فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (1)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (1)
 
  یافته قابل تجاری سازی (1)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (1)
 
  مقاله علمی (35)
 
  مقاله کنفرانس‌ (12)
 
  گزارش پژوهشی (28)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (3)
 
  دستنامه (1)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (2)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (10)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  شادی بصیری    
  مرتبه علمی :   دانشیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   shbasiri35@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/sbasiri  
  فعالیت و علاقمندی: فراوری و تکنولوژی مواد غذایی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Shadi_Basiri    
5 Google Scholar H_index:   2 ISI H_index:   3 Scopus H_index:  
35
مقاله علمی
12
مقاله کنفرانس‌
1
کتاب‌
28
گزارش‌ پژوهشی
1
اختراع/اکتشاف
2
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
2
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1390
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1375
3- کارشناسی پیوسته ، علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1372
  اختراع :
1- بصیری،شادی. غیبی،فرزاد. 1397. میان وعده ژله ای (پاستیل) حاوی گیاهان دارویی. شماره ثبت 97970. مشاهده اطلاعات اختراع
  یافته قابل ترویج :
1- بصیری،شادی. 1399. یافته قابل ترویج ارائه روش های کاربردی تولید شیره توت. دانلود فایل
  یافته قابل تجاری سازی :
1- بصیری،شادی. 1401. دانش فنی تهیه قطعات خشک شده کدو حلوایی (اسلایسی). دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1- مرتضوي، علي. بصیری،شادی. خاني پور، الهام. رشیدی،حسن. شاکري، منيرالسادات. مهديان، الهام. مهربان سنگ آتش، معصومه. ميلاني، الناز. يگانه زاد، سميرا. (1387). کاربرد نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی. بنفشه.
  مقاله علمی :
1- بصیری،شادی. 1403. مروری بر ارزش مصرف حبوبات در رژیم غذایی انسان برای تأمین امنیت غذایی. مجله ترویجی کشاورزی حبوبات، 5(1)، 1-8 دانلود فایل مقاله
2- بصیری،شادی. 1403. توانایی جذب رطوبت چند ترکیب آبدوست در فرآوری زعفران و مقایسه با روشهای مرسوم خشک کردن. فناوری و گیاهان دارویی ایران، 6(1)، 92-101 دانلود فایل مقاله
3- بصیری،شادی. یقبانی،مسعود. 1403. تاثیر روش نوین خشک کردن لایه نازک زعفران بر ترکیبات موثره و مقایسه با روشهای مرسوم. پژوهش های زعفران، 12(1)، 158-167 دانلود فایل مقاله
4- بصیری،شادی. 1403. اثر خشک کردن توسط مواد جاذب رطوبت بر خواص کیفی زعفران. پژوهش های صنایع غذایی، 34(2)، 121-134 دانلود فایل مقاله
5- بصیری،شادی. زراعتگر،هادی. 1402. تاثیر کلرید کلسیم، رقم و میزان رسیدگی میوه بر ماندگاری عناب تازه. مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، 25(6)، 1357-1370 دانلود فایل مقاله
6- بصیری،شادی. 1402. مروری بر خواص و کاربردهای زعفران در صنایع دارویی، بهداشتی و آرایشی. مروج، 1402(165)، 46-53 دانلود فایل مقاله
7- بصیری،شادی. 1401. تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 14(2)، 49-62 دانلود فایل مقاله
8- بصیری،شادی. غیبی،فرزاد. 1401. تاثیر اسمز و پیش تیمارهای آنزیم بری و فراصوت بر خروج ترکیبات موثره از گیاه دارویی آویشن. مجله علوم و صنایع غذایی، 19(123)، 69-80 دانلود فایل مقاله
9- بصیری،شادی. 1400. دستورالعمل تهیه سرکه از عناب. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 3(5)، 11-18 دانلود فایل مقاله
10- بصیری،شادی. 1400. پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده. مجله ترویجی انار، 3(4)، 1-10 دانلود فایل مقاله
11- بصیری،شادی. 1400. مروری بر اثرات (خواص و مضرات) دمنوش چای سبز. چای و دمنوش های گیاهی، 4(1)، 6-13 دانلود فایل مقاله
12- بصیری،شادی. 1400. مروری بر کاربردهای میوه عناب در تولید فرآورده های غذایی. مجله ترویجی زرشک و عناب، 3(1)، 1-11 دانلود فایل مقاله
13- بصیری،شادی. 1399. مروری بر کاربردهای میوه عناب در تولید فرآورده های دارویی. مجله ترویجی زرشک و عناب، 2(2)، 1-6 دانلود فایل مقاله
14- بصیری،شادی. غیبی،فرزاد. 1399. انتقال جرم قارچ دکمهاي با امواج فراصوت با پیش فرایند آبگیري اسمزي. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(98)، 51-61 دانلود فایل مقاله
15- بصیری،شادی. غیبی،فرزاد. بصيري، نويد. فتحی نجفی،محسن. 1398. فعالیت آنتی اکسیدانی، خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی چند عسل طبیعی ازمناطق مختلف استان خراسان. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی، 8(32)، 3-12 دانلود فایل مقاله
16- بصیری،شادی. غیبی،فرزاد. بصيري، نويد. 1398. فعالیت آنتی اکسیدانی، ویژگیهاي فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی عسل در دو فصل از مناطق مختلف استان خراسان. مجله علوم و صنایع غذایی، 16(92)، 89-98 دانلود فایل مقاله
17- غیبی،فرزاد. بصیری،شادی. 1398. تاثیر عوامل فرآیندي بر انتقال جرم در فرآیند اسمزي قارچ دکمه اي. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(2)، 149-156 دانلود فایل مقاله
18- بصیری،شادی. غیبی،فرزاد. 1398. تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهاي حسی و فیزیکوشیمیایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89)، 333-340 دانلود فایل مقاله
19- بصیری،شادی. غیبی،فرزاد. 1398. تاثيرآبگيري اسمزي و روشهاي مختلف خشك كردن كدو حلوايي بركيفيت و رنگ محصول نهايي. پژوهش های صنایع غذایی، 29(1)، 141-153 دانلود فایل مقاله
20- شهيدي، فخري. بصیری،شادی. صادقي،ف. خليليان، ص. خزائي پول، ا. 1397. تهیه پاستیل توت سفید(ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار برفعالیت آب، ویژگیهاي حسی، بافتی و پارامترهاي رنگی آن. مجله علوم و صنایع غذایی، 15(82)، 51-62 دانلود فایل مقاله
21- بصیری،شادی. غیبی،فرزاد. 1397. بررسی اثر هیدروکلوئیدهاي کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگیهاي حسی و بافتی شیره انگور. علوم و صنایع غذایی ایران، 15(77)، 337-346 دانلود فایل مقاله
22- بصیری،شادی. غیبی،فرزاد. بصيري، نويد. 1396. تاثیر فصل برداشت عسل بر ویژگی های فیزیكوشیمیایی، میکروبی و آنتی اكسیدانی آن. علوم و فنون زنبور عسل، 9(16)، 29-38 دانلود فایل مقاله
23- بصیری،شادی. شهيدي، فخري. 1396. بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگیهاي حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1)، 1-13 دانلود فایل مقاله
24- بصیری،شادی. 1393. ارزيابي خواص آنتي اكسيداني و آنتي راديكال آزاد عصاره هاي به دست آمده از هسته انار (Punica granatum L.). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 15(2)، 63-76 دانلود فایل مقاله
25- غیبی،فرزاد. بصیری،شادی. اثنی عشری،مریم. 1391. بررسی روش های پوستگیری سورگوم دانه ای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیه نان . نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 4(4)، 43-51 دانلود فایل مقاله
26- بصیری،شادی. شهيدي، فخري. فرهوش، رضا. کدخدايي، رسول. 1391. تعيين خواص فيزيكوشيميايي و حرارتي روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 4(4)، 97-107 دانلود فایل مقاله
27- بصیری،شادی. 1390. بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا در خشک کن بر میزان و کیفیت اسانس استحصالی از آویشن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 3(4)، 73-82 دانلود فایل مقاله
28- بصیری،شادی. شهيدي، فخري. کدخدايي، رسول. فرهوش، رضا. 1390. بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری بر استخراج روغن از هسته انار. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(32)، 115-122 دانلود فایل مقاله
29- بصیری،شادی. 1386. بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط انبار بر ماندگاری پیاز. فصلنامه علوم کشاورزی/ دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، 13(1)، 263-271 دانلود فایل مقاله
30. Basiri, S.;Zeraatgar, h. 2023. Effect of Calcium Chloride, Cultivar and Maturity on Shelf Life of Fresh Jujube Fruits. Journal of Agricultural Science and Technology، 25(6)، 1357-1370 Download
31. Basiri, S. 2020. Assessment of Sensory, Texture and Color Properties of Functional Pastilles Containing Licorice (Glycyrrhiza glabra L.). Nutrition and food science research، 7(4)، 27-32 Download
32. Azimi N.;Basiri, S.;Mortazavi A. 2019. Evaluation on the effects of hydrocolloids on sensory, texture and color properties of mulberry pastille. agricultural engineering international: cigr journal، 21(3)، 242-249 Download
33. Chiti,S;Basiri, S.;Mortazavi,A;Sharifi, A 2019. Evaluation on Physicochemical Properties and Antioxidant Capacity of Two Iranian Jujube (Ziziphus jujuba Mill.) Cultivars. journal of medicinal plants and by-products-jmpb، 8(1)، 85-93 Download
34. Basiri, S. 2016. Influence of processing parameters on physicochemical properties of Iranian mulberry (Morusalba L.) molasses. Agricultural Engineering International: CIGR Journal، 18(2)، 201-208 Download
35. Basiri, S. 2015. Evaluation of antioxidant and antiradical properties of Pomegranate (Punica granatum L.) seed and defatted seed extracts. Journal of Food Science and Technology، 2(52)، 1117-1123 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- بصیری،شادی. یقبانی،مسعود. 1403. تاثیر روش نوین خشک کردن لایه نازک زعفران بر ترکیبات موثره و مقایسه با روش های مرسوم. هفتمین همایش ملی زعفران. دوره هفتمين. 1-10 دانلود فایل مقاله
2- یقبانی،مسعود. بصیری،شادی. 1403. نقش بسته‏ بندی در ارزش افزوده زعفران صادراتی. هفتمین همایش ملی زعفران. دوره هفتمين. 1-9 دانلود فایل مقاله
3- بصیری،شادی. یقبانی،مسعود. 1402. فرآوری دانه شاهدانه، استخراج روغن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن. سومین همایش بین المللی علم، صنعت و تجارت پنبه. دوره سومين هماي. 1-5 دانلود فایل مقاله
4- بصیری،شادی. 1402. تاثیر مهندسی ژنتیک بر تولید کمی و کیفی پنبه. سومین همایش بین المللی علم، صنعت و تجارت پنبه. دوره سومين. 1-5 دانلود فایل مقاله
5- یقبانی،مسعود. بصیری،شادی. 1402. بررسی خصوصیات و کاربرد پروتئین دانه هاي روغنی به عنوان یک جزء غذایی. سومین همایش بین المللی علم، صنعت و تجارت پنبه. دوره سومين. 1-5 دانلود فایل مقاله
6- بصیری،شادی. 1401. ضایعات محصولات کشاورزی و هدر رفت آب. کنگره فنی و مهندسی کشاورزی . دوره اولين. 1-13 دانلود فایل مقاله
7- بصیری،شادی. کریمی،محمد. 1401. حجم آب از دست رفته ناشی از ضایعات محصوالت کشاورزی در استان خراسان رضوی. کنگره فنی و مهندسی کشاورزی . دوره اولين. 14-24 دانلود فایل مقاله
8- بصیری،شادی. زراعتگر،هادی. 1401. تاثیر رقم بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت و خواص حسی عناب تازه . نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی. دوره 1. 1-12 دانلود فایل مقاله
9- زراعتگر،هادی. بصیری،شادی. آذرپژوه،الهام. 1401. گزارش مقدماتی معرفی ژنوتیپ برتر زرشک بی دانهB4. نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی. دوره 1. 1-11 دانلود فایل مقاله
10- بصیری،شادی. یقبانی،مسعود. 1400. روش نوین استخراج مواد موثره از گیاهان دارویی. کنگره بین المللی گیاهان دارویی مکانیزاسیون و فراوری. دوره اولين. 1-11 دانلود فایل مقاله
11- بصیری،شادی. یقبانی،مسعود. 1400. مروری بر خواص و کاربردهای مختلف زعفران . ششمین همایش ملی زعفران. دوره ششمين. 1-10 دانلود فایل مقاله
12. Yaghbani, M.;Basiri, S. 1400. Review on Possibility of shelf-life enhancing of fresh cut onions by mild-heat treatments. 8 th international conferences food industry sciences, organic, farming and food security. 1-8 Download
  گزارش‌ پژوهشی :
1- ارزیابی روش‌های مؤثر در تولید مربای زرشک با بافتی پایدار شده (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65436. سمت: مجری. مشاهده چکیده
2- تاثیر رقم و زمان برداشت عناب تازه و تیمار با کلرید کلسیم بر خواص کیفی و عمر نگهداری آن(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62684. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
3- تاثیر روش خشک کردن در دمای معمولی بر روی کیفیت زعفران (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60475. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- بررسی امکان تولید پاستیل میوه ای حاوی شیرین بیان و تعیین ویژگیهای حسی و بافتی آن (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58027. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- معرفی روش مناسب تولید شیره توت (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56716. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
6- بررسی اثر منطقه تولید و زمان برداشت بر خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عسل طبیعی و مقایسه با عسل تغذیه ای در استان خراسان(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52911. سمت: مجری. مشاهده چکیده
7- تعیین مناسب ترین روش تولید پوره و خشک کردن کدو حلوایی(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52587. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- استخراج مواد موثره گیاهان آویشن و بابونه به روش اسمزی با استفاده از محلول های قندی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52419. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
9- معرفی مناسب ترین روش تولید پودر قارچ از ضایعات زمان برداشت به منظور استفاده در فرمولاسیون غذایی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51926. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
10- بررسی امکان تهیه کره انگور و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47977. سمت: مجری. مشاهده چکیده
11- بررسی اثر میزان نشاسته، آگار و نوع شیرین کننده بر ویژگی های بافتی، حسی و ماندگاری پاستیل توت سفید(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 47494. سمت: مجری. مشاهده چکیده
12- بررسی افزایش پایداری ترکیبات آنتوسیانینی (رنگدانه) زرشک به کمک فرآیند ریزپوشانی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46888. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
13- بررسی تاثیر شرایط مختلف فرآوری و نگهداری ، بر خواص کیفی شیره توت(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 469191. سمت: مجری. مشاهده چکیده
14- معرفی مناسبترین روش خشک کردن و بسته بندی آلو با استفاده از ارقام موجود در استان خراسان رضوی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 47612. سمت: همکار. مشاهده چکیده
15- بررسی روشهای مختلف استخراج عصاره هسته انار با سیستم های حلال و ارزیابی راندمان و خواص آنتی اکسیدانی آن(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44706. سمت: مجری. مشاهده چکیده
16- مقایسه تاثیرات دما و سرعت های مختلف خشک کردن صنعتی ، بر تغییرات کمی و کیفی مواد موثره گونه های بومی آویشن در استان خراسان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/417. سمت: مجری. مشاهده چکیده
17- تعیین روش‌های کاهش ضایعات غلات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
18- تعیین بهترین زمان برداشت 3 رقم انگور رومیزی محلی و مناسب ترین درجه حرارت نگهداری در سردخانه جهت حفظ خواص کیفی آنها(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1600. سمت: مجری. مشاهده چکیده
19- تعیین بهترین زمان برداشت گلابی ارقام اسپادونا و کوشیا و اثر کلرور کلسیم بر خواص انباری آن(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1098. سمت: همکار. مشاهده چکیده
20- تعیین روش مناسب تهیه شیره انگور از ارقام متداول در شمال خراسان(1385). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1115. سمت: مجری. مشاهده چکیده
21- اثرات روشهای مختلف خاک ورزی براستقراروعملکردکلزای پاییزه(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1403. سمت: همکار. مشاهده چکیده
22- مطالعه بعضی ازفرمولاسیونهای نانهای مسطح دنیاوارائه بهترین فرمولاسیون متناسب باشرایط فنی ,اجتماعی ,اقتصادی وفرهنگی کشور(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1120. سمت: همکار. مشاهده چکیده
23- تعیین نقطه بهینه درجه حرارت پخت نان و میزان آب فرمولاسیون تولید نان مسطح جهت کاهش سرعت بیاتی(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/642. سمت: مجری. مشاهده چکیده
24- تعیین رابطه بین خصوصیات رئولوژی و جذب آب آرد با کیفیت نانهای مسطح ایرانی و تعیین نقطه اپتیمم آنها(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/442. سمت: همکار. مشاهده چکیده
25- مقایسه روشهای مختلف نگهداری وبسته بندی پیازباهدف ضایعات کمتروعمرانبارمانی بیشتر(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1157. سمت: مجری. مشاهده چکیده
26- مطالعه فنی و اقتصادی روشهای تهیه - پخت و نگهداری نان در مشهد در مقایسه با روشهای بهینه تحقیقاتی (سال 76)(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/710. سمت: همکار. مشاهده چکیده
27- بررسی امکان استفاده ازضایعات کارخانجات تولیدآب سیب (تفاله )درصنایع پخت نان(1378). شماره فروست سامانه فيپاک: 78/524. سمت: مجری،همکار. مشاهده چکیده
28- بررسی خصوصیات زراعی وبعضی ازصفات سیتوژنتیکی وتنوع ژنتیکی در توده های سیاه دانه(1378). شماره فروست سامانه فيپاک: 78/476. سمت: همکار. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- مروری بر معرفی ارقام اصلی زرشک، ویژگی‌های میوه، فرآوری، مشکلات موجود و ارائه راهکارها(1402). شماره فروست: 64542. بصیری،شادی. مشاهده چکیده
2- ارزش اقتصادی و حجم آب از دست رفته ناشی از ضایعات محصولات کشاورزی در استان خراسان رضوی(1401). شماره فروست: 63236. بصیری،شادی. کریمی،محمد. مشاهده چکیده
3- مروری بر شناسایی میوه عناب، مشکلات و راهکارها (1401). شماره فروست: 61352. بصیری،شادی. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- بصیری،شادی. 1401. راهنمای کاربردی آشنایی با عناب، خواص و فرآورده های آن. مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. دانلود فایل دستنامه
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- بصیری،شادی. 1403. فرآوری کد وحلوایی و کاربردهای آن در تغذیه انسان. معاونت آموزش و ترویج کشاورزی. دانلود فایل نشریه
2- بصیری،شادی. 1399. دستورالعمل تهیه شیره توت. سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج کشاورزی . دانلود فایل نشریه
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- مقایسه تاثیر صمغ زانتان بر خصوصیات حسی و بافتی فرنی حاصل از آردهای گندم برنج و ذرت(1395).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:حمیده طلوع جوینده. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
2- غنی سازی فرنی آرد برنج با جوانه گندم و ارزیابی ویژگی های بافتی آن(1394).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:رضا قانعی استاد. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
3- استفاده از پیش تیمار امواج فراصوت در فرایند خشک کردن غوره(1394).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سیده فاطمه حسینی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
4- بررسی امکان استفاده از هیدروکلوئیدهای پکتین و کربوکسی متیل سلولز در تهیه شیره انگور جامد و نیمه جامد (1393).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:رضا صداقتی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
5- بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل میوه ای بر پایه عناب و بررسیاثر هیدروکلوئیدهای مصرفی روی ویژگی های حسی و بافتی(1393).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:اسما سلمانی بجستانی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
6- بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل میوه ای بر پایه توت سفید و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی(1393).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:نصرت عظیمی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
7- بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عصاره ، میوه خشک ودمنوش فی جوآ ومقایسه آن با میوه تازه(1393).دانشگاه آزاد اسلامی دامغان. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:سحر کبیری. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
8- بررسی تاثیر افزودن کدو حلوایی بر ویژگی های بافتی حسی و ماندگاری نان حجیم(1392).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سید محسن محترمی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
9- شناسایی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی دو رقم مختلف عناب در استان خراسان جنوبی (1392).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سمانه چیتی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
10- بررسی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و آنتی اکسیدانی میوه دو رقم کدو حلوایی(1392).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:محمد مجتبی بهره دار. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
               
از تاریخ تا تاریخ