فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (1)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (19)
 
  مقاله کنفرانس‌ (1)
 
  گزارش پژوهشی (8)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (3)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  راحله نژادرزمجوی اخگر    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   razmjooi@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/rnezhadrazmjouiakhgar  
  فعالیت و علاقمندی: تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Rahele_NezhadRazmjouiAkhgar    
2 Google Scholar H_index:   1 ISI H_index:   1 Scopus H_index:  
19
مقاله علمی
1
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
8
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
1
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
3
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه تبریز ، تبريز ، ایران ، 1395/03/10
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تبریز ، تبريز ، ایران ، 1381/08/12
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه ارومیه ، اروميه ، ایران ، 1378/11/25
  یافته قابل تجاری سازی :
1- شویکلو،امیررضا. عبادی،زهرا. پاپی،نادر. نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1400. دانش فنی بهبود کیفیت حسی روغن دنبه. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  مقاله علمی :
1- نژادرزمجوی اخگر،راحله. فجری،مهدی. 1403. پاستوریزاسیون شیر. چالیشانلار، 16(55)، 11-13
2- فجری،مهدی. نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1403. تهیه سیلاژ ذرت علوفه ای. چالیشانلار، 16(55)، 27-29
3- نژادرزمجوی اخگر،راحله. شویکلو،امیررضا. 1403. بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی روغن حیوانی کرمانشاهی و روغن زرد آذربایجان طی دوره نگهداری. پژوهش های صنایع غذایی، 34(3)، 53-68 دانلود فایل مقاله
4- فجری،مهدی. نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1403. نقش زنبور عسل در گرده افشانی. چالیشانلار، 16(53)، 36-39
5- شویکلو،امیررضا. نژادرزمجوی اخگر،راحله. سخاوتی زاده،سید سعید. 1402. ارزیابی انطباق کیفیت بهداشتی برخی از محصولات لبنی محلی با استانداردهای ملی و ضوابط بهداشتی کسب و کارهای خانگی. میکروب شناسی مواد غذایی، 10(2)، 24-38
6- نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1401. ارزیابی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی در حضور کشت الحاقی تضعیف شده. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 19(125)، 89-99
7- نژادرزمجوی اخگر،راحله. شویکلو،امیررضا. 1400. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست مخلوط شیر بز مهابادی و شیر گاو هلشتاین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی سابق) - وزارت جهاد کشاورزی، 1(131)، 33-48 دانلود فایل مقاله
8- نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1399. ارزیابی ویژگیهای حسی ماست منجمد وانیلی. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی، 9(36)، 81-88 دانلود فایل مقاله
9- نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1399. آلودگی شیر به آفلاتوکسین M1. مروج، 2(159)، 54-58 دانلود فایل مقاله
10- نژادرزمجوی اخگر،راحله. زمردی،شهین. شویکلو،امیررضا. 1399. تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(2)، 11-21 دانلود فایل مقاله
11- شویکلو،امیررضا. قره داغی،اکرم. چگنی،علیرضا. نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1399. پتانسیل بازار و ضرورت تجاری سازی فرآورده های لبنی محلی در ایران. فصلنامه علمی تخصصی پژوهشهای علوم فنی و کشاورزی، 1399(40)، 2-20
12- شویکلو،امیررضا. قره داغی،اکرم. چگنی،علیرضا. نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1399. مقاله پتانسیل بازار و ضرورت تجاری سازی فرآورده های لبنی محلی در ایران. توسعه تکنولوژی صنعتی، 1(40)، 2-20 دانلود فایل مقاله
13- نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1397. اثر تغییرات درجه حرارت بر جمعیت میکروبی بیماریزا طی دورۀ رسیدن پنیر لیقوان. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 15(83)، 195-202 دانلود فایل مقاله
14- نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1397. اثر تغییرات درجه حرارت بر پروتئولیز پنیر لیقوان در طول دورۀ رسیدن. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی، 7(27)، 3-14 دانلود فایل مقاله
15- نژادرزمجوی اخگر،راحله. حصاري، جواد. آزادمرد دميرچي، صديف. 1396. اثر افزودن اسیدهاي آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی هاي حسی پنیر فتاي فراپالایشی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 9(2)، 1-16
16- نژادرزمجوی اخگر،راحله. حصاري، جواد. آزادمرد دميرچي، صديف. 1396. تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 47-56
17- نژادرزمجوی اخگر،راحله. خسروشاهي اصل، اصغر. حصاري، جواد. 1384. مقایسه فعالیت پروتئولیتیکی کیموزین نوترکیب با دو نوع مایه پنیر حیوانی و میکروبی متداول در تولید پنیر سفید ایرانی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی سابق) - دانشگاه تبریز، 15(3)، 89-99
18. Nezhad Razmjoui Akhgar, R.;Shaviklo, A.;Khamisabadi, H 2023. COMPARATIVE STUDY ON PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY CHARACTERISTICS OF TWO TRADITIONAL GHEE MADE FROM BUFFALO AND COW MILK. The Annals of the University Dunarea de Jos of Galati، 47(2)، 124-138
19. Nezhad Razmjoui Akhgar, R.;Hesari, J.;Azadmard Damirchi, S. 2016. Effect of slurry incorporation into retentate on proteolysis of Iranian ultrafiltered white cheese. Effect of Slurry Incorporation into Retentate on Proteolysis، 34(2)، 173-179 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1403. جنبه‌های اخلاقی تولید حشرات به عنوان غذا و خوراک. اولین همایش ملی اخلاق در کشاورزی و غذا. دوره . 1-5
  گزارش‌ پژوهشی :
1- ارزیابی انطباق کیفیت بهداشتی محصولات لبنی محلی استان‌های آذربایجان شرقی (پنیر لیقوان)، لرستان (کشک، قره قوروت و دوغ)، چهارمحال و بختیاری (روغن حیوانی، قارا، قره‌قروت) و سمنان (آروشه و چیکو، روغن آروشه) با استانداردهای ملی و ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64876. سمت: مجری. مشاهده چکیده
2- تعیین ویژگی های روغن شیر گاو میش استان آذربایجان غربی به منظور فراهم نمودن امکان برندسازی(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63922. سمت: مجری. مشاهده چکیده
3- بهبود کیفیت حسی روغن دنبه گوسفند با به کار گیری روش های بوگیری غیرصنعتی(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60808. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، میکربی و حسی انواع ماست تهیه شده از شیر بز (پروبیوتیک، میوه ای، منجمد، مخلوط شیر بزی و گاوی )(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58641. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- بررسی امکان تولید ماست بستنی (ماست منجمد وانیلی )(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42002. سمت: مجری. مشاهده چکیده
6- مطالعه اثر تغییرات درجه حرارت بر دوره رسیدن پنیر لیقوان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39534. سمت: مجری. مشاهده چکیده
7- تهیه پنیر بااستفاده از عصاره گل تر و خشک گیاه جنس Cynara و بررسی بازده و پروتئولیز در مقایسه با مایه پنیر قارچی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/553. سمت: همکار. مشاهده چکیده
8- مطالعه اثر غلظت آب نمک در کاهش جذب نمک در پنیر آب نمکی استان آذربایجان غربی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/311. سمت: همکار. مشاهده چکیده
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1398. دستورالعمل ترویجی پیشگیري از باقیمانده هاي آنتی بیوتیکی در شیر. سازمان جهاد کشاورزي استان آذربایجان غربی.
2- نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1397. نقش شیر بز در تغذیه انسان. سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی. دانلود فایل نشریه
3- زمردی،شهین. نژادرزمجوی اخگر،راحله. 1389. اصلاح و بهبود روش تهیه پنیر کوزه. سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی. دانلود فایل نشریه
               
از تاریخ تا تاریخ