فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (7)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (0)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (1)
 
  مقاله علمی (26)
 
  مقاله کنفرانس‌ (4)
 
  گزارش پژوهشی (6)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (2)
 
  دستنامه (0)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (2)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (8)
 
  رتبه در جشنواره علمی (1)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  سید سعید سخاوتی زاده    
  مرتبه علمی :   دانشیار آموزشی    
  پست الکترونیکی:   s.sekhavati@areeo.ac.ir  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/ssekhavatizadeh  
  فعالیت و علاقمندی: غذایی
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Saeed_Sekhavatizadeh    
9 Google Scholar H_index:   7 ISI H_index:   8 Scopus H_index:  
26
مقاله علمی
4
مقاله کنفرانس‌
1
کتاب‌
6
گزارش‌ پژوهشی
7
اختراع/اکتشاف
0
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
2
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، بهداشت مواد غذایی ، دانشگاه شیراز ، شيراز ، ایران ، 1397/02/01
2- کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته ، زیست شناسی - میکروبیولوژی ، دانشگاه آزاد اسلامی جهرم ، جهرم ، ایران ، 1376/04/06
3- کارشناسی ناپیوسته ، زیست شناسی - میکروبیولوژی ، دانشگاه آزاد اسلامی جهرم ، جهرم ، ایران ، 1372/05/04
  اختراع :
1- محمدي، سعيد. عباسي، رقيه. سوند رومي، عليرضا. سخاوتی زاده،سید سعید. 1390. تولید دسر شکلاتی با MPC و پروتیین شیر. شماره ثبت 69749.
2- سوند رومي، عليرضا. سخاوتی زاده،سید سعید. عباسي ، رقيه. محمدي سعيد. 1389. پنیر پروسس گیاهی با MPC. شماره ثبت 68936.
3- محمدي ، سعيد. تقي زاده، مريم. سخاوتی زاده،سید سعید. 1389. تولید ماست کم چرب با پرمیت. شماره ثبت 68941.
4- آيدا ياراحمدي. سخاوتی زاده،سید سعید. شيما صادق زاده فر. 1389. تولید ماست گوار کم چرب. شماره ثبت 68936.
5- باقري، فرناز. سخاوتی زاده،سید سعید. 1386. تولید پنیر کوارک طعم دار با استفاده از باکتری L. rhamnosus. شماره ثبت 41649.
6- خفاجيه کاظمي، مريم. سخاوتی زاده،سید سعید. 1386. تولید کشک پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس. شماره ثبت 29868.
7- باقري، الهام. سخاوتی زاده،سید سعید. 1385. تولید پنیر پروبیوتیکی با استفاده از لاکتوباسیلوس راهامنوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم. شماره ثبت 37695.
  کتاب‌ :
1- صابری،سید رضا. نیک خواه ممان،مهدی. برخورداری،محمدعلی. خراسانيان، فوژان. سخاوتی زاده،سید سعید. رشیدی،حسن. ممرآبادي، مليحه. (1400). تولید صنعتی فراورده های لبنی. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی.
  مقاله علمی :
1- ميرخاقاني حقيقي، مريم. صادقی سروستانی،محمدوحید. سخاوتی زاده،سید سعید. محرري،م. 1403. تولید آنالوگ گوشتی و بررسی خصوصیات بافتی و پروفایل اسید چرب آن در مقایسه با محصول گوشتی. پژوهش های صنایع غذایی، 34(4)، 16-29 دانلود فایل مقاله
2- سخاوتی زاده،سید سعید. احمدي زادگان، فرحناز. محمودیان فرد،حمیدرضا. عابدی،محسن. 1402. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ چویل حاوی نانوکپسولهایLactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده با صمغ فارسی و پروتئین ایزوله آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران، 145(20)، 55-73
3- شویکلو،امیررضا. نژادرزمجوی اخگر،راحله. سخاوتی زاده،سید سعید. 1402. ارزیابی انطباق کیفیت بهداشتی برخی از محصولات لبنی محلی با استانداردهای ملی و ضوابط بهداشتی کسب و کارهای خانگی. میکروب شناسی مواد غذایی، 10(2)، 24-38
4- سخاوتی زاده،سید سعید. امين لاري، محمود.. قيصري، حميدرضا. 1397. ارتقا خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس به وسیله ریز پوشانی اکستروژن دولایه با آلژینات سدیم و صمغ زودو. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(15)، 335-348
5- سخاوتی زاده،سید سعید. امين لاري، محمود. قيصري، حميدرضا. شکرفروش، شهرام. گلمکاني، محمد تقي.. 1397. ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده. بهداشت مواد غذایی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، 9(1)، 1-20
6. Ganje M.;Sabet N.A.;Abdi G.;sekhavatizadeh, s.;Bakhshabadi H. 2025. Effect of chitosan-gelatin edible coating containing orange peel extract on quality properties and shelf life of Kabakab dates. journal of food science and technology، 22(159)، 232-249
7. sekhavatizadeh, s.;Ganje M.;Hashemi S.S.;Mozafarian M.R. 2025. Encapsulation of bioactive compounds from Sargassum ilicifolium: Influence of wall material type and loading content on the physicochemical and structural properties of microparticles. heliyon، 11(1)، 41652-41652
8. sekhavatizadeh, s.;Hosseinzadeh, S 2025. Physicochemical Properties of Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Protein Isolated from Black, Q12, and Titicaca Seed. current nutrition & food science، 21(2)، 246-255 Download
9. Atefeh Matbo;Mohammad Mehdi Ghanbari;sekhavatizadeh, s.;Nikkhah Maman, M. 2024. Effect of Various Levels of Marzeh Bakhtiari (Satureja bachtiarica Bunge) Extract and Essential Oil on the Stability of Flaxseed Oil. Journal of Food Processing and Preservation، 2024(1)، 1-10 Download
10. Ganje, M.;sekhavatizadeh, s.;Teymouri,F;Gilkheiri,M;Rahmani,B 2024. Encapsulation of Lacticaseibacillus rhamnosus by Extrusion Method to Access the Viability in Saffron Milk Dessert and Under Simulated Gastrointestinal Conditions. food science and nutrition، 0(.)، 1-13
11. Atefeh Matbo;Mohammad Mehdi Ghanbari;sekhavatizadeh, s.;Nikkhah Maman, M. 2024. Stabilizing fish oil during storage with Satureja bachtiarica Bunge. Foods and Raw Materials، 13(2)، 254-263 Download
12. Abbasi Saadi M.;sekhavatizadeh, s.;Barzegar H.;Alizadeh Behbahani B.;Mehrnia M.A. 2024. Date yogurt supplemented with Lactobacillus rhamnosus (ATCC 53103) encapsulated in wild sage (Salvia macrosiphon) .... food science and nutrition، 0(2024)، 1-14
13. Ganje M.;sekhavatizadeh, s.;Hejazi S.J.;Mehrpooya R. 2024. Effect of encapsulation of Lactobacillus reuteri (ATCC 23272) in sodium alginate and tomato seed mucilage on properties of ketchup sauce. Carbohydrate Polymer Technologies and Applications، 7(100486)، 1-10
14. sekhavatizadeh, s.;Derakhshan M.;Ganje M.;Hosseinzadeh S. 2024. Aloe vera jelly dessert supplemented with Lactobacillus curvatus encapsulated in Plantago major mucilage and sodium alginate: .... food science and nutrition، 12(5)، 3377-3390
15. sekhavatizadeh, s.;Faryabi F.;Ganje M. 2023. Cocktail Sausage Supplemented With Whole Tomato Powder Encapsulated in Chia Seed Mucilage (Salvia hispanica L.) . food science and technology، 10(1024)، 1-16
16. sekhavatizadeh, s.;Sadeghpoor E.;Sharifi F. 2023. The Effects of Octenyl Succinate Starch and Konjac as a Fat Replacer in Low-fat Saffron Dessert Properties. Taiwanese Journal of Agricultural Chemistry and Food Science ، 61(4)، 165-174
17. sekhavatizadeh, s.;Pourakbar N.;Ganje M.;Shekarfroush S.S.;Hosseinzadeh S. 2023. Physicochemical and sensory properties of probiotic yogurt containing Lactobacillus plantarum ATCC 10241 microencapsulated with okra (Abelmoschus esculentus) mucilage and sodium alginate. bioactive carbohydrates and dietary fibre، 30(100364)، 1-11
18. sekhavatizadeh, s.;Afrasiabi F.;Montaseri Z. 2023. Encapsulation of probiotic Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 in alginate-galbanum (Ferula Gummosa Boiss) gum microspheres and evaluation of the survival in . Brazilian Journal of Microbiology، 54(3)، 1589-1601
19. sekhavatizadeh, s.;Abadariyan N.;Ebrahimi L.;Hasanzadeh M. 2023. Effects of free and encapsulated Siah-e-Samarghandi grape seed extract on the physicochemical, textural, microbial, and sensorial properties of UF-Feta cheese. food science and nutrition، 11(7)، 3923-3938
20. sekhavatizadeh, s.;Banisaeed K.;Hasanzadeh M.;Khalatbari-Limaki S.;Amininezhad H. 2023. Physicochemical properties of kashk supplemented with encapsulated lemongrass extract. foods and raw materials، 11(1)، 141-151
21. sekhavatizadeh, s.;Karimi A.;Hosseinzadeh S.;Shaviklo, A.;Abedi M.;Mahmoodianfard H.;Ghaedmohammadi M. 2022. Nutritional and sensory properties of low-fat milk dessert enriched with quinoa (Chenopodium quinoa Willd) Titicaca protein isolate. food science & nutrition، 11(1)، 516-526
22. Karimi M.;sekhavatizadeh, s.;Hosseinzadeh S. 2021. Milk dessert containing Lactobacillus reuteri (ATCC 23272) encapsulated with sodium alginate, Ferula assa-foetida and Zedo (Amygdalus scoparia) gum as three layers of wall materials. food and bioproducts processing، 127(1)، 244-254
23. Rahpeyma E.;sekhavatizadeh, s. 2020. Effects of encapsulated green coffee extract and canola oil on liquid kashk quality. foods and raw materials، 8(1)، 40-51
24. sekhavatizadeh, s.;Aminlari, M.;Gheisari, H.R.;Shekarforoush, S.S.;Golmakani, M.T. 2019. Physicochemical and microbiological properties of probiotic kashk containing Bacillus coagulans. journal of consumer protection and food safety، 14(4)، 377-387
25. Soltaninejad F.;sekhavatizadeh, s. 2019. Effects of encapsulated black caraway extract and sesame oil on kolompeh quality. foods and raw materials، 7(2)، 311-320 Download
26. Noori Dokoohakia, Z.;sekhavatizadeh, s.;Hosseinzadeh, S. 2019. Dairy dessert containing microencapsulated Lactobacillus rhamnosus (ATCC 53103) with quince seed mucilage as a coating material. lwt - food science and technology، 115(108429)، 1-8
  مقاله کنفرانس‌ :
1- سخاوتی زاده،سید سعید. ايزدي، انيسه. 1402. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 1643PTCC ریزپوشانی شده با سدیم الژینات و صمغ عربی. نخستین کنفرانس ملی یافته های نوین در میکروبیولوژی و تولید فرآورده های بیولوژیک. دوره . 1-17
2- سخاوتی زاده،سید سعید. 1402. ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسَ ATCC 4356 ریزپوشانی شده با سدیم آلژینات و موسیلاژ دانه بالنگو (royleana Lalelemantia). نخستین کنفرانس ملی یافته های نوین در میکروبیولوژی و تولید فرآورده های بیولوژیک. دوره . 1-18
3- نوري دوکوهکي، زهرا. سخاوتی زاده،سید سعید. 1397. روش های مختلف ریزپوشانی کردن پروبیوتیک ها - اکستروژن. اولین همایش ملی نقش علوم زیستی در توسعه تکنولوژی. دوره 1. 32-32
4- راهپيما، الناز. سخاوتی زاده،سید سعید. 1397. تولید کشک فراویژه با استفاده از عصاره قهوه سبز ریزپوشانی شده و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن. اولین همایش ملی نقش علوم زیستی در توسعه تکنولوژی. دوره 1. 31-31
  گزارش‌ پژوهشی :
1- تاثیر شرایط نگهداری و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی و ماندگاری آرد کینوا(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64058. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
2- تأثیر شرایط نگهداری (دما ، رطوبت تعادلی دانه و زمان نگهداری) بر خصوصیات بذر و دانه پوست¬گیری شده کینوا(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62974. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- تولید دسر لبنی کم‌چرب با ایزوله پروتئین کینوا و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافت آن(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62343. سمت: مجری. مشاهده چکیده
4- تاثیر صمغ گوار به عنوان جایگزینی چربی برخصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی ماست کم چرب(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 41763. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- بررسی جایگزینی سدیم سوربات با باکتریسین طبیعی نایسین در پنیرهای سخت(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/368. سمت: مجری. مشاهده چکیده
6- بررسی اثر زمان نگهداری و فرآیند رسیدن(Rippenning ) بر میزان باقیمانده سم آفلاتوکسین M1 در بعضی از فرآورده‌های لبنی سنتی استان فارس(1388). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/367. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- مطالعه خواص تغذیه‌ای، آنتی‌اکسیدانی و محتوای پلی فنول کینوا (Chenopodium quinoa willd.) رقم تیتیکاکا(1401). شماره فروست: 62220. سخاوتی زاده،سید سعید. مشاهده چکیده
2- بررسی مشکلات تکنولوژی تولید محصولات لبنی و راهکارهای آن(1401). شماره فروست: 61331. سخاوتی زاده،سید سعید. کریمی،عبدالحمید. مشاهده چکیده
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- سخاوتی زاده،سید سعید. نیک خواه ممان،مهدی. 1400. آشنایی با تولید ماست در کارخانه و کارگاه لبنی. موسسه آموزش و ترویج کشاورزی.
2- سخاوتی زاده،سید سعید. محمودیان فرد،حمیدرضا. 1399. آشنایی با ارزش غذایی و روش های آزمون شيميایی و ميکروبی دانه کينوا. موسسه تحقیقات فنی مهندسی. دانلود فایل نشریه
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بررسی آلودگی آفلاتوکسین M1 شیر در شهر شیراز و تاثیر تخمیر و پروبیوتیک بر کاهش آن(1403).دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:فاطمه مرادخانی.
2- بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دسر خرمایی حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم به¬صورت آزاد و ریزپوشانی شده با استفاده از موسیلاژ اسفرزه (plantago psyllium) و پروتئین دانه کینوا(1402).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی خرد - بوشهر. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:نرجس حیدری.
3- بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست تولید شده با موسیلاژ عناب (Ziziphus jujuba Mill) و پروتئین کینوا (Chinopodium quinoa)(1402).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی خرد - بوشهر. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:محمد کلوانی جهرمی.
4- تولید سس کچاپ پروبیوتیک با باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه گوجه‌فرنگی(1402).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی خرد - بوشهر. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سید جعفر حجازی.
5- تولید سوسیس کم چرب، با میزان فسفات کاهش یافته با استفاده از موسیلاژ دانه چیا و محصول جانبی گوجه فرنگی(1402).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی خرد - بوشهر. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:فاطمه فاریابی.
6- تولید ماست خرمای پروبیوتیک با استفاده از باکتری ریزپوشانی شده ی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بررسی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی آن(1402).دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:مهسا عباسی سعدی.
7- تأثیر عصاره و فرم ریزپوشانی علف لیمو "Cymbopogon Citratus" برروی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کشک(1398).موسسه آموزش عالی خرد بوشهر. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:خدیجه بنی سعید.
8- تولید برگر گیاهی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن(1395).موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی خرد - بوشهر. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:مریم میرخاقانی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
  رتبه در جشنواره علمی :
1- پژوهشگر برتر جشنواره کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی استان فارس مبتنی بر استفاده دسته‌بندی و توزیع محصولات باقی و کشاورزی . (1403).پژوهشگر برتر جشنواره کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی استان فارس.
               
از تاریخ تا تاریخ