1-
|
افزایش بهره وری منابع پایه، بهبود و ارتقای شرایط فعلی کشت های گلخانه ای با تاکید بر سلامت محصول و کاهش مصرف سم و کود(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65736.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
بررسی اثر پوششی کربوکسی متیل سلولز و بسته بندی بر بهبود خصوصیات کیفی و ماندگاری خیار گلخانه ای واریته های مرسوم و خاردار (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65505.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
بررسی امکان کشت کاهو در گلخانه و مقایسه کمی، کیفی و اقتصادی آن با فضای باز(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60408.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
مطالعه و بررسی خصوصیات کیفی در جمعیتهای طالبی سمسوری و خربزه سوسکی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45810.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
بررسی کاربرد کلرور کلسیم ، اسید سیتریک و اسید استیک در بسته بندی کاهو بمنظور بهبود کیفیت و افزایش عمر انباری در سردخانه(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45866.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
شناسائی گونه های بالتوری و تعیین تراکم جمعیت آنهادر محصولات عمده(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 39926.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
بررسی اثرپوششی کربوکسی متیل سلولزدربهبودکیفیت و افزایش عمرانباری هویج درسردخانه(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/196.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|