فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (17)
 
  مقاله کنفرانس‌ (13)
 
  گزارش پژوهشی (8)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (2)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (3)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (2)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  مریم رواقی    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   m.ravaghi@areeo.ac.ir  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/mravaghi  
  فعالیت و علاقمندی: بهبود ویژگی های ساختمانی، بافتی و تغذیه ای محصولات غذایی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Maryam_Ravaghi    
4 Google Scholar H_index:   3 ISI H_index:   3 Scopus H_index:  
17
مقاله علمی
13
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
8
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
3
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تهران ، تهران ، ایران ، 1395/04/28
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1389/06/15
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1386/06/11
  مقاله علمی :
1- رواقی،مریم. 1402. بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 22(2)، 45-54 دانلود فایل مقاله
2- رواقی،مریم. بهبهانی،لیلا. مختاران،علی. تجددی طلب،کبری. قدس ولی،علیرضا. لطیفی،عاصفه. 1402. اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 24(76)، 1-16 دانلود فایل مقاله
3- رواقی،مریم. بهبهانی،لیلا. یعقوبی،وحید. 1402. عوامل پیش برنده و بازدارنده ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی در استان خوزستان. اقتصاد کشاورزی و توسعه - وزارت جهاد کشاورزی، 31(1)، 73-104 دانلود فایل مقاله
4- رواقی،مریم. 1401. ساخت و کاربرد سطوح فوق آبگریز در صنعت بستهبندي و زنجیره تأمین محصولات غذایی. علوم و فنون بسته بندی، 13(52)، 41-48 دانلود فایل مقاله
5- رواقی،مریم. 1401. ردیابی بسته بندی در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنت اشیاء و بلاکچین. علوم و فنون بسته بندی، 12(47)، 57-64 دانلود فایل مقاله
6- رواقی،مریم. خدابخشيان، آزاده. 1400. ارزیابی دما و مدت زمان نگهداری بر اکسیداسیون کره بادام‌زمینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 17(5)، 773-783 دانلود فایل مقاله
7- رواقی،مریم. 1400. نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام زمینی. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 3(5)، 29-44 دانلود فایل مقاله
8- رواقی،مریم. 1399. کاربرد قارچ هاي خوراکی در توليد بسته بندي پایدار. علوم و فنون بسته بندی، 11(41)، 6-15 دانلود فایل مقاله
9- رواقی،مریم. فدا، آناماريا. 1397. اثر فرمولاسیون نانولیپوزوم هاي مختلف بر درونپوشانی و پایداري کورکومین. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 14(2)، 399-410 دانلود فایل مقاله
10- رواقی،مریم. رضوي، سيدهادي. موسوي، سيدمحمد. 1395. اثر شرایط تولید بر بازده و ویژگی نیوزوم های حاوی رنگ کانتاگزانتین طبیعی. مهندسی بیوسیستم ایران، 47(1)، 11-19 دانلود فایل مقاله
11- رواقی،مریم. مظاهري تهراني، مصطفي. آسوده، احمد. 1392. اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی های شیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی آن. پژوهش های صنایع غذایی، 23(1)، 59-67 دانلود فایل مقاله
12- رواقی،مریم. مظاهري تهراني، مصطفي. آسوده، احمد. 1391. بررسي تغيير خصوصيات شيميايي و عملكردي حين توليد كنسانتره پروتئيني سويا از آردهاي صنعتي سويا. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 16-29 دانلود فایل مقاله
13- رواقی،مریم. مظاهري تهراني، مصطفي. آسوده، احمد. 1390. نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن. پژوهش های صنایع غذایی، 21(1)، 57-82 دانلود فایل مقاله
14- رواقی،مریم. مظاهري تهراني، مصطفي. آسوده، احمد. 1389. ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 223-228 دانلود فایل مقاله
15. Ravaghi, M.;Sinico C.;Razavi S.H.;Mousavi S.M.;Pini E.;Fadda A.M. 2017. Proniosomal powders of natural canthaxanthin: Preparation and characterization. food chemistry، 220(2017)، 233-241 Download
16. Ravaghi, M.;Razavi S.H.;Mousavi S.M.;Sinico C.;Fadda A.M. 2016. Stabilization of natural canthaxanthin produced by Dietzia natronolimnaea HS-1 by encapsulation in niosomes. lwt - food science and technology، 73(2016)، 498-504 Download
17. Catalan-Latorre A.;Ravaghi, M.;Manca M.L.;Caddeo C.;Marongiu F.;Ennas G.;Escribano-Ferrer E.;Peris J.E.;Diez-Sales O.;Fadda A.M.;Manconi M. 2016. Freeze-dried eudragit-hyaluronan multicompartment liposomes to improve the intestinal bioavailability of curcumin. European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics، 107(2016)، 49-55 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- رواقی،مریم. عزیزی،آذرخش. بهبهانی،لیلا. 1403. اثر پیش خنک کردن با روش دمش هوای سرد بر ماندگاری کاهو. اولین کنفرانس ملی حکمرانی، امنیت غذایی و تولید محصول سالم . دوره . 0-1
2- رواقی،مریم. 1402. کاربرد روش پیش سردکردن تبخیری در باغات و مزارع کوچک برای کاهش ضایعات میوه و سبزی . نهمین همایش ملی امنیت غذایی ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی. دوره 9. 1-10 دانلود فایل مقاله
3- رواقی،مریم. 1402. کاربرد بسته بندی با سطوح فوق آبگریز خوراکی در کاهش ضایعات مواد غذایی . نهمین همایش ملی امنیت غذایی ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی. دوره 9. 1-6 دانلود فایل مقاله
4- رواقی،مریم. 1400. مطالعه دستاوردها و چالشهای توليد و خالص سازی پولولان. بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 28. 1-10
5- رواقی،مریم. 1400. پایدارسازی صادرات محصولات غذایی با فناوری بلاکچین. بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 28. 1-6
6- رواقی،مریم. 1399. درونپوشانی کورکومین در نانولیپوزوم های مقاوم در برابر شرایط گوارشی. بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 27. 1-10 دانلود فایل مقاله
7- رواقی،مریم. 1399. اثر پلاسمای سرد بر بار میکروبی ماهی . هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران. دوره 8. 0-0 دانلود فایل مقاله
8- رواقی،مریم. 1399. استفاده از برچسب بازشناسی با امواج رادیویی در پایش زنجیرۀ سرد ماهی . هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران. دوره 8. 0-0 دانلود فایل مقاله
9- رواقی،مریم. 1398. کاربرد بینی الکترونیکی جهت تشخیص گوشت و چربی خوک در غذاهای حلال. هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره. دوره 7. 1-5 دانلود فایل مقاله
10- رواقی،مریم. 1398. کاربرد پروتئومیکس در تشخیص روش ذبح طیور . هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره. دوره 7. 1-8 دانلود فایل مقاله
11- رواقی،مریم. 1398. نکات کلیدی در تولید فروشگاهی کرة بادام‌زمینی . هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره. دوره 7. 1-7 دانلود فایل مقاله
12- رواقی،مریم. خدابخشيان، آزاده. 1398. اکسایش در کره بادام زمینی بسته بندی شده در ظروف پلی اتیلن ترفتالات. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 26. 0-0 دانلود فایل مقاله
13- خدابخشيان، آزاده. رواقی،مریم. 1398. اکسایش در کره بادام زمینی بسته بندی شده در ظروف تک نفره پلی پروپیلن. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 26. 0-0 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- اثر پیش‌سرد‌کردن و بسته‌بندی در مزرعه بر ماندگاری خیار، بادمجان و گوجه‌فرنگی(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66738. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- ارزیابی و مقایسه شوینده تلسکوپی با روش‌های معمول شستشوی میوه ارقام خرمای برحی و مضافتی ‏روی نخل(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66728. سمت: مجری. مشاهده چکیده
3- اثر پیش‌سرد‌کردن و بسته‌بندی در مزرعه بر ماندگاری کلم، کاهو و شوید(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65586. سمت: مجری. مشاهده چکیده
4- بررسی تأثیر مدیریت تغذیه متعادل در بروز عارضه زردی و خشکیدگی برگ‌های درختان خرما در استان خوزستان (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65741. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- بررسی خواص کیفی ارقام برنج حاصل از ‌اثر نوع سفیدکن، روش‌های مختلف آبیاری و کشت در استان‌های گلستان، مازندران و خوزستان (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64302. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- مقایسه روش توصیه شده فنی تهیه سبزیجات تخمیری با استفاده از آب پنیر با روش معمول در شرایط بهره¬بردار در شهرستان حمیدیه استان خوزستان(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63918. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
7- مقایسه روش فنی توصیه شده نیم پز کردن (پاربویل) برنج رقم عنبوری با روش شالیکوبی سنتی در شهرستان‌های حمیدیه و رامهرمز استان خوزستان(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 63122. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- بررسی چالش‌‌های صنایع تبدیلی در استان خوزستان(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 61149. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- رواقی،مریم. ظریفی نیا،ناصر. بهبهانی،لیلا. 1402. اصول کاشت، داشت، برداشت و نگهداری کرفس خوراکی. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل دستنامه
2- رواقی،مریم. بهبهانی،لیلا. 1400. مدیریت پس از برداشت انواع کلم. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل دستنامه
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- رواقی،مریم. 1402. مدیریت برداشت و پس از برداشت فلفل دلمه ای. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل نشریه
2- زمردی،شهین. موسوی،سیدحسن. رواقی،مریم. 1400. مدیریت کاهش ضایعات پس از برداشت کاهو. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل نشریه
3- رواقی،مریم. 1400. مدیریت پس از برداشت هویج. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل نشریه
  رتبه در جشنواره علمی :
1- جایگزینی بسته بندی پلاستیکی با قارچ های خوراکی. جشنواره پژوهش استانی(1400).رتبه اول آینده پژوهی در امنیت غذایی.
2- بیوپلاستیک. (1400).رتبه دوم جشنواره نوآوری و فراوری در صنایع غذایی.
               
از تاریخ تا تاریخ