فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (1)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (1)
 
  مقاله علمی (21)
 
  مقاله کنفرانس‌ (2)
 
  گزارش پژوهشی (38)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (1)
 
  دستنامه (1)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (1)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  پیروز شاکری    
  مرتبه علمی :   دانشیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   pirouz_shakeri@yahoo.co.uk  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   موسسه تحقیقات علوم دامی کشور  
  شناسه رزومه :   http://cv.areeo.ac.ir/pshakeri  
  فعالیت و علاقمندی: دستکاری در اکوسیستم شکمبه
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Pirouz_Shakeri    
11 Google Scholar H_index:   7 ISI H_index:   7 Scopus H_index:  
21
مقاله علمی
2
مقاله کنفرانس‌
1
کتاب‌
38
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
1
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی -علوم دامی گرایش تغذیه نشخوار کنندگان ، دانشگاه صنعتی اصفهان ، اصفهان ، ایران ، 1392/06/24
  یافته قابل تجاری سازی :
1- شاکری،پیروز. آقاشاهی،علیرضا. فروغ عامری،نادر. 1399. دانش فنی سیلاژ محصول فرعی بسته بندی شده. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1- مداحيان، علي. شاکری،پیروز. دادور،پوریا. (1398). تغذیه. انتشارات دانشگاه پیام نور. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- ساعی،مهدیه. شاکری،پیروز. صالحی،اصغر. رحمانی اندبیلی،صفت اله. 1401. بررسی وضعیت تعادل منابع تغذیه و تعداد دام در شمال استان کرمان. علوفه و خوراک دام، 3(1)، 24-31 دانلود فایل مقاله
2- ساعی،مهدیه. شاکری،پیروز. صالحی،اصغر. رحمانی اندبیلی،صفت اله. 1400. تحليل عوامل دروني و بيروني مؤثر بر صنعت شير روستاهاي استان كرمان. راهبردهای توسعه روستایی، 8(4)، 487-500 دانلود فایل مقاله
3- ساعی،مهدیه. شاکری،پیروز. صالحی،اصغر. رحمانی اندبیلی،صفت اله. 1400. عوامل مؤثر بر توسعه پایدار صنعت دامپروری در مناطق روستایی شمال استان کرمان. اقتصاد فضا و توسعه روستایی، 10(37)، 97-112 دانلود فایل مقاله
4- نجفی نژاد،حمید. شاکری،پیروز. امیرپور رباط،مهدی. 1400. اثر تاريخ كاشت و تراكم بوته بر عملكرد و كيفيت علوفه ارقام كينوا (Chenopodium quinoa Willd.)در منطقه معتدل سرد استان كرمان . نهال و بذر، 36(4)، 439-460 دانلود فایل مقاله
5- نجفی نژاد،حمید. جواهری،محمدعلی. کوهی چله کران،نادر. شاکری،پیروز. 1398. عملكرد و كيفيت علوفه و بهرهوري مصرف آب كوشيا، ارزن، سورگوم و ذرت در شرايط تنش كم آبي. به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر سابق) - موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر، 2(35)، 261-283 دانلود فایل مقاله
6- شاکری،پیروز. دياني، اميد . اسدي کرم، محمد . نجفی نژاد،حمید. آقاشاهی،علیرضا. 1398. تعیین ارزش غذایی، تخمیرپذیري و تجزیه پذیري شکمبه اي بقایاي زراعی دو واریته کینوآ. پژوهش در نشخوارکنندگان، 7(2)، 83-96 دانلود فایل مقاله
7- شاکری،پیروز. فضائلی،حسن. حسيني غفاري، مرتضي. 1395. محصول فرعي پسته به‌عنوان یک خوراک علوفه‌اي در تغذيه نشخوارکنندگان - يک مقاله مروري (بخش دوم: نيتروژن آمونياکي، پروتئين ميکروبي، تخمير و بيوهيدروژناسيون شکمبه‌اي، متان و متابوليت‌هاي خون). علوم دامی (پژوهش و سازندگی سابق) - وزارت جهاد کشاورزی، 113(113)، 99-110 دانلود فایل مقاله
8- شاکری،پیروز. فضائلی،حسن. حسيني غفاري، مرتضي. 1395. محصول فرعی پسته به عنوان یک خوراک دام علوفه‌ای در تغذیه نشخوارکنندگان- یک مقاله مروری (بخش اول: ذخیره‌سازی، ترکیبات شیمیایی، مصرف خوراک، عملکرد و قابلیت هضم). علوم دامی (پژوهش و سازندگی سابق) - وزارت جهاد کشاورزی، 112(112)، 129-144 دانلود فایل مقاله
9- شاکری،پیروز. رضائی،مرتضی. میرهادی،سیداحمد. 1394. تاثیر سیلوکردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته. مجله تولیدات دامی. تولیدات دامی (کشاورزی سابق) - مجتمع پردیس ابوریحان دانشگاه تهران، 17(1)، 59-70 دانلود فایل مقاله
10- شاکری،پیروز. آقاشاهی،علیرضا. مصطفوی،سیدحمید. ميرزائي، مهدي. 1394. تاثیر سیلوکردن محصول فرعی پسته بر فعالیت‌های تخمیری و کنترل تولید متان در شکمبه‌ در شرایط آزمایشگاهی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی سابق) - وزارت جهاد کشاورزی، 106(106)، 43-54 دانلود فایل مقاله
11- شياسي، حسين. فروزنده، اميرداور. شاکری،پیروز. 1393. تاثیر سطوح مختلف و شکل فیزیکی دانه ذرت و گندم جیره آغازین، بر رشد گوساله‌های شیری. پژوهش در نشخوارکنندگان، 2(4)، 69-85 دانلود فایل مقاله
12- شاکری،پیروز. احمد رياسي. قرباني، غلامرضا. عليخاني، مسعود. فضائلی،حسن. 1390. بررسی اثرات تغذیه سیلاژ محصول فرعی پسته بر سنتز پروتئین میکروبی و عملکرد کلیه‌ها در گوساله‌های نر پرواری هلشتاین. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی سابق) - دانشگاه تبریز، 21(3)، 97-110 دانلود فایل مقاله
13- شاکری،پیروز. فضائلی،حسن. 1386. بررسی استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته در جیره بره‌های پرواری. مجله علوم کشاورزی ایران، 38(3)، 529-534 دانلود فایل مقاله
14. Shakeri, P.;Reiasi A.;Tahmasbi R. 2020. The effect of pistachio by-product extracts treatment in protecting soybean meal and canola meal protein from rumen microbial degradation. Journal of the Science of Food and Agriculture، 100(14)، 5222-5229 Download
15. Mirheidari, Azam;Torbatinejad, Noor Mohammad ;Shakeri, P.;Mokhtarpour, Amir 2019. Effects of biochar produced from different biomass sources on digestibility, ruminal fermentation, microbial protein synthesis and growth performance of male lambs. Small Ruminant Research، 138(138)، 6042-6048 Download
16. Mirheidari A.;Torbatinejad N.M.;Shakeri, P.;Mokhtarpour A. 2019. Effects of walnut shell and chicken manure biochar on in vitro fermentation and in vivo nutrient digestibility and performance of dairy ewes. Tropical Animal Health and Production، 51(8)، 2153-2160 Download
17. Movahedi B.;Foroozandeh A.D.;Shakeri, P. 2017. Effects of different forage sources as a free-choice provision on the performance, nutrient digestibility, selected blood metabolites and structural growth of Holstein dairy calves. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition، 101(2)، 293-301 Download
18. Shakeri, P.;Durmic Z.;Vadhanabhuti J.;Vercoe P.E. 2017. Products derived from olive leaves and fruits can alter in vitro ruminal fermentation and methane production. Journal of the Science of Food and Agriculture، 97(4)، 1367-1372 Download
19. Shakeri, P. 2015. Pistachio by-product as an alternative forage source for male lambs: Effects on performance, blood metabolites, and urine characteristics. Animal Feed Science and Technology، 211(211)، 92-99 Download
20. Shakeri, P.;Riasi A.;Alikhani M. 2014. Effects of long period feeding pistachio by-product silage on chewing activity, nutrient digestibility and ruminal fermentation parameters of Holstein male calves. Animal، 8(11)، 1826-1831 Download
21. Shakeri, P.;Riasi A.;Alikhani M.;Fazaeli, H.;Ghorbani G.R. 2013. Effects of feeding pistachio by-products silage on growth performance, serum metabolites and urine characteristics in Holstein male calves. journal of animal physiology and animal nutrition، 97(6)، 1022-1029 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- امیدی میرزائی،حسین. نعمتي، مرتضي. رفیعی یارندی،حسن. شاکری،پیروز. برومندجزی،مسعود. 1402. بررسی اثرات سطوح پروتئین و لاکتوز در جایگزین شیر بر عملکرد و سلامتی گوساله های شیرخوار. دهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی علوم دامی ایران. دوره 10. 90-94 دانلود فایل مقاله
2- امیدی میرزائی،حسین. نعمتي،مرتضي. رفیعی یارندی،حسن. شاکری،پیروز. برومندجزی،مسعود. 1402. بررسی اثرات سطوح پروتئین و لاکتوز در جایگزین شیر بر قابلت هضم خوراک، رفتار تغذیه ای و متابولیت های خونی گوساله های شیرخوار. دهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی علوم دامی ایران. دوره 10. 94-98 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- تأثیر استفاده از سیلاژ خوراک کامل بر پایه چغندرعلوفه‌ای برعملکرد بره‌های پرواری زل (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64466. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- ساخت کیت اندازه گیری اسید لاکتیک در نمونه های حقیقی(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64193. سمت: همکار. مشاهده چکیده
3- تعیین سطح مناسب بقایای کینوآ در جیره دام‌های سبک پرواری و تأثیر آن بر عملکرد و فراسنجه‌های فیزیولوژیک(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63755. سمت: مجری. مشاهده چکیده
4- بررسی اثرات سطح پروتئین و لاکتوز در جایگزین شیر در مقایسه با شیر کامل بر عملکرد گوساله‌های شیرخوار(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63718. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- تأثیر استفاده از سیلاژ خوراک کامل بر پایه ذرت علوفه‌ای در تغذیه بره‌های پرواری نژاد زل(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63715. سمت: مجری. مشاهده چکیده
6- مقایسه عملکرد رشد وکیفیت گوشت گوساله‌های پرواری آمیخته‌ سیمنتال× هلشتاین با هلشتاین (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63648. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- تعیین ترکیبات شیمیایی، گوارش‌پذیری و تجزیه‌پذیری علوفه کینوا در مراحل قابل برداشت (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63613. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- تعیین ویژگی‌های سیلویی و ارزش غذایی علوفه کینوآ (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62153. سمت: مجری. مشاهده چکیده
9- بررسی تأثیر کم آبیاری، تراکم کاشت و زمان برداشت بر عملکرد و کیفیت علوفه کوشیا (Kochia scoparia) در منطقه معتدل (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61834. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
10- تدوین برنامه‌ی توسعه‌ی پایدار صنعت دامپروری استان کرمان(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60261. سمت: مجری. مشاهده چکیده
11- بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی سیلاژ محصول فرعی پسته بسته‌بندی‌شده در زمان‌های مختلف پس از سیلو کردن(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60230. سمت: مجری. مشاهده چکیده
12- بررسی عوامل موثر بر زنده مانی بزغاله های کرکی رایینی از تولد تا یک سالگی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59911. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
13- بررسی آسیب شناسی و برخی شاخص‌های خونی ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) داخلی و فرانسوی نسبت به تزریق داخل صفاقی باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57686. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
14- شناسایی و بررسی اثر باکتریوفاژهای جدا شده از استخرهای پرورش ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان کرمان بر باکتریهای استرپتوکوک اینیایی، یرسینیا روکری و آیروموناس هیدروفیلا(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57219. سمت: همکار. مشاهده چکیده
15- تعیین ارزش غذایی، تخمیرپذیری و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای بقایای گیاه کینوا (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56841. سمت: مجری. مشاهده چکیده
16- بررسی امکان محافظت از پروتئین کنجاله‌های سویا و کلزا در شکمبه نشخوارکنندگان با استفاده از عصاره محصول فرعی پسته(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56694. سمت: مجری. مشاهده چکیده
17- پایش و ثبت جمعیت بز کرکی رایینی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56061. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
18- ارزیابی عملکرد، کیفیت و کارآیی مصرف آب کوشیا، ارزن، سورگوم و ذرت علوفه‌ای تحت تنش کم آبی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55592. سمت: همکار. مشاهده چکیده
19- استفاده از افزودنی‌های مولد اسید لاکتیک (لاکتوباسیلوس) به ذرت علوفه‌ای برای بهبود کیفیت سیلاژ در مراحل مختلف برداشت(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52322. سمت: مجری. مشاهده چکیده
20- بررسی وضعیت موجود، امکان فرآوری و استفاده مناسب از محصول فرعی پسته در پایانه‌های فرآوری پسته در استان کرمان(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52320. سمت: مجری. مشاهده چکیده
21- تاثیر استفاده از سطوح مختلف سرکه خرمای ضایعاتی در آب آشامیدنی بر فلور میکروبی، ریخت شناسی بافت روده و رشد دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52375. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
22- اثر سطوح مختلف سرکه خرمای ضایعاتی در جیره بر رشد دستگاه گوارش و فیزیولوژی روده کوچک در جوجه‌های گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52832. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
23- تاثیر استفاده از عصاره محصول فرعی پسته بر تخمیرات شکمبه‌(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50631. سمت: مجری. مشاهده چکیده
24- تاثیر سطوح مختلف بقایای پسته سیلوشده بر عملکرد گوساله های نر پرواری(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46564. سمت: همکار. مشاهده چکیده
25- تاثیر سطوح مختلف بقایای پسته سیلوشده بر فاکتورهای خونی و ادراری گوساله های پرواری(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43091. سمت: مجری. مشاهده چکیده
26- بررسی مسمومیت ناشی از مس در گوسفندان منطقه خاتون آباد شهر بابک(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44064. سمت: همکار. مشاهده چکیده
27- بررسی امکان تهیه بلوک های خوراک دام با استفاده از برگ خرما و خرمای غیر خوراکی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 47530. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
28- بررسی نیازهای آموزشی زنان روستایی در فرایند تولید شیر بهداشتی گاوداریهای سنتی شهرستان بم(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40095. سمت: همکار. مشاهده چکیده
29- بررسی میزان تاثیر فرایندهای مختلف نگهداری و افزودنی‌های شیمیایی بر مقدار مجموع مواد فنلیک و تانن پس مانده‌های پسته(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 45752. سمت: همکار. مشاهده چکیده
30- بررسی میزان آفلاتوکسین و باقی مانده سموم در بقایای حاصل از پوست‌گیری پسته در استان کرمان(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 41420. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
31- استفاده از سطوح مختلف بقایای ذرت دانه ای در جیره بره های نر کرمانی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 42127. سمت: همکار. مشاهده چکیده
32- کاربرد خوراک پلت شده حاوی بقایای پسته بر عملکرد بره پرواری(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/348. سمت: مجری. مشاهده چکیده
33- تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم گیاهان غالب مراتع منطقه بافت در استان کرمان(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/293. سمت: مجری. مشاهده چکیده
34- استفاده از بقایای سیلوشده حاصل از پوست‌گیری پسته در جیره گوساله‌های نر پرواری(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/196. سمت: همکار. مشاهده چکیده
35- تعیین استعداد پروار گوساله‌های نر بومی منطقه جیرفت و کهنوج استان کرمان(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/547. سمت: همکار. مشاهده چکیده
36- بررسی اثر سطوح مختلف بقایای حاصل از پوست‌گیری پسته در جیره غذایی بر عملکرد بره‌های پرواری(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/717. سمت: مجری. مشاهده چکیده
37- بررسی مقدماتی و شناسایی فنوتیپی گوسفند کرمانی(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/203. سمت: مجری. مشاهده چکیده
38- تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم گیاهان غالب گرامینه مراتع کرمان(1379). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/198. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- سند راهبردی استفاده از پتانسیل های موجود و بهبود بهره وری، در جهت خود اتکایی در تولیدخوراک دام وطیور(1401). شماره فروست: 62209. آقاشاهی،علیرضا. آبیار،نورمحمد. اسدزاده،نادر. افتخاری،مهدی. آهک پز کرکچی،فرهاد. ترابی،مسعود. مصطفی طهرانی،علی. جعفری،علی اشرف. حسینی،سیدعبداله. حسینی چالشتری،مریم. دهقانی،فرهاد. رحمانی اندبیلی،صفت اله. رنجبر،غلامحسن. ساورسفلی،سیما. شاکری،پیروز. شویکلو،امیررضا. شیخ،فاطمه. صادقی شعاع،مهدی. صفائی،امیررضا. طالقانی،داریوش. عرب جعفری،خدامراد. علیزاده دیزج،خشنود. علیزاده قمصری،امیرحسین. غفاری،هادی. غلامی،حسین. غیبی،محمدنبی. فضائلی،حسن. قزوینی،حبیب اله. گل زردی،فرید. ماهرخ،علی. محمدی،رضا. مستوفی سرکاری،محمد رضا. مقدم،علی. مومنی،حسن. ناخدا،بابک. یوسفی کلاریکلایی،کاظم. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- شاکری،پیروز. فضائلی،حسن. آقاشاهی،علیرضا. 1400. چگونه از پوست پسته در تغذیه دام ها استفاده کنیم؟. معاونت آموزش و ترویج کشاورزی، نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل دستنامه
  اپلیکیشن :
1- شاکری،پیروز. 1400. اپلیکیشن پرورش و تغذیه گاوهاي دو منظوره. دفتر شیکه دانش و رسانه هاي ترویجی. دانلود فایل اپلیکیشن
               
از تاریخ تا تاریخ