1-
|
تأثیر استفاده از سیلاژ خوراک کامل بر پایه چغندرعلوفهای برعملکرد برههای پرواری زل (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64466.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
ساخت کیت اندازه گیری اسید لاکتیک در نمونه های حقیقی(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64193.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
تعیین سطح مناسب بقایای کینوآ در جیره دامهای سبک پرواری و تأثیر آن بر عملکرد و فراسنجههای فیزیولوژیک(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63755.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
بررسی اثرات سطح پروتئین و لاکتوز در جایگزین شیر در مقایسه با شیر کامل بر عملکرد گوسالههای شیرخوار(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63718.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
تأثیر استفاده از سیلاژ خوراک کامل بر پایه ذرت علوفهای در تغذیه برههای پرواری نژاد زل(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63715.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
مقایسه عملکرد رشد وکیفیت گوشت گوسالههای پرواری آمیخته سیمنتال× هلشتاین با هلشتاین (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63648.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
تعیین ترکیبات شیمیایی، گوارشپذیری و تجزیهپذیری علوفه کینوا در مراحل قابل برداشت (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63613.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
تعیین ویژگیهای سیلویی و ارزش غذایی علوفه کینوآ (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62153.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
بررسی تأثیر کم آبیاری، تراکم کاشت و زمان برداشت بر عملکرد و کیفیت علوفه کوشیا (Kochia scoparia) در منطقه معتدل (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 61834.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
تدوین برنامهی توسعهی پایدار صنعت دامپروری استان کرمان(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60261.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی سیلاژ محصول فرعی پسته بستهبندیشده در زمانهای مختلف پس از سیلو کردن(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60230.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
بررسی عوامل موثر بر زنده مانی بزغاله های کرکی رایینی از تولد تا یک سالگی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59911.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
بررسی آسیب شناسی و برخی شاخصهای خونی ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) داخلی و فرانسوی نسبت به تزریق داخل صفاقی باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57686.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
شناسایی و بررسی اثر باکتریوفاژهای جدا شده از استخرهای پرورش ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان کرمان بر باکتریهای استرپتوکوک اینیایی، یرسینیا روکری و آیروموناس هیدروفیلا(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57219.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
تعیین ارزش غذایی، تخمیرپذیری و تجزیهپذیری شکمبهای بقایای گیاه کینوا (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56841.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
بررسی امکان محافظت از پروتئین کنجالههای سویا و کلزا در شکمبه نشخوارکنندگان با استفاده از عصاره محصول فرعی پسته(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56694.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
پایش و ثبت جمعیت بز کرکی رایینی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56061.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
ارزیابی عملکرد، کیفیت و کارآیی مصرف آب کوشیا، ارزن، سورگوم و ذرت علوفهای تحت تنش کم آبی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55592.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
استفاده از افزودنیهای مولد اسید لاکتیک (لاکتوباسیلوس) به ذرت علوفهای برای بهبود کیفیت سیلاژ در مراحل مختلف برداشت(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52322.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
بررسی وضعیت موجود، امکان فرآوری و استفاده مناسب از محصول فرعی پسته در پایانههای فرآوری پسته در استان کرمان(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52320.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
تاثیر استفاده از سطوح مختلف سرکه خرمای ضایعاتی در آب آشامیدنی بر فلور میکروبی، ریخت شناسی بافت روده و رشد دستگاه گوارش جوجههای گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52375.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
اثر سطوح مختلف سرکه خرمای ضایعاتی در جیره بر رشد دستگاه گوارش و فیزیولوژی روده کوچک در جوجههای گوشتی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52832.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
تاثیر استفاده از عصاره محصول فرعی پسته بر تخمیرات شکمبه(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50631.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
تاثیر سطوح مختلف بقایای پسته سیلوشده بر عملکرد گوساله های نر پرواری(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46564.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
تاثیر سطوح مختلف بقایای پسته سیلوشده بر فاکتورهای خونی و ادراری گوساله های پرواری(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 43091.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
بررسی مسمومیت ناشی از مس در گوسفندان منطقه خاتون آباد شهر بابک(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44064.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
بررسی امکان تهیه بلوک های خوراک دام با استفاده از برگ خرما و خرمای غیر خوراکی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 47530.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
بررسی نیازهای آموزشی زنان روستایی در فرایند تولید شیر بهداشتی گاوداریهای سنتی شهرستان بم(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40095.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
بررسی میزان تاثیر فرایندهای مختلف نگهداری و افزودنیهای شیمیایی بر مقدار مجموع مواد فنلیک و تانن پس ماندههای پسته(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 45752.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
بررسی میزان آفلاتوکسین و باقی مانده سموم در بقایای حاصل از پوستگیری پسته در استان کرمان(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 41420.
سمت: مجری مسئول.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
استفاده از سطوح مختلف بقایای ذرت دانه ای در جیره بره های نر کرمانی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 42127.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
کاربرد خوراک پلت شده حاوی بقایای پسته بر عملکرد بره پرواری(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/348.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم گیاهان غالب مراتع منطقه بافت در استان کرمان(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/293.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
استفاده از بقایای سیلوشده حاصل از پوستگیری پسته در جیره گوسالههای نر پرواری(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/196.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
تعیین استعداد پروار گوسالههای نر بومی منطقه جیرفت و کهنوج استان کرمان(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/547.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
بررسی اثر سطوح مختلف بقایای حاصل از پوستگیری پسته در جیره غذایی بر عملکرد برههای پرواری(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/717.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
37-
|
بررسی مقدماتی و شناسایی فنوتیپی گوسفند کرمانی(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/203.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
38-
|
تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم گیاهان غالب گرامینه مراتع کرمان(1379). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/198.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|