1-
|
سیف زاده بهمبری،مینا. کوچکيان صبور، انوشه.
1403. تولید ژلاتین از محصولات جانبی ماهیان خاویاری. مجله ترویجی ماهیان خاویاری، 7(12)، 27-37
|
|
2-
|
مرادی،یزدان. نصراله زاده ساروی،حسن. سیف زاده بهمبری،مینا. رضائی،مریم. دریانبرد،غلامرضا. فیروزکندیان،شراره.
1403. ارزیابی خطر سلامت و سطوح فلزات سمی در ماهی سفید (Rutilus kutum) دریای خزر. مجله علمی شیلات ایران، 32(6)، 51-61
دانلود فایل مقاله
|
|
3-
|
جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. آل بوفتیله،مهدی. اکبري حسن. خدابنده،فرشته. مرادی،یزدان. رهنماسنگاچینی،معصومه. سیف زاده بهمبری،مینا. صفری،اسماعیل.
1402. غنی سازی نان فطیر با گوشت ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys moliyrix) و ارزیابی ویژگی های کیفی آن طی دوره نگهداری در دمای محیط. علوم و فنون شیلات، 13(1)، 412-426
دانلود فایل مقاله
|
|
4-
|
سیف زاده بهمبری،مینا.
1401. بررسی تأثیر سوکرالوز و برنج پخته بر ویژگی¬های میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری سس زائدات میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی¬گراد). شیلات، 75(3)، 387-403
|
|
5-
|
سیف زاده بهمبری،مینا. زارع گشتی،قربان.
1401. بررسی تاثیر جمود تعشی بر کیفیت، ارزش غذایی و تغییرات پروفایل اسید چرب فیله قره برون (Acipenser persicus) پرورشی منجمد. پژوهش های صنایع غذایی، 32(3)، 141-157
|
|
6-
|
جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. سیف زاده بهمبری،مینا.
1400. تهیـه پخشــینه رژیمی بـا اسـتفاده از پکـتین و ژلاتین حاصـل از پـوست کپـور نقره اي (molitrix Hypophthalmichthys ) و ارزیابی آن طی پنـج هفته نگهـداري در یخچال. مجله علمی شیلات ایران، 30(6)، 145-156
|
|
7-
|
جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. سیف زاده بهمبری،مینا.
1400. قابلیت استفاده از ژلاتین پوست و استخوان ماهی در فرآوردههای رژیمی. مجله علوم آبزی پروری پیشرفته، 5(2)، 39-46
|
|
8-
|
سیف زاده بهمبری،مینا. زارع گشتی،قربان. مرادی،یزدان. مشائی،نسرین. رهنماسنگاچینی،معصومه.
1399. بررسی ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (niloticus Oreochromis ) (بسته بندی شده به روشهای هوازی، تحت خلا و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده از Method Index Q . علوم و فنون شیلات، 9(۲)، 102-119
دانلود فایل مقاله
|
|
9-
|
خانی پور،علی اصغر. سیف زاده بهمبری،مینا. زارع گشتی،قربان. احمدی،مینا.
1396. بررسی هیدروکربن هاي نفتی در ماهیان اقتصادي تالاب انزلی. توسعه آبزی پروری، 11(2)، 73-82
دانلود فایل مقاله
|
|
10-
|
خانی پور،علی اصغر. احمدی،مینا. زارع گشتی،قربان. سیف زاده بهمبری،مینا. رفیع پورجوبنه،فریدون.
1396. تعیین میزان فلزات سنگین مس، نیکل، کبالت و کروم در بافت خوراکی عضله تالاب بین المللی بندرانزلی (Carassiu sauratus) ماهی کاراس طلایی. بوم شناسی آبزیان، 6(4)، 91-99
دانلود فایل مقاله
|
|
11-
|
خانی پور،علی اصغر. احمدی،مینا. سیف زاده بهمبری،مینا. زارع گشتی،قربان. زلفی نژادخانسری،کامران.
1395. بررسی میزان تجمع فلزات سنگین کادمیوم، سرب و روی در بافت خوراکی عضله ماهی کاراس تالاب بین المللی انزلی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 155-163
دانلود فایل مقاله
|
|
12-
|
خانی پور،علی اصغر. سیف زاده بهمبری،مینا. احمدی،مینا.
1394. بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین المللی انزلی. بهداشت مواد غذایی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، 5(4)، 37-45
دانلود فایل مقاله
|
|
13-
|
خانی پور،علی اصغر. سیف زاده بهمبری،مینا. احمدی،مینا. زارع گشتی،قربان.
1394. میزان تجمع کادمیوم و سرب در بافت خوراکی ماهی کپور معمولی صید شده از تالاب بین المللی انزلی. توسعه آبزی پروری، 9(4)، 19-26
دانلود فایل مقاله
|
|
14-
|
خانی پور،علی اصغر. سیف زاده بهمبری،مینا. احمدی،مینا. زارع گشتی،قربان.
1394. بررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی. علوم غذایی و تغذیه، 13(3)، 99-105
دانلود فایل مقاله
|
|
15-
|
زارع گشتی،قربان. مطلبی مغانجوقی،عباسعلی. مرادی،یزدان. خانی پور،علی اصغر. مشائی،نسرین. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. سیف زاده بهمبری،مینا. رفیع پورجوبنه،فریدون. لکزایی،فرحناز.
1393. بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM ). مجله علمی شیلات ایران، 23(3)، 69-79
دانلود فایل مقاله
|
|