1-
|
پایش فلزات سنگین ، آفت کش ها و هیدرو کربن های نفتی در ماهی سفید ( Rutilus kutum ) دریای خزر(1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66984.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
2-
|
ویژگی های شیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی سوسیس های گوشت گاو و مرغ غنی شده با پلی ساکارید الوان استخراج شده از جلبک Ulva rigida (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66071.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
3-
|
ارزیابی ارزش غذایی، کیفیت و تعیین عمرماندگاری گوشت و محصولات تولید شده صدف خوراکی Saccostrea cuccullata (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66070.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
4-
|
استخراج و تخلیص آنزیم لیپاز از ضایعات تون ماهیان(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64825.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
5-
|
استخراج کلاژن از پوست کپور ماهیان پرورشیCyprinidae) ) و به کارگیری آن در تهیه کرم پوستی (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64400.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
6-
|
بررسی تاثیر کووید 19 بر صنعت فرآوری و بازار محصولات فرآوری شذه آبزیان کشور (1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 63273.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
7-
|
تولید فرآورده های غذایی خشک از میگوی ریز نیپوننس Macrobrachium nipponense تالاب بین المللی بندر انزلی(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 59290.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
8-
|
تولید 50 کیلو آلژینات سدیم از جلبک دریایی سارگاسوم سواحل چابهار (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58350.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
9-
|
مطالعه اثرالحاق Lactococcus lactis برطول مدت ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss ) در دمای یخچالی4 درجه سانتی گراد (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 58134.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
10-
|
تولید سس از میگوی ماکروبراکیوم نیپوننس تالاب انزلی و تعیین کیفیت و زمان ماندگاری آن طی نگهداری در یخچال(1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57615.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
11-
|
تدوین برنامه محوری علم و فنآوری امنیت غذایی در حوزه شیلات وآبزیان(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54623.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
12-
|
ارزیابی مخاطرات آزمایشگاههای مرکز ملی فرآوری(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 49947.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
13-
|
بررسی فرآیند تولید کیفی و تعیین عمر ما ندگا ری فرآورده دودی گرم ماهی کیلکا(Clupeonella cultiventris ) دربسته بندی معمولی واتمسفر اصلاح شده (MAP)(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49356.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
14-
|
مقایسه خصوصیات کیفی Fish paste تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا ( Clupeonella cultiventris ) و کپور نقره ای ypophthalmichthys molitrix ) C)(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49358.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
15-
|
بررسی ارزش غذایی، میزان پذیرش و عمر ماندگاری کلوچه ماهی (Fish Patty) تولید شده با FPC ماهی سیم ارس Abramis brama(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49232.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
16-
|
بررسی تاثیر لعاب مختلف روی کیفیت کیلکای سوخاری(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46632.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
17-
|
بررسی اقتصادی پرورش توام کپور ماهیان هندی و چینی و بازار آن در ایران(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46776.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
18-
|
بررسی امکان استفاده از ژلاتین استخراج شده از ضایعات فرآوری کپور ماهیان پرورشی در تولید کره کم چرب(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46639.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
19-
|
بررسی تاثیر استفاده از نگهدارنده های طبیعی (رزماری و آویشن) روی افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی منجمد(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 44700.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
20-
|
بررسی امکان بهبود بافت و قابلیت پذیرش برگرماهی کپور نقره ای با افزودن پکتین در مواد برگر(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44368.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
21-
|
بررسی امکان تولید اسنک های حجیم شده از اضافات گوشت فیله ماهی کپور نقره ای (Hypopthalmicthys molitrix)(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44287.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
22-
|
تدوین نقشه راه توسعه فرآوری آبزیان(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44157.
سمت: همکار اصلی.
مشاهده چکیده
|
|
23-
|
بررسی امکان استفاده از عصاره دانه انگور ، کاتچین ، فرولیک اسید و 4 هگزیل رزوزسینول جهت جلوگیری از ایجاد لکه های سیاه در میگوی پرورشی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 43408.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
24-
|
ارزیابی تازه گی گوشت ماهی تیلاپیا نگهداری شده در یخ و دمای یخچال به روش اندازه گیری شاخص های کیفیت(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 44283.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
25-
|
بررسی تولید برگر تلفیقی از گوشت ماهی کیلکا و کپور نقره ای(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44530.
سمت: ناظر.
مشاهده چکیده
|
|
26-
|
تأثیر تیمارهای مختلف حرارتی و نوع محیط پرکننده بر میزان برخی عناصر معدنی(آهن، روی، مس، کلسیم و سدیم) بافت ماهی کپور نقره ای (Hypopthalmichthys molitrix) طی فرآیند کنسروسازی(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42858.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
27-
|
بررسی اثر انجماد سریع و کند روی کیفیت گوشت ماهی تیلاپیا(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 42777.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
28-
|
بررسی امکان تولید نان مغزدار (اشترودل) ماهی با استفاده از ماهیان ارزان قیمت جنوب کشور(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41581.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
29-
|
بررسی امکان بهبود حمل و نقل ماهیان پرورشی گرمایی در استان کرمانشاه(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41576.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
30-
|
تحقیق بر روی تولید پودر سوپ ماهی از گونه های متفاوت ماهی در استان سیستان و بلوچستان چابهار(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41273.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
31-
|
بررسی اثرات حمل و نقل ونگهداری ماهی قزل آلای رنگین کمان به صورت زنده بر کیفیت گوشت(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40049.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
32-
|
پاستوریزاسیون سرد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از اشعه گاما و ارزیابی عمر ماندگاری محصول(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40014.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
33-
|
بستهبندی رطب با استفاده از اتمسفر تغییریافته و تعیین فلور میکروبی محصور در طی فرآیند(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 90/215.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
34-
|
بررسی امکان استفاده از فیلمهای خوراکی (سدیم آلژینات، پروتیین آب پنیر و مخلوط آنها) برای بسته بندی ماهی کیلکا سر و دم زده شکم خالی گونه آنچوی(1389). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/716.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
35-
|
تهیه سوسیس ماهی غنی شده با روغن بااستفاده از فناوری امولسیون و مواد افزودنی جهت تطابق مزه ،رنگ و بافت(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/764.
سمت: مشاور.
مشاهده چکیده
|
|
36-
|
بررسی امکان بهره برداری بهینه از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthyc molitrix)(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/755.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
37-
|
ارزیابی مقایسه ای ماشین آلات تریمینگ در فیله ماهی کپور نقره ای(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/757.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
38-
|
استفاده از قسمتهای خاص ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) برای تولید فیله(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/766.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
39-
|
ارزیابی کیفی کنسرو کوفته( Fish balls) از گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای ( حاوی یا بدون نشاسته) Hypophphalmichthys molirix)(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/756.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
40-
|
استفاده از تکنیک بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود زمان ماندگاری ماهی قزل آلای تازه (غیر منجمد)(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 87/1633.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
41-
|
بررسی تاثیر مواد نگهدارنده بر عمر ماندگاری برگر ماهی فیتوفاک(1386). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/1560.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
42-
|
تاثیرزمانهای مختلف برداشت درخصوصیات کمی وکیفی سه رقم زیتون(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1533.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
43-
|
شناسایی مکانهای مناسب جهت توسعه پرورش ماهی در قفس در خوریات ماهشهر(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/1631.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
44-
|
تعیین روشی مناسب جهت آماده سازی ,بسته بندی ونگهداری خرماهای غالب استان فارس(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 84/1392.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
45-
|
بررسی راندمان و کیفیت ژلاتین استحصالی از پوست سپرماهیان غالب خلیج فارس(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/399.
سمت: مجری.
مشاهده چکیده
|
|
46-
|
شناسایی انگل کفال ماهیان (نماتودها-سستودها-و ترماتودها)در ناحیه نوشهر(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 57دائم.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
47-
|
بررسی رژیم غذایی تاسماهیان(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/631.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
48-
|
استفاده از یخ حاوی آنتیبیوتیک در نگهداری میگو(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/563.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
49-
|
بررسی و شناخت حلزونهای میزبان واسط ترماتودهای انگل در ماهیان پرورشی(گرم آبی) و روشهای مبارزه با آنها(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/585.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|
50-
|
تهیه Silage از اندامهای باقیمانده تون ماهیان(1381). شماره فروست سامانه فيپاک: 81/518.
سمت: همکار.
مشاهده چکیده
|
|