1-
|
بصیری،شادی.
1403. مروری بر ارزش مصرف حبوبات در رژیم غذایی انسان برای تأمین امنیت غذایی. مجله ترویجی کشاورزی حبوبات، 5(1)، 1-8
دانلود فایل مقاله
|
|
2-
|
بصیری،شادی.
1403. توانایی جذب رطوبت چند ترکیب آبدوست در فرآوری زعفران و مقایسه با روشهای مرسوم خشک کردن. فناوری و گیاهان دارویی ایران، 6(1)، 92-101
دانلود فایل مقاله
|
|
3-
|
بصیری،شادی. یقبانی،مسعود.
1403. تاثیر روش نوین خشک کردن لایه نازک زعفران بر ترکیبات موثره و مقایسه با روشهای مرسوم. پژوهش های زعفران، 12(1)، 158-167
دانلود فایل مقاله
|
|
4-
|
بصیری،شادی.
1403. اثر خشک کردن توسط مواد جاذب رطوبت بر خواص کیفی زعفران. پژوهش های صنایع غذایی، 34(2)، 121-134
دانلود فایل مقاله
|
|
5-
|
بصیری،شادی. زراعتگر،هادی.
1402. تاثیر کلرید کلسیم، رقم و میزان رسیدگی میوه بر ماندگاری عناب تازه. مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، 25(6)، 1357-1370
دانلود فایل مقاله
|
|
6-
|
بصیری،شادی.
1402. مروری بر خواص و کاربردهای زعفران در صنایع دارویی، بهداشتی و آرایشی. مروج، 1402(165)، 46-53
دانلود فایل مقاله
|
|
7-
|
بصیری،شادی.
1401. تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 14(2)، 49-62
دانلود فایل مقاله
|
|
8-
|
بصیری،شادی. غیبی،فرزاد.
1401. تاثیر اسمز و پیش تیمارهای آنزیم بری و فراصوت بر خروج ترکیبات موثره از گیاه دارویی آویشن. مجله علوم و صنایع غذایی، 19(123)، 69-80
دانلود فایل مقاله
|
|
9-
|
بصیری،شادی.
1400. دستورالعمل تهیه سرکه از عناب. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 3(5)، 11-18
دانلود فایل مقاله
|
|
10-
|
بصیری،شادی.
1400. پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده. مجله ترویجی انار، 3(4)، 1-10
دانلود فایل مقاله
|
|
11-
|
بصیری،شادی.
1400. مروری بر اثرات (خواص و مضرات) دمنوش چای سبز. چای و دمنوش های گیاهی، 4(1)، 6-13
دانلود فایل مقاله
|
|
12-
|
بصیری،شادی.
1400. مروری بر کاربردهای میوه عناب در تولید فرآورده های غذایی. مجله ترویجی زرشک و عناب، 3(1)، 1-11
دانلود فایل مقاله
|
|
13-
|
بصیری،شادی.
1399. مروری بر کاربردهای میوه عناب در تولید فرآورده های دارویی. مجله ترویجی زرشک و عناب، 2(2)، 1-6
دانلود فایل مقاله
|
|
14-
|
بصیری،شادی. غیبی،فرزاد.
1399. انتقال جرم قارچ دکمهاي با امواج فراصوت با پیش فرایند آبگیري اسمزي. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(98)، 51-61
دانلود فایل مقاله
|
|
15-
|
بصیری،شادی. غیبی،فرزاد. بصيري، نويد. فتحی نجفی،محسن.
1398. فعالیت آنتی اکسیدانی، خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی چند عسل طبیعی ازمناطق مختلف استان خراسان. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی، 8(32)، 3-12
دانلود فایل مقاله
|
|
16-
|
بصیری،شادی. غیبی،فرزاد. بصيري، نويد.
1398. فعالیت آنتی اکسیدانی، ویژگیهاي فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی عسل در دو فصل از مناطق مختلف استان خراسان. مجله علوم و صنایع غذایی، 16(92)، 89-98
دانلود فایل مقاله
|
|
17-
|
غیبی،فرزاد. بصیری،شادی.
1398. تاثیر عوامل فرآیندي بر انتقال جرم در فرآیند اسمزي قارچ دکمه اي. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(2)، 149-156
دانلود فایل مقاله
|
|
18-
|
بصیری،شادی. غیبی،فرزاد.
1398. تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهاي حسی و فیزیکوشیمیایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89)، 333-340
دانلود فایل مقاله
|
|
19-
|
بصیری،شادی. غیبی،فرزاد.
1398. تاثيرآبگيري اسمزي و روشهاي مختلف خشك كردن كدو حلوايي بركيفيت و رنگ محصول نهايي. پژوهش های صنایع غذایی، 29(1)، 141-153
دانلود فایل مقاله
|
|
20-
|
شهيدي، فخري. بصیری،شادی. صادقي،ف. خليليان، ص. خزائي پول، ا.
1397. تهیه پاستیل توت سفید(ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار برفعالیت آب، ویژگیهاي حسی، بافتی و پارامترهاي رنگی آن. مجله علوم و صنایع غذایی، 15(82)، 51-62
دانلود فایل مقاله
|
|
21-
|
بصیری،شادی. غیبی،فرزاد.
1397. بررسی اثر هیدروکلوئیدهاي کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگیهاي حسی و بافتی شیره انگور. علوم و صنایع غذایی ایران، 15(77)، 337-346
دانلود فایل مقاله
|
|
22-
|
بصیری،شادی. غیبی،فرزاد. بصيري، نويد.
1396. تاثیر فصل برداشت عسل بر ویژگی های فیزیكوشیمیایی، میکروبی و آنتی اكسیدانی آن. علوم و فنون زنبور عسل، 9(16)، 29-38
دانلود فایل مقاله
|
|
23-
|
بصیری،شادی. شهيدي، فخري.
1396. بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگیهاي حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1)، 1-13
دانلود فایل مقاله
|
|
24-
|
بصیری،شادی.
1393. ارزيابي خواص آنتي اكسيداني و آنتي راديكال آزاد عصاره هاي به دست آمده از هسته انار (Punica granatum L.). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 15(2)، 63-76
دانلود فایل مقاله
|
|
25-
|
غیبی،فرزاد. بصیری،شادی. اثنی عشری،مریم.
1391. بررسی روش های پوستگیری سورگوم دانه ای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیه نان . نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 4(4)، 43-51
دانلود فایل مقاله
|
|
26-
|
بصیری،شادی. شهيدي، فخري. فرهوش، رضا. کدخدايي، رسول.
1391. تعيين خواص فيزيكوشيميايي و حرارتي روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 4(4)، 97-107
دانلود فایل مقاله
|
|
27-
|
بصیری،شادی.
1390. بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا در خشک کن بر میزان و کیفیت اسانس استحصالی از آویشن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 3(4)، 73-82
دانلود فایل مقاله
|
|
28-
|
بصیری،شادی. شهيدي، فخري. کدخدايي، رسول. فرهوش، رضا.
1390. بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری بر استخراج روغن از هسته انار. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(32)، 115-122
دانلود فایل مقاله
|
|
29-
|
بصیری،شادی.
1386. بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط انبار بر ماندگاری پیاز. فصلنامه علوم کشاورزی/ دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، 13(1)، 263-271
دانلود فایل مقاله
|
|