فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (3)
 
  مقاله کنفرانس‌ (0)
 
  گزارش پژوهشی (0)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  سید رضا فلسفی    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   Falsafi.r@gmail.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/sfalsafi  
  فعالیت و علاقمندی: صنایع غذایی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/SeidReza_Falsafi    
23 Google Scholar H_index:   ISI H_index:   23 Scopus H_index:  
3
مقاله علمی
0
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
0
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، صنایع غذایی ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، گرگان ، ایران ، 1397/04/09
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، صنایع غذایی ، دانشگاه شیراز ، شيراز ، ایران ، 1392/06/23
  مقاله علمی :
1. Hadis Rostamabadi;Yograj Bist;Yogesh Kumar;Meral Yildirim-Yalcin;Tugce Ceyhan;Falsafi, S. 2023. Cellulose nanofibers, nanocrystals, and bacterial nanocellulose: Fabrication, characterization, and their most recent applications. Future Postharvest and Food، 1(1)، 5-33 Download
2. Shuting Xu;Falsafi, S. 2023. Juiciness of meat, meat products, and meat analogues: definition, evaluation methods, and influencing factors. Food Reviews International ، 40(8)، 2344-2377 Download
3. Falsafi, S.;Maghsoudlou Y.;Aalami M.;Jafari S.M.;Raeisi M.;Nishinari K.;Rostamabadi H. 2022. Application of multi-criteria decision-making for optimizing the formulation of functional cookies containing different types of resistant starches. food chemistry، 393(133376)، 1-11
               
از تاریخ تا تاریخ