فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (3)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (12)
 
  یافته قابل تجاری سازی (2)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (4)
 
  مقاله علمی (48)
 
  مقاله کنفرانس‌ (16)
 
  گزارش پژوهشی (55)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (5)
 
  دستنامه (2)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (1)
 
  نشریه فنی و ترویجی (1)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (2)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  پروین شرایعی    
  مرتبه علمی :   دانشیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   parvin_sharayei@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/psharayei  
  فعالیت و علاقمندی: شیمی مواد غذایی- روغن ها و چربی ها- زعفران- نانو تکنولوژی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Parvin_Sharayei    
13 Google Scholar H_index:   6 ISI H_index:   11 Scopus H_index:  
48
مقاله علمی
16
مقاله کنفرانس‌
4
کتاب‌
55
گزارش‌ پژوهشی
3
اختراع/اکتشاف
14
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
2
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1389/11/27
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تربیت مدرس ، تهران ، ایران ، 1376/02/14
3- کارشناسی پیوسته ، صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1373/04/05
  اختراع :
1- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. 1399. تولید کیک روغنی غنی شده با عصاره ابی پوست انار (آزاد و ریز پوشانی شده). شماره ثبت 102436. مشاهده اطلاعات اختراع
2- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. 1397. فرایند استخراج ترکیبات رنگی از پرچم زعفران. شماره ثبت 87426. مشاهده اطلاعات اختراع
3- شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. 1391. ریزپوشانی ترکیبات موثره زعفران با استفاده از خشک کن انجمادی. شماره ثبت 79011. مشاهده اطلاعات اختراع
  یافته قابل ترویج :
1- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. غريبي تهراني، مهرانوش. 1401. د انش فنی تولید افزودنی طبیعی ضدقارچی از پسماند پیاز. دانلود فایل
2- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. زراعتگر،هادی. بيضايي، بيتا مدير توسعه . 1401. د انش فنی تولید لواشک فراسودمند پفی پوره عناب - سیب . دانلود فایل
3- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. چاجی،حسین. 1401. دانش فنی طراحی و ساخت دستگاه خشک کن رفرکتنس ویندو. دانلود فایل
4- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. رشیدی،حسن. بهمدی،هما. 1401. د انش فنی تولید شیر فراسودمند گیاهی. دانلود فایل
5- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. 1401. دانش فنی تولید پوره پیاز. دانلود فایل
6- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. عظيمي محله، افسانه. 1401. دانش فنی تولید افزودنی طبیعی پایدار)آنتی اکسیدان و ضد میکروب از گیاه دارویی پونه (نپتا بینالودی) برای استفاده در دوغ. دانلود فایل
7- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. زمردی،شهین. عین افشار،سودابه. 1401. دانش فنی تولید رنگ خورا کی پایدار از پوسته میگو )گونه ببری سبز(. دانلود فایل
8- شرایعی،پروین. 1400. راهکارهای کاهش تلفات پیاز زعفران در مراحل برداشت، بسته بندي و نگهداري . دانلود فایل
9- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. 1398. د انش فنی تولید رنگ سبز طبیعی از ضایعات صنایع فراوری گیاهان دارویی. دانلود فایل
10- عین افشار،سودابه. رشیدی،حسن. شرایعی،پروین. 1398. دانش فنی تولید نشاسته و افزودنی های طبیعی از ضایعات پیاز زعفران. دانلود فایل
11- نیکخواه،شهره. شرایعی،پروین. 1398. افزایش ماندگاری خربزه برش خورده. دانلود فایل
12- نیکخواه،شهره. شرایعی،پروین. 1398. عرضه محصولات گیلاس، شلیل و زردآلو با ماندگاری بالا بدون استفاده از قارچکش . دانلود فایل
  یافته قابل تجاری سازی :
1- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. زمردی،شهین. عین افشار،سودابه. 1400. دانش فنی تولید رنگ خوراکی پایدار از پوسته میگو (گونه ببری سبز). دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
2- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. زمردی،شهین. 1398. دانش فنی تولید رنگ قرمز طبیعی از پسماندهای کارخانجات آب میوه (پوست انار و انگور قرمز). دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. (1403). راهنمای ساده نگهداری مواد غذایی در خانه- فصل 9. مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
2- نیک خواه ممان،مهدی. صابری،سید رضا. نجف نجفی،مسعود. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. رشیدی،حسن. قدس روحانی،محسن. روحانی،حسین. (1401). سند حرفه فرآوری کننده میوه، سبزیجات و مانند آن استانداردهای ارزشیابی شایستگی، گروه شغلی صنایع غذایی. نشر آموزش کشاورزی.
3- نیک خواه ممان،مهدی. صابری،سید رضا. نجف نجفی،مسعود. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. رشیدی،حسن. قدس روحانی،محسن. روحانی،حسین. (1401). سند حرفه فرآوریکننده میوه، سبزیجات و مانند آن استانداردهای شایستگی. نشر آموزش کشاورزی . دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
4. Azarpazhooh, E.;sharayei, p.;Hamedi, F.;Zare, F.;Ramaswamy, H. S.(2024). Microwave Osmotic Drying. Download
  مقاله علمی :
1- شرایعی،پروین. غلامپور سيوکي، ساناز. َشوشتري، طاها. 1403. تاثیر رو شهای نوین استخراج (فراصوت و میدان پالس الکتریک) بر ترکیبات زیست فعال پوست انار. فناوری گیاهان دارویی ایران، 5(2645-5935)، 90-107 دانلود فایل مقاله
2- عظيمي محله، افسانه. شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. عظيمي محله، اعظم. 1403. تاثیرعصارةآزاد و ریزپوشانیشدة پونه بینالودي بر ویژگیهايحسی و میکروبی دوغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 16(1)، 151-162 دانلود فایل مقاله
3- کاملان، مهدي. پدارم نيا، احمد. شرایعی،پروین. الهامي راد، امير حسين. سعيدي اصل، محمد حسين. 1402. بهینهسازی‌فرآیند‌استخراج‌ترکیبات‌موثره‌گیاه‌رازک (lupulus Humulus (با‌کمک‌فراصوت. علوم و صنایع غذایی ایران، 141(20)، 75-92 دانلود فایل مقاله
4- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. 1401. کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 4(7)، 59-68 دانلود فایل مقاله
5- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. زمردی،شهین. يزدانفر، هديه. شرايعي، سودابه. 1401. تأثیر فراصوت بر ترکیبات زيست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون. علوم غذایی و تغذیه، 20(1)، 15-26 دانلود فایل مقاله
6- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. زراعتگر،هادی. بيضايي، بيتا. 1401. بررسی اثر پروتئین آب پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 22(2)، 1-20 دانلود فایل مقاله
7- شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. آذرپژوه،الهام. 1401. کاهش ضایعات میوه هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته بندی و نگهداری. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 4(7)، 45-57 دانلود فایل مقاله
8- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. یقبانی،مسعود. 1401. بهینه‏ سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) . فناوری‌های جدید در صنعت غذا، 9(4)، 309-329
9- زمردی،شهین. آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. 1401. تاثیر ريزپوشاني كردن بر ويژگيهای اسانس پوست پرتقال حاصل از پسماندهای كارخانجات آب پرتقال. پژوهش های صنایع غذایی، 32(2)، 109-121 دانلود فایل مقاله
10- آذرپژوه،الهام. عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. 1401. کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 4(6)، 19-28 دانلود فایل مقاله
11- هوشمند دلير، موسي الرضا. توکلي پور، حميد. چاجی،حسین. کلباسي اشتري، احمد. شرایعی،پروین. 1400. مدل سازي سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهاي مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 13(3)، 53-68 دانلود فایل مقاله
12- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. زمردی،شهین. عین افشار،سودابه. 1400. بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین. فناوری های نوین غذایی، 8(4)، 469-484
13- پاشازاده، بهرام. الهامي راد، امير حسين. حاج نجاری،حسن. شرایعی،پروین. 1400. بررسی اثر پوشش کیتوزان و عصاره دارچین بر خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکربی میوه سیب طی نگهداري در سردخانه. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 13(4)، 23-42 دانلود فایل مقاله
14- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. 1399. بررسی تأثير شرايط استخراج بر ميزان تركيبات زيست فعال عصاره پياز زعفران. زراعت و فناوری زعفران، 8(1)، 89-98
15- شرایعی،پروین. چاجی،حسین. 1398. بهینهیابی فرآیند خشک کردن لایه نازك گلبرگ زعفران بهمنظور حفظ ترکیبات زیستفعال با استفاده از روش سطح پاسخ . پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 14(5)، 877-889 دانلود فایل مقاله
16- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. 1398. بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 11(4)، 51-66 دانلود فایل مقاله
17- غريبي تهراني، مرانوش. آذرپژوه،الهام. الهامي راد، امير حسين. شرایعی،پروین. پدارم نيا، احمد. يزدانفر، هديه. 1398. بهینه‌سازی اﺳﺘﺨﺮاج ترکیبات مؤثره از ضایعات پیازﺑﻪﮐﻤﮏ فرایندﻧﻔﻮذﺧﺸﮏﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ و ﮔﺮاﻧﺶ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(3)، 297-314 دانلود فایل مقاله
18- سعیدی راد،محمدحسین. شرایعی،پروین. ظریف نشاط،سعید. 1395. تأثیر بسته‌بندی، دما و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی و ضایعات پیاز زعفران (Crocus sativus L.). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 32(45)، 14-22 دانلود فایل مقاله
19- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. شورميج، مژگان. نيازمند، راضيه. 1394. تاثير بسته بندي با اتمسفر تغيير يافته برخصوصيات فيزيكو شيميايي گل زعفران طي زمان نگهداري. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 3(10)، 224-231 دانلود فایل مقاله
20- شورميج، مژگان. عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. نيازمند، راضيه. 1393. بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته¬ بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 10(3)، 224-231 دانلود فایل مقاله
21- بختياري کناري، فاطمه. سعیدی راد،محمدحسین. کاراژيان، حجت. شرایعی،پروین. آريان فر، اکرم. 1392. بررسی و مقایسه برخی ویژگی های بیوفیزیکی پیاز زعفران با پوشش و بدون پوشش. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 5(2)، 69-81 دانلود فایل مقاله
22- شرایعی،پروین. گنجی مقدم،ابراهیم. 1392. تاثیر آب گرم و بخار اسید استیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم آلبرتا. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 14(1)، 59-72 دانلود فایل مقاله
23- شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. کمالي، آزاده. نيازمند، راضيه. 1392. تأثير نوع و غلظت مواد ديواره بر ريزپوشاني تركيبات رنگي عصار ة زعفران با استفاده از خشك كن انجمادي . مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 15(1)، 25-38 دانلود فایل مقاله
24- کمالي، آزاده. شرایعی،پروین. نيازمند، راضيه. عین افشار،سودابه. 1391. تأثیر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثره‌ی ریزپوشانی شده‌ی زعفران با روش خشک کن پاششی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(4)، 241-254 دانلود فایل مقاله
25. Niazmand, R.;sharayei, p.;Heydari-Majd, M.;Sayahi,M. 2025. Optimization of a novel antimicrobial nanocomposite films based on starch saffron corm incorporating nanoclay/lignin/extract using response surface methodology. international journal of biological macromolecules، 307(141733)، 1-14 Download
26. sharayei, p.;Niazmand R.;Sabeghi Y. 2025. Development of Biodegradable Films Based on Natural Extract From the Waste: Corn-Husk Derived Materials and Saffron Corm Starch. starch/staerke، 0(e202400211)، 1-14 Download
27. Derakhshan, M.;Elhami Rad, A.H;Javanmard Dakheli, M;sharayei, p.;Armin, M. 2024. Enhanced Recovery of Apple Pomace Phenolic Compounds: Optimizing Subcritical Water Extraction. international journal of food science، 2025(6245663,)، 1-13 Download
28. sharayei, p.;Rohani, A;Sabeghi, Y;Gandomzadeh, D 2024. The Impact of Drying Techniques on Stabilizing Microencapsulated Astaxanthin From Shrimp Shells: A Comparative Study of Spray Drying Versus Freeze Drying. Journal of Food Process Engineering، 47(e14755)، 1-12 Download
29. chaji, H.;sharayei, p.;Hedayatizadeh, M;Sabeghi, Y;Gandomzadeh,D 2024. Drying Kinetics and Quality Attributes of Solar-Dried Red Peppers: A Comparative Study with Traditional and Industrial Methods. journal of food processing and preservation، 2024(7987269)، 1-11 Download
30. sharayei, p.;Azarpazhooh, E.;Einafshar, S.;Zomorodi, S.;Zare, Fatemeh;Ramaswamy, Hosahalli S 2024. Optimization of Wall Materials for Astaxanthin Powder Production from Shrimp Shell Extract Using Simplex Lattice Mixture Design. journal of food processing and preservation، 2024(9794290)، 1-15 Download
31. Niazmand R.;sharayei, p.;Jahani M.;Azarpazhooh, E. 2023. Cellulose acetate-based SO2-releasing sheets: Preparation and characterization. polymer bulletin، 80(6)، 6033-6049 Download
32. Mosarreza Houshmand-Dalir;Hamid Tavakolipour;Hossein Chaji;Ahmad Kalbasi-Ashtari;sharayei, p. 2022. The Impacts of Fluidized and Static Bed Drying Methods on Bio-active Compounds and Antioxidant Properties of Saffron Petal. journal of medicinal plants and by-products-jmpb، 11(Special)، 117-125 Download
33. Houshmand-Dalir M.;Tavakolipour H.;chaji, H.;Kalbasi-Ashtari A.;sharayei, p. 2022. The Impacts of Fluidized and Static Bed Drying Methods on Bio-active Compounds and Antioxidant Properties of Saffron Petal. journal of medicinal plants and by-products-jmpb، 11(Special is)، 117-125 Download
34. Azarpazhooh, E.;sharayei, p. 2021. Effect of sanitizing disinfectants on onion puree chemical and microbial properties. agricultural engineering international: cigr journal، 23(3)، 290-298
35. sharayei, p.;Azarpazhooh, E.;Zomorodi, S.;Einafshar, S.;Hosahalli S. Ramaswamy 2021. Optimization of ultrasonic-assisted extraction of astaxanthin from green tiger (Penaeus semisulcatus) shrimp shell. Ultrasonics Sonochemistry، 76(105666)، 1-11
36. Azarpazhooh, E.;rashidi, h.;sharayei, p.;behmadi, h.;Ramaswamy H.S. 2020. Effect of flaxseed-mucilage and Stevia on physico-chemical, antioxidant and sensorial properties of formulated cocoa milk. Food Hydrocolloids for Health، 1(100017)، 1-11 Download
37. Azimi Mahalleh A.;sharayei, p.;Azarpazhooh, E. 2020. Optimization of ultrasonic-assisted extraction of bioactive compounds from Nepeta (Nepeta binaludensis Jamzad). journal of food measurement and characterization، 14(2)، 668-678 Download
38. sharayei, p.;Azarpazhooh, E.;Ramaswamy H.S. 2020. Effect of microencapsulation on antioxidant and antifungal properties of aqueous extract of pomegranate peel. journal of food science and technology، 57(2)، 723-733 Download
39. Mahalleh, A.A.;sharayei, p.;Mortazavi, S.A.;Azarpazhooh, E.;Niazmand, R. 2019. Optimization of the pulsed electric field-assisted extraction of functional compounds from nepeta binaludensis. Optimization of the pulsed electric field-assisted extraction of functional compounds from nepeta binaludensis، 21(4)، 184-194 Download
40. Azimi Mahalleh A.;sharayei, p.;Azarpazhooh, E.;Ramaswamy H.S. 2019. Evaluation of the oxidation kinetics and stability of soybean oil supplemented with ethanolic extract of Nepeta (Nepeta binaludensis Jamzad) as compared to butylated hydroxytoluene. Chemical Papers، 73(9)، 2231-2239 Download
41. Hatamikia M.;Elhamirad A.H.;Heydari R.;sharayei, p.;Azarpazhooh, E. 2019. Investigating the physicochemical, sensory and microbial properties of plant-based protein products (meat-free burgers) formulated using various Vicia ervilia (L.) Willd. Protein isolates. Plant Science Today، 6(3)، 346-355 Download
42. Hatamikia, M.;Elhamirad, A.H.;Heydari, R.;sharayei, p.;Azarpazhooh, E. 2019. Investigating the effect of various methods of soaking from Vicia ervilia in water and alkaline, acid andsalt solutions on reduction of anti-nutritional compounds. International Journal of Biology and Chemistry ، 12(1)، 48-59 Download
43. sharayei, p.;Azarpazhooh, E.;Zomorodi, S.;Ramaswamy, H.S. 2019. Ultrasound assisted extraction of bioactive compounds from pomegranate (Punica granatum L.) peel. LWT - Food Science and Technology، 101(1)، 342-350 Download
44. Azarpazhooh, E.;sharayei, p.;Zomorodi, S.;Ramaswamy, H.S. 2019. Physicochemical and Phytochemical Characterization and Storage Stability of Freeze-dried Encapsulated Pomegranate Peel Anthocyanin and In Vitro Evaluation of Its Antioxidant Activity. Food and Bioprocess Technology، 12(2)، 199-210 Download
45. sharayei, p.;Hedayatzadeh, M.;chaji, H.;Einafshar, S. 2018. Studying the thin-layer drying kinetics and qualitative characteristics of dehydrated saffron petals. Food processing and preservation، 42(9)، 1-9 Download
46. sharayei, p.;Farhoosh R. 2016. Improved frying stability of canola oil blended with palm olein and virgin olive oils as affected by bene kernel oil and its unsaponifiable matter. Eur. J. Lipid Sci. Technol، 118(10)، 1495-1506 Download
47. Saeidirad, M.;sharayei, p.;Zarifneshat, S. 2014. Effect of drying temperature, air velocity and flower types on dried saffron flower quality. Agric Eng Int: CIGR Journal، 16(4)، 251-254 Download
48. Farhoosh, R.;Einafshar, S.;sharayei, p. 2009. The effect of commercial refining steps on the rancidity measures of soybean and canola oils. journal of food chemistry، 115(3)، 933-938 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- غلامپور سيوکي، ساناز. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. 1403. بررسی کارآیی و عملکرد روش های پرتودهی مختلف در بهبود کیفیت مواد غذایی. پنجمین کنگره بین المللی و سی امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی. دوره 30. 1-13 دانلود فایل مقاله
2- شرایعی،پروین. 1403. بررسی کارایی پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر در کاربردهای کشاورزی - مالچ پلاستیکی. شانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی . دوره 16. 1-8 دانلود فایل مقاله
3- هوشمند دلير، موسي الرضا. شرایعی،پروین. چاجی،حسین. 1403. ارزیابی تأثیر روشهای خشک کردن در خشک کنهای بستر ثابت، نیمه سیال و سیال بر ترکیبات فنلی و آنتوسیانینی گلبرگ زعفران. شانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی . دوره 16. 1-14 دانلود فایل مقاله
4- چاجی،حسین. اسمي، رامين. پاکدل، ر. شرایعی،پروین. 1403. بررسی روشهای مرسوم خشک کردن زعفران. شانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک ماشینها و مکانیزاسیون کشاورزی. دوره . 114-114 دانلود فایل مقاله
5- شرایعی،پروین. شوشتري، طاها. َشرايعي، سودابه. 1403. تاثیر فناوری نانو بر آینده کشاورزی. اولین همایش بین المللی و ششمین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر ان در کشاورزی و محیط زیست. دوره 6. 1-11 دانلود فایل مقاله
6- شرايعي، سودابه . شوشتري، طاها. شرایعی،پروین. 1403. اولین همایش بین المللی و ششمین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر ان در کشاورزی و محیط زیست. نقش میکروارگانیسمها در تنوع زیستی و بهداشت محیط. دوره 6. 1-4 دانلود فایل مقاله
7- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. زراعتگر،هادی. 1401. بررسی خواص آنتی اکسیدانی لواشک فراسودمند عناب-سیب. نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی. دوره 1. 1-11 دانلود فایل مقاله
8- آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. توکلی کاخکی،حمیدرضا. 1400. مروری بر روش های اصالت سنجی زعفران (Crocus sativus L).. ششمین همایش ملی زعفران. دوره 6. 1-10 دانلود فایل مقاله
9- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. زمردی،شهین. 1398. بهینه سازی استخراج عصاره پوست انار با کمک فرآیند فراصوت و تاثیر آن بر خواص عملکردی عصاره. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-3 دانلود فایل مقاله
10- زمردی،شهین. آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. 1398. استفاده از کینوا راهکار نوین در مقابله با اثرات منفی تغییرات اقلیم. چهارمین همایش ملی تغییرات اقلیم و تاثیر آن برکشاورزی و محیط زیست. دوره . 1-6 دانلود فایل مقاله
11- زمردی،شهین. آذرپژوه،الهام. شرایعی،پروین. 1398. تاثیر فراصوت بر خواص ترکیبات زیست فعال استخراج شده از ضایعات آب انگور قرمز. چهارمین همایش ملی تغییرات اقلیم و تاثیر آن برکشاورزی و محیط زیست. دوره . 1-6 دانلود فایل مقاله
12- جلینی،محمد. کریمی،محمد. شرایعی،پروین. 1396. بررسی تاثیر سطوح مختلف دور آبیاری و کود نیتروژن بر خصوصیات کیفی سیب زمینی در روش آبیاری قطره ای زیرسطحی. دومین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. دوره . 1562-1570 دانلود فایل مقاله
13- سعیدی راد،محمدحسین. شرایعی،پروین. نظرزاده اوغاز،صمد. ظریف نشاط،سعید. 1393. تاثیر روش های مختلف برداشت و نگهداری پیاز زعفران بر عملکرد مزرعه زعفران . اولین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. دوره . 204-210 دانلود فایل مقاله
14- شرایعی،پروین. سعیدی راد،محمدحسین. 1393. تاثیر شرایط مختلف بسته بندی و دمای انبار بر خصوصیات کیفی پیاز زعفران. اولین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. دوره . 361-367 دانلود فایل مقاله
15. sharayei, p.;Einafshar, S.;Azarpazhooh, E. 1403. The effect of microencapsulating with walls of sodium caseinate and beta-cyclodextrin on the shelf life of Angelica essential oil. The 5th International Electronic Conference on Foods. 1-1 Download
16. Einafshar, S.;sharayei, p.;Azarpazhooh, E. 1403. The stability of saffron stamen anthocyanins extracts in oxidation and reduction media. The 5th International Electronic Conference on Foods. 1-1 Download
  گزارش‌ پژوهشی :
1- اثر روش‌های آبیاری و سطوح مختلف آب بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66188. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- بررسی فرایندهای فیزیکی (حرارتی و امواج فراصوت ) در تولید نشاسته ژلاتینه شده پیاز زعفران و تعیین خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65685. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- بررسی امکان استفاده از نشاسته پیاز زعفران در تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65457. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- تولید فیلم بسته‌بندی فعال و زیست تخریب‌پذیر با استفاده از پسماند پیاز زعفران و ذرت و کاربرد آن در بسته‌بندی مغز پسته(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65455. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
5- بررسی تاثیر نوع بسته بندی، اتمسفر اصلاح شده و دما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی میکروگرین‌ها (سبزی‌های فراسودمند) در زمان نگهداری(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63878. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- ترویج روش مناسب نگهداری گل زعفران (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63490. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- آمایش صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی، بر مبنای ظرفیت سنجی، اولویت بندی و مکان یابی، در استان های منتخب کشور (جریان ساز)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63336. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- بررسی اثر پروتئین آب پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی های بافتی و حسی لواشک پفی پوره عناب-سیب (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60989. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
9- تولید رنگ خوراکی پایدار از پوسته میگو (گونه ببری سبز) و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن در شرایط برون تنی و مدل غذایی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60505. سمت: مجری. مشاهده چکیده
10- ساخت ورقه‌های ضدقارچی بر پایه مواد سلولزی با رهایش کنترل‌شده دی اکسید گوگرد برای افزایش ماندگاری میوه کیوی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60134. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
11- معرفی روش مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری پیاز زعفران(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 59365. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
12- ارائه فناوری جدید تولید خشکبار با سیستم رفرکتنس ویندو به منظور حفظ ارزش غذایی و ارتقا ارزش افزوده محصولات کشاورزی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59295. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
13- طراحی، ساخت و ارزیابی خشک کن دانه هندوانه (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58331. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
14- استخراج رنگدانه کلروفیل و مشتقات آن از زایدات گیاهان دارویی، ریزپوشانی و کاربرد آن در مدل سیستم‌های غذایی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57312. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
15- تولید و ارزیابی نوشیدنی فراسودمند شیر کاکائو با استفاده از پودر دانه کتان و شیرین کننده استویا(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 57082. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
16- افزایش ماندگاری پوره پیاز با کاربرد افزودنی های شیمیایی و روش های مختلف بسته بندی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56719. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
17- بررسی تاثیر پوشش دهنده حاوی اسانس گیاهی و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی، حسی و میکروبی برش های خربزه(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56462. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
18- استخراج و ریزپوشانی عصاره هیدروالکلی حاصل از پوماس سیب و استفاده آن در فرمولاسیون کیک روغنی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56424. سمت: مجری. مشاهده چکیده
19- بررسی تاثیر پوشش‌دهی با آلوئه ورا و آلژینات بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و افزایش عمر انبارمانی میوه های هسته¬دار (شلیل ، زردآلو و گیلاس)(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56172. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
20- بررسی اثر روش استخراج (حلال، حلال فراصوت) بر فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره پیاز زعفران (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56037. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
21- به کارگیری ضایعات و پسماند ناشی از فرآوری پیاز برای تولید ترکیبات ضدقارچی (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56026. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
22- استخراج و ریزپوشانی کردن ترکیبات عملگرا از پسماندهای کارخانجات آب میوه و استفاده بهینه از آنها در صنایع غذایی(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56024. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
23- بررسی فنی و اقتصادی بکارگیری خشک کن خورشیدی برای فلفل قرمز منطقه داورزن(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55989. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
24- بهینه سازی استخراج عصاره پونه با فرآیندهای غیر حرارتی و تاثیر ریزپوشانی بر خواص عملکردی آن(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55681. سمت: مجری. مشاهده چکیده
25- ارزیابی فنی شرایط مختلف خشک‌کردن لایه نازک دانه هندوانه رقم جابونی به منظور تعیین شرایط بهینه(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55542. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
26- بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری آب آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی زعفران(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55525. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
27- ارائه وترویج روش مناسب تولید آلوی خشکباری با کیفیت مطلوب (1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 55072. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
28- تولید میان وعده فر‌آسودمند از ژل آلوئه ورا با استفاده از نفوذ ترکیبات فنلی پسماند انگور(آرگول) در طی فرآیند اسمزی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53269. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
29- بررسی امکان استخراج رنگ قرمز طبیعی از پوست انار(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52937. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
30- بررسی اثرامواج فراصوت و ریزپوشانی بر خواص ضد اکسایشی و ضدقارچی عصاره پوست انار در سیستم مدل و غذایی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52607. سمت: مجری. مشاهده چکیده
31- بررسی اثر شرایط خشک کردن لایه نازک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و سینتیک خشک شدن گلبرگ زعفران(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52476. سمت: مجری. مشاهده چکیده
32- بهینه سازی استخراح روغن و ترکیبات آنتی¬اکسیدانی از کنجد با استفاده از فزایند آنزیمی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51304. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
33- بررسی خواص آنتی اکسیدانی ترکیبات موجود در پرچم گل زعفران (1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48130. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
34- بررسی اثر میزان نشاسته، آگار و نوع شیرین کننده بر ویژگی های بافتی، حسی و ماندگاری پاستیل توت سفید(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47494. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
35- بررسی تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری پیاز زعفران بر ضایعات ، خصوصیات فیزیکی و زراعی آن(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 47016. سمت: مجری. مشاهده چکیده
36- بررسی دور آبیاری و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات کمی وکیفی سیب زمینی در روش آبیاری قطره ای زیر سطحی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46026. سمت: همکار. مشاهده چکیده
37- تاثیر استفاده از انبارهای کنترل اتمسفر در افزایش زمان ماندگاری گل زعفران(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46959. سمت: همکار. مشاهده چکیده
38- بررسی افزایش پایداری ترکیبات آنتوسیانینی (رنگدانه) زرشک به کمک فرآیند ریزپوشانی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46888. سمت: مجری. مشاهده چکیده
39- تولید آنتی اکسیدانهای فنلی گلبرگ زعفران و کاربرد آنها در فرآورده های روغنی و امولسیونی صنایع غذایی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46957. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
40- بررسی و تحقیق در رمینه امکان توسعه مکانیزاسیون و ارائه مناسبترین شیوه و الگوی عملیات مکانیزه در برداشت زعفران(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44678. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
41- بررسی اثر امولسیفایر داتم و آنزیم های لیپاز و آلفا آمیلاز برکیفیت و ماندگاری دونات منجمد(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46109. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
42- بررسی افزایش پایداری ترکیبات موثره زعفران با استفاده از روش ریز پوشانی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45493. سمت: مجری. مشاهده چکیده
43- جداسازی مکانیکی کلاله از گل زعفران خشک شده با روش های مختلف(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41710. سمت: همکار. مشاهده چکیده
44- بررسی تاثیر زمان برداشت و روش بسته بندی بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی هلو و شلیل(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/341. سمت: مجری. مشاهده چکیده
45- تاثیر استفاده از تیمارهای آب گرم ‚ محلول اتانول ‚ بخار اسید استیک و قارچ کش بر کیفیت و کاهش آلودگی قارچی در هلو و شلیل(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/14. سمت: مجری. مشاهده چکیده
46- بررسی تاثیرعناصر Fe,Zn برروی عملکردکمی وکیفی درزعفران استان خراسان(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/514. سمت: همکار. مشاهده چکیده
47- بررسی اثرات سطوح مختلف آب و مالچ پلاستیک بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی در روش آبیاری قطره ای سطحی و زیرسطحی(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/977. سمت: همکار. مشاهده چکیده
48- اثر مقادیر مختلف آب و کود ازت بر خصوصیات کمی و کیفی سیب زمینی در روش آبیاری تیپ(Tape)(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/200. سمت: همکار. مشاهده چکیده
49- بررسی تاثیر درجه حرارت و پوشش روغنی بر کیفیت انبارمانی خربزه(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/735. سمت: مجری. مشاهده چکیده
50- کاربرد روش خشک کردن اسمزی در تولید آلوی با رطوبت بالا(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 47441. سمت: همکار. مشاهده چکیده
51- بررسی اثرات میزان محلول پاشی عناصرکلسیم ومنگنزبرروی خواص کمی وکیفی دورقم گوجه فرنگی(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/677. سمت: همکار. مشاهده چکیده
52- بررسی شرایط مناسب نگهداری وآلودگی کلی فرمی گل زعفران(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/3. سمت: همکار. مشاهده چکیده
53- تعیین بهترین روش برداشت وفرآوری زعفران بمنظورجلوگیری ازآلودگی احتمالی میکروبی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/693. سمت: مجری. مشاهده چکیده
54- بررسی اثرات منابع کودپتاسیم ومصرف آهن برروی عملکرد کمی وکیفی دورقم گوجه فرنگی(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1517. سمت: همکار. مشاهده چکیده
55- بررسی اثرات گریپ گاردبرروی کیفیت وکنترل بیماریهای انباری انگوردرانبارسرد(سردخانه )(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/652. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- تحلیل وضعیت تولید، فرآوری و تجارت گیاهان دارویی ایران(1403). شماره فروست: 66905. عین افشار،سودابه. پاسبان،فاطمه. شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. مشاهده چکیده
2- وضعیت تولید و تجارت آلو و آلوچه: چالش ها و راهکارها (1403). شماره فروست: 65834. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. شرایعی،پروین. پاسبان،فاطمه. عین افشار،سودابه. مشاهده چکیده
3- تحلیل وضعیت زنجیره ارزش زعفران(1403). شماره فروست: 65375. شرایعی،پروین. پاسبان،فاطمه. عین افشار،سودابه. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. مشاهده چکیده
4- تحلیل وضعیت زنجیره ارزش زعفران(1400). شماره فروست: 65375. شرایعی،پروین. پاسبان،فاطمه. عین افشار،سودابه. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. مشاهده چکیده
5- وضعیت تولید و تجارت آلو و آلوچه: چالش‌ها و راهکارها (1400). شماره فروست: 65843. آذرپژوه،الهام. پاسبان،فاطمه. شاقلی،ریحانه. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- سعیدی راد،محمدحسین. شرایعی،پروین. جمشیدی،بهاره. ظریف نشاط،سعید. توکلی کاخکی،حمیدرضا. روستاپور،امیدرضا. 1402. راهنمای کاربردی تهیه پیاز بذری و کاشت مکانیزه زعفران. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل دستنامه
2- شرایعی،پروین. سعیدی راد،محمدحسین. عین افشار،سودابه. آذرپژوه،الهام. 1400. راهنمای کاربردی برداشت و فرآوري زعفران. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل دستنامه
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی :
1- سلیمانی،جابر. شرایعی،پروین. 1400. افزایش ماندگاری میوه های هسته دار (زردآلو، هلو، شلیل، شفتالو). موسسه تحقیقات فنی و مهندسی.
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- شرایعی،پروین. سعیدی راد،محمدحسین. ظریف نشاط،سعید. 1395. شرایط نگهداری و بسته بندی پیاز زعفران . نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل نشریه
  رتبه در جشنواره علمی :
1- پژوهشگر یافته محور برتر سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی . هفته پژوهش و فناوری وزارت جهاد کشاورزی(1402).پژوهشگر یافته محور برتر سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی .
2- بررسی خصوصیات ضد اکسایش و ضد میکروبی عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه پونه سای بینالودی. دومین جشنواره بین المللی خیام(1400).رتبه برتر.
               
از تاریخ تا تاریخ