فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (0)
 
  مقاله علمی (12)
 
  مقاله کنفرانس‌ (5)
 
  گزارش پژوهشی (0)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (0)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (0)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (6)
 
  رتبه در جشنواره علمی (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  شیرین رحمن زاده ایشکه    
  مرتبه علمی :      
  پست الکترونیکی:   shirinrahmanzade@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/srahmanzadeh  
  فعالیت و علاقمندی: فیزیولوژی پس از برداشت محصولات باغبانی
  پروفایل علم‌سنجی:    
Google Scholar H_index:   ISI H_index:   Scopus H_index:  
12
مقاله علمی
5
مقاله کنفرانس‌
0
کتاب‌
0
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
0
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانی ، دانشگاه ارومیه ، اروميه ، ایران ، 1402/06/18
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانی ، دانشگاه ارومیه ، اروميه ، ایران ، 1396/07/07
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی کشاورزی - علوم باغبانی ، دانشگاه ارومیه ، اروميه ، ایران ، 1394/05/18
  مقاله علمی :
1- رحمن زاده ایشکه،شیرین. شيرزاد، حبيب. توفيقي، زهرا. فتاحي، محمد. 1401. بررسی کارایی ملاتونین در حفظ خصوصیات کیفی، فیتوشیمیایی و افزایش عمر انباری میوه تمشکRubus ulmifolius subsp. sanctus . علوم باغبانی ایران، 53(1)، 225-237
2- جهانگيرزاده، نصيبه. حبيبي، زيبا. رحمن زاده ایشکه،شیرین. 1400. ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻏﻠﻈﺖﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ ﻫﯿﻮﻣﯿک ﺑﺮ وﯾژگیﻫﺎي ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾکی،ﻓﯿﺘﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾی و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ پﺎداکﺴﻨﺪگی اﻧگﻮر"ﺑﯿﺪاﻧﻪ ﺳﻔﯿﺪ. علوم و صنایع غذایی ایران، 19(122)، 11-21
3- رحمن زاده ایشکه،شیرین. اصغري، محمدرضا. شيرزاد، حبيب. عليرضالو، ابوالفضل. 1399. بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه گیاه دارویی Rubus ulmifolius sub sp. sanctus جمع‌آوری شده از منطقه خان‌دره‌سی ارومیه . اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی، 8(4)، 89-101
4- پرويزي، وحيد. شيرزاد، حبيب. عليرضالو، ابوالفضل. رحمن زاده ایشکه،شیرین. 1399. اثر نانوامولسیون کیتوزانو اسانس رازیانهبر فعالیتآنتیاکسیدانی وترکیبات فیتوشیمیاییمیوهتوت سیاهMorus nigra L . پژوهش های میوه کاری (دانشگاه ارومیه)، 5(1)، 1-15
5- قاسمی،قادر. عليرضالو، ابوالفضل. رحمن زاده ایشکه،شیرین. 1398. ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی برخی ریز میوه‌های دارویی جمع‌آوری شده از منطقه خان‌درسی ارومیه. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(86)، 15-29
6- رحمن زاده ایشکه،شیرین. اصغري، محمدرضا. شيرزاد، حبيب. عليرضالو، ابوالفضل. 1397. اثرمتقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان برفعالیتهای آنزیمی، محتوایآنتیاکسیدانیوترکیباتفیتوشیمیایی میوه تمشکRubus ulmifolius sub sp. sanctus. علوم و صنایع غذایی ایران، 15(80)، 1-12
7- رحمن زاده ایشکه،شیرین. شيرزاد، حبيب. توفيقي، زهرا. فتاحي، محمد. قوستا، يوبرت. 1401. بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشکRubus ulmifolius subsp. sanctus طی مرحله پس از برداشت. پژوهش های میوه کاری (دانشگاه ارومیه)، ()، 0-0
8. Ghasemi, G.;Rahmanzadeh, S. 2024. Introduction of antioxidant potential and phytochemical compounds of Satureja sahendica Bornm. endemic plant from Iran. Journal of Pharmacy & Allied Medicine، 2(1)، 40-45
9. Rahmanzadeh, S.;Habib Shirzad;Zahra Tofighi;Mohammad Fattahi;Youbert Ghosta 2024. Exogenous melatonin prolongs raspberry postharvest life quality by increasing some antioxidant and enzyme activity and phytochemical contents. scientific reports، 14(1)، 11508-11518 Download
10. Rahmanzadeh, S.;shirzad,H;Asghari,M;Alirezalu,A;Pateiro,M;Lorenzo,J 2021. Effect of Chitosan Nanoemulsion on Enhancing the Phytochemical Contents, Health-Promoting Components, and Shelf Life of Raspberry (Rubus sanctus Schreber). applied sciences (switzerland)، 11(5)، 1-16
11. Ghasemi, G.;Alirezalu,A;Rahmanzadeh, S.;Ghosta,Y 2020. Phytochemical properties of essential oil from Artemisia sieberi Besser (Iranian accession) and its antioxidant and antifungal activities. Natural Product Research، 35(21)، 4154-4158
12. Rahmanzadeh, S.;Asghari,M;Shirzad,H;Alirezalu,A.;Ghasemi, G. 2019. Lemon verbena (Lippia citrodora) essential oil effects on antioxidant capacity and phytochemical content of raspberry (Rubus ulmifolius subsp. sanctus). Scientia Horticulturae، 248(1)، 297-403
  مقاله کنفرانس‌ :
1- جهانگيرزاده، نصيبه. حبيبي، زيبا. رحمن زاده ایشکه،شیرین. 1399. اثرات غلظت های مختلف اسید هیومیک بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی انگور بیدانه سفید. پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران. دوره . 1-2
2- پرويزي، وحيد. شيرزاد، حبيب. عليرضالو، ابوالفضل. رحمن زاده ایشکه،شیرین. 1398. اثر اسانس رازیانه بر برخی شاخص های فیزیکوشیمیایی میوه‌ توت سیاه (Morus nigra L). یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران. دوره . 45-49
3- پرويزي، وحيد. شيرزاد، حبيب. عليرضالو، ابوالفضل. رحمن زاده ایشکه،شیرین. 1398. اثر نانوامولسیون کیتوسان بر برخی شاخص¬های فیزیکوشیمیایی میوه‌ توت سیاه (Morus nigra L). یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران. دوره . 49-52
4- رحمن زاده ایشکه،شیرین. اصغري، محمدرضا. شيرزاد، حبيب. عليرضالو، ابوالفضل. 1396. تاثیر نانوامولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک. دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران. دوره . 631-631
5- رحمن زاده ایشکه،شیرین. اصغري، محمدرضا. شيرزاد، حبيب. عليرضالو، ابوالفضل. 1396. تاثیر نانوامولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک. نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران. دوره . 1-5
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بررسی ماندگاری و تغییرات برخی خصوصیات بیوشیمیایی میوه انگور ارقام "مویز" و "لعل بی‌دانه" در اثر کاربرد ملاتونین در مرحله پس از برداشت(1402).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی صبا - ارومیه. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سینا حدودی آذر.
2- بررسی خصوصیات پومولوژی، آنتی اکسیدانی و فیتوشیمیایی برخی از ژنوتیپ های کشت شده عناب در استان آذربایجان شرقی(1401).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی صبا - ارومیه. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:احد حیدرزاده باویل.
3- بررسی خصوصیات پومولوژی آنتی اکسیدانی و فیتوشیمیایی تعدادی از ژنوتیپ های بومی گردو در استان آذربایجان غربی(1401).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی صبا - ارومیه. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:آرزو علویان.
4- بررسی خصوصیات ریخت شناسی، آنتی اکسیدانی و فیتوشیمیایی برخی ارقام برتر سیب در منطقه ارومیه(1401).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی صبا - ارومیه. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:رباب زکی.
5- تاثیر غلظت های متفاوت اسیدهیومیک بر بعضی شاخص های مورفولوژیکی روی رقم انگور بیدانه سفید(1400).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی صبا - ارومیه. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:نصیبه جهانگیرزاده.
6- اثر نانوامولسیون کیتوسان و اسانس رازیانه بربرخی شاخص های بیوشیمیایی و صفات کیفی و ماندگاری میوه توت سیاه (1398).دانشگاه ارومیه. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:وحید پرویزی طاقچه.
               
از تاریخ تا تاریخ