فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (5)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (3)
 
  مقاله علمی (7)
 
  مقاله کنفرانس‌ (9)
 
  گزارش پژوهشی (50)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (1)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (1)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (0)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  سیدحسن جلیلی حسن کیاده    
  مرتبه علمی :   استادیار پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   jalilish@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان (انزلی)  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/sjalilihassankeyadeh  
  فعالیت و علاقمندی: تکنولوژی فرآوری آبزیان
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/SeyedHassan_JaliliHassanKeyadeh    
3 Google Scholar H_index:   0 ISI H_index:   0 Scopus H_index:  
7
مقاله علمی
9
مقاله کنفرانس‌
3
کتاب‌
50
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
5
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
1
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1397/09/26
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه شهید بهشتی ، تهران ، ایران ، 1373/07/10
3- کارشناسی پیوسته ، علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه شهید بهشتی ، تهران ، ایران ، 1370/12/05
  یافته قابل تجاری سازی :
1- سیف زاده بهمبری،مینا. میربخش،مریم. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. صیاد بورانی،محمد. 1399. دستیابی به دانش فنی کرم کلاژن از زائدات آبزیان.
2- رفیع پورجوبنه،فریدون. غرقی،احمد. مرادی،یزدان. خانی پور،علی اصغر. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. فهیم،افشین. لکزایی،فرحناز. شویکلو،امیررضا. ارشد، سيدرسول. وطن دوست، محمود. 1399. دانش فنی تولید نان مغز دار (اشترودل) با استقاده از ماهیان ارزان قیمت جنوب کشور. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
3- رهنماسنگاچینی،معصومه. کوچکيان صبور، انوشه. خانی پور،علی اصغر. مرادی،یزدان. خدابنده،فرشته. صالحی،حسن. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. رفیع پورجوبنه،فریدون. وطن دوست، محمود. سیف زاده بهمبری،مینا. فهیم،افشین. کمالي، کبري. لکزایی،فرحناز. 1399. دانش فنی تولید کیلکای سوخاری با استفاده از لعاب تمپورا ئ لعاب معمولی. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
4- زارع گشتی،قربان. مطلبی مغانجوقی،عباسعلی. خانی پور،علی اصغر. مرادی،یزدان. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. رفیع پورجوبنه،فریدون. فهیم،افشین. لکزایی،فرحناز. خدابنده،فرشته. احمدی،مینا. رهنماسنگاچینی،معصومه. نوغانی بهمبری،فاطمه. کمالی خلخالیانی،صغری. سیف زاده بهمبری،مینا. 1399. دانش فنی تولید خمیر ماهی آماده مصرف از گوشت ماهی کیلکا و کپور نقره ای. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
5- رفیع پورجوبنه،فریدون. مطلبی مغانجوقی،عباسعلی. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. مرادی،یزدان. خانی پور،علی اصغر. زارع گشتی،قربان. زلفی نژادخانسری،کامران. شاه محمدی،حمیدرضا. فهیم،افشین. لکزایی،فرحناز. سیف زاده بهمبری،مینا. خدابنده،فرشته. رهنماسنگاچینی،معصومه. احمدی،مینا. کمالی خلخالیانی،صغری. نوغانی بهمبری،فاطمه. 1399. توانمندی فناورانه تضمین کیفیت و افزایش ماندگاری فرآورده دودی گرم ماهی کیلکا در بسته بندی معمولی ، وکیوم و اتمسفر اصلاح شده. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1- ذریه زهرا،سیدمحمدابراهیم جلیل. آل علی،گل اندام. صیاد بورانی،محمد. ملکی شمالی،سپیده. حسنی مقدم سنگاچینی،مریم. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. احمدی،مینا. (1402). کارنامه فعالیت های موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشوردر سال 1401. موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
2- ذریه زهرا،سیدمحمدابراهیم جلیل. آل علی،گل اندام. صیاد بورانی،محمد. ملکی شمالی،سپیده. حسنی مقدم سنگاچینی،مریم. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. احمدی،مینا. رهنماسنگاچینی،معصومه. یونس حقیقی،بهاره. جلیل پوررودکلی،جلیل. محسنی،محمود. شناورماسوله،علیرضا. تقوی رستمی،محمدجواد. رضائی،مرضیه. (1402). کارنامه فعالیتهای موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در سال 1401. موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور.
3- کیمرام،فرهاد. قاسمی،شهرام. پرافکنده حقیقی،فرخ. تقوی مطلق،سید امین اله. دریانبرد،غلامرضا. شریف روحانی،مصطفی. کريمي، داريوش. صفوی،سیدابراهیم. خدمتی بازکیائی،کامبیز. طالبزاده،سیدعباس. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. کوچکيان، انوشه. مرادی،یزدان. غرقی،احمد. فضلی،حسن. ولی نسب پوری،تورج. صالحی،حسن. پورغلام،رضا. رامین،محمود. جانباز،علی اصغر. عبدالملکی،شهرام. غنی نژادی،داود. لاریجانی،محمد. بندانی،غلامعلی. علیزاده ثابت،حمیدرضا. نهرور، رضا. باقرزاده افروزی،فرامرز. طالشیان،حسین. (1395). سند راهبردی ماهیان استخوانی و کیلکا ماهیان دریای خزر. موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. آل بوفتیله،مهدی. اکبري حسن. خدابنده،فرشته. مرادی،یزدان. رهنماسنگاچینی،معصومه. سیف زاده بهمبری،مینا. صفری،اسماعیل. 1402. غنی سازی نان فطیر با گوشت ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys moliyrix) و ارزیابی ویژگی های کیفی آن طی دوره نگهداری در دمای محیط. علوم و فنون شیلات، 13(1)، 412-426 دانلود فایل مقاله
2- آل بوفتیله،مهدی. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. جدی،سمیراء. نوغانی بهمبری،فاطمه. کمالی خلخالیانی،صغری. فهیم،افشین. احمدی،مینا. 1402. مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال. مجله علمی شیلات ایران، 32(18)، 129-141 دانلود فایل مقاله
3- جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. سیف زاده بهمبری،مینا. 1400. تهیـه پخشــینه رژیمی بـا اسـتفاده از پکـتین و ژلاتین حاصـل از پـوست کپـور نقره اي (molitrix Hypophthalmichthys ) و ارزیابی آن طی پنـج هفته نگهـداري در یخچال. مجله علمی شیلات ایران، 30(6)، 145-156
4- جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. سیف زاده بهمبری،مینا. 1400. قابلیت استفاده از ژلاتین پوست و استخوان ماهی در فرآورده‌های رژیمی. مجله علوم آبزی پروری پیشرفته، 5(2)، 39-46
5- زارع گشتی،قربان. مطلبی مغانجوقی،عباسعلی. مرادی،یزدان. خانی پور،علی اصغر. مشائی،نسرین. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. سیف زاده بهمبری،مینا. رفیع پورجوبنه،فریدون. لکزایی،فرحناز. 1393. بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM ). مجله علمی شیلات ایران، 23(3)، 69-79 دانلود فایل مقاله
6. jalili hassan keyadeh, s.;Etemadian, Yasaman;Alboofetileh, M.;Moradi, Y. 2022. Gelatine Extraction from Skipjack Tuna (Katsuwonus pelamis) Head Bones by Acid-Hydrolysis Method and Its Physicochemical and Functional Characterizations. Aquatic Food Studies، 2(1)، 1-9 Download
7. jalili hassan keyadeh, s.;motallebi, a.;noghani, f.;rahnama sangachini, m.;seifzadeh, m.;khodabandeh, f. 2021. Amino acids profile changes of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) skin hydrolysate during hydrolyzing by Alcalase. International Journal of Aquatic Research، 1(2)، 29-37 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. مرادی،یزدان. اعتماديان، ياسمن. آل بوفتیله،مهدی. رهنماسنگاچینی،معصومه. احمدی،مینا. 1402. استخراج ژلاتین از استخوان سر هوورمسقطی (Katsuwonus pelamis) خواص فیزیکوشمیایی و کاربرد آن در صنعت غذا. اولین همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون ماهیان. دوره اولين. 0-0 دانلود فایل مقاله
2. ahmadi, m.;jalili hassan keyadeh, s.;noghani, f.;rahnama sangachini, m. 1400. Fish waste Fish processing plant for compost production. 4th International Conference on Applied Zoology-2021. 86-86
3. ahmadi, m.;Zorriehzahra, S.;jalili hassan keyadeh, s.;kamali, s. 1400. Applications of chlorine compounds in the aquatic processing industry. 10th International Symposium Euro-Aliment 2021 - Foods Connects People and Share Science in a Resilient World. 160-160
4. ahmadi, m.;Zorriehzahra, S.;jalili hassan keyadeh, s.;kamali, s. 1400. Applications of chlorine compounds in the aquatic processing industry. 10th International Symposium Euro-Aliment 2021. 0-0 Download
5. seifzadeh, m.;jalili hassan keyadeh, s.;khodabandeh, f. 1399. Antiviral properties of marine polysaccharides against coronavirus. 4 th international congress on fisheries and aquaculture research. 0-0
6. rahnama sangachini, m.;jalili hassan keyadeh, s.;khodabandeh, f.;fahim, a.;ahmadi, m. 1399. The effect of tempura batter on sensory properties of raw and cooked breaded Kilka (Clupeonella cultriventris). 4th International Congress of Fisheries and Aquatic Research (ICFAR). 0-0 Download
7. khodabandeh, f.;jalili hassan keyadeh, s.;fahim, a.;rahnama sangachini, m.;seifzadeh, m. 1399. Antioxidant potential of rosemary extract and thyme in prolonging the shelf life of minced carp ( Hypophthalmichthys molitrix). 4 th international congress on fisheries and aquaculture research. 0-0
8. jalili hassan keyadeh, s.;motallebi, a.;noghani, f.;rahnama sangachini, m.;seifzadeh, m.;khodabandeh, f. 1399. Amino acids profile changes of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) skin hydrolysate during hydrolyzing by Alcalase. 4 th international congress on fisheries and aquaculture research. 0-0
9. Rafipour jobaneh, F.;khanipour, a.;Shaviklo, A.;jalili hassan keyadeh, s.;Zaregashti, G. 1394. STUDY SHELF LIFE OF FISH KILKA (Clupeonella cultriventris) INDUSTRIAL HOT SMOKED IN NATURAL AND MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING (MAP) AT REFRIGERATOR TEMPERATURE. MIDDLE EAST & CENTRAL ASIA AQUACULTURE 2015. 347-347 Download
  گزارش‌ پژوهشی :
1- پایش فلزات سنگین ، آفت کش ها و هیدرو کربن های نفتی در ماهی سفید ( Rutilus kutum ) دریای خزر(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66984. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- ویژگی های شیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی سوسیس های گوشت گاو و مرغ غنی شده با پلی ساکارید الوان استخراج شده از جلبک Ulva rigida (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66071. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- ارزیابی ارزش غذایی، کیفیت و تعیین عمرماندگاری گوشت و محصولات تولید شده صدف خوراکی Saccostrea cuccullata (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66070. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- استخراج و تخلیص آنزیم لیپاز از ضایعات تون ماهیان(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64825. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
5- استخراج کلاژن از پوست کپور ماهیان پرورشیCyprinidae) ) و به کارگیری آن در تهیه کرم پوستی (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64400. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- بررسی تاثیر کووید 19 بر صنعت فرآوری و بازار محصولات فرآوری شذه آبزیان کشور (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 63273. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- تولید فرآورده های غذایی خشک از میگوی ریز نیپوننس Macrobrachium nipponense تالاب بین المللی بندر انزلی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59290. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
8- تولید 50 کیلو آلژینات سدیم از جلبک دریایی سارگاسوم سواحل چابهار (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58350. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
9- مطالعه اثرالحاق Lactococcus lactis برطول مدت ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss ) در دمای یخچالی4 درجه سانتی گراد (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58134. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
10- تولید سس از میگوی ماکروبراکیوم نیپوننس تالاب انزلی و تعیین کیفیت و زمان ماندگاری آن طی نگهداری در یخچال(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57615. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
11- تدوین برنامه محوری علم و فن‌آوری امنیت غذایی در حوزه شیلات وآبزیان(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54623. سمت: مجری. مشاهده چکیده
12- ارزیابی مخاطرات آزمایشگاههای مرکز ملی فرآوری(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 49947. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
13- بررسی فرآیند تولید کیفی و تعیین عمر ما ندگا ری فرآورده دودی گرم ماهی کیلکا(Clupeonella cultiventris ) دربسته بندی معمولی واتمسفر اصلاح شده (MAP)(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49356. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
14- مقایسه خصوصیات کیفی Fish paste تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا ( Clupeonella cultiventris ) و کپور نقره ای ypophthalmichthys molitrix ) C)(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49358. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
15- بررسی ارزش غذایی، میزان پذیرش و عمر ماندگاری کلوچه ماهی (Fish Patty) تولید شده با FPC ماهی سیم ارس Abramis brama(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49232. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
16- بررسی تاثیر لعاب مختلف روی کیفیت کیلکای سوخاری(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46632. سمت: همکار. مشاهده چکیده
17- بررسی اقتصادی پرورش توام کپور ماهیان هندی و چینی و بازار آن در ایران(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46776. سمت: همکار. مشاهده چکیده
18- بررسی امکان استفاده از ژلاتین استخراج شده از ضایعات فرآوری کپور ماهیان پرورشی در تولید کره کم چرب(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46639. سمت: مجری. مشاهده چکیده
19- بررسی تاثیر استفاده از نگهدارنده های طبیعی (رزماری و آویشن) روی افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی منجمد(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 44700. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
20- بررسی امکان بهبود بافت و قابلیت پذیرش برگرماهی کپور نقره ای با افزودن پکتین در مواد برگر(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44368. سمت: همکار. مشاهده چکیده
21- بررسی امکان تولید اسنک های حجیم شده از اضافات گوشت فیله ماهی کپور نقره ای (Hypopthalmicthys molitrix)(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44287. سمت: همکار. مشاهده چکیده
22- تدوین نقشه راه توسعه فرآوری آبزیان(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44157. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
23- بررسی امکان استفاده از عصاره دانه انگور ، کاتچین ، فرولیک اسید و 4 هگزیل رزوزسینول جهت جلوگیری از ایجاد لکه های سیاه در میگوی پرورشی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43408. سمت: همکار. مشاهده چکیده
24- ارزیابی تازه گی گوشت ماهی تیلاپیا نگهداری شده در یخ و دمای یخچال به روش اندازه گیری شاخص های کیفیت(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44283. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
25- بررسی تولید برگر تلفیقی از گوشت ماهی کیلکا و کپور نقره ای(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44530. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
26- تأثیر تیمارهای مختلف حرارتی و نوع محیط پرکننده بر میزان برخی عناصر معدنی(آهن، روی، مس، کلسیم و سدیم) بافت ماهی کپور نقره ای (Hypopthalmichthys molitrix) طی فرآیند کنسروسازی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42858. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
27- بررسی اثر انجماد سریع و کند روی کیفیت گوشت ماهی تیلاپیا(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42777. سمت: همکار. مشاهده چکیده
28- بررسی امکان تولید نان مغزدار (اشترودل) ماهی با استفاده از ماهیان ارزان قیمت جنوب کشور(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41581. سمت: همکار. مشاهده چکیده
29- بررسی امکان بهبود حمل و نقل ماهیان پرورشی گرمایی در استان کرمانشاه(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41576. سمت: همکار. مشاهده چکیده
30- تحقیق بر روی تولید پودر سوپ ماهی از گونه های متفاوت ماهی در استان سیستان و بلوچستان چابهار(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41273. سمت: همکار. مشاهده چکیده
31- بررسی اثرات حمل و نقل ونگهداری ماهی قزل آلای رنگین کمان به صورت زنده بر کیفیت گوشت(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40049. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
32- پاستوریزاسیون سرد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از اشعه گاما و ارزیابی عمر ماندگاری محصول(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40014. سمت: همکار. مشاهده چکیده
33- بسته‌بندی رطب با استفاده از اتمسفر تغییریافته و تعیین فلور میکروبی محصور در طی فرآیند(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/215. سمت: همکار. مشاهده چکیده
34- بررسی امکان استفاده از فیلم‌های خوراکی (سدیم آلژینات، پروتیین آب پنیر و مخلوط آن‌ها) برای بسته بندی ماهی کیلکا سر و دم زده شکم خالی گونه آنچوی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/716. سمت: همکار. مشاهده چکیده
35- تهیه سوسیس ماهی غنی شده با روغن بااستفاده از فناوری امولسیون و مواد افزودنی جهت تطابق مزه ،رنگ و بافت(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/764. سمت: مشاور. مشاهده چکیده
36- بررسی امکان بهره برداری بهینه از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthyc molitrix)(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/755. سمت: مجری. مشاهده چکیده
37- ارزیابی مقایسه ای ماشین آلات تریمینگ در فیله ماهی کپور نقره ای(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/757. سمت: همکار. مشاهده چکیده
38- استفاده از قسمتهای خاص ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) برای تولید فیله(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/766. سمت: مجری. مشاهده چکیده
39- ارزیابی کیفی کنسرو کوفته( Fish balls) از گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای ( حاوی یا بدون نشاسته) Hypophphalmichthys molirix)(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/756. سمت: همکار. مشاهده چکیده
40- استفاده از تکنیک بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود زمان ماندگاری ماهی قزل آلای تازه (غیر منجمد)(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1633. سمت: همکار. مشاهده چکیده
41- بررسی تاثیر مواد نگهدارنده بر عمر ماندگاری برگر ماهی فیتوفاک(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1560. سمت: همکار. مشاهده چکیده
42- تاثیرزمانهای مختلف برداشت درخصوصیات کمی وکیفی سه رقم زیتون(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1533. سمت: مجری. مشاهده چکیده
43- شناسایی مکانهای مناسب جهت توسعه پرورش ماهی در قفس در خوریات ماهشهر(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1631. سمت: همکار. مشاهده چکیده
44- تعیین روشی مناسب جهت آماده سازی ,بسته بندی ونگهداری خرماهای غالب استان فارس(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1392. سمت: مجری. مشاهده چکیده
45- بررسی راندمان و کیفیت ژلاتین استحصالی از پوست سپرماهیان غالب خلیج فارس(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/399. سمت: مجری. مشاهده چکیده
46- شناسایی انگل کفال ماهیان (نماتودها-سستودها-و ترماتودها)در ناحیه نوشهر(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 57دائم. سمت: همکار. مشاهده چکیده
47- بررسی رژیم غذایی تاسماهیان(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/631. سمت: همکار. مشاهده چکیده
48- استفاده از یخ حاوی آنتی‌بیوتیک در نگهداری میگو(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/563. سمت: همکار. مشاهده چکیده
49- بررسی و شناخت حلزون‌های میزبان واسط ترماتودهای انگل در ماهیان پرورشی(گرم آبی) و روش‌های مبارزه با آن‌ها(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/585. سمت: همکار. مشاهده چکیده
50- تهیه Silage از اندامهای باقیمانده تون ماهیان(1381). شماره فروست سامانه فيپاک: 81/518. سمت: همکار. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- بررسي ميزان پذيرش برگر تلفيقي ماهي كپور نقره اي (Hypophthalmichthys molitrix) و ميگو (Litopenaeus vannamei) و تغيیرات كيفي آن طی سه ماه نگهداري در دماي انجماد(1398). شماره فروست: 57224. رهنماسنگاچینی،معصومه. جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. خدابنده،فرشته. مشاهده چکیده
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- جلیلی حسن کیاده،سیدحسن. احمدی،مینا. کمالی خلخالیانی،صغری. 1400. "کاربرد ترکیبات کلره در صنایع فرآوري آبزیان". موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور. دانلود فایل نشریه
               
از تاریخ تا تاریخ