فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (1)
 
  مقاله علمی (17)
 
  مقاله کنفرانس‌ (12)
 
  گزارش پژوهشی (21)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (3)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  مسعود یقبانی    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   myaghbani@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/myaghbani  
  فعالیت و علاقمندی: تکنولوژی غلات
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Masoud_Yaghbani    
5 Google Scholar H_index:   1 ISI H_index:   0 Scopus H_index:  
17
مقاله علمی
12
مقاله کنفرانس‌
1
کتاب‌
21
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1398/11/08
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1376/04/18
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1373/06/31
  کتاب‌ :
1- فائو. (1401). وضعیت غذا و کشاورزی - حرکت به سمت کاهش تلفات و دور ریز مواد غذایی. (بیات،فریبا. گودرزی،فرزاد. مشرف، لاله. یقبانی،مسعود. ، مترجمان). موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی . دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- بصیری،شادی. یقبانی،مسعود. 1403. تاثیر روش نوین خشک کردن لایه نازک زعفران بر ترکیبات موثره و مقایسه با روشهای مرسوم. پژوهش های زعفران، 12(1)، 158-167 دانلود فایل مقاله
2- یقبانی،مسعود. محمدزاده،جلال. 1401. شرایط برداشت و انبارداری کنجد به منظور کاهش ضایعات و حفظ کیفیت آن . گیاهان دانه روغنی، 4(2)، 81-88 دانلود فایل مقاله
3- یقبانی،مسعود. 1401. بررسی امكان جایگزينی شكر با شیرین كننده اِستویا در نان قندی. علوم و صنایع غذایی ایران، 19(131)، 31-44 دانلود فایل مقاله
4- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. یقبانی،مسعود. 1401. بهینه‏ سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) . فناوری‌های جدید در صنعت غذا، 9(4)، 309-329
5- یقبانی،مسعود. کوچکي، آرش. کریمی،مهدی. مرتضوي، سيد علي. ميلاني، الناز. 1399. تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغ های هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(101)، 45-57 دانلود فایل مقاله
6- سپاهي، آذر. عطا صالحي، اسماعيل. یقبانی،مسعود. 1398. فرمولاسیون بیسکوئیت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوري انگور و آرد سویاي جوانه زده. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(93)، 99-107 دانلود فایل مقاله
7- یقبانی،مسعود. کوچکي، آرش. کریمی،مهدی. مرتضوي، سيد علي. ميلاني، الناز. 1398. بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت. فناوری های نوین غذایی، 6(4)، 521-532 دانلود فایل مقاله
8- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. 1395. مدل سازي و تعیین شرایط بهینه استخراج آبی آنزیمی روغن کلزا به کمک روش سطح پاسخ. مجله ترویجی دانه‌های روغنی، 5(2)، 33-45 دانلود فایل مقاله
9- وطن خواه، مهدي. الهامي راد، اميرحسين. یقبانی،مسعود. ناديان، نرگس. اکبريان ميمند، محمد جواد. 1393. بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین کننده استویوزید. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(2)، 157-170 دانلود فایل مقاله
10- یقبانی،مسعود. 1390. مقایسه تاثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 12(2)، 41-50 دانلود فایل مقاله
11- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. آگاه، فهيمه. 1389. بررسي شرايط مختلف نگهداري ميوه زيتون و اثر آن بر كيفيت روغن استحصالي در منطقه گلستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(27)، 89-91 دانلود فایل مقاله
12- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. 1385. بهینه سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا. تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 7(29)، 129-138 دانلود فایل مقاله
13- یقبانی،مسعود. محمدزاده،جلال. 1384. بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي نشاسته ارقام غالب سيب زميني منطقه گلستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 71-79 دانلود فایل مقاله
14- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. 1384. تاثیر رطوبت زمان برداشت و دمای خشک کردن دانه کلزا بر کیفیت روغن استحصالی. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی - تخصصی شده دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 12(5)، 119-127 دانلود فایل مقاله
15- شهيدي، فخري. سيف کردي، علي اکبر. یقبانی،مسعود. 1380. تلخی زدایی آب لیمو شیرین با استفاده از رزین پلی استایرن دی وینیل بنزن. مجله علوم و صنایع کشاورزی، 15(1)، 3-11 دانلود فایل مقاله
16. Vatankhah, M.;Ghararvand, F.;Elhami Rad, A.H.;Yaghbani, M. 2015. Influence of sugar replacement by stevioside on physicochemical and sensory properties of biscuit. Quality Assurance and Safety of Crops & Foods، 7(3)، 393-400 Download
17. Yaghbani, M.;Mohammadzadeh, J.;Najafi, M 2006. Composition and characterization of starch extracted from various potato cultivars in Golestan province of Iran. journal of food science and technology-mysore، 43(6)، 667-670 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- بصیری،شادی. یقبانی،مسعود. 1403. تاثیر روش نوین خشک کردن لایه نازک زعفران بر ترکیبات موثره و مقایسه با روش های مرسوم. هفتمین همایش ملی زعفران. دوره هفتمين. 1-10 دانلود فایل مقاله
2- یقبانی،مسعود. بصیری،شادی. 1403. نقش بسته‏ بندی در ارزش افزوده زعفران صادراتی. هفتمین همایش ملی زعفران. دوره هفتمين. 1-9 دانلود فایل مقاله
3- یقبانی،مسعود. محمدي، سيد علي. 1403. مروری بر قابلیتهای کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی. دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذا و سلامت. دوره دومين. 704-712 دانلود فایل مقاله
4- بصیری،شادی. یقبانی،مسعود. 1402. فرآوری دانه شاهدانه، استخراج روغن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن. سومین همایش بین المللی علم، صنعت و تجارت پنبه. دوره سومين هماي. 1-5 دانلود فایل مقاله
5- یقبانی،مسعود. بصیری،شادی. 1402. بررسی خصوصیات و کاربرد پروتئین دانه هاي روغنی به عنوان یک جزء غذایی. سومین همایش بین المللی علم، صنعت و تجارت پنبه. دوره سومين. 1-5 دانلود فایل مقاله
6- یقبانی،مسعود. عین افشار،سودابه. 1402. استخراج روغنهای گیاهی با استفاده از سیال فوق بحراني. سومین همایش بین المللی علم، صنعت و تجارت پنبه. دوره سومين. 406-410 دانلود فایل مقاله
7- بصیری،شادی. یقبانی،مسعود. 1400. روش نوین استخراج مواد موثره از گیاهان دارویی. کنگره بین المللی گیاهان دارویی مکانیزاسیون و فراوری. دوره اولين. 1-11 دانلود فایل مقاله
8- بصیری،شادی. یقبانی،مسعود. 1400. مروری بر خواص و کاربردهای مختلف زعفران . ششمین همایش ملی زعفران. دوره ششمين. 1-10 دانلود فایل مقاله
9- یقبانی،مسعود. ضیاء الحق،سیدحمیدرضا. 1390. بهينه سازي فرآيند تهيه مالت از لاين‌هاي جو بدون پوشينه استان گلستان. نخستين همايش فراملي بهينه سازي زنجيره توليد، توزيع و مصرف در صنايع غذايي. دوره 1. 181-181 دانلود فایل مقاله
10- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. قدس ولی،علیرضا. 1386. بررسی شرایط استخراج روغن از کلزا توسط فرایند آنزیمی-آبکی. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. دوره . 15-15 دانلود فایل مقاله
11- محمدزاده،جلال. یقبانی،مسعود. 1382. دستاورد های جدید در زمینه برداشت و نگهداری کلزا. چهاردهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. دوره . 170-170 دانلود فایل مقاله
12. Yaghbani, M.;Basiri, S. 1400. Review on Possibility of shelf-life enhancing of fresh cut onions by mild-heat treatments. 8 th international conferences food industry sciences, organic, farming and food security. 1-8 Download
  گزارش‌ پژوهشی :
1- ارزیابی روش‌های مؤثر در تولید مربای زرشک با بافتی پایدار شده (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65436. سمت: همکار. مشاهده چکیده
2- آمایش صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی، بر مبنای ظرفیت سنجی، اولویت بندی و مکان یابی، در استان های منتخب کشور (جریان ساز)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63336. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- تاثیر رقم و زمان برداشت عناب تازه و تیمار با کلرید کلسیم بر خواص کیفی و عمر نگهداری آن(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62684. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- بررسی امکان جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ی اِستِویا در محصولات آردی (نانوایی)(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50876. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- معرفی مناسب ترین روش تولید پودر قارچ از ضایعات زمان برداشت به منظور استفاده در فرمولاسیون غذایی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51926. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
6- تنظیم فرمول آب هندوانه بر مبنای آزمونهای حسی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49696. سمت: همکار. مشاهده چکیده
7- بررسی امکان تهیه کره انگور و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47977. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
8- تاثیر افزودن جوانه گندم بر خواص کیفی و ماندگاری کیک روغنی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45817. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
9- بررسی امکان جایگزینی آرد گندم با آرد جو کامل و بدون پوشینه در تهیه نان مسطح و بهینه سازی فرمول آن(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46136. سمت: همکار. مشاهده چکیده
10- بررسی امکان استفاده از آرد ذرت و سیب زمینی های ریز و درجه 3 در تهیه نان بربری(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42633. سمت: مجری. مشاهده چکیده
11- بررسی کیفیت مالت حاصل از ارقام امید بخش جو بدون پوشینه (لخت) در استان گلستان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1409. سمت: مجری. مشاهده چکیده
12- بررسی تاثیر افزودن آرد مالت حاصل از گندم وجو بدون پوشینه (لخت) در بهبود کیفیت نان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1408. سمت: مجری. مشاهده چکیده
13- بررسی فرایند استخراج آنزیمی روغن از ارقام کلزای کشت شده استان گلستان(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/191. سمت: همکار. مشاهده چکیده
14- بررسی اختلاط مالت خام منابع غلات استان گلستان به منظور تولید مواد اولیه مناسب صنایع پخت و ماءالشعیر(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/434. سمت: همکار. مشاهده چکیده
15- بررسی فنی عوامل موثر بر ظرفیت پوست گیری و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان روغنی استان گلستان(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/433. سمت: همکار. مشاهده چکیده
16- کاهش ضایعات دانه‌های روغنی در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
17- تعیین روشهای کاهش ضایعات مرکبات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: مجری. مشاهده چکیده
18- کاهش ضایعات پس از برداشت میوه‌های دانه‌دار و هسته‌دار(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
19- بررسی فرآیند آنزیمی - آبی در استخراج روغن ارقام زیتون استان گلستان(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1601. سمت: همکار. مشاهده چکیده
20- بررسی دوروش استخراج وخصوصیات فیزیک وشیمیائی نشاسته ازسیب زمینی ارقام غالب منطقه گرگان(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/546. سمت: مجری. مشاهده چکیده
21- تهیه ایزوله پروتئینی ازکنجاله کلزاوتعیین خصوصیات کاری آن درمنطقه گلستان(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1584. سمت: همکار. مشاهده چکیده
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بررسی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و آنتی اکسیدانی میوه دو رقم کدو حلوایی(1392).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:محمد مجتبی بهره دار. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
2- بررسی امکان جایگزینی شکر با شیرین کننده استویوزید در محصولات آردی(1392).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:مهدی وطن خواه.
3- بررسی تاثیر خشک کردن مایکروویوی بر خصوصیات بافتی قارچ(1389).دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:فاطمه نادعلی اشکفتکی.
               
از تاریخ تا تاریخ