فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (5)
 
  انتقال فناوری (1)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (19)
 
  مقاله کنفرانس‌ (4)
 
  گزارش پژوهشی (26)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  مینا سیف زاده بهمبری    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   m_seifzadeh_ld@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان (انزلی)  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/mseifzadeh  
  فعالیت و علاقمندی: بهداشت مواد غذایی - میکروبیولوژی- بسته بندی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Mina_Seifzadeh    
7 Google Scholar H_index:   3 ISI H_index:   5 Scopus H_index:  
19
مقاله علمی
4
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
26
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
5
یافته‌ترویجی‌تجاری
1
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، زیست شناسی سلولی و ملکولی گرایش میکروبیولوژی ، دانشگاه اصفهان ، اصفهان ، ایران ، 1398/08/27
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، زیست شناسی سلولی و ملکولی گرایش میکروبیولوژی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان ، لاهيجان ، ایران ، 1385/06/09
3- کارشناسی پیوسته ، زیست شناسی سلولی و ملکولی گرایش میکروبیولوژی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان ، لاهيجان ، ایران ، 1371/06/31
  انتقال فناوری :
1- زارع گشتی،قربان(مجری). سیف زاده بهمبری،مینا(همکار). میربخش،مریم(همکار). مرادی،یزدان(همکار). لکزایی،فرحناز(همکار). 1403. دستیابی و انتقال دانش فنی بسته بندي جدید خاویار. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  یافته قابل تجاری سازی :
1- سیف زاده بهمبری،مینا. میربخش،مریم. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. صیاد بورانی،محمد. 1399. دستیابی به دانش فنی کرم کلاژن از زائدات آبزیان.
2- خانی پور،علی اصغر. مطلبی مغانجوقی،عباسعلی. فهیم،افشین. سیف زاده بهمبری،مینا. یاسمی،مهران. رفیع پورجوبنه،فریدون. مرادی،یزدان. زارع گشتی،قربان. خدابنده،فرشته. رهنماسنگاچینی،معصومه. لکزایی،فرحناز. وطن پرست، پرست. کوچکيان صبور، انوشه. ارشاد لنگرودي، هادي. 1399. دانش فنی تولید برگر تلفیقی از گونه های مختلف آبزیان . دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
3- رهنماسنگاچینی،معصومه. کوچکيان صبور، انوشه. خانی پور،علی اصغر. مرادی،یزدان. خدابنده،فرشته. صالحی،حسن. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. رفیع پورجوبنه،فریدون. وطن دوست، محمود. سیف زاده بهمبری،مینا. فهیم،افشین. کمالي، کبري. لکزایی،فرحناز. 1399. دانش فنی تولید کیلکای سوخاری با استفاده از لعاب تمپورا ئ لعاب معمولی. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
4- زارع گشتی،قربان. مطلبی مغانجوقی،عباسعلی. خانی پور،علی اصغر. مرادی،یزدان. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. رفیع پورجوبنه،فریدون. فهیم،افشین. لکزایی،فرحناز. خدابنده،فرشته. احمدی،مینا. رهنماسنگاچینی،معصومه. نوغانی بهمبری،فاطمه. کمالی خلخالیانی،صغری. سیف زاده بهمبری،مینا. 1399. دانش فنی تولید خمیر ماهی آماده مصرف از گوشت ماهی کیلکا و کپور نقره ای. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
5- رفیع پورجوبنه،فریدون. مطلبی مغانجوقی،عباسعلی. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. مرادی،یزدان. خانی پور،علی اصغر. زارع گشتی،قربان. زلفی نژادخانسری،کامران. شاه محمدی،حمیدرضا. فهیم،افشین. لکزایی،فرحناز. سیف زاده بهمبری،مینا. خدابنده،فرشته. رهنماسنگاچینی،معصومه. احمدی،مینا. کمالی خلخالیانی،صغری. نوغانی بهمبری،فاطمه. 1399. توانمندی فناورانه تضمین کیفیت و افزایش ماندگاری فرآورده دودی گرم ماهی کیلکا در بسته بندی معمولی ، وکیوم و اتمسفر اصلاح شده. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  مقاله علمی :
1- سیف زاده بهمبری،مینا. کوچکيان صبور، انوشه. 1403. تولید ژلاتین از محصولات جانبی ماهیان خاویاری. مجله ترویجی ماهیان خاویاری، 7(12)، 27-37
2- مرادی،یزدان. نصراله زاده ساروی،حسن. سیف زاده بهمبری،مینا. رضائی،مریم. دریانبرد،غلامرضا. فیروزکندیان،شراره. 1403. ارزیابی خطر سلامت و سطوح فلزات سمی در ماهی سفید (Rutilus kutum) دریای خزر. مجله علمی شیلات ایران، 32(6)، 51-61 دانلود فایل مقاله
3- جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. آل بوفتیله،مهدی. اکبري حسن. خدابنده،فرشته. مرادی،یزدان. رهنماسنگاچینی،معصومه. سیف زاده بهمبری،مینا. صفری،اسماعیل. 1402. غنی سازی نان فطیر با گوشت ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys moliyrix) و ارزیابی ویژگی های کیفی آن طی دوره نگهداری در دمای محیط. علوم و فنون شیلات، 13(1)، 412-426 دانلود فایل مقاله
4- سیف زاده بهمبری،مینا. 1401. بررسی تأثیر سوکرالوز و برنج پخته بر ویژگی¬های میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری سس زائدات میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی¬گراد). شیلات، 75(3)، 387-403
5- سیف زاده بهمبری،مینا. زارع گشتی،قربان. 1401. بررسی تاثیر جمود تعشی بر کیفیت، ارزش غذایی و تغییرات پروفایل اسید چرب فیله قره‌ برون (Acipenser persicus) پرورشی منجمد. پژوهش های صنایع غذایی، 32(3)، 141-157
6- جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. سیف زاده بهمبری،مینا. 1400. تهیـه پخشــینه رژیمی بـا اسـتفاده از پکـتین و ژلاتین حاصـل از پـوست کپـور نقره اي (molitrix Hypophthalmichthys ) و ارزیابی آن طی پنـج هفته نگهـداري در یخچال. مجله علمی شیلات ایران، 30(6)، 145-156
7- جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. سیف زاده بهمبری،مینا. 1400. قابلیت استفاده از ژلاتین پوست و استخوان ماهی در فرآورده‌های رژیمی. مجله علوم آبزی پروری پیشرفته، 5(2)، 39-46
8- سیف زاده بهمبری،مینا. زارع گشتی،قربان. مرادی،یزدان. مشائی،نسرین. رهنماسنگاچینی،معصومه. 1399. بررسی ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (niloticus Oreochromis ) (بسته بندی شده به روشهای هوازی، تحت خلا و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده از Method Index Q . علوم و فنون شیلات، 9(۲)، 102-119 دانلود فایل مقاله
9- خانی پور،علی اصغر. سیف زاده بهمبری،مینا. زارع گشتی،قربان. احمدی،مینا. 1396. بررسی هیدروکربن هاي نفتی در ماهیان اقتصادي تالاب انزلی. توسعه آبزی پروری، 11(2)، 73-82 دانلود فایل مقاله
10- خانی پور،علی اصغر. احمدی،مینا. زارع گشتی،قربان. سیف زاده بهمبری،مینا. رفیع پورجوبنه،فریدون. 1396. تعیین میزان فلزات سنگین مس، نیکل، کبالت و کروم در بافت خوراکی عضله تالاب بین المللی بندرانزلی (Carassiu sauratus) ماهی کاراس طلایی. بوم شناسی آبزیان، 6(4)، 91-99 دانلود فایل مقاله
11- خانی پور،علی اصغر. احمدی،مینا. سیف زاده بهمبری،مینا. زارع گشتی،قربان. زلفی نژادخانسری،کامران. 1395. بررسی میزان تجمع فلزات سنگین کادمیوم، سرب و روی در بافت خوراکی عضله ماهی کاراس تالاب بین المللی انزلی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 155-163 دانلود فایل مقاله
12- خانی پور،علی اصغر. سیف زاده بهمبری،مینا. احمدی،مینا. 1394. بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین المللی انزلی. بهداشت مواد غذایی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، 5(4)، 37-45 دانلود فایل مقاله
13- خانی پور،علی اصغر. سیف زاده بهمبری،مینا. احمدی،مینا. زارع گشتی،قربان. 1394. میزان تجمع کادمیوم و سرب در بافت خوراکی ماهی کپور معمولی صید شده از تالاب بین المللی انزلی. توسعه آبزی پروری، 9(4)، 19-26 دانلود فایل مقاله
14- خانی پور،علی اصغر. سیف زاده بهمبری،مینا. احمدی،مینا. زارع گشتی،قربان. 1394. بررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی. علوم غذایی و تغذیه، 13(3)، 99-105 دانلود فایل مقاله
15- زارع گشتی،قربان. مطلبی مغانجوقی،عباسعلی. مرادی،یزدان. خانی پور،علی اصغر. مشائی،نسرین. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. سیف زاده بهمبری،مینا. رفیع پورجوبنه،فریدون. لکزایی،فرحناز. 1393. بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM ). مجله علمی شیلات ایران، 23(3)، 69-79 دانلود فایل مقاله
16. seifzadeh, m.;Koochekian Sabour A;Raoufi, A 2025. Effects of processing by enzymatic, bacteria, and traditional methods on produced sauce quality from the intestine of farmed Sturgeon during storage. َApplied Food Research، 5(2025)، 1-9
17. seifzadeh, m.;Raoufi, A 2023. Evaluation of Freshness of Farmed Two-Year-Old Acipenser persicus during Storage in Ice. journal of food quality، 2023(4)، 1-12
18. jalili hassan keyadeh, s.;motallebi, a.;noghani, f.;rahnama sangachini, m.;seifzadeh, m.;khodabandeh, f. 2021. Amino acids profile changes of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) skin hydrolysate during hydrolyzing by Alcalase. International Journal of Aquatic Research، 1(2)، 29-37 Download
19. khanipour, a.;ahmadi, m.;seifzadeh, m. 2019. Study on bioaccumulation of heavy metals (cadmium, nickel, zinc and lead) in the muscle of wels catfish (Silurus glanis) in the Anzali Wetland. Iranian Journal of Fisheries Sciences، 17(1)، 244-250 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1. seifzadeh, m.;jalili hassan keyadeh, s.;khodabandeh, f. 1399. Antiviral properties of marine polysaccharides against coronavirus. 4 th international congress on fisheries and aquaculture research. 0-0
2. khodabandeh, f.;jalili hassan keyadeh, s.;fahim, a.;rahnama sangachini, m.;seifzadeh, m. 1399. Antioxidant potential of rosemary extract and thyme in prolonging the shelf life of minced carp ( Hypophthalmichthys molitrix). 4 th international congress on fisheries and aquaculture research. 0-0
3. jalili hassan keyadeh, s.;motallebi, a.;noghani, f.;rahnama sangachini, m.;seifzadeh, m.;khodabandeh, f. 1399. Amino acids profile changes of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) skin hydrolysate during hydrolyzing by Alcalase. 4 th international congress on fisheries and aquaculture research. 0-0
4. Zaregashti, G.;khanipour, a.;Shaviklo, A.;noghani, f.;seifzadeh, m. 1396. Development of Fish Pâté Made from Kilka (Clupeonella Cultriventris) and Silver Carp ( Hypophthalmichthys Molitrix) Minces. World Seafood Congress Reykjav?k, Iceland September 10-13, 2017. 8-9 Download
  گزارش‌ پژوهشی :
1- پایش فلزات سنگین ، آفت کش ها و هیدرو کربن های نفتی در ماهی سفید ( Rutilus kutum ) دریای خزر(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66984. سمت: مجری. مشاهده چکیده
2- ارزیابی ارزش غذایی، کیفیت و تعیین عمرماندگاری گوشت و محصولات تولید شده صدف خوراکی Saccostrea cuccullata (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66070. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- استخراج کلاژن از پوست کپور ماهیان پرورشیCyprinidae) ) و به کارگیری آن در تهیه کرم پوستی (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64400. سمت: مجری. مشاهده چکیده
4- تولید فرآورده های غذایی خشک از میگوی ریز نیپوننس Macrobrachium nipponense تالاب بین المللی بندر انزلی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59290. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- تولید سس از میگوی ماکروبراکیوم نیپوننس تالاب انزلی و تعیین کیفیت و زمان ماندگاری آن طی نگهداری در یخچال(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57615. سمت: مجری. مشاهده چکیده
6- بررسی میزان تجمع فلزات سنگین (سرب، کادمیوم) در بافت خوراکی عضله ماهیان سرد آبی (قزل آلای رنگین کمان پرورشی) در نواحی تالش و رودسر استان گیلان ( Oncorhynchus mykiss)(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 51770. سمت: مجری. مشاهده چکیده
7- تهیه رنگدانه طبیعی خوراکی بتا کاروتن از گونه آزولا filiculoides) (Azolla(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51735. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- ارزیابی مخاطرات آزمایشگاههای مرکز ملی فرآوری(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 49947. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
9- بررسی فرآیند تولید کیفی و تعیین عمر ما ندگا ری فرآورده دودی گرم ماهی کیلکا(Clupeonella cultiventris ) دربسته بندی معمولی واتمسفر اصلاح شده (MAP)(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49356. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
10- مقایسه خصوصیات کیفی Fish paste تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا ( Clupeonella cultiventris ) و کپور نقره ای ypophthalmichthys molitrix ) C)(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49358. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
11- بررسی وضعیت تجمع فلزات سنگین موجود در بافت خوراکی برخی ماهیان تالاب بین المللی بندر انزلی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49381. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
12- بررسی وضعیت باقیمانده های سموم ارگانوکلره و فسفره موجود در بافت خوراکی برخی ماهیان تالاب بین المللی بندر انزلی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49709. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
13- بررسی ارزش غذایی، میزان پذیرش و عمر ماندگاری کلوچه ماهی (Fish Patty) تولید شده با FPC ماهی سیم ارس Abramis brama(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49232. سمت: همکار. مشاهده چکیده
14- بررسی تاثیر لعاب مختلف روی کیفیت کیلکای سوخاری(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46632. سمت: همکار. مشاهده چکیده
15- تولید فرآورده با ارزش افزوده از ماهی کیلکا (تولید فرآورده خشک طعم دار ماهی کیلکا)(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46638. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
16- تدوین نقشه راه توسعه فرآوری آبزیان(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44157. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
17- بررسی امکان استفاده از عصاره دانه انگور ، کاتچین ، فرولیک اسید و 4 هگزیل رزوزسینول جهت جلوگیری از ایجاد لکه های سیاه در میگوی پرورشی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43408. سمت: مجری. مشاهده چکیده
18- بررسی تولید برگر تلفیقی از گوشت ماهی کیلکا و کپور نقره ای(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44530. سمت: همکار. مشاهده چکیده
19- تحقیق بر روی تولید پودر سوپ ماهی از گونه های متفاوت ماهی در استان سیستان و بلوچستان چابهار(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41273. سمت: همکار. مشاهده چکیده
20- بررسی امکان استفاده از فیلم‌های خوراکی (سدیم آلژینات، پروتیین آب پنیر و مخلوط آن‌ها) برای بسته بندی ماهی کیلکا سر و دم زده شکم خالی گونه آنچوی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/716. سمت: مجری. مشاهده چکیده
21- بررسی تهیه و بسته بندی گوشت چرخ شده ماهی به شکل منجمد از ماهیان پرورشی سد ارس(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/171. سمت: همکار. مشاهده چکیده
22- ارزیابی مقایسه ای ماشین آلات تریمینگ در فیله ماهی کپور نقره ای(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/757. سمت: همکار. مشاهده چکیده
23- بررسی تهیه فرآورده از اندام‌های اضافی مانده از ماهیان خاویاری(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/685. سمت: همکار. مشاهده چکیده
24- ارزیابی کیفیت خاویار فشرده در بسته‌بندی جدید (تیوپ)(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/229. سمت: همکار. مشاهده چکیده
25- عمل‌آوری گوشت فیل‌ماهی و قره‌برون پرورشی ( دوساله ) و ارزیابی کیفیت صادراتی آن(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/219. سمت: همکار. مشاهده چکیده
26- تهیه آیزین گلاس از کیسه شنای ماهی خاویاری(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 1592/83. سمت: همکار. مشاهده چکیده
               
از تاریخ تا تاریخ