فیلتر چاپ
پیشینه‌های علمی و پژوهشی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
 
 
  سوابق تحصیلی
 
  اختراع (0)
 
  اکتشاف (0)
 
  معرفی رقم/ نژاد/ سویه (0)
 
  یافته قابل ترویج (0)
 
  یافته قابل تجاری سازی (3)
 
  انتقال فناوری (0)
 
  کتاب‌ (1)
 
  مقاله علمی (48)
 
  مقاله کنفرانس‌ (13)
 
  گزارش پژوهشی (54)
 
  گزارش علمی-فنی/تحلیلی/تحلیلی-مطالعاتی (1)
 
  دستنامه (1)
 
  دستورالعمل علمی فنی/ ترویجی (0)
 
  نشریه فنی و ترویجی (1)
 
  اپلیکیشن (0)
 
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان نامه (22)
 
  رتبه در جشنواره علمی (2)
 
 
 
 
 
 
 
 
  نام و نام خانوادگی:  زهرا شیخ الاسلامی    
  مرتبه علمی :   استاد پژوهشی    
  پست الکترونیکی:   shivasheikholeslami@yahoo.com  
  وب‌سایت شخصی:  
  محل خدمت :   مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی  
  شناسه رزومه :   https://cv.areeo.ac.ir/zsheikholeslami  
  فعالیت و علاقمندی: صنایع غلات
  پروفایل علم‌سنجی: https://scientometric.areeo.ac.ir/Zahra_Sheikholeslami    
10 Google Scholar H_index:   4 ISI H_index:   5 Scopus H_index:  
48
مقاله علمی
13
مقاله کنفرانس‌
1
کتاب‌
54
گزارش‌ پژوهشی
0
اختراع/اکتشاف
3
یافته‌ترویجی‌تجاری
0
انتقال فناوری
1
آثار ترویجی
  سوابق تحصیلی :
1- دکتری‌تخصصی‌ ، مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1388/05/03
2- کارشناسی‌ارشد پیوسته ، مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه شیراز ، شيراز ، ایران ، 1376/06/01
3- کارشناسی پیوسته ، مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، مشهد ، ایران ، 1371/05/10
  یافته قابل تجاری سازی :
1- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قیافه داوودی،مهدی. ناطق گلستان،محمد. صحرائيان، بهاره. 1403. تولید بیسکوئیت و کلوچه با کیفیت از آرد گندم سن زده.
2- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1399. دانش فنی تولید نان بخار پز متناسب با ذایقه مصرف کننده ایرانی. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
3- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. محفوظي ،مريم. قیافه داوودی،مهدی. 1398. د انش فنی تولید نان سبوس دار کیفی با استفاده از افزودنی های مجاز خورا کی. دانلود فایل حاوی تاییدیه مستندات
  کتاب‌ :
1- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قیافه داوودی،مهدی. محفوظي،مريم. (1402). ویژگیها، فرآوری وکاربرد سبوس و آرد کامل گندم. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان. دانلود فایل حاوی صفحه عنوان، شناسنامه و فهرست مندرجات
  مقاله علمی :
1- مراد نيا ، م. آريان فر ،ا . محمدي ثاني ،ع. شیخ الاسلامی،زهرا. 1404. بهبود خواص تغذیه ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین زدایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 21(1)، 1-12 دانلود فایل مقاله
2- غلاميان ،ز. عطا صالحي ،ا. مهديان ،ا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1403. فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از شیرین بیان و صمغ دانه "به". نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 16(2)، 15-31
3- شاهسون ،آ. عطاصالحي ،ا. آريان فر ،ا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1403. فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه بلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 16(1)، 27-46 دانلود فایل مقاله
4- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1402. بررسی امکان تولید میان وعده سالم بر پایه غلات با استفاده از نشاسته مقاوم نوع سه. علوم و صنایع غذایی ایران، 20(138)، 133-147 دانلود فایل مقاله
5- ذوالفقاري ،ن. عطاي صالحي ،ا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1401. جهت مطالعه پارامترهاي کمی و کیفی مافین کم (PCA) کاربرد روش تحلیل مؤلفه اصلی ساکارز حاوي مالتودکسترین و قاووت سنتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 19(132)، 211-221 دانلود فایل مقاله
6- کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1401. دانش فنی تولید صنعتی آرد بدون گلوتن. فصلنامه بازتاب تات، 17(17)، 18-19 دانلود فایل مقاله
7- جلالي ،مهدي. شیخ الاسلامی،زهرا. الهامي ،ا. حدادخداپرست ،م. کریمی،مهدی. 1401. تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازي بر ویژگی هاي تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت. علوم و صنایع غذایی ایران، 19(128)، 105-118 دانلود فایل مقاله
8- شیخ الاسلامی،زهرا. صحراييان،بهاره. کریمی،مهدی. 1401. بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاهدانه. پژوهش در متابولیت‌های ثانویه گیاهی، 1(1)، 25-41 دانلود فایل مقاله
9- کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. صحراييان،بهاره. قیافه داوودی،مهدی. 1401. جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‏های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور). علوم و صنایع غذایی ایران، 19(127)، 181-192 دانلود فایل مقاله
10- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. فاطمیان،حامد. 1401. بررسی امکان تولید نوشیدنی فراسودمند پسته با استفاده از سیستمهای امولسیونی پایدار. علوم و فناوری پسته، 7(12)، 22-41 دانلود فایل مقاله
11- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. صحراييان،بهاره. 1401. تولید دونات کم چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 18(2)، 307-329 دانلود فایل مقاله
12- اکراميان ،حسن. سعيدي،محمد. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. پدرام،احمد. 1401. مقایسه ي اثر استفاده از آرد گندم سن زده با آنزیم پروتئاز میکروبی در تولید وافل. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 15(2)، 151-162 دانلود فایل مقاله
13- شبيري ،مهدي . الهامي ،ا. شیخ الاسلامی،زهرا. شفافي،م. سعيدي، محمدرضا . 1401. فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 14(2)، 1-16 دانلود فایل مقاله
14- جلالي ، مهدي. شیخ الاسلامی،زهرا. الهامي،محمد. حداد، محمد. کریمی،مهدی. 1401. تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 14(1)، 1-17 دانلود فایل مقاله
15- ذوالفقاري،نفيسه. عطا صالحي،اسماعيل. شیخ الاسلامی،زهرا. 1400. تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوي مالتودکسترین و قاووت سنتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(121)، 275-288 دانلود فایل مقاله
16- شیخ الاسلامی،زهرا. صحراييان،بهاره. کریمی،مهدی. 1400. بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(120)، 365-379 دانلود فایل مقاله
17- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1400. بررسی امکان افزایش ماندگاري نان بخارپز حاوي آرد چاودار با افزودن پلی ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر. مجله علوم و صنایع غذایی، 18(115)، 299-309 دانلود فایل مقاله
18- يوسف زاده،س. مرتضوي،ع. شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. الهامي راد،ا. 1399. بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط انواع نشاسته طی فرآین د سرخکردن عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109)، 153-166 دانلود فایل مقاله
19- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قیافه داوودی،مهدی. محفوظي، م. 1399. تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیم هاي آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی هاي حسی نان بربري. مجله علوم و صنایع غذایی، 17(107)، 51-65 دانلود فایل مقاله
20- شاهسون،ا. عطاصالحي،ا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1399. اثر آرد سوياي فعال بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبي. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی سابق) - دانشگاه تبریز، 30(3)، 89-105 دانلود فایل مقاله
21- رحيمي، شيرين. شیخ الاسلامی،زهرا. سيدين اردبيلي، سيدمهدي. 1398. فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97)، 13-28 دانلود فایل مقاله
22- رجبي محمدآباد، مارال. شیخ الاسلامی،زهرا. 1398. بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگی هاي حسی کیک روغنی زعفرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97)، 137-148 دانلود فایل مقاله
23- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. هجراني،تکتم. 1398. تأثیر صمغ شاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بر پایه تریتیکاله- گندم. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(1)، 92-102 دانلود فایل مقاله
24- حفيظ، محمدمسعود. شیخ الاسلامی،زهرا. 1398. بهینه یابی فرمول نان حجیم حاوي صمغ هاي فارسی و ریحان. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 16(4)، 395-408 دانلود فایل مقاله
25- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. میرمجیدی هشتجین،عادل. احمدزاده قويدل، ريحانه. 1398. بررسی تأثیر سیستم‏ های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90)، 353-364 دانلود فایل مقاله
26- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. هجراني، . قیافه داوودی،مهدی. فاطمیان،حامد. 1397. اثر ه مافزایی صمغ هاي دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی هاي کیفی نان بربري نیم پز منجمد. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 14(2)، 359-369 دانلود فایل مقاله
27- کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. صحرائيان، بهاره. قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا. 1396. کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(73)، 1-12 دانلود فایل مقاله
28- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قیافه داوودی،مهدی. صحرائيان، بهاره. نقی پور،فریبا. معدنی،صغری. 1396. بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 237-249 دانلود فایل مقاله
29- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. صحرائيان، بهاره. نقی پور،فریبا. 1396. بررسي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و عملكردي اسنك غيراكسترودي حاوي جوانه ي گندم تثبيت شده با بخار آب اشباع. مجله علوم و صنایع غذایی، 14(62)، 115-122 دانلود فایل مقاله
30- نقی پور،فریبا. صحرائيان، بهاره. حبيبي نجفي، محمد باقر. کریمی،مهدی. حداد خداپرست، محمدحسين. شیخ الاسلامی،زهرا. 1395. بررسي اثر پودر شير سويا به عنوان يك افزودني طبيعي بر بهبود خصوصيات تكنولوژيكي و حسي كيك روغني بدون گلوتن بر پايه آرد سورگوم. مجله علوم و صنایع غذایی، 13(61)، 77-86 دانلود فایل مقاله
31- قیافه داوودی،مهدی. صحرائيان، بهاره. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1395. بررسی اثر هم ‏افزایی هموکتانت‏ ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه حجیم . علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 75-84 دانلود فایل مقاله
32- شیخ الاسلامی،زهرا. گنجی مقدم،ابراهیم. 1386. اثرات بسته بندی و جاذب اتیلن بر عمر انبارمانی و خواص کمی و کیفی زردآلو رقم شاهرودی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 8(1)، 1-12 دانلود فایل مقاله
33- گنجی مقدم،ابراهیم. شیخ الاسلامی،زهرا. 1384. اثر زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی بر خواص کمی و کیفی زردآلو رقم شاهرودی. تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، 6(25)، 31-44 دانلود فایل مقاله
34- شاهسون ،آ. عطاي صالحي ،ا. آريانفر،ا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1400. فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه بلوط بر پایه آرد برنج به روش پاسخ سطح. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، ()، 0-0 دانلود فایل مقاله
35- غلاميان ،زينب. عطاصالحي ،اسماعيل. مهديان ،الهام. شیخ الاسلامی،زهرا. 1400. فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از شیرین بیان و صمغ دانه به. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، ()، 0-0 دانلود فایل مقاله
36- مرادنيا ،م. آريان فر،ا. شیخ الاسلامی،زهرا. ثاني ،ع. 1402. بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین زدایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، ()، 0-0 دانلود فایل مقاله
37- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. صحزاييان،بهاره. هاديان ،مجتبي. 1403. تولید كیک روغنی حاوی آرد گندم كا ل با استفاده از اص ح شیمیایی و آنزیمی . علوم و صنایع غذایی ایران، ()، 0-0 دانلود فایل مقاله
38. Sayadi,M;Aryanfar ,A;Sani,A;sheikholeslami, z. 2025. Effect of Incorporating Oat Flour and Sourdough on the Sensory and Technological Characteristics of Bread. food science & nutrition، 13(1)، 1-17 Download
39. shahsavan,A;Atasalehi,E;Aryanfard,A;sheikholeslami, z. 2023. Impact of Cress Seed and Basil Gum and HPMC on Physicochemical and Textural Properties of Gluten-Free Bread. journal of agricultural science and technology، 25(1)، 75-86 Download
40. sheikholeslami, z.;Mahfouzi, M.;karimi, m.;Ghiafeh Davoodi, M. 2020. Modification of dough characteristics and baking quality based on whole wheat flour by enzymes and emulsifiers supplementation. lwt - food science and technology، 139(-)، 0-0 Download
41. sheikholeslami, z.;Mahfouzi, M.;karimi, m.;Hejrani, T;Ghiafeh Davoodi, M.;Ghodsi, M. 2020. Evaluating the traditional bread properties with new formula: Affected by triticale and cress seed gum. food science and technology international، 27(5)، 413-425 Download
42. Sahrayian.B;sheikholeslami, z.;karimi, m. 2020. Development of a Novel Edible Surface Coating Made by Lepidium sativum Seed Gum and Comparison of its Effect with Traditional Glazes of Sorghum Gluten-Free Bread. Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology، 8(4)، 405-414 Download
43. sheikholeslami, z.;karimi, m.;Hejrani.T 2019. Influence of Natural Humectants on Rheological Properties and Staling of Bread. Journal of Food Biosciences and Technology، 10(1)، 79-86 Download
44. Hejrani.T;sheikholeslami, z.;Mortazavi.S.A;karimi, m.;Elhamirad.A.H 2018. Impact of the Basil and Balangu gums on physicochemical properties of part baked frozen Barbari bread. INFORMATION PROCESSING IN AGRICULTURE، 6(-)، 407-413 Download
45. sheikholeslami, z.;karimi, m.;Yosefzadeh sani.S 2018. Physicochemical, textural and sensory analysis of bread made from bakery premixe. Journal of Food and Bioprocess Engineering، 2(1)، 35-40 Download
46. karimi, m.;sheikholeslami, z.;Ghiafeh Davoodi, M.;ghodsrohani, m. 2023. Investigating the effect of emulsifiers and enzymes on the physicochemical and organoleptic characteristics of flat bread fermented by direct and sponge method. Journal of Food and Bioprocess Engineering، ()، 0-0 Download
47. shobiri,m;elhami,a;sheikholeslami, z.;shafafi,m;saeedi,m 2022. The effects of quinoa and okra incorporation on the quality of diet cake. food science and technology international، ()، 0-0 Download
48. GHolamian,Z;atasalehi,e;mahdian,e;sheikholeslami, z. 2023. physicochemical, textural, and microstructure changes of fortified batter and cake with licorice and quince seed gum. journal of food measurement and characterization، ()، 0-0 Download
  مقاله کنفرانس‌ :
1- قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1403. بررسی تغییرات بافتی و حسی دونات تخمیری حاوی نشاسته مقاوم . سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 30. 1-8 دانلود فایل مقاله
2- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. صحراييان ،بهاره. 1402. بررسی کاربرد آرد گندم سن‏زده بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت. اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی ایمنی و سلامت . دوره . 68-74 دانلود فایل مقاله
3- کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. صحراييان ،بهاره. 1402. بررسی عملکرد خمیرترش و مدت زمان تخمیر بر ویژگی‏های کمی و کیفی نان پیتا. اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی ایمنی و سلامت. دوره . 236-244 دانلود فایل مقاله
4- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. صحراييان،بهاره. قیافه داوودی،مهدی. 1401. کاهش هدر رفت آب با بازگرداندن سبوس گندم به چرخه مصرف انسانی: تولید نان بربری سبوس‏دار و ارتقاء کیفیت آن با افزودن مخلوط آنزیم‏ها به فرمولاسیون. کنگره فنی و مهندسی کشاورزی. دوره . 124-132 دانلود فایل مقاله
5- شیخ الاسلامی،زهرا. صحراييان،بهاره. کریمی،مهدی. 1401. کاهش اسید فیتیک سبوس گندم و افزودن آن به نان بربری (تولید نان کامل سالم). همایش بین المللی غذای طیب. دوره . 978-984 دانلود فایل مقاله
6- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. 1400. بررسی تأثیر افزودن امولسیفایر داتم و روش تخمیر دو مرحله ای بر خصوصیات کیفی نان بخارپز. بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-8 دانلود فایل مقاله
7- شیخ الاسلامی،زهرا. صحراييان،بهاره. کریمی،مهدی. 1400. بررسي جايگزيني بخشي از آرد گندم با آرد تريتيكاله در توليد كلوچه زنجبيلي سبزواري. بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 367-375 دانلود فایل مقاله
8- شیخ الاسلامی،زهرا. صحراييان،بهاره. کریمی،مهدی. 1400. بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری دونات کم چرب فراسودمند حاوی آرد تریتیکاله و صمغ ریحان. بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 380-389 دانلود فایل مقاله
9- کریمی،مهدی. صحراييان،بهاره. شیخ الاسلامی،زهرا. 1400. بررسی راهکارهای بهبود کیفیت آرد کامل با استفاده از صمغ گوار و بهبوددهنده نانوایی جهت تولید نان لواش سبوسدار. بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 391-399 دانلود فایل مقاله
10- قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1399. تولید و افزایش ماندگاری نان بخارپز (نان مینتو) با اصلاح روش تخمیر و افزودن پلی‏ ال . بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-9 دانلود فایل مقاله
11- قیافه داوودی،مهدی. نقی پور،فریبا. کریمی،مهدی. شیخ الاسلامی،زهرا. 1399. تولید و افزایش ماندگاری نان بخارپز (نان مینتو) با اصلاح روش تخمیر و افزودن پلی ال. بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-9 دانلود فایل مقاله
12- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. صحراييان،بهاره. 1398. بررسی ارزش تغذیه‏ای و ویژگی‏های حسی کیک فنجانی حاوی روغن پنبه دانه. اولین همایش ملی علمی ترویجی یافته های کاربردی پنبه. دوره 1. 121-121 دانلود فایل مقاله
13- قیافه داوودی،مهدی. کریمی،مهدی. نقی پور،فریبا. شیخ الاسلامی،زهرا. میرمجیدی هشتجین،عادل. 1398. بهبود خصوصیات نان روتی با بکارگیری سیستم ‏های پخت و افزودن هیدروکلوئیدها. سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره . 1-8 دانلود فایل مقاله
  گزارش‌ پژوهشی :
1- بهینه‏‌سازی تولید کیک روغنی با آرد سبوس‌‏دار و استفاده از اولتراسوند و روش آنزیمی (1403). شماره فروست سامانه فيپاک: 66708. سمت: مجری. مشاهده چکیده
2- ساخت زیستی آرد گندم بدون گلوتن از گندم های سن زده شده توسط سن گندم (Eurygaster integriceps Puton)(1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 64051. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
3- بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم نوع سه بر خصوصیات کمی و کیفی محصولات صنایع پخت (بیسکوئیت، دونات و کلوچه) (1402). شماره فروست سامانه فيپاک: 63706. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
4- تأثیر جایگزینی بخشی از آرد گندم سالم با سن‏زده بر بافت و ویژگی‏های حسی بیسکوئیت و کلوچه(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62293. سمت: مجری. مشاهده چکیده
5- اثر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‏های کیک اسفنجی (سلامت محور)(1401). شماره فروست سامانه فيپاک: 62018. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
6- بهبود فرمولاسیون و افزایش ماندگاری نان بخارپز ترکیبی (آرد گندم و چاودار) با اصلاح روش تخمیر و افزودنی‏‏ های صنایع پخت(1400). شماره فروست سامانه فيپاک: 60409. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
7- بهینه سازی کیفیت نانوایی آرد با درجه استخراج های متفاوت به کمک آنزیم و امولسیفایر (1399). شماره فروست سامانه فيپاک: 57559. سمت: مجری. مشاهده چکیده
8- تأثیر پرتوهای یونیزان گاما بر صفات کیفی و آلودگی زرشک خشک(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56905. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
9- بررسی اثر امولسیفایرها وآنزیم ها بر کیفیت نان های عاری از گلوتن به منظور تولید مخلوط نیمه آماده (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56589. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
10- بررسی اثر روش‏های پیش سرد کردن (آب و هوای سرد) و پوشش‏دهی با صمغ‏های بومی (ریحان، بالنگوشیرازی و شاهی) بر ماندگاری گیلاس و سیب قرمز(1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 56013. سمت: مجری. مشاهده چکیده
11- بررسی ومقایسه اثر خمیرترش و بهبوددهنده مرکب ازآنزیم ها وامولسیفایرها بر خصوصیات کیفی نان پیتا (1398). شماره فروست سامانه فيپاک: 55622. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
12- بررسی تأثیر سیستم‏ های پخت و هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح تخمیری هندی) به ‏منظور تولید صنعتی(1397). شماره فروست سامانه فيپاک: 54362. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
13- انتخاب درصد اختلاط ، رقم لاینهای (امید بخش) مناسب تریتیکاله و صمغ شاهی جهت تهیه محصولات آردی (1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53310. سمت: مجری. مشاهده چکیده
14- مقایسه صمغ های بومی (کتیرا، بالنگو و شاهی) با گوار بر بهبود ویژگی های رئولوژیک و کیفی نان تهیه شده از آردگندم سن زده(1396). شماره فروست سامانه فيپاک: 53299. سمت: مجری. مشاهده چکیده
15- بررسی روشهای استخراج و کاربرد صمغ های بومی ایران(بالنگوی سیاه صمغ کتیرا و دانه ریحان ) و اثر افزودن آن ها بر ویژگی های رئولوژی حسی و فیزیکی خمیر و نان منجمد(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 51408. سمت: مجری. مشاهده چکیده
16- بررسی امکان جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ی اِستِویا در محصولات آردی (نانوایی)(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50876. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
17- بررسی امکان تهیه نان بدون گلوتن ترکیبی (آرد ذرت و سیب زمینی) با استفاده از صمغ‏ها(1395). شماره فروست سامانه فيپاک: 50490. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
18- بررسی تأثیر استفاده از هیدروکلوئیدها در تولید نوشیدنی فندق و مقایسه آن با نوشیدنی های گردو و پسته(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50414. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
19- بررسی امکان تولید نوشیدنی گردو با استفاده از صمغ گوار و کاراگینان و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی آن(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50502. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
20- بررسی امکان تهیه کیک بدون گلوتن ترکیبی (برنج-ذرت) با استفاده از صمغ‏ها(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 50057. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
21- بررسی تأثیر امولسیفایر و صمغ طبیعی بر ماندگاری و بهبود کیفیت کیک اسفنجی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49778. سمت: مجری. مشاهده چکیده
22- فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی نوشیدنی پسته(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49697. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
23- تنظیم فرمول آب هندوانه بر مبنای آزمونهای حسی(1394). شماره فروست سامانه فيپاک: 49696. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
24- تاثیر افزودن جوانه گندم بر خواص کیفی و ماندگاری کیک روغنی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 45817. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
25- مقایسه اثر امولسیفایر ها و هموکتانت ها بر ماندگاری نان مسطح از طریق مدل شبکه عصبی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 47979. سمت: همکار. مشاهده چکیده
26- مقایسه اثر تخمیر مایع ، اسفنجی و خمیر ترش بر ماندگاری نان مسطح از طریق مدل شبکه عصبی(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46958. سمت: همکار. مشاهده چکیده
27- ارایه فرمولاسیون اصلاح فرآیند به منظور تولید نان با ماندگاری حداقل یک ماه(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46889. سمت: مجری مسئول. مشاهده چکیده
28- بررسی اثر افزودن پوره و کنسانتره آلو به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خواص کیفی و عمر انباری نان مسطح(1393). شماره فروست سامانه فيپاک: 46519. سمت: مجری. مشاهده چکیده
29- تاثیر استفاده از خمیر ترش حاوی جوانه گندم بر کیفیت و ماندگاری نان بربری(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46323. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
30- بررسی اثر امولسیفایر داتم و آنزیم های لیپاز و آلفا آمیلاز برکیفیت و ماندگاری دونات منجمد(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46109. سمت: همکار اصلی. مشاهده چکیده
31- بررسی اثر افزودنی های مختلف (آنزیم ها، صمغ ها و بهبود دهنده ها) بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و نان های منجمد(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 45871. سمت: مجری. مشاهده چکیده
32- معرفی مناسبترین روش خشک کردن و بسته بندی آلو با استفاده از ارقام موجود در استان خراسان رضوی(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 47612. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
33- بررسی امکان جایگزینی آرد گندم با آرد جو کامل و بدون پوشینه در تهیه نان مسطح و بهینه سازی فرمول آن(1392). شماره فروست سامانه فيپاک: 46136. سمت: مجری. مشاهده چکیده
34- بررسی روشهای مختلف استخراج عصاره هسته انار با سیستم های حلال و ارزیابی راندمان و خواص آنتی اکسیدانی آن(1391). شماره فروست سامانه فيپاک: 44706. سمت: ناظر. مشاهده چکیده
35- تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکارگیری آنزیمها بمنظور تنظیم فعالیت آلفا آمیلازی آردهای تولیدی(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41322. سمت: مجری. مشاهده چکیده
36- ارزیابی کیفیت آردهای گندم موجود و ارایه راهکارهای تنظیم و یکسان سازی کیفیت به منظور تولید نان به ماندگاری بالا(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39748. سمت: همکار. مشاهده چکیده
37- بررسی سیستمهای موجود پخت نان و بهینه سازی و انتخاب سیستم مناسب برای تولید نان با ماندگاری بالا(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 41239. سمت: همکار. مشاهده چکیده
38- بررسی تاثیر استفاده از لفافهای مختلف بسته بندی در افزایش ماندگاری نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39747. سمت: همکار. مشاهده چکیده
39- استفاده از روشهای مختلف بسته بندی جهت نگهداری طولانی مدت نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 43138. سمت: همکار. مشاهده چکیده
40- بررسی انواع افزودنیهای و بهینه سازی سطوح مصرف موثر آنها در افزایش ماندگاری نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39565. سمت: همکار. مشاهده چکیده
41- ارزیابی و بهینه سازی شرایط تخمیر مناسب جهت افزایش ماندگاری نان(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 40604. سمت: همکار. مشاهده چکیده
42- بررسی و تعیین روشهای مناسب آماده سازی سبوس جهت کاهش میزان اسید فیتیک(1390). شماره فروست سامانه فيپاک: 39334. سمت: مجری. مشاهده چکیده
43- تعیین روش‌های کاهش ضایعات غلات در مراحل پس از برداشت(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/732. سمت: همکار. مشاهده چکیده
44- بررسی میزان عملکرد,سازگاری وعمرانباری کیفیت واریته های انگور رومیزی وارداتی از ترکمنستان و مقایسه آنهابا رقمهای انگورمحلی(1387). شماره فروست سامانه فيپاک: 89/491. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
45- مطالعه بعضی ازفرمولاسیونهای نانهای مسطح دنیاوارائه بهترین فرمولاسیون متناسب باشرایط فنی ,اجتماعی ,اقتصادی وفرهنگی کشور(1384). شماره فروست سامانه فيپاک: 85/1120. سمت: همکار. مشاهده چکیده
46- انتخاب ومتناسب کردن روشهای سریع ارزیابی کیفیت گندم وآردبرای نان مسطح جهت تسریع درتشخیص کیفیت(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 88/1216. سمت: مجری. مشاهده چکیده
47- بررسی اثرزمان برداشت وبسته بندی برکیفیت زردآلو(رقم شاهرودی ) جهت افزایش عمرانباری وتوسعه صادرات آن(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/897. سمت: مجری،مجری مسئول. مشاهده چکیده
48- انتخاب بهترین شرایط بسته بندی گیلاس سیاه مشهدوزردآلو درجهت افزایش عمرانباری وتوسعه صادرات آن(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/319. سمت: مجری. مشاهده چکیده
49- بررسی امکان تهیه فرمولاسیونهای نیمه آماده پخت جهت یکنواخت شدن کیفیت نان(1383). شماره فروست سامانه فيپاک: 83/134. سمت: مجری. مشاهده چکیده
50- بررسی تاثیرنوع رقم ,شرایط فرآیندوبسته بندی برکیفیت و بازارپسندی برگه زردآلو خراسان (منطقه شوقان )(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 86/641. سمت: مجری. مشاهده چکیده
51- بررسی نقش افزودنی ,درصداستخراج آردوترتیب زمانی مخلوط کردن خمیربرحفظ رطوبت وکیفیت نان نیمه حجیم صنعتی(1382). شماره فروست سامانه فيپاک: 82/569. سمت: مجری. مشاهده چکیده
52- بررسی امکان بهبود خواص نانوایی آرد تازه بوسیله فرایندهای فیزیکی وشیمیایی(1378). شماره فروست سامانه فيپاک: 78/383. سمت: همکار. مشاهده چکیده
53- بررسی اثرسدیم استئارویل -2- لاکتیلات (ssl) ولستین بر خصوصیات رئولوژیک وپخت نان غنی شده باآردسویاوجنین گندم(1378). شماره فروست سامانه فيپاک: 78/175. سمت: همکار. مشاهده چکیده
54- بررسی امکان بهینه سازی مرحله تهیه خمیروتخمیرآن در نان سنتی مشهد جهت کاهش ضایعات(1377). شماره فروست سامانه فيپاک: 77/669. سمت: مجری. مشاهده چکیده
  گزارش علمی-فنی/ تحلیلی/ تحلیلی-مطالعاتی :
1- فرصت‏ها و چالش‏های استفاده از آرد کامل در محصولات آردی(1403). شماره فروست: 65955. شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. مشاهده چکیده
  دستنامه :
1- کریمی،مهدی. گلشن تفتی،ابوالفضل. شاهرخی خانقاه،شهرام. شیخ الاسلامی،زهرا. فلاح نصرت آباد،علیرضا. دهقانی سانیج،حسین. نقی پور،فریبا. مشیری،فرهاد. زاهدی فرد،ندا. 1404. مدیریت گندم سن زده از مزرعه تا سفره . مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورز ی. دانلود فایل دستنامه
  نشریه‌ فنی و ترویجی :
1- شیخ الاسلامی،زهرا. کریمی،مهدی. قدسی،مسعود. قیافه داوودی،مهدی. 1399. کاربرد آرد تریتیکاله در محصولات نانوایی. نشر آموزش کشاورزی. دانلود فایل نشریه
  راهنمایی و مشاوره رساله/ پایان‌نامه :
1- بررسی امکان تولید کیک با شاخص گلایسمی پایین با استفاده از آرد کینوا، آرد بامیه و صمغ طبیعی )دانه ریحان((1402).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سید محمد مهدی شبیری. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
2- فرمولاسیون کیک روغنی کم کالری با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه "به(1402).دانشگاه آزاد اسلامی قوچان. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:زینب غلامیان . دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
3- بهینه یابی ترکیب و تولید نان مخصوص بیماران سلیاك و فنیل کتونوري(1401).دانشگاه آزاد اسلامی قوچان. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:آزاده شاهسون تبریزی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
4- ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، بافتی و حسی مافین کم ساکارز حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی(1400).دانشگاه آزاد اسلامی قوچان. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:نفیسه ذوالفقاری. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
5- • بررسی اثر پروتئازهای طبیعی و میکروبی بر کیفیت وافل(1399).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:حسن اکرامیان. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
6- تولید و بهینه سازی فرمولاسیون نان گندم بربری نیم پز منجمد برای بیماران سلیاکی(1399).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:تکتم هجرانی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
7- • بررسی اثر آرد بذر شنبلیله بر بافت، ریز ساختار و ویژگی های حسی کیک روغنی غنی شده با سطوح متفاوت سبوس گندم.(1398).دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:پگاه خاکپور. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
8- کاربرد فناوری های نوین (امواج فراصوت و ماکروویو) و صمغ بالنگوشیرازی در تولید نان عاری از گلوتن بر پایه آرد ذرت(1398).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:مهدی جلالی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
9- بررسی اثر صمغ بارهنگ کبیر) Plantago major L. ( به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و ریزساختاری کیک فنجانی بر پایه آرد گندم کینوآ(1397).دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:شیرین رحیمی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
10- بررسی تاثیر نوع نشاسته فرمولاسیون و پیش تیمار اولتراسوند بر خواص عملکردی خمیرابه در ناگت مرغ(1396).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سپیده یوسف زاده ثانی.
11- مقایسه تاثیر هم افزایی صمغ های بومی فارسی (زدو) و ریحان با صمغ های گوار و زانتان در بهبود کیفیت نان حجیم(1396).. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:مسعود حفیظ. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
12- بررسی تأثیر ذرات آرد، روش تخمیر و پخت بر خواص کیفی و ماندگاری نان سنگک. کارشناسی ارشد. (1396).دانشگاه آزاد اسلامى. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:فاطمه حسنی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
13- بررسی تاثیر همافزایی صمغهای بومی ریحان و کتیرا بر خواص کیفی و ماندگاری و حسی دونات سرخ شده(1395).دانشگاه آزاد اسلامی قوچان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:ملیحه قربانی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
14- بررسی خواص رئولوژی، فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری غنی شده توسط جلبک اسپرولینا(1394).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:مینو افتخار یزدی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
15- تأثیر استفاده از بذر کتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری(1394).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:محمد جلینی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
16- بررسی تاثیر افزودن پوره و کنسانتره کشمش بر خواص رئولوژی کیفی و ماندگاری کیک روغنی(1393).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سارا بلاغی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
17- بررسی اثر ضد میکروبی روغن های ضروری پوست پرتقال بر رشد میکروبی و خواص کیفی کیک(1392).دانشگاه آزاد اسلامی قوچان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:سونیا افشاریان. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
18- تاثیر مشروط سازی با امواج اولترا سوند بر خواص آسیابانی گندم و عملکرد آرد تولیدی (1392).دانشگاه آزاد اسلامی قوچان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:شهره شیرزایی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
19- بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم و دانه سنگینک (latirus sativus) بر خواص کیفی و تغذیه‏ای نان بربری نیمه حجیم(1391).دانشگاه آزاد اسلامی قوچان. سمت در پايان‌نامه:راهنما. نام دانشجو:رضا صفا. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
20- بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج پیش فرآیند شده بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی‏های کمی و کیفی نان بربری(1391).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:پویا تقی نیا. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
21- بررسی فرآيند جایگزینی گلوتن با صمغ های طبیعی در کیک سورگوم غنی شده با شیر سویا(1391).دانشگاه فردوسی مشهد. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:فریبا نقی پور. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
22- بررسي و مقايسه عملكرد عصاره چوبك با امولسيفايرهاي معمول بر بهبود كيفيت كيك روغني . (1390).دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار. سمت در پايان‌نامه:مشاور. نام دانشجو:وحید کیهانی. دانلود فایل صفحه عنوان و چکیده پایان‌نامه
  رتبه در جشنواره علمی :
1- دستاورد برتر در هفته پژوهش. هفته پژوهش و فناوری وزارت جهاد کشاورزی(1400).اول.
2- پژوهشگر برتر بخش کشاورزی. هفته پژوهش و فناوری وزارت جهاد کشاورزی(1395).اول.
               
از تاریخ تا تاریخ