1-
|
مراد نيا ، م. آريان فر ،ا . محمدي ثاني ،ع. شیخ الاسلامی،زهرا.
1404. بهبود خواص تغذیه ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین زدایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 21(1)، 1-12
دانلود فایل مقاله
|
|
2-
|
غلاميان ،ز. عطا صالحي ،ا. مهديان ،ا. شیخ الاسلامی،زهرا.
1403. فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از شیرین بیان و صمغ دانه "به". نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 16(2)، 15-31
|
|
3-
|
شاهسون ،آ. عطاصالحي ،ا. آريان فر ،ا. شیخ الاسلامی،زهرا.
1403. فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه بلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 16(1)، 27-46
دانلود فایل مقاله
|
|
4-
|
قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا.
1402. بررسی امکان تولید میان وعده سالم بر پایه غلات با استفاده از نشاسته مقاوم نوع سه. علوم و صنایع غذایی ایران، 20(138)، 133-147
دانلود فایل مقاله
|
|
5-
|
ذوالفقاري ،ن. عطاي صالحي ،ا. شیخ الاسلامی،زهرا.
1401. جهت مطالعه پارامترهاي کمی و کیفی مافین کم (PCA) کاربرد روش تحلیل مؤلفه اصلی ساکارز حاوي مالتودکسترین و قاووت سنتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 19(132)، 211-221
دانلود فایل مقاله
|
|
6-
|
کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا.
1401. دانش فنی تولید صنعتی آرد بدون گلوتن. فصلنامه بازتاب تات، 17(17)، 18-19
دانلود فایل مقاله
|
|
7-
|
جلالي ،مهدي. شیخ الاسلامی،زهرا. الهامي ،ا. حدادخداپرست ،م. کریمی،مهدی.
1401. تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازي بر ویژگی هاي تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت. علوم و صنایع غذایی ایران، 19(128)، 105-118
دانلود فایل مقاله
|
|
8-
|
شیخ الاسلامی،زهرا. صحراييان،بهاره. کریمی،مهدی.
1401. بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاهدانه. پژوهش در متابولیتهای ثانویه گیاهی، 1(1)، 25-41
دانلود فایل مقاله
|
|
9-
|
کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. صحراييان،بهاره. قیافه داوودی،مهدی.
1401. جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگیهای تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور). علوم و صنایع غذایی ایران، 19(127)، 181-192
دانلود فایل مقاله
|
|
10-
|
قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. فاطمیان،حامد.
1401. بررسی امکان تولید نوشیدنی فراسودمند پسته با استفاده از سیستمهای امولسیونی پایدار. علوم و فناوری پسته، 7(12)، 22-41
دانلود فایل مقاله
|
|
11-
|
شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. صحراييان،بهاره.
1401. تولید دونات کم چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 18(2)، 307-329
دانلود فایل مقاله
|
|
12-
|
اکراميان ،حسن. سعيدي،محمد. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. پدرام،احمد.
1401. مقایسه ي اثر استفاده از آرد گندم سن زده با آنزیم پروتئاز میکروبی در تولید وافل. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 15(2)، 151-162
دانلود فایل مقاله
|
|
13-
|
شبيري ،مهدي . الهامي ،ا. شیخ الاسلامی،زهرا. شفافي،م. سعيدي، محمدرضا .
1401. فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 14(2)، 1-16
دانلود فایل مقاله
|
|
14-
|
جلالي ، مهدي. شیخ الاسلامی،زهرا. الهامي،محمد. حداد، محمد. کریمی،مهدی.
1401. تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 14(1)، 1-17
دانلود فایل مقاله
|
|
15-
|
ذوالفقاري،نفيسه. عطا صالحي،اسماعيل. شیخ الاسلامی،زهرا.
1400. تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوي مالتودکسترین و قاووت سنتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(121)، 275-288
دانلود فایل مقاله
|
|
16-
|
شیخ الاسلامی،زهرا. صحراييان،بهاره. کریمی،مهدی.
1400. بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(120)، 365-379
دانلود فایل مقاله
|
|
17-
|
قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا.
1400. بررسی امکان افزایش ماندگاري نان بخارپز حاوي آرد چاودار با افزودن پلی ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر. مجله علوم و صنایع غذایی، 18(115)، 299-309
دانلود فایل مقاله
|
|
18-
|
يوسف زاده،س. مرتضوي،ع. شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. الهامي راد،ا.
1399. بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط انواع نشاسته طی فرآین د سرخکردن عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109)، 153-166
دانلود فایل مقاله
|
|
19-
|
شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قیافه داوودی،مهدی. محفوظي، م.
1399. تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیم هاي آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی هاي حسی نان بربري. مجله علوم و صنایع غذایی، 17(107)، 51-65
دانلود فایل مقاله
|
|
20-
|
شاهسون،ا. عطاصالحي،ا. شیخ الاسلامی،زهرا.
1399. اثر آرد سوياي فعال بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبي. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی سابق) - دانشگاه تبریز، 30(3)، 89-105
دانلود فایل مقاله
|
|
21-
|
رحيمي، شيرين. شیخ الاسلامی،زهرا. سيدين اردبيلي، سيدمهدي.
1398. فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97)، 13-28
دانلود فایل مقاله
|
|
22-
|
رجبي محمدآباد، مارال. شیخ الاسلامی،زهرا.
1398. بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگی هاي حسی کیک روغنی زعفرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97)، 137-148
دانلود فایل مقاله
|
|
23-
|
شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. هجراني،تکتم.
1398. تأثیر صمغ شاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بر پایه تریتیکاله- گندم. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(1)، 92-102
دانلود فایل مقاله
|
|
24-
|
حفيظ، محمدمسعود. شیخ الاسلامی،زهرا.
1398. بهینه یابی فرمول نان حجیم حاوي صمغ هاي فارسی و ریحان. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 16(4)، 395-408
دانلود فایل مقاله
|
|
25-
|
قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. میرمجیدی هشتجین،عادل. احمدزاده قويدل، ريحانه.
1398. بررسی تأثیر سیستم های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90)، 353-364
دانلود فایل مقاله
|
|
26-
|
شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. هجراني، . قیافه داوودی،مهدی. فاطمیان،حامد.
1397. اثر ه مافزایی صمغ هاي دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی هاي کیفی نان بربري نیم پز منجمد. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 14(2)، 359-369
دانلود فایل مقاله
|
|
27-
|
کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. صحرائيان، بهاره. قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا.
1396. کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(73)، 1-12
دانلود فایل مقاله
|
|
28-
|
شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قیافه داوودی،مهدی. صحرائيان، بهاره. نقی پور،فریبا. معدنی،صغری.
1396. بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 237-249
دانلود فایل مقاله
|
|
29-
|
قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. صحرائيان، بهاره. نقی پور،فریبا.
1396. بررسي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و عملكردي اسنك غيراكسترودي حاوي جوانه ي گندم تثبيت شده با بخار آب اشباع. مجله علوم و صنایع غذایی، 14(62)، 115-122
دانلود فایل مقاله
|
|
30-
|
نقی پور،فریبا. صحرائيان، بهاره. حبيبي نجفي، محمد باقر. کریمی،مهدی. حداد خداپرست، محمدحسين. شیخ الاسلامی،زهرا.
1395. بررسي اثر پودر شير سويا به عنوان يك افزودني طبيعي بر بهبود خصوصيات تكنولوژيكي و حسي كيك روغني بدون گلوتن بر پايه آرد سورگوم. مجله علوم و صنایع غذایی، 13(61)، 77-86
دانلود فایل مقاله
|
|
31-
|
قیافه داوودی،مهدی. صحرائيان، بهاره. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا.
1395. بررسی اثر هم افزایی هموکتانت ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه حجیم . علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 75-84
دانلود فایل مقاله
|
|
32-
|
شیخ الاسلامی،زهرا. گنجی مقدم،ابراهیم.
1386. اثرات بسته بندی و جاذب اتیلن بر عمر انبارمانی و خواص کمی و کیفی زردآلو رقم شاهرودی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 8(1)، 1-12
دانلود فایل مقاله
|
|
33-
|
گنجی مقدم،ابراهیم. شیخ الاسلامی،زهرا.
1384. اثر زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی بر خواص کمی و کیفی زردآلو رقم شاهرودی. تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 6(25)، 31-44
دانلود فایل مقاله
|
|
34-
|
شاهسون ،آ. عطاي صالحي ،ا. آريانفر،ا. شیخ الاسلامی،زهرا.
1400. فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه بلوط بر پایه آرد برنج به روش پاسخ سطح. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، ()، 0-0
دانلود فایل مقاله
|
|
35-
|
غلاميان ،زينب. عطاصالحي ،اسماعيل. مهديان ،الهام. شیخ الاسلامی،زهرا.
1400. فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از شیرین بیان و صمغ دانه به. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، ()، 0-0
دانلود فایل مقاله
|
|
36-
|
مرادنيا ،م. آريان فر،ا. شیخ الاسلامی،زهرا. ثاني ،ع.
1402. بهبود خواص تغذیهای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین زدایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، ()، 0-0
دانلود فایل مقاله
|
|
37-
|
شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. صحزاييان،بهاره. هاديان ،مجتبي.
1403. تولید كیک روغنی حاوی آرد گندم كا ل با استفاده از اص ح شیمیایی و آنزیمی . علوم و صنایع غذایی ایران، ()، 0-0
دانلود فایل مقاله
|
|