1-
|
دریجانی،فاطمه. پناهی،بهمن. سلیمانی ده دیوان،نجمه.
1403. بررسی درک کشاورزان از خشکسالی و راهبردهای مقابله با آن در مدیریت باغهای پسته: مطالعه موردی شهرستانهای انار و رفسنجان در استان کرمان. مجله علوم و فناوری پسته، 8(15)، 124-133
دانلود فایل مقاله
|
|
2-
|
سلیمانی ده دیوان،نجمه. پناهی،بهمن. ارجمندکرمانی،مهدخت. زهدی،هادی.
1403. قاووت نخود و نارگیل، پودری مغذی با هزینهی تولید کم و ارزش درآمد بالا. مجله ترویجی کشاورزی حبوبات، 4(2)، 13-17
دانلود فایل مقاله
|
|
3-
|
سلیمانی ده دیوان،نجمه. دریجانی،فاطمه. زهدی،هادی.
1402. معرفی و بررسی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی فرموالسیونهای مختلف مربای آلوئه ورا. ایمنی زیستی، 16(3)، 19-30
|
|
4-
|
پناهی،بهمن. زهدی،هادی. سلیمانی ده دیوان،نجمه.
1402. بررسی اثر پاشش برگی کائولین بر خسارت آفتابسوختگی و خصوصیات کمی، کیفی و فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی. علوم و فناوری پسته، 8(14)، 17-28
دانلود فایل مقاله
|
|
5-
|
سلیمانی ده دیوان،نجمه. پناهی،بهمن. ارجمندکرمانی،مهدخت. زهدی،هادی.
1401. استفاده از اسانس زیره سیاه بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم. حلال، 5(3)، 60-68
دانلود فایل مقاله
|
|
6-
|
کریمی،هادی. سلیمانی ده دیوان،نجمه.
1401. طبقه بندی ارقام میوه خرما مبتنی بر کاربرد پاسخهای خازنی و مبدل نیرو. نشریه مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه تبریز، 7(2)، 2-9
دانلود فایل مقاله
|
|
7-
|
کوهی چله کران،نادر. سلیمانی ده دیوان،نجمه. ریاحی مدوار،حمید.
1400. راهکارهای ترویجی ارتقاء مدیریت آبیاری باغات پسته با استفاده از خاکپوش. مجله ترویجی حفظ و بهرهوری آب، 2(4)، 57-60
دانلود فایل مقاله
|
|
8-
|
تاج الدین،بهجت. سلاجقه،فرشته. سلیمانی ده دیوان،نجمه.
1399. تاثیر پوشش دهی با محلول زئین و کیتوزان حاوی اسانس روغنی گیاه بادیان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خرمای رقم مضافتی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران - دانشگاه فردوسی مشهد - با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، 15(4)، 81-91
دانلود فایل مقاله
|
|
9-
|
درویشی زیدآبادی،داود. سلیمانی ده دیوان،نجمه. کوهی چله کران،نادر.
1398. بررسی اثرات استفاده از اسانسهای گیاهی در کنترل بیماریهای پس از برداشت محصولات کشاورزی. ایمنی زیستی - انجمن علمی ایمنی زیستی، 12(2)، 95-110
دانلود فایل مقاله
|
|
10-
|
درویشی زیدآبادی،داود. سلیمانی ده دیوان،نجمه.
1397. نقش آنتی اکسیدانهای گیاهی در مهار رادیکال های آزاد و بهبود ایمنی غذایی. ایمنی زیستی - انجمن علمی ایمنی زیستی، 11(1)، 11-22
دانلود فایل مقاله
|
|
11-
|
گلشن تفتی،ابوالفضل. سلیمانی ده دیوان،نجمه. عزیزی،اصلان.
1395. تأثیر محلول هاي استیک اسید و سدیم دي استات بر رساندن مصنوعی میوه خرماي مضافتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 85(15)، 349-356
دانلود فایل مقاله
|
|
12-
|
سلیمانی ده دیوان،نجمه. گلشن تفتی،ابوالفضل. ياسيني اردکاني، سيد علي.
1394. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، میزان پلی فنولها، رنگدانه ها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی سابق) - دانشگاه تبریز، 26(1)، 114-122
دانلود فایل مقاله
|
|