فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (0)
 
  مقاله کنفرانس‌ (0)
 
  گزارش پژوهشی (7)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  سید مهدی حسینی بحری    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   mahdibahri2010@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/shosseinibahri  
  فعالیت و علاقمندی: Postharvest
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/SeyedMehdi_HosseiniBahri    
5 Google Scholar H_index:   0 ISI H_index:   2 Scopus H_index:  
0
مقاله علمی
0
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
7
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ، سارئ ، ایران ، 1400/11/19
2- کارشناسی‌ارشد پیوسته ، مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تهران ، تهران ، ایران ، 1377/12/17
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه تهران ، تهران ، ایران ، 1374/06/31
  گزارش‌ پژوهشی :
1- افزایش بهره وری منابع پایه، بهبود و ارتقای شرایط فعلی کشت های گلخانه ای با تاکید بر سلامت محصول و کاهش مصرف سم و کود(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65736. سمت: مجری. مشاهده چکیده
2- بررسی اثر پوششی کربوکسی متیل سلولز و بسته بندی بر بهبود خصوصیات کیفی و ماندگاری خیار گلخانه ای واریته های مرسوم و خاردار (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 65505. سمت: مجری. مشاهده چکیده
3- بررسی امکان کشت کاهو در گلخانه و مقایسه کمی، کیفی و اقتصادی آن با فضای باز(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60408. سمت: مجری. مشاهده چکیده
4- مطالعه و بررسی خصوصیات کیفی در جمعیتهای طالبی سمسوری و خربزه سوسکی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45810. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- بررسی کاربرد کلرور کلسیم ، اسید سیتریک و اسید استیک در بسته بندی کاهو بمنظور بهبود کیفیت و افزایش عمر انباری در سردخانه(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45866. سمت: مجری. مشاهده چکیده
6- شناسائی گونه های بالتوری و تعیین تراکم جمعیت آنهادر محصولات عمده(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 39926. سمت: همکار. مشاهده چکیده
7- بررسی اثرپوششی کربوکسی متیل سلولزدربهبودکیفیت و افزایش عمرانباری هویج درسردخانه(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/196. سمت: مجری. مشاهده چکیده
               
از تاریخ تا تاریخ