1-
|
نژادرزمجوی اخگر،راحله. فجری،مهدی.
1403. پاستوریزاسیون شیر. چالیشانلار، 16(55)، 11-13
|
|
2-
|
فجری،مهدی. نژادرزمجوی اخگر،راحله.
1403. تهیه سیلاژ ذرت علوفه ای. چالیشانلار، 16(55)، 27-29
|
|
3-
|
نژادرزمجوی اخگر،راحله. شویکلو،امیررضا.
1403. بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی روغن حیوانی کرمانشاهی و روغن زرد آذربایجان طی دوره نگهداری. پژوهش های صنایع غذایی، 34(3)، 53-68
دانلود فایل مقاله
|
|
4-
|
فجری،مهدی. نژادرزمجوی اخگر،راحله.
1403. نقش زنبور عسل در گرده افشانی. چالیشانلار، 16(53)، 36-39
|
|
5-
|
شویکلو،امیررضا. نژادرزمجوی اخگر،راحله. سخاوتی زاده،سید سعید.
1402. ارزیابی انطباق کیفیت بهداشتی برخی از محصولات لبنی محلی با استانداردهای ملی و ضوابط بهداشتی کسب و کارهای خانگی. میکروب شناسی مواد غذایی، 10(2)، 24-38
|
|
6-
|
نژادرزمجوی اخگر،راحله.
1401. ارزیابی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی در حضور کشت الحاقی تضعیف شده. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 19(125)، 89-99
|
|
7-
|
نژادرزمجوی اخگر،راحله. شویکلو،امیررضا.
1400. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست مخلوط شیر بز مهابادی و شیر گاو هلشتاین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی سابق) - وزارت جهاد کشاورزی، 1(131)، 33-48
دانلود فایل مقاله
|
|
8-
|
نژادرزمجوی اخگر،راحله.
1399. ارزیابی ویژگیهای حسی ماست منجمد وانیلی. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی، 9(36)، 81-88
دانلود فایل مقاله
|
|
9-
|
نژادرزمجوی اخگر،راحله.
1399. آلودگی شیر به آفلاتوکسین M1. مروج، 2(159)، 54-58
دانلود فایل مقاله
|
|
10-
|
نژادرزمجوی اخگر،راحله. زمردی،شهین. شویکلو،امیررضا.
1399. تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(2)، 11-21
دانلود فایل مقاله
|
|
11-
|
شویکلو،امیررضا. قره داغی،اکرم. چگنی،علیرضا. نژادرزمجوی اخگر،راحله.
1399. پتانسیل بازار و ضرورت تجاری سازی فرآورده های لبنی محلی در ایران. فصلنامه علمی تخصصی پژوهشهای علوم فنی و کشاورزی، 1399(40)، 2-20
|
|
12-
|
شویکلو،امیررضا. قره داغی،اکرم. چگنی،علیرضا. نژادرزمجوی اخگر،راحله.
1399. مقاله پتانسیل بازار و ضرورت تجاری سازی فرآورده های لبنی محلی در ایران. توسعه تکنولوژی صنعتی، 1(40)، 2-20
دانلود فایل مقاله
|
|
13-
|
نژادرزمجوی اخگر،راحله.
1397. اثر تغییرات درجه حرارت بر جمعیت میکروبی بیماریزا طی دورۀ رسیدن پنیر لیقوان. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 15(83)، 195-202
دانلود فایل مقاله
|
|
14-
|
نژادرزمجوی اخگر،راحله.
1397. اثر تغییرات درجه حرارت بر پروتئولیز پنیر لیقوان در طول دورۀ رسیدن. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی، 7(27)، 3-14
دانلود فایل مقاله
|
|
15-
|
نژادرزمجوی اخگر،راحله. حصاري، جواد. آزادمرد دميرچي، صديف.
1396. اثر افزودن اسیدهاي آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی هاي حسی پنیر فتاي فراپالایشی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 9(2)، 1-16
|
|
16-
|
نژادرزمجوی اخگر،راحله. حصاري، جواد. آزادمرد دميرچي، صديف.
1396. تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 47-56
|
|
17-
|
نژادرزمجوی اخگر،راحله. خسروشاهي اصل، اصغر. حصاري، جواد.
1384. مقایسه فعالیت پروتئولیتیکی کیموزین نوترکیب با دو نوع مایه پنیر حیوانی و میکروبی متداول در تولید پنیر سفید ایرانی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی سابق) - دانشگاه تبریز، 15(3)، 89-99
|
|