1-
|
رواقی،مریم.
1402. بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 22(2)، 45-54
دانلود فایل مقاله
|
|
2-
|
رواقی،مریم. بهبهانی،لیلا. مختاران،علی. تجددی طلب،کبری. قدس ولی،علیرضا. لطیفی،عاصفه.
1402. اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 24(76)، 1-16
دانلود فایل مقاله
|
|
3-
|
رواقی،مریم. بهبهانی،لیلا. یعقوبی،وحید.
1402. عوامل پیش برنده و بازدارنده ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی در استان خوزستان. اقتصاد کشاورزی و توسعه - وزارت جهاد کشاورزی، 31(1)، 73-104
دانلود فایل مقاله
|
|
4-
|
رواقی،مریم.
1401. ساخت و کاربرد سطوح فوق آبگریز در صنعت بستهبندي و زنجیره تأمین محصولات غذایی. علوم و فنون بسته بندی، 13(52)، 41-48
دانلود فایل مقاله
|
|
5-
|
رواقی،مریم.
1401. ردیابی بسته بندی در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنت اشیاء و بلاکچین. علوم و فنون بسته بندی، 12(47)، 57-64
دانلود فایل مقاله
|
|
6-
|
رواقی،مریم. خدابخشيان، آزاده.
1400. ارزیابی دما و مدت زمان نگهداری بر اکسیداسیون کره بادامزمینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 17(5)، 773-783
دانلود فایل مقاله
|
|
7-
|
رواقی،مریم.
1400. نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام زمینی. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 3(5)، 29-44
دانلود فایل مقاله
|
|
8-
|
رواقی،مریم.
1399. کاربرد قارچ هاي خوراکی در توليد بسته بندي پایدار. علوم و فنون بسته بندی، 11(41)، 6-15
دانلود فایل مقاله
|
|
9-
|
رواقی،مریم. فدا، آناماريا.
1397. اثر فرمولاسیون نانولیپوزوم هاي مختلف بر درونپوشانی و پایداري کورکومین. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 14(2)، 399-410
دانلود فایل مقاله
|
|
10-
|
رواقی،مریم. رضوي، سيدهادي. موسوي، سيدمحمد.
1395. اثر شرایط تولید بر بازده و ویژگی نیوزوم های حاوی رنگ کانتاگزانتین طبیعی. مهندسی بیوسیستم ایران، 47(1)، 11-19
دانلود فایل مقاله
|
|
11-
|
رواقی،مریم. مظاهري تهراني، مصطفي. آسوده، احمد.
1392. اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی های شیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی آن. پژوهش های صنایع غذایی، 23(1)، 59-67
دانلود فایل مقاله
|
|
12-
|
رواقی،مریم. مظاهري تهراني، مصطفي. آسوده، احمد.
1391. بررسي تغيير خصوصيات شيميايي و عملكردي حين توليد كنسانتره پروتئيني سويا از آردهاي صنعتي سويا. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 16-29
دانلود فایل مقاله
|
|
13-
|
رواقی،مریم. مظاهري تهراني، مصطفي. آسوده، احمد.
1390. نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن. پژوهش های صنایع غذایی، 21(1)، 57-82
دانلود فایل مقاله
|
|
14-
|
رواقی،مریم. مظاهري تهراني، مصطفي. آسوده، احمد.
1389. ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 223-228
دانلود فایل مقاله
|
|