فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (3)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (3)
 
  یافته قابل تجاری سازی (1)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (3)
 
  مقاله علمی (42)
 
  مقاله کنفرانس‌ (6)
 
  گزارش پژوهشی (32)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (7)
 
  دستنامه (1)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (2)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  سودابه عین افشار    
  مرتبه علمی :   دانشیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   soodabeheyn@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/seinafshar  
  فعالیت و علاقمندی: فرآوری زعفران و گیاهان دارویی، استخراج مواد موثره، آنتی اکسیدانها و مواد موثره طبیعی، بسته بندی مواد غذایی ، روغنهای خوراکی ،سردخانه و انبارداری محصولات کشاورزی، استخراج مواد موثره گیاهان دارویی،
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Soodabeh_Einafshar    
9 Google Scholar H_index:   2 ISI H_index:   8 Scopus H_index:  
42
مقاله علمی
6
مقاله کنفرانس‌
3
کتاب‌
32
گزارش‌ پژوهشی
3
اختراع/اکتشاف
4
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
2
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1391/06/31
  اختراع :
1- عین افشار،سودابه. 1397. تولید رنگ سبز طبیعی از ضایعات صنایع فرآوری گیاهان دارویی . شماره ثبت 97427. مشاهده اطلاعات اختراع
2- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. 1397. فرایند استخراج ترکیبات رنگی از پرچم زعفران. شماره ثبت 87426. مشاهده اطلاعات اختراع
3- شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. 1391. ریزپوشانی ترکیبات موثره زعفران با استفاده از خشک کن انجمادی. شماره ثبت 79011. مشاهده اطلاعات اختراع
  یافته قابل ترویج :
1- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. زمردی،شهین. عین افشار،سودابه. 1401. دانش فنی تولید رنگ خورا کی پایدار از پوسته میگو )گونه ببری سبز(. دانلود فایل
2- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. 1398. د انش فنی تولید رنگ سبز طبیعی از ضایعات صنایع فراوری گیاهان دارویی. دانلود فایل
3- عین افشار،سودابه. رشیدی،حسن. شرایعی،پروین. 1398. دانش فنی تولید نشاسته و افزودنی های طبیعی از ضایعات پیاز زعفران. دانلود فایل
  یافته قابل تجاری سازی :
1- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. زمردی،شهین. عین افشار،سودابه. 1400. دانش فنی تولید رنگ خوراکی پایدار از پوسته میگو (گونه ببری سبز). دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1- نیک خواه ممان،مهدی. صابری،سید رضا. نجف نجفی،مسعود. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. رشیدی،حسن. قدس روحانی،محسن. روحانی،حسین. (1401). سند حرفه فرآوری کننده میوه، سبزیجات و مانند آن استانداردهای ارزشیابی شایستگی، گروه شغلی صنایع غذایی. نشر آموزش کشاورزی.
2- نیک خواه ممان،مهدی. صابری،سید رضا. نجف نجفی،مسعود. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. رشیدی،حسن. قدس روحانی،محسن. روحانی،حسین. (1401). سند حرفه فرآوریکننده میوه، سبزیجات و مانند آن استانداردهای شایستگی. نشر آموزش کشاورزی . دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
3- عین افشار،سودابه. جليني، محمد. (1395). كينوآ، توليد و فرآوري. انتشارات جهاد دانشگاهی/ واحد استان مرکزی. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- عین افشار،سودابه. شجاعی نوفرست،کوروش. 1403. کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیب‌زمینی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 25(77)، 55-68 دانلود فایل مقاله
2- عین افشار،سودابه. فاضلی کاخکی،سید فاضل. باغانی،جواد. رياحي نيا، شهرام . 1403. ارزیابی پاسخ های فیزیکوشیمیایی و انبارمانی خربزه دیررس (Cucumis melon L.)در آبیاری با آب شور. تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک، 6(2)، 329-344 دانلود فایل مقاله
3- عین افشار،سودابه. 1403. تولید فیلم زیست تخریب پذیر از ضایعات بنه زعفران و تعیین خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن. فناوری و گیاهان دارویی ایران، 6(1)، 1-15 دانلود فایل مقاله
4- عین افشار،سودابه. 1402. بررسی فعالیت ‌‌آنتی‌اکسیدانی‌ عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی. فناوری گیاهان دارویی ایران، 5(1)، 67-80 دانلود فایل مقاله
5- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. 1401. کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 4(7)، 59-68 دانلود فایل مقاله
6- شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. آذرپژوه،الهام. 1401. کاهش ضایعات میوه هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته بندی و نگهداری. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 4(7)، 45-57 دانلود فایل مقاله
7- رشیدی،حسن. انسيه حسين زاده. قدس روحانی،محسن. عین افشار،سودابه. 1401. اثرشرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زو ل (bungei لEryngium). فناوری گیاهان دارویی ایران، 5(1)، 34-44 دانلود فایل مقاله
8- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. یقبانی،مسعود. 1401. بهینه‏ سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) . فناوری‌های جدید در صنعت غذا، 9(4)، 309-329
9- پورابراهيم، نسيم. الهامي راد، اميرحسين. عین افشار،سودابه. آرمين، محمد. 1401. تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره گل محمدی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 15(2)، 1-14
10- آذرپژوه،الهام. عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. 1401. کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، 4(6)، 19-28 دانلود فایل مقاله
11- اسماعيليان، مژگان. فيضي، جواد. جهاني، مسلم. عین افشار،سودابه. 1400. ارزیابی روش های مختلف استخراج بر خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره بنه زعفران. زراعت و فناوری زعفران، 9(3)، 269-284 دانلود فایل مقاله
12- شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. زمردی،شهین. عین افشار،سودابه. 1400. بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین. فناوری های نوین غذایی، 8(4)، 469-484
13- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. 1399. بررسی تأثير شرايط استخراج بر ميزان تركيبات زيست فعال عصاره پياز زعفران. زراعت و فناوری زعفران، 8(1)، 89-98
14- روحاني، رکسانه. عین افشار،سودابه. احمدزاده قويدل، ريحانه. 1396. استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی اکسیدانی پرچم گل زعفران به کمک فناوري امواج فراصوت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 11(2)، 161-170 دانلود فایل مقاله
15- عین افشار،سودابه. 1396. استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 12(2)، 97-108 دانلود فایل مقاله
16- سعیدی راد،محمدحسین. عین افشار،سودابه. ظریف نشاط،سعید. نظرزاده اوغاز،صمد. 1395. طراحی، نصب و ارزیابی سردخانه کنترل خودکار اتمسفر. مجله علوم کشاورزی ایران، 47(1)، 111-118 دانلود فایل مقاله
17- عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. شورميج، مژگان. نيازمند، راضيه. 1394. تاثير بسته بندي با اتمسفر تغيير يافته برخصوصيات فيزيكو شيميايي گل زعفران طي زمان نگهداري. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 3(10)، 224-231 دانلود فایل مقاله
18- آگاه، فهيمه. عین افشار،سودابه. احمدزاده قويدل، ريحانه. 1394. بررسي شرايط مناسب فرايند استخراج آنزيمي و تاثير آن بر خصوصيات كمي و كيفي روغن كلزا. علوم غذایی و تغذیه، 12(2)، 71-82 دانلود فایل مقاله
19- عین افشار،سودابه. 1393. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک شده به روش اسمزي. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 10(4)، 363-374 دانلود فایل مقاله
20- عین افشار،سودابه. 1393. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتیاکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک شده به روش اسمزي. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 10(4)، 363-374 دانلود فایل مقاله
21- شورميج، مژگان. عین افشار،سودابه. شرایعی،پروین. نيازمند، راضيه. 1393. بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته¬ بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 10(3)، 224-231 دانلود فایل مقاله
22- شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. کمالي، آزاده. نيازمند، راضيه. 1392. تأثير نوع و غلظت مواد ديواره بر ريزپوشاني تركيبات رنگي عصار ة زعفران با استفاده از خشك كن انجمادي . مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 15(1)، 25-38 دانلود فایل مقاله
23- کمالي، آزاده. شرایعی،پروین. نيازمند، راضيه. عین افشار،سودابه. 1391. تأثیر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثره‌ی ریزپوشانی شده‌ی زعفران با روش خشک کن پاششی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(4)، 241-254 دانلود فایل مقاله
24- عین افشار،سودابه. تاج الدین،بهجت. 1383. تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 5(21)، 65-76 دانلود فایل مقاله
25. Einafshar, S.;Rohani A.;Sabeghi Y.;Tavassoli-kafrani M.H.;Farhoosh R.;Gandomzadeh D. 2025. Unveiling the power of bene (Pistacia atlantica) hull scum: Boosting oxidative stability with methanolic extract and ferrous ions. food chemistry، 466(466)، 1-9 Download
26. sharayei, p.;Azarpazhooh, E.;Einafshar, S.;Zomorodi, S.;Zare, Fatemeh;Ramaswamy, Hosahalli S 2024. Optimization of Wall Materials for Astaxanthin Powder Production from Shrimp Shell Extract Using Simplex Lattice Mixture Design. journal of food processing and preservation، 2024(9794290)، 1-15 Download
27. ecmaeilian, M.;Jahani, M.;Faizy, J.;Einafshar, S. 2024. Foam and emulsion properties of crude saponin extract from saffron (Crocus sativus L.) corm January 2024Journal of Food Engineering. journal of food engineering، 370(111956)، 1-9 Download
28. Malavi,D.; Nikkhahو َ.; Alighaleh,P.;Einafshar, S.;Katleen Raes; Haute, S.M. 2023. Detection of saffron adulteration with Crocus sativus style using NIR-hyperspectral imaging and chemometrics. food control، 0(157)، 1-13 Download
29. Alighaleh,P.;Pakdel,R.;Ghnei Ghooshkhaneh, N.;Einafshar, S.;Rohani, A.;Saeidirad, M. 2023. Detection and Classification of Saffron Adulterants by Vis-Nir Imaging, Chemical Analysis, and Soft Computing. foods، 12(11)، 1-17 Download
30. esmaeilian, M.;Jahani,M.;feizi. J.;Einafshar, S. 2022. Physicochemical and Functional Characteristics of Safron (Crocus sativus L.) Corm Starch: Gelling and Film‑Forming Properties. food biophysics، 0(0)، 0-0 Download
31. Alighaleh,P.;Khosravi,H.;Rohani,A.;Saeidirad, M.;Einafshar, S. 2022. The detection of saffron adulterants using a deep neural network approach based on RGB images taken under uncontrolled conditions. expert systems with applications، 198(1)، 1-9
32. sharayei, p.;Azarpazhooh, E.;Zomorodi, S.;Einafshar, S.;Hosahalli S. Ramaswamy 2021. Optimization of ultrasonic-assisted extraction of astaxanthin from green tiger (Penaeus semisulcatus) shrimp shell. Ultrasonics Sonochemistry، 76(105666)، 1-11
33. Esmaeelian, M.;Jahani, M.;Feizy, J.;Einafshar, S. 2020. Effects of Ultrasound-Assisted and Direct Solvent Extraction Methods on the Antioxidant and Antibacterial Properties of Saffron (Crocus sativus L.) Corm Extract. food analytical methods، 14(1)، 74-87 Download
34. Esmaeelian, M.;Jahani, M.;Einafshar, S.;Feizy, J. 2020. Optimization of experimental parameters in subcritical water extraction of bioactive constituents from the saffron (Crocus sativus L.) corm based on response surface methodology. journal of food measurement and characterization، 14(4)، 1822-1832 Download
35. sharayei, p.;Hedayatzadeh, M.;chaji, H.;Einafshar, S. 2018. Studying the thin-layer drying kinetics and qualitative characteristics of dehydrated saffron petals. Food processing and preservation، 42(9)، 1-9 Download
36. Einafshar, S.;poorazarang, H.;Farhoosh, R.;Asili, J. 2017. Isolation and identification of antioxidants components From Cumin seed (Cuminum cyminum). Iranian Food Science and Technology Research Journal ، 12(6)، 742-749 Download
37. Roohani, R.;Einafshar, S.;Ahmadxadeh Ghavidel, R. 2016. Effect of time and ultrasonic amplitude on extraction carotenoid compounds from saffron stamen. CIGR Journal، 18(4)، 171-176 Download
38. Barzegar, H.;Ahmadzadeh Ghavidel R.,;Einafshar, S. 2015. Ultrasonic Extraction of Antioxidants from Different Species of Wild Hawthorn Leaves. INTERNATIONAL JOURNAL OF Revolution Life Science، 5(9)، 1709-1715 Download
39. Ayoghi, S.;Ahmadzadeh ghavidel, R.;Einafshar, S. 2015. Determination of Total Carotenoid Content in Safflower Flower Using Cold Solvent and Ultrasonic Waves. International Journal of Review in Life Sciences، 5(4)، 108-112 Download
40. Hayati zeidanloo, M;Ahmadzadeh Ghavidel, R.;Einafshar, S. 2014. The evaluation of egg replacement with soy flour and guar gum in oil cake . International Journal of Biosciences (IJB)، 4(10)، 222-227 Download
41. Einafshar, S.;Poorazrang, H.;Farhoosh, R.;Seiedi, S.M. 2012. Antioxidant activity of the essential oil and methanolic extract of cumin seed (Cuminum cyminum). European Journal of food Lipid Science and Technology، 114(2)، 168-174 Download
42. Farhoosh, R.;Einafshar, S.;sharayei, p. 2009. The effect of commercial refining steps on the rancidity measures of soybean and canola oils. journal of food chemistry، 115(3)، 933-938 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- غلامپور سيوکي، ساناز. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. 1403. بررسی کارآیی و عملکرد روش های پرتودهی مختلف در بهبود کیفیت مواد غذایی. پنجمین کنگره بین المللی و سی امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی. دوره 30. 1-13 دانلود فایل مقاله
2- قانعي قوشخانه، نرگس. پاکدل، ريحانه. سعیدی راد،محمدحسین. عین افشار،سودابه. 1403. طبقه بندی زعفران بر اساس منشا جغرافیایی با استفاده از تصویربرداری ابرطیفی. شانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی. دوره 16. 1-15 دانلود فایل مقاله
3- یقبانی،مسعود. عین افشار،سودابه. 1402. استخراج روغنهای گیاهی با استفاده از سیال فوق بحراني. سومین همایش بین المللی علم، صنعت و تجارت پنبه. دوره سومين. 406-410 دانلود فایل مقاله
4- عین افشار،سودابه. سعیدی راد،محمدحسین. 1400. افزایش زمان نگهداری گل زعفران با استفاده از سیستم های نوین انبارداری )سیستم کنترل اتمسفر. کنگره گیاهان داروئی مکانیزاسیون و فرآوری. دوره . 1-12 دانلود فایل مقاله
5. sharayei, p.;Einafshar, S.;Azarpazhooh, E. 1403. The effect of microencapsulating with walls of sodium caseinate and beta-cyclodextrin on the shelf life of Angelica essential oil. The 5th International Electronic Conference on Foods. 1-1 Download
6. Einafshar, S.;sharayei, p.;Azarpazhooh, E. 1403. The stability of saffron stamen anthocyanins extracts in oxidation and reduction media. The 5th International Electronic Conference on Foods. 1-1 Download
  گزارش‌ پژوهشی :
1- تولید پودر نوشیدنی فوری از عصاره برگ‌های جوان جو(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66193. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- بررسی فرایندهای فیزیکی (حرارتی و امواج فراصوت ) در تولید نشاسته ژلاتینه شده پیاز زعفران و تعیین خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65685. سمت: مجری. مشاهده چکیده
3- بررسی امکان استفاده از نشاسته پیاز زعفران در تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65457. سمت: مجری. مشاهده چکیده
4- تولید فیلم بسته‌بندی فعال و زیست تخریب‌پذیر با استفاده از پسماند پیاز زعفران و ذرت و کاربرد آن در بسته‌بندی مغز پسته(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65455. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر از ضایعات سیب زمینی و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی آن(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62082. سمت: مجری. مشاهده چکیده
6- تولید رنگ خوراکی پایدار از پوسته میگو (گونه ببری سبز) و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن در شرایط برون تنی و مدل غذایی (1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60505. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- بررسی اثر مواد ضد سرما بر عملکرد کمی، کیفی و میزان تولید قندهای احیا کننده سیب زمینی طی انبارداری(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59158. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
8- استخراج رنگدانه کلروفیل و مشتقات آن از زایدات گیاهان دارویی، ریزپوشانی و کاربرد آن در مدل سیستم‌های غذایی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57312. سمت: مجری. مشاهده چکیده
9- بررسی اثر روش استخراج (حلال، حلال فراصوت) بر فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره پیاز زعفران (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56037. سمت: مجری. مشاهده چکیده
10- ارائه روش مناسب تولید آلبالو خشک با رطوبت بالا(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 52845. سمت: مجری. مشاهده چکیده
11- بررسی اثر شرایط خشک کردن لایه نازک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و سینتیک خشک شدن گلبرگ زعفران(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 52476. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
12- بررسی تأثیر زمان برداشت روی خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی و انبارمانی محصول پرتقال استان گلستان(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51775. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
13- بهینه سازی استخراح روغن و ترکیبات آنتی¬اکسیدانی از کنجد با استفاده از فزایند آنزیمی(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51304. سمت: مجری. مشاهده چکیده
14- بررسی خواص آنتی اکسیدانی ترکیبات موجود در پرچم گل زعفران (1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 48130. سمت: مجری. مشاهده چکیده
15- اثر سطوح شوری و مدیریت کاربرد آب شور بر کیفیت و کمیت خربزه دیررس سبزوار در آبیاری قطره ای(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 47008. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
16- بررسی تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری پیاز زعفران بر ضایعات ، خصوصیات فیزیکی و زراعی آن(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 47016. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
17- تاثیر افزودن جوانه گندم بر خواص کیفی و ماندگاری کیک روغنی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45817. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
18- تاثیر استفاده از انبارهای کنترل اتمسفر در افزایش زمان ماندگاری گل زعفران(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46959. سمت: مجری. مشاهده چکیده
19- طراحی، ساخت و ارزیابی انبار کنترل اتمسفر (سطح آزمایشگاهی) به منظور افزایش مدت زمان نگهداری گل زعفران(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45494. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
20- تولید آنتی اکسیدانهای فنلی گلبرگ زعفران و کاربرد آنها در فرآورده های روغنی و امولسیونی صنایع غذایی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46957. سمت: مجری. مشاهده چکیده
21- بررسی افزایش پایداری ترکیبات موثره زعفران با استفاده از روش ریز پوشانی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45493. سمت: همکار. مشاهده چکیده
22- بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته سیب زمینی و تهیه نشاسته اصلاح شده از آن(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 41320. سمت: مجری. مشاهده چکیده
23- مقایسه آثار ضد قارچی عصاره و روغنهای فرار سیاه دانه با ایمازالیل بر دو رقم سیب انباری(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/737. سمت: مجری. مشاهده چکیده
24- بررسی تولید آلبالو خشک با رطوبت بالا(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/527. سمت: مجری. مشاهده چکیده
25- تعیین نوع ومیزان آلودگی محصولات خشکباراستان خراسان و بررسی روشهای مختلف کاهش آن(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/863. سمت: مجری. مشاهده چکیده
26- بررسی تاثیرآرایش کاشت وروش آبیاری درکارآیی مصرف آب کمیت وکیفیت دورقم کلزا(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1462. سمت: همکار. مشاهده چکیده
27- بررسی اثرات زمان ومیزان مصرف کودروی برخواص کمی و کیفی سیب زمینی(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1033. سمت: همکار. مشاهده چکیده
28- بررسی اثرات کم آبیاری روی خصوصیات کمی وکیفی گندم و تعیین تابع تولیددرروش آبیاری بارانی(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/1001. سمت: همکار. مشاهده چکیده
29- بررسی ومقایسه کمی وکیفی ارقام سیب زمینی بمنظوراستفاده در صنایع فرآوری(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/155. سمت: مجری. مشاهده چکیده
30- بهینه کردن تولیدنشاسته ازسیب زمینی وتعیین خصوصیات فیزیکوشیمیائی آن(1380). شماره فروست سامانه فيپاک: 80/94. سمت: مجری. مشاهده چکیده
31- بسته بندی سیب بااستفاده ازتغییراتمسفر(MAp)برای صادرات(1377). شماره فروست سامانه فيپاک: 77/53. سمت: همکار. مشاهده چکیده
32- تعیین درجه حرارت - نور- نوع وغلظت آنتی اکسیدان مناسب جهت نگهداری روغن سویا(1375). شماره فروست سامانه فيپاک: 75/543. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- تحلیل وضعیت تولید، فرآوری و تجارت گیاهان دارویی ایران(1403). شماره فروست: 66905. عین افشار،سودابه. پاسبان،فاطمه. شرایعی،پروین. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. مشاهده چکیده
2- وضعیت تولید و تجارت آلو و آلوچه: چالش ها و راهکارها (1403). شماره فروست: 65834. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. شرایعی،پروین. پاسبان،فاطمه. عین افشار،سودابه. مشاهده چکیده
3- تحلیل وضعیت زنجیره ارزش زعفران(1403). شماره فروست: 65375. شرایعی،پروین. پاسبان،فاطمه. عین افشار،سودابه. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. مشاهده چکیده
4- تحلیل وضعیت زنجیره ارزش زعفران(1400). شماره فروست: 65375. شرایعی،پروین. پاسبان،فاطمه. عین افشار،سودابه. آذرپژوه،الهام. شاقلی،ریحانه. مشاهده چکیده
5- وضعیت تولید و تجارت آلو و آلوچه: چالش‌ها و راهکارها (1400). شماره فروست: 65843. آذرپژوه،الهام. پاسبان،فاطمه. شاقلی،ریحانه. شرایعی،پروین. عین افشار،سودابه. مشاهده چکیده
6- توليد سيب زميني تازه آماده مصرف و بررسي ویژگيهاي كمي و كيفي طي مدت نگهداري (1398). شماره فروست: 55722. عین افشار،سودابه. مشاهده چکیده
7- توليد مواد باارزش افزوده بالا از ضايعات پياز زعفران(1398). شماره فروست: 55722. عین افشار،سودابه. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- شرایعی،پروین. سعیدی راد،محمدحسین. عین افشار،سودابه. آذرپژوه،الهام. 1400. راهنمای کاربردی برداشت و فرآوري زعفران. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل دستنامه
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- عین افشار،سودابه. 1397. آشنایی با روش تولید آلبالوی خشک با رطوبت بالا. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل نشریه
2- عین افشار،سودابه. سعیدی راد،محمدحسین. 1396. نکات فنی در نگهداری گل زعفران . نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل نشریه
               
از تاریخ تا تاریخ