي کپور معمولي (Cyprinus Carpio) در شرايط نگهداري در يخچال(1397).دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:نصیبه کیان. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
6- غنی سازی غلات صبحانه با استفاده از پودر جلبک اسپیرولینا(1397).دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:مهتاب حیدر دولابی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
               
از تاریخ تا تاریخ